silencjariusz 01.04.23, 07:14 czas leci... To już kwiecień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy data nie warta wzmianki... 01.04.23, 15:23 silencjariusz napisał: > czas leci... To już kwiecień. sprawa nie warta wzmianki... - ze wzgledu na date. - bo mozna pomyslec, ze zartujesz Odpowiedz Link
silencjariusz Re: data nie warta wzmianki... 01.04.23, 20:20 Jestem śmiertelnie poważny. Odpowiedz Link
baenzai Re: Ależ ten... 01.04.23, 15:51 Postrzeganie przemijania czasu jest jednak dość subiektywne i zależne od różnych czynników. Przykładowo mi się wydaje, że taki rok 2019 był bardzo dawno temu. Nie było jeszcze pandemii, wojny i inflacji, do tego miałem wtedy inną pracę i gdzie indziej mieszkałem. Z drugiej strony jeżeli jakiś tydzień czy miesiąc jest monotonny i niczym szczególnym się nie wyróżnia to faktycznie mija bardzo szybko. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ależ ten... 01.04.23, 20:19 Mnie czas ucieka błyskawicznie. Ale i życie mocno mi się zmieniło. I to pewnie temu tak dni mi umykają. Odpowiedz Link
baenzai Re: Ależ ten... 02.04.23, 17:37 Może po prostu masz za dużo monotonii i rutyny w codziennym życiu. Trzeba sobie urozmaicać życie różnymi drobnymi rzeczami i często zmieniać nawyki oraz przyzwyczajenia. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ależ ten... 02.04.23, 18:30 Zapewniam Cię, że nie ma monotonii w moim życiu. Od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link
obrotowy Są wyjątki. 02.04.23, 15:09 silencjariusz napisał: > Każdy widzi to co chce. Są wyjątki. - czerwone swiatla na skrzyzowaniu. tu radze - nie poddawac sie iluzjom Odpowiedz Link
obrotowy Ależ za to... 03.04.23, 15:31 silencjariusz napisał: > Pewnie na zachodzie i południu Polski. ten polnocno-wschodni zakatek jest pogodowo uposledzony. ale za to kobiety sa tam najbardziej gorace. Odpowiedz Link