green.amber 21.05.22, 07:38 kto tam nic przetrwał spokojnie i/lub nadzieję na miły dzień ma? czy cisza (przed burzą) dziś tu panować będzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: a po burzy... 21.05.22, 08:54 Tradycyjnie. Czyli w weekend paskudna pogoda. Odpowiedz Link
green.amber Re: a po burzy... 21.05.22, 09:31 u mnie się zdecydowanie nie może zdecydować... ale mam dziś Słońce gwarantowane za jakiś czas, więc pogoda ma drugorzędne znaczenie aaa mógł mi się Sil śnić której nocy ostatniej, chociaż pewności nie mam... Odpowiedz Link
green.amber Re: a po burzy... 21.05.22, 10:11 raczej jakaś seria horroro-thrillerów z dziwnymi personami to była, mam nadzieję, że była, więc jakby jeszcze Sil planował się śnić to niech się Sil jakoś zachowuje... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: a po burzy... 21.05.22, 10:44 Horror czy thriller... To przecież bez znaczenia, skoro było Ci dobrze. Odpowiedz Link
green.amber Re: a po burzy... 21.05.22, 11:26 hymmm jakim cudem Sil to "dobrze" wydedukował... strasznie było proszę Sila... teraz nie wię czy się nie boję spać kłaść... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: a po burzy... 21.05.22, 16:07 Tradycyjnie - jak alert przychodzi, to można się kłaść spokojnie spać Burzy nie było. Dzień jest słonecznie - upalny, choć wietrzny. Musiałam na chwilę do fabryki wyskoczyć i na termometrze było ponad 40C Odpowiedz Link
silencjariusz Re: a po burzy... 21.05.22, 16:44 A u mnie zimno, wietrznie, deszczowo, ponuro. Odpowiedz Link
obrotowy U Ciebie nigdy inaczej nie jest. 21.05.22, 20:30 silencjariusz napisał: > A u mnie zimno, wietrznie, deszczowo, ponuro. U Ciebie nigdy inaczej nie jest. ale nie walnujsa. po jesieni - jest zima. Odpowiedz Link