Dodaj do ulubionych

Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żałuje

15.01.23, 13:54
Hej nie chodzi mi o rozwód jest problem jak byłam mała miałam 7 lat to moi rodzice się rozwiedli i minęło już 25 lata!!! Mam teraz 32 lata i moi rodzice się nigdy nie dogadywali moj ojciec przyszedł z roboty zjadł obiad i się walnął na łóżko moja matka musiała wszystko robic za niego prac brudne skarpety sprzątać za niego gotowac mu normalnie tragedia i moj ojciec po rodzwodzie przeprowadził się do mamusi mieszkał u niej 22 lata robiła za niego wszystko gotowała mu sprzątała normalnie nic nie robił tylko chodził po babach ruchac je (nie ma kobiety bo każda zdradzał) i moja babcia zmarła 3 lata temu i moj ojciec narzekał mi ze jaki on to nie jest samotny biedny i trochę było mi go szkoda ze sam mieszka i mnie nachecal do przeprowadzki napoczatku sie wogole nie zgodziłam (mam swój dom którego sama kupiłam) a później na serio było mi go szkoda i to zrobiłam i mega żałuje on se chodził po panienkach a ja w tym czasie mu dom sprzątałam i nakrywalam do stołu żeby miał ciepła dobra kolacje jak przyjdzie po jedzeniu oczywiście posprzątać muszę raz nawet podłogę świeżo w całym domu umyłam a on w buciorach zabrudzonych wszedł i czuje sie jak sprzątaczka kucharka służąca i on se łazi pieprzyć baby a ja mu w ten czas muszę do stołu nakryć zrobić ciepła kolacje dać kapcie pod stolik okryć go szlafrokiem i posprzątać ze stołu i chce za Mnie podejmować decyzje chciałam sie przeprowadzić do domu swojego bo wkoncu mam swój dom którego sama kupiłam to zabronił mieć chlopaka zawsze mi zabraniał i nie pozwalał na nic wkurwia mnie wszystkiego mi zabrania i mi rozkazuje chłopa tez zabrania mi mieć czuje Ze jestem jego własnością nie umie teraz mi pozwolić na wyprowadzkę jak mu mówię to mi mówi ze on mnie potrzebuje i nie chuj myśli ze se sprzątaczkę kucharkę gosposie znalazl
Obserwuj wątek
    • szczfany_jaszczomp Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 15.01.23, 14:02
      Pomyśl, co na twoim miejscu uczyniłby Vito Corleone
      • marcepanka313 Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 16.01.23, 07:51
        Konia żal. wink
    • teodor-k Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 15.01.23, 16:13
      Mam teraz 32 lata. Dziwnie to wygląda by dziewczyna usługiwała .Sprzątaczkę kucharkę gosposie i co jeszcze ?
    • obrotowy szykuje sie ladna telenovela :) 15.01.23, 16:59
      a konkrety: -

1. na hollere Ci Twoj wlasny dom - skoro w nim nie mieszkasz ?

2. masz 32 lata i tatus nie pozwala Ci miech faceta ?
    • szarlotka_ja Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 15.01.23, 19:19
      I jakie masz pomysły na wyjście z tej sytuacji?
      • obrotowy no przec czeka na Twoje dorady. 15.01.23, 20:09
        szarlotka_ja napisała:
        > I jakie masz pomysły na wyjście z tej sytuacji?

no przec czeka na Twoje (i innych) dorady.

factem jest, ze cos z ta sytuacja trzeba zrobic ...
        • teodor-k Re: no przec czeka na Twoje dorady. 15.01.23, 20:53
          Córeczka tatusia”, „królewna tatusia”,” mała księżniczka”. „Kiedy dorosnę wyjdę za mąż za tatę”. W wielu rodzinach między ojcami a córkami powstaje więź tak silna, że w dorosłym życiu owocuje ona niezdolnością do ułożenia sobie życia z mężczyzną innym niż… własny ojciec. Młode kobiety szukają więc całe życie partnera na wzór taty .Odejdź i zacznij żyć.Tatuś da sobie radę .
          • szarlotka_ja Re: no przec czeka na Twoje dorady. 16.01.23, 22:08
            Dziwna teoria... Ja też jestem córeczką tatusia (znaczy się byłam, bo tatuś już nie żyje) suspicious.
            Raczej bym nie szukała partnera podobnego do ojca, z prostej przyczyny. Po ojcu odziedziczyłam charakter więc dwóch choleryków się wyklucza smile.
        • szarlotka_ja Re: no przec czeka na Twoje dorady. 15.01.23, 21:03
          Sama się w to wpakowała więc sama się musi wypakować wink
          • obrotowy Re: no przec czeka na Twoje dorady. 15.01.23, 21:53
            szarlotka_ja napisała:
            > Sama się w to wpakowała więc sama się musi wypakować wink

wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc.
            krotko i sensownie.
            • teodor-k Re: no przec czeka na Twoje dorady. 15.01.23, 22:21
              Czy sensownie to nie wiem .Widać ma problem bo by się nie pytała .Ciężki toksyczny związek .Nawet jej zabrania mieć chłopaka .Chory tatuś uzależnil córkę .
              • stasi1 Re: no przec czeka na Twoje dorady. 17.01.23, 12:14
                Akurat to jest sensowne. Powiedzieć ewentualnie że nie chce być sprzątaczką u niego. I się wyprowadzić. Bo co innego? Może się zmieni? I poczekać.
    • marcepanka313 Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 15.01.23, 22:24
      Interpunkcja to jednak fajna sprawa . Czasem nawet przydatna.
      • teodor-k Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 16.01.23, 04:40
        No i ? Forum pedagogiczne .
        • marcepanka313 Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 16.01.23, 07:00
          teodor-k napisał:

> No i ?

No i.

Forum pedagogiczne .

No skąd. Profesjonalnie psychologiczne.
          • teodor-k Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 16.01.23, 22:58
            Super lubię konkretne babki 😉
    • zakolak090 Re: Było mi żal mojeg ojca poszłam do niego i żał 16.01.23, 19:26
      Wyprowadz się do swonego mieszkania jak najszybciej i zostaw go w cholere, całe życie myślał o sobie i tak już zostanie, pora byś zadbała o swoje życie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka