silencjariusz 26.01.23, 09:18 forumowej administracji. Zimie i bałwanom mówimy stanowczo nie. Niech żyje wiosna! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy chyba Admiralicji ? 26.01.23, 12:11 silencjariusz napisał: > forumowej administracji. - chyba Admiralicji ? Zimie i bałwanom mówimy stanowczo nie. Niech żyje wiosna! - bo Administracja , to tylko administruje , a nie wzywa do boju. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Słuszna jest linia... 26.01.23, 21:41 W końcu jakaś pochwała, bo ostatnio to wszyscy na mnie warczą 🙄 Odpowiedz Link
obrotowy NieSłuszna jest linia... - gdy... 26.01.23, 22:36 szarlotka_ja napisała: > W końcu jakaś pochwała, bo ostatnio to wszyscy na mnie warczą 🙄 ale nie na tym foro, Skarbie. tu jestes Gwiazdą. PS. ironie zachowuje tylko dla mezczyzn. dla kobiet mam czysty podziw. Odpowiedz Link
obrotowy no sa jeszcze sąsiedzi. 28.01.23, 14:52 stasi1 napisał: > Ale chyba w pracy? Tylko no sa jeszcze sąsiedzi. ci tez czasem bywaja wredni. Odpowiedz Link
stasi1 Re: no sa jeszcze sąsiedzi. 29.01.23, 10:08 Szarlotka nie może mieć wrednych sąsiadów Odpowiedz Link
obrotowy Re: no sa jeszcze sąsiedzi. 29.01.23, 15:58 stasi1 napisał: > Szarlotka nie może mieć wrednych sąsiadów bo kobieta ma zawsze lepiej od mezczyzny, conie ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: no sa jeszcze sąsiedzi. 29.01.23, 18:00 stasi1 napisał: > Szarlotka nie może mieć wrednych sąsiadów Dlaczego? Odpowiedz Link
stasi1 Re: no sa jeszcze sąsiedzi. 30.01.23, 20:13 Bo wredny człowiek długo by nie wytrzymał w tak miłej okolicy Odpowiedz Link
teodor-k Re: no sa jeszcze sąsiedzi. 03.02.23, 11:13 Pewnie tak .Jeśli z jakiegoś powodu toksyczni ludzie, którzy znaleźli się w Twoim otoczeniu są nie do ominięcia, staraj się nie wpaść w ich pułapkę. Ignoruj ich. Wiesz, że on lub ona spróbuje zwrócić Twoją uwagę, że spróbuje Cię sprowokować. Nie pozwól się zaplątać, nie daj im się znaleźć. Czasami to oni cię znajdują .Pozdrawiam . Odpowiedz Link
teodor-k Re: Słuszna jest linia... 03.02.23, 11:11 Jest jakiś admin by takie personalne i nic nie wnoszące do forum usuwać ." friend_of_women Re: "Aż połowa Polek 03.02.23, 11:00 Życzę powodzenia, a prezes ma tylko kota i to mu wystarcza. Ten człowiek już rozwalił trzy fora . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Słuszna jest linia... 03.02.23, 11:31 Teodorze, brak ci poczucia humoru. O jakim rozwaleniu ty bredzisz, fora istniały, istnieją i będą istniały. To, że nie potrafisz się na nich odnaleźć i sprostać intelektem...miej żal tylko do siebie. Zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy... Odpowiedz Link