szarlotka_ja 09.12.22, 10:26 Wielka śnieżyca zapowiadana przez media jako armagedon. Jestem ogromnie ciekawa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 09.12.22, 13:32 Oby nie. Nie lubimy śniegu i mrozu. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 09.12.22, 18:36 Oby tak. Lubimy śnieg i mróz. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 09.12.22, 22:37 No tak. I z tej miłości chorujemy i zwolnienie bierzemy. Odpowiedz Link
obrotowy popieramy calkowicie. 09.12.22, 14:33 popieramy calkowicie - bo ostatnia prawdziwa zime widzialem kilkanascie lat temu. a silowi w razie potrzeby oprocz wspolczucia - moge podeslac KOZE . allegro.pl/oferta/piecyk-koza-piec-szamotowy-5-cegiel-piec-szamociak-12630046270 Odpowiedz Link
obrotowy no wlasnie - to jak z tym kwiatkiem: 10.12.22, 15:45 szarlotka_ja napisała: > Przepięknie sypie no wlasnie. to jak z tym kwiatkiem: - "kocha, nie kocha" ? bo jak nie kocha - to sie sypnie pacz Pani Stokrotko: . demur.pl/fototapety/kwiaty/stokrotka-kocha-nie-kocha Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 11.12.22, 09:37 W chutorze niestety wali biały syf. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 11.12.22, 10:23 Sypie i to konkretnie. Ale czy to dopiero początek armagedonu czy po prostu zwykła zima.... Wygląda to pięknie, z tym, że akurat jestem w drodze i z miejsca pasażera jest to trochę uciążliwe. Odpowiedz Link
obrotowy jak sie ma pecha, to sie ma... 13.12.22, 13:45 marcepanka313 napisała: Wygląda to pięknie, z tym, że akurat jestem w drodze i z miejsca pasażera jest to trochę uciążliwe. jak sie ma pecha, to sie ma... (pisze o sobie). mroz tu od tygodnia, na przyszly tydzien jeszcze wiekszy zapowiadaja, a sniegu ZERO. - to na xuj mi mroz - bez bialej pokrywy ? oziminy wymarzna Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 13.12.22, 19:20 Ma Sil rację, ilość jemioły jest straszna, Niedługo to drzewo umrze . Odpowiedz Link
obrotowy ona Przyjdzie czy nie przyjdzie? 14.12.22, 19:40 silencjariusz napisał: > Obrzydliwa zimnica. i tylko goraca kobieta (жанчына) z pobliskiego Grodna - zapewni Ci niezbedne cieplo. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: ona Przyjdzie czy nie przyjdzie? 14.12.22, 21:32 Nie mogę zadawać się z kobietami zza wschodniej granicy. Odpowiedz Link
obrotowy dlaczego ? - чаму ? (po bialorusku) 15.12.22, 14:15 silencjariusz napisał: > Nie mogę zadawać się z kobietami zza wschodniej granicy. nie mozesz , czy nie chcesz ? ja kontakty z Rosjankami z Obwodu Kaliningradzkiego - wspominam - jak najlepiej. byly chetne zarowno na seks, jak i na zamazpojscie. nie marudzily, nie robily fochow i nie stawialy zadnych warunkow. - a oczekiwaly niewiele - tylko zeby je nakarmic i napoic Odpowiedz Link
silencjariusz Re: dlaczego ? - чаму ? (po bialorusku) 15.12.22, 16:34 Ze względów zawodowych nie mogę. Odpowiedz Link
j-k Re: dlaczego ? - чаму ? (po bialorusku) 15.12.22, 19:31 silencjariusz napisał: > Ze względów zawodowych nie mogę. dziekuje za jasne wyjasnienie. i pozdraviam. a szkoda. "служба не сябар" Odpowiedz Link
silencjariusz Re: dlaczego ? - чаму ? (po bialorusku) 15.12.22, 22:01 Trochę Cię poniosła wyobraźnia z tą służbą. Odpowiedz Link
obrotowy Re: dlaczego ? - чаму ? (po bialorusku) 16.12.22, 14:45 silencjariusz napisał: > Trochę Cię poniosła wyobraźnia z tą służbą. a moze to brak wyobrazni ? jezeli nie jest to (jakas) służba - to nie wyobrazam sobie innych zawodow - ktore by przeszkadzaly w kontakcie z kobietami z drugiej strony granicy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: dlaczego ? - чаму ? (po bialorusku) 16.12.22, 15:59 "nie wyobrazam sobie innych zawodow" A jednak są. Odpowiedz Link
obrotowy Re: dlaczego ? - чаму ? (po bialorusku) 16.12.22, 16:23 silencjariusz napisał: > "nie wyobrazam sobie innych zawodow" > > A jednak są. - nosz wlasnie. czyli mialem racje z moim brakiem wyobrazni. eehhh... zycie... Odpowiedz Link
apersona Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 14.12.22, 20:24 silencjariusz napisał: > Obrzydliwa zimnica. Już nie tak bardzo. Zimowo bajkowo i znowu sypie ... zobaczymy rano Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 14.12.22, 21:36 No nie wiem czy bajkowo. Szczególnie dla tych, którzy próbują nielegalnie przejść przez wschodnią granicę. Ostatnio słyszałem, że zwłoki w okolicy granicy są znajdowane. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przyjdzie czy nie przyjdzie? 16.12.22, 21:55 Fantastycznie zasypany świat Odpowiedz Link