searam 13.09.25, 22:26 Prowokujace..?! Przyznam, ze jako dojrzaly facet nigdy nie wypilem z mezczyznami tyle alkoholu ile wypilem z kobietami. Zasysaly depresyjnie jak gabki. Potem odpalala sie cala dramaturgia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Szczesciarz Antoni 16.09.25, 15:43 z Ciebie. mialem pecha zyciowegop, bo rzadko trafialy mi sie kobiety lubiace alkohol - przewaznie miewalem niepijace... a ze z mezczyznami pic nie lubie - to wybieralem lustro... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Alkohol i kobiety... 26.09.25, 12:34 Ponad miesiąc temu faktycznie wypiłem dwa wina z dwoma panienkami. Mi się kręciło w głowie, one zadowolone. Później trochę narzekały na samopoczucie, a ja zdrowy. I ostatnio z sąsiadką czasami pije piwo. Z mężczyznami to raczej marnie, nawet ostatnie ognisko gdzie było dość dużo piwa większość to kobiety. Z samym, samymi mężczyznami to chyba nigdy w tym roku. Nie licząc jakiegoś małego drinka w pracy Odpowiedz Link
searam Re: Alkohol i kobiety... 04.10.25, 22:30 stasi1 napisał: > Ponad miesiąc temu faktycznie wypiłem dwa wina z dwoma panienkami. Mi się kręci > ło w głowie, one zadowolone. Później trochę narzekały na samopoczucie, a ja zdr > owy. I ostatnio z sąsiadką czasami pije piwo. > Z mężczyznami to raczej marnie, nawet ostatnie ognisko gdzie było dość dużo pi > wa większość to kobiety. > Z samym, samymi mężczyznami to chyba nigdy w tym roku. Nie licząc jakiegoś mał > ego drinka w pracy Wyglada na to, ze korkociag ani prezerwatywy nie uwieraly... Odpowiedz Link
obrotowy ee tam... 05.10.25, 20:35 searam napisał: > Wyglada na to, ze korkociag ani prezerwatywy nie uwieraly... ee tam... korkociag (nieuzywany) zawsze uwiera... - dopiero uzyty - idzie w zapomnienie. a prezerwatywa, czy uzywana, czy nie uwiera tez. nieuzywana uwiera w kieszeni... a uzywana, gdy jest juz na swoim miejscu - uwiera takze i ma sie ochote jej sie pozbyc.... Odpowiedz Link
permet Re: Alkohol i kobiety... 06.10.25, 09:04 "Potem odpalala sie cala dramaturgia..." czyli albo lozko albo placz, albo placz po lozku, bo przeciez nie chciala? Odpowiedz Link
obrotowy "Co Ty sobie Stachu o mnie pomyslisz" ? 15.10.25, 22:19 permet napisała: > "Potem odpalala sie cala dramaturgia..." > czyli albo lozko albo placz, albo placz po lozku, bo przeciez nie chciala? "Co Ty sobie Stachu o mnie pomyslisz" ? - czy inna nowsza wersja ? Odpowiedz Link