kevinjohnmalcolm 01.01.23, 00:19 Witajcie w nowym roku! Postanowiłem odwiedzić dawno nie widziany zakątek. Widzę że ekipa ma się dobrze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_gray Re: Dawno mnie tu nie było... 01.01.23, 02:10 Też już tu rzadko zaglądam, ale zauważyłam Twoje zniknięcie, przeszło mi nawet przez myśl, czy przypadkiem nie spotkało Cię coś złego przy tej wyprawie kajakiem na otwarte morze 😳 Pozdrawiam noworoczne ☺️ Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Dawno mnie tu nie było... 01.01.23, 16:21 agnes_gray napisała: > Też już tu rzadko zaglądam, ale zauważyłam Twoje zniknięcie, przeszło mi nawet > przez myśl, czy przypadkiem nie spotkało Cię coś złego przy tej wyprawie kajaki > em na otwarte morze 😳 > Pozdrawiam noworoczne ☺️ Dlaczego złego ? Może właśnie dobrego . Może się zakochał .Może urodziły mu się bliźniaki .Może odziedziczył firmę i jest zajęty od rana do nocy. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dawno mnie tu nie było... 02.01.23, 13:05 letniaburza77 napisał(a): > Może urodziły mu się bliźniaki Dlaczego mi tak źle życzysz? Odpowiedz Link
gwen75 Re: Dawno mnie tu nie było... 01.01.23, 10:25 Witaj Kevin. Miło Cię widzieć 😉 Wszystkiego dobrego 🙂 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dawno mnie tu nie było... 01.01.23, 10:25 A czemu już tu nie piszesz? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dawno mnie tu nie było... 01.01.23, 17:16 Hej Kev, co słychać w wielkim świecie? Miło Cię widzieć w Nowym Roku Odpowiedz Link
obrotowy eee tam... 01.01.23, 17:36 kevinjohnmalcolm napisał: Widzę że ekipa ma się dobrze. eee tam... coraz gorzej. czego COVID nie dokonal - to dokonaly inne przypadlosci i zwykly uplyw czasu. Odpowiedz Link
baenzai Re: Dawno mnie tu nie było... 06.01.23, 14:15 Niedawno się zastanawialiśmy czemu zniknąłeś i różne scenariusze braliśmy pod uwagę. Odpowiedz Link
baenzai Re: Dawno mnie tu nie było... 06.01.23, 22:04 Pisał, że poszukuje partnerki i ma dość ryzykowne hobby więc zakładaliśmy jakąś tragedię jak np. nieszczęśliwy wypadek albo ślub. Odpowiedz Link
baenzai Re: Dawno mnie tu nie było... 06.01.23, 22:35 Czemu został usunięty post na który odpowiadałem? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dawno mnie tu nie było... 06.01.23, 22:37 Taka była prośba osoby piszącej nad Tobą... Odpowiedz Link
baenzai Re: Dawno mnie tu nie było... 07.01.23, 11:40 To w takim razie mój też skasuj, bo nie teraz nie wiadomo do czego się odnoszę. Odpowiedz Link