obrotowy 27.01.23, 20:58 ... ktorej nie spotkasz. rozwodow jest w (Zachodniej Europie 50 %) w Polszcze*) tylko 33 % (*) to jezyk staropolski) - czyli co nie zrobisz i tak masz szanse ca. 50 % - ze wyladujesz z jedna reka w nocniku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Bier - co sie trafi i nie szukaj kobiety, kto 27.01.23, 21:16 A jak się trafi brzydka i głupia? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Bier - co sie trafi i nie szukaj kobiety, kto 27.01.23, 23:55 Dla jednych brzydka i głupia, dla innych nie. Bardziej problematyczne jest to, by trafił swój na swego. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Bier - co sie trafi i nie szukaj kobiety, kto 28.01.23, 09:23 To się rozejdą Odpowiedz Link
obrotowy to trzeba spojrzec sobie w lustro. 28.01.23, 11:14 szarlotka_ja napisała: > A jak się trafi brzydka i głupia? to trzeba spojrzec sobie w lustro. bo brac sobie zone po pijaku - to latwo - ale za wlasna glupote - to trzeba juz placic. Odpowiedz Link
obrotowy zapomnialem dodac istotna sentencje: 28.01.23, 11:27 obrotowy napisał: > szarlotka_ja napisała: > > A jak się trafi brzydka i głupia? > > > to trzeba spojrzec sobie w lustro. > > bo brac sobie zone po pijaku - to latwo - ale za wlasna glupote - to trzeba juz > placic. zapomnialem dodac istotna sentencje: nie ma brzydkich kobiet- czasami tylko alkoholu brak. Odpowiedz Link
teodor-k Re: Bier - co sie trafi i nie szukaj kobiety, kto 02.03.23, 12:56 Z facetami jest tak jak z macho z dzikiego zachodu . Odpowiedz Link