mavika3
21.09.23, 23:07
Wirtualny świat stał się realny? Choćby miało to być na chwilę, by zobaczyć usmiech drugiej osoby, spojrzenie, usłyszeć jej głos. Czy to nie byłoby piękne?
Witam forumkow

Nie było mnie tutaj jakieś 2 3 lata i musiałam na nowo założyć login. Naszła mnie dzisiaj pewna myśl.. to na tym forum się wszystko zaczęło.. dekadę temu. Kiedy to zaczęłam wyrażać swoje myśli przed ludźmi. Z początku były nieposkromione i było ich mnóstwo. Była tak wielka radość z pisania , z dzielnia sie z innymi. Nadal jest ale uważam się za osobę bardziej harmonijną niż wtedy. Szczególnie przez ostatnie 2 lata zaczęłam poznawać co to znaczy wewnetrzny spokój (psychoterapia miała na to ogromny wplyw). Kiedyś (lata temu) gdy pisywalam tutaj niemalze codziennie to myślałam i miałam ochotę by się wybrać na spotkanie forumowe jakie wtedy były organizowane.min w Wawie. Jednak nie byłam gotowa. .. Dzisiaj przypomniało mi się forum i ludzie którzy tam pisywali i wymieniali się że mną myślami. Czy ktoś mnie jeszcze pamieta? Czy ktoś z tamtych lat jest jeszcze tutaj obecny? W oczy rzucił mi się "stary" poczciwy Sil

a reszta? Co u Was słychać.
Pozdrawiam
M.
P.S coś realnego. Fotka z mojej cudownej 7 dniowej samotnej wedrowki po górach