Dodaj do ulubionych

Poznam panią do rozmowy i przyjaźni

01.09.23, 10:53
Chciałbym poznać panią w wieku między 30 a 45 lat do rozmów przez internet o wszystkim, bez podtekstów. Ja mam 39lat jestem w związku po prostu potrzebuje sobie z kimś pogadać spoza rodziny.
Obserwuj wątek
    • baenzai Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 01.09.23, 20:30
      A co byś powiedział gdyby żonka coś podobnego praktykowała? wink
      • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 01.09.23, 22:37
        Niestety ona praktykuje tylko duuużo częściej i odważniej. Przyłapałem ją nie raz na "cyberku" i na wielu więcej ostrzejszych sytuacjach.
    • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 01.09.23, 22:07
      Na forum można pogadać smile
      • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 01.09.23, 22:39
        Pisząc posty? Niezbyt to wygodne i mało prywatne.
        • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 01.09.23, 22:44
          Ach, to o takie rozmowy Ci chodzi. Ok, powodzenia, może jakaś pani chętna się trafi. smile
          • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 01.09.23, 23:04
            Właśnie nie! Ja chcę pogadać tak normalnie bez podtekstów jak przyjaciele. Nie chcę się mścić na partnerce. Po prostu w tym związku ktoś uzurpuje sobie pełnię wolności zabraniając drugiej połowie wszystkiego. A ja po 8 latach nie rozmawiania z żadną kobietą spoza rodziny chciałbym trochę się "odhamić". Mieszkamy za granicą ja pracuję tylko z facetami więc chciałbym poznać trochę kobiecego spojrzenia.
            • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 01.09.23, 23:30
              Kobiecego spojrzenia na co?
              • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 02.09.23, 00:58
                Na różne życiowe sytuacje. To zależy od poruszanych tematów. Po prostu wszystko co powiem kobietom w tej rodzinie zaraz wraca do mnie przez moją partnerkę i muszę się tłumaczyć z każdego słowa. Chciałbym koleżankę z która mógłbym spokojnie pogadać.
                Rozumiem że nie jesteś zainteresowana wirtualną znajomością ze mną, ale doceniam twoją ciekawość i dociekliwość.
        • baenzai Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 02.09.23, 09:55
          szczesny571 napisał:

> Pisząc posty? Niezbyt to wygodne i mało prywatne.

Przecież jesteś tutaj anonimowy.

No chyba, że podawałbyś jakieś szczegóły z życia prywatnego przez które mógłbyś zostać rozpoznany.
          • taniarada Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 02.09.23, 12:17
            Pogadać każdy może trochę dłużej lub gorzej .Ale czy coś z tego wynika .Próbować można 🤣
            • zacnyprzyjaciel Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 02.10.23, 20:54
              Ty tak wszędzie pół wierszem lecisz 😂
          • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 03.09.23, 00:12
            Wiem że jestem anonimowy, ale tak jak w temacie chcę się z kimś zaprzyjaźnić. Tak żeby móc pogadać prywatnie od czasu do czasu, a nie od razu z całą Polską.
            • super.halusia Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 03.09.23, 17:45
              Wysłałam i co lipa ,nie odzywasz sięsmile
              • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 03.09.23, 22:43
                Co wysłałaś? Może coś przeoczyłem? Nie jestem biegły w forumowych niuansach.
                • karusia83 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 05.09.23, 23:33
                  Daj do siebie jakiś namiar, najlepiej e-mailowy Pogadamy!
                  • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 08.09.23, 23:48
                    Bardzo mi miło. Czy muszę ten adres podać tu publicznie? Czy jest jakaś możliwość w prywatnej wiadomości? Nie orientuje się za bardzo a nie chciałbym upubliczniać swojego maila. No chyba że nie ma innego wyjścia.
                  • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 10:21
                    szczesny571@gmail.com
            • baenzai Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 06.09.23, 00:34
              szczesny571 napisał:

> Wiem że jestem anonimowy, ale tak jak w temacie chcę się z kimś zaprzyjaźnić. T
              > ak żeby móc pogadać prywatnie od czasu do czasu, a nie od razu z całą Polską.

Spoko.

Chociaż dla mnie takie internetowe przyjaźnie męsko-damskie są zupełnie bez sensu i do niczego nie prowadzą.

Kiedyś miałem taką koleżankę z internetu i po kilku rozmowach nie bardzo już było o czym pisać.

A przeniesienie takiej relacji do reala i tak się nie uda, bo kobiety nie są zainteresowane znajomościami z mężczyznami, których nie traktują jako kandydatów do związku albo relacji seksualnych.
              • taniarada Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 06.09.23, 10:28
                baenzai napisał:

> szczesny571 napisał:
                >
                > > Wiem że jestem anonimowy, ale tak jak w temacie chcę się z kimś zaprzyjaź
                > nić. T
                > > ak żeby móc pogadać prywatnie od czasu do czasu, a nie od razu z całą Pol
                > ską.
                >
                > Spoko.
                >
                > Chociaż dla mnie takie internetowe przyjaźnie męsko-damskie są zupełnie bez sen
                > su i do niczego nie prowadzą.
                >
                > Kiedyś miałem taką koleżankę z internetu i po kilku rozmowach nie bardzo już by
                > ło o czym pisać.
                >
                > A przeniesienie takiej relacji do reala i tak się nie uda, bo kobiety nie są za
                > interesowane znajomościami z mężczyznami, których nie traktują jako kandydatów
                > do związku albo relacji seksualnych.
                Z koleżanką to można sobie popychać pierdoły .Ale do miłości to trzeba sobie poszukać innej .
                • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 06.09.23, 17:24
                  taniarada napisał:

> Z koleżanką to można sobie popychać pierdoły .Ale do miłości to trzeba sobie p
                  > oszukać innej .

Autor przekonuje że szuka znajomości koleżeńskiej.
              • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 06.09.23, 17:22
                baenzai napisał:

> szczesny571 napisał:

> A przeniesienie takiej relacji do reala i tak się nie uda, bo kobiety nie są za
                > interesowane znajomościami z mężczyznami, których nie traktują jako kandydatów
                > do związku albo relacji seksualnych.

Wcale nie prawda. Ja tam mogę się kumplować z facetem. I gadać z nim bez żadnych podtekstów.
                • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 07.09.23, 23:00
                  No właśnie o to mi chodzi, nie chce związku, bo już w jednym mam wystarczająco dużo do ogarniania. Nie chcę też seksu bo mam tyle ile mi potrzeba. Brakuje mi tylko przyjaciółki do pogadania moja kobieta niestety jest 11 lat młodsza ode mnie i mało dojrzała. Na wiele tematów nie jesteśmy w stanie porozmawiać, bo po prostu najzwyczajniej w świecie nie ogarnia tematu.
                  • taniarada Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 08.09.23, 05:38
                    Acha .Przyjaciółka do pogadania .Ładne mi pogaduchy 🤣
                  • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 08.09.23, 18:45
                    A nawiązałeś w końcu jakiś kontakt z tymi chętnymi kobietami?
                    • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 08.09.23, 23:49
                      Jeszcze nie, ale widzę promyk nadziei smile
                      • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 00:10
                        Fajnie 🙂 a maila możesz sobie założyć specjalnie do pogawędek. Nie musisz podawać swojego prywatnego maila 😉
                        • taniarada Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 16:13
                          morojka napisała:

> Fajnie 🙂 a maila możesz sobie założyć specjalnie do pogawędek. Nie musisz po
                          > dawać swojego prywatnego maila 😉
                          A myślisz że to jest orginalny i prawdziwy mail .
                          • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 16:14
                            taniarada napisał:

> morojka napisała:
                            >
                            > > Fajnie 🙂 a maila możesz sobie założyć specjalnie do pogawędek. Nie mus
                            > isz po
                            > > dawać swojego prywatnego maila 😉
                            > A myślisz że to jest orginalny i prawdziwy mail .

Zdaję się że ja to najpierw napisałam a później on maila zamieścił 😉
                            • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 17:26
                              Tak było, to właśnie taki mail o jakim pisałaś. smile
                              • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 17:45
                                Też tak czasem robiłam jak chciałam z kimś na privie pogadać.
                                • taniarada Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 19:37
                                  morojka napisała:

> Też tak czasem robiłam jak chciałam z kimś na privie pogadać.
                                  To tylko mailowe są kontakty innych nie ma .O ile zrozumiałem to tylko kobiet szuka do rozmowy ? Czy się mylę ?
                                • taniarada Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 19:59
                                  morojka napisała:

> Też tak czasem robiłam jak chciałam z kimś na privie pogadać.
                                  Ja bym był bardzo ostrożny z tym priv .Różnie bywa .Jestem na paru Fejsowych i tam kobiety co niektóre się nieźle przejechały .Ale poszły na całość. Nie mówię że tu może być inaczej i może być spoko gość.
                                  • morojka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 20:24
                                    Na privie tylko rozmawiałam. Żadnego świntuszenia ani jakichś innych jazd nie było. Zakładam że autorowi też chodziło tylko o zwykłą rozmowę.
              • m.a.l.a_syrenka Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 02.10.23, 23:22
                Serio ty tak myślisz o kobietach? A friendzone to skąd się wzięło? 😅
                A ja sobie zawsze tak myślałam o większości mężczyzn: "Do łóżka - nie, popatrzeć nie ma co, wypić piwo, czy pójść na ryby lepiej z kolegą, to po co mi ta koleżanka?" Nawet o przyjaźni nie wspomnę, ponieważ to się tak nieczęsto udaje, że ponoć jest niemożliwe. Znajomości (luźne) w pracy się tu nie wliczają - wtedy chcesz, czy nie chcesz, musisz troszkę porozmawiać, choćby o pracy.
    • groszek07 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 00:27
      Hej
      Chyba znajdziemy wspólny język
      • szczesny571 Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 10:23
        Ok mój e-mail szczesny571@gmail.com
        • super.halusia Re: Poznam panią do rozmowy i przyjaźni 09.09.23, 10:43
          Poczta się kłaniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka