dor-ti 30.07.08, 20:12 Tu można porozrabiać tu powinno być wesoło.....nie będziemy się zalewać łzami...bo są od tego inne wątki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:17 No tak niczego sobie nazwa. Tu damy upust naszej chorej wyobraźni. Ale tam mogło zostać. Ale teraz wiem gdzie ciebie mam szukać. Co ty tej mody tak się uczepiłaś. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:18 Jakiej mody? Ja sie niczego nie czepiam ...najwyzej słow hi hi hi Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:23 To inaczej Dorti - wy piszcie, a ja w nocy skomentuje wasze wypowiedzi. Będę bezkarna, bo będziecie spali. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:24 gapuchna napisała: > To inaczej Dorti - wy piszcie, a ja w nocy skomentuje wasze wypowiedzi. Będę > bezkarna, bo będziecie spali. O moja Droga....my chcemy abyś i ty wypowiedziała sie tu razem z nami....im nas więcej tym bedzie milej Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:25 Czuję się nieswojo,ponieważ "Modę....." oglądam codziennie z rana jak do pracy wstaję. Bo niema nic innego.Wiem to dla ciebie jest szok, dla mnie też kiedyś był.HAHAHA! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:23 Nie tutaj nam powinno być dobrze . Co my za wątek założymy "Trójka Szyderców" A co do rodziny to pomyślimy,żeby nie twoja wizytówka to bym spać spokojnie mógł a tak zmysły mi warjują. hi hi hi ....ale to tak ma być...zmysły są od tego żeby nadążały za wzrokiem.... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:28 I przestań mnie cytować bo mi głupio. Ludzie czytają będę skończony!! A ty gapuchna nie przesadzaj bo cię dopadniemy!!!!!!!! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:31 Ok juz nie będę Cię cytować...obiecuję a pzrynajmniej sie postaram. To z tą Modą miało być nawiązaniem do czegoś...ale zawsze mozan zmienić Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:32 A Gapuchna najlepiej...będzie oceniać w nocy...to co my tu spłodzimy hi hi hi Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:35 No nie dor_ti,mam wrażenie że zbereźności ci w głowie. "Spłodzimy" no niczego sobie słów używasz . Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:39 Ale przydał by się nam ktoś trzeci,nie uważasz dor-ti. Gapuchna co ty na to? Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:43 sam stwierdzileś że przez zdjecie w wizytówce spać nie mozesz....Ależ skąd zbereźności....ma być wesoło, moze byc dwuznacznie i z podtekstem hi hi hi mam nadzieję, że nie zaczynasz sie mnie bać hi hi hi Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:49 No nie wiem mam kosmate myśli o......! Spójrz po za nami nic tu się nie dzieje! Wszyscy mecz oglądają czy co?! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:53 Nie mogę się napatrzeć na twą wizytówkę. Boska jest.Masz dobry gust i poczucie humoru. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 20:57 Owszem lubię coś innego, Coś co inrtyguje i daje do myślenia hi hi hi ale czy mam dobry gust ? nie wiem...na pewno spore poczucie humoru ...nie lubię ciągle mieć smutasa na twarzy.Zycie wystrczająco bywa smutnawe...samo w sobie wole otaczać sie pogodnymi ludźmi bo przynajmniej zawsze podniosą człowieka na duchu. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:03 Wreszcie spotkałem człowieka który lubi się śmiać. Ja tylko tym żyje,nie wyobrażam sobie bez śmiechu życia. Teraz jestem spełniony . Chyba aż się zakocham w tobie co ty na to?! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:08 ha ha ha Vidmo jak miło z Twojej strony...ale zmartwię Cię jestem ...trochę starsza....ale wiek nei ważny he he he... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:12 A czy ja cię pytałem o "WIEK". Dor-ti nie doceniasz mnie. Czuję się szykanowany.Buuuuuu! Witaj gapuś a jednak ciekawość?! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:15 Ok Vidmo...juz nie będę cię szykanować....ale wiesz ..kobieta zmienna jest hi hi hi Gapuchna pomoże nam trochę rozkręcić wątek Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:03 Vidmo zrób sobie wizytówkę ))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:06 Vidmo - już możesz zajrzeć Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:09 A poco mi ona ? Nie mam nic ciekawego do zaoferowania? Zdajesz sobie sprawę że mógłbym być rozchwytywany! Mogła byś mnie na zawsze stracić. Nie przeraża cię to? Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:11 Och....rzeczywiście nie wzięłam tego pod uwagę...nie, nie zakładaj...ale co będzie jak moją wizytówkę zaczną oglądać tłumy.....i każdemu wyobraźnia spać nie będzie dawała po obejrzeniu zdjęcia he he he Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:12 Na pewno coś masz ciekawego do zaoferowania tylko moze jeszcze o tym nie wiesz. Ale mamy czas poszukamy...poszperamy...coś znajdziemy Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:15 Co do twojej wizytówki wszystkim zakazałem oglądać. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:16 Nie będę cytować bo obiecałam....ale jak ktoś zapyta to wyrazisz zgodę ? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:19 Ty lepiej cytuj,bo się pogubiłem. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:29 Jesteś? bo ja już muszę się na dziś pożegnać )ale możesz pisać też na gazetowego . Odpiszę na pewno ale jutro Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:24 vidmo76 napisał: > Co do twojej wizytówki wszystkim zakazałem oglądać. o to mi chodziło ze wyrazisz zgodę Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:21 Vidmo Drogi Rozmówco mój....ja będę musiała niestety kończyć...ponieważ jutro mam baaardzo pracowity dzień, który zaczynam już od 5.00! Wyobrażasz sobie? Ja mam wstać o 5.00.....ale muszę.....Obiecuję jutro solennie nadrobić to co dziś stracę hi hi hi i umknie mojej uwadze... I jeszcze jedno musimy sie postarać zeby nasz wątek nie wyleciał szybko z obiegu Odpowiedz Link
anirat Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:34 pomoge wam, w tym utrzymywaniu watku ))) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:41 No nareszcie ktoś nowy. I jak podoba ci się u nas? Odpowiedz Link
ni.tka Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:49 Mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:53 Fajnie że ci się podoba. To o czym pogadamy,musimy rozwijać wątek ,ludzie czekają spragnieni sensacji są. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:57 O łosiach?!!To można zrozumieć dwuznacznie. Możesz jaśniej? Odpowiedz Link
ni.tka Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 21:58 A jak to rozumiesz? Ja miałam na myśli zwierzatka, chyba... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:04 Sam jestem na forum od niedawna,jeszcze nie widziałem żeby ktoś rozpisywał się o zwierzakach.A le skoro pisaliśmy o kompach "mój ci on"czemu nie o łosiach tylko że ja na ten temat nie wiem. A z mazur jestem,głupio mi! Odpowiedz Link
ni.tka Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:07 No wydaje mi sie ze mozna pisac na kazdy temat, nieprawdaż? A mówiąc serio to te łosie ot tak wpadły mi do glowy i napisałam o nich, choć ja tez sie zupełnie na nich nie znam. Nawet na facetach "łosiach" sie nie znam Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:17 Nie to trzeba zmienić.Na przykład co cię skłoniło że zajrzałaś w nasze skromne progi? Odpowiedz Link
ni.tka Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:19 No zgadnij, co ? Samotność Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:27 Samotność powiadasz. Ach ta samotność:potępiana,nie lubiana,znienawidzona,powinna przestać istnieć.Ale czasami fajna jest.Ale nie wiem czy dzisiaj dobrze trafiłaś,trochę jakby późno.I ten wątek. Ale spróbujemy jakoś ci pomóc. Odpowiedz Link
ni.tka Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:29 No samotnosc ma rozne oblicza. Ostatnio ona i ja sie nie lubimy, taka milośc nieodwzajemniona Wogole mozna pokochac samotność ?! Chyba nie... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:33 Pokochać to za duże słowo,może przyzwyczaić. Ale to są prawdopodobnie lata. Ale tu na forum, zawsze jest jakiś ciekawy temat,do rozpracowania. A co u ciebie jest przyczyną samotności? Odpowiedz Link
ni.tka Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:37 Pewnie to co i u innych bywajacych tu forumowiczów, czyli brak kogos bliskiego. A Ty się przyzwycziłeś do swoje samotności ? Mi sie to wydaje niemożliwe. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:47 Nie powiedziałem że się do niej przyzwyczaiłem, ale jestem z nią na ty. Ogólnie jestem po rozpadzie długiego związku, a poza tym pc mi pomaga i praca ale brakuje kogoś normal. Odpowiedz Link
ni.tka Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:52 Własnie,kogos normalnego mi tez brakuje. A własciwie kto to jest ten ktos normalny? Napisz swoja definicje Ja ide spac, dzieki za rozmowe. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 30.07.08, 22:55 Ja też muszę już spadać i tak przeginam,nie wiem jak ja wstanę a robię to bardzo wcześnie. Morze ktoś mnie zastąpi? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 10:13 No to sobie poczytałam i dziś pewnie po pracy dołaczę do rozmowy, pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 10:22 Dziś zaczał się dzień bardzo dobrze i jestem tak jakoś radosna i lekka, mam nadzieję, że potrwa to dłużej Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 16:13 Tak na pewno do puki, z nami nie zaczniesz pisać a to może zakończyć fantastycznie,bo my inaczej nie umiemy. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 16:34 Witaj Vidmo jak mi dziś szybko czas minął, jeszcze 25 minut i spadam do domku Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 17:17 A więc tęsknisz za nami tak? Miło to słyszeć wczoraj tak szybko znikłaś. Gdzie ty pracujesz że sobie pogaduchy prowadzisz z nami w czasie pracy? Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 18:29 Dzień dobry wszystkim i witam serdecznie każdego kto tu zajrzy, i tego piszącego i tego milczącego Ciesze sie, że juz w domku jestem, mogę coś napić przywitać sie z wami i ....zjeść trochę budyniu...bo tak mi sie jakos zachciało Pyszny, czekoladowy z wisienkami mniam Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 18:34 Uspokój się dor-ti!Budyń co za fanaberie, każdy by zjadł lecz nie każdy umie zrobić. Czuje że dręczysz mnie i czerpiesz z tego przyjemność! hahaha. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 18:37 Ależ mój drogi przyjemności czerpać należy garściami....ze wszystkiego co się da.Z budyniu też hi hi hi Ja Cię nie dręczę co to za przyjemność dręczenie na odległość hi hi hi Nie umiesz ugotować budyniu? ja mogę Cie nauczyć a właściwie powiedzieć jak to sie robi nic trudnego tylko trzeba chcieć )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 18:47 Przestań zła kobieto!vidmo gotuje raz w tygodniu. Żadnych budyniów gotować nie będę! A dręczyć na odległość co to za problem,przecież kobiety są nieprzewidywalne.Opisać jak smakuje,DOŚĆ!! To jest totalne dręczenie!Zemszczę się kiedyś!hahahaha! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 18:41 Jeśli chcesz ja Ci moge opisać jak smakuje budyń czekoladowy z wisienką Odpowiedz Link
gapuchna sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 18:45 Jeszcze w PRL -u, milicjanci mają bardzo ważny państwowy egzamin. Wyszedł pierwszy, kolega pyta go, jak jest. O! - odpowiedział, to mocno polityczny egzamin. Tak? - zapytał ten czekający, a dlaczego? Bo zapytali mnie, jak się nazywa stolica największego socjalistycznego imperium na świecie. I co, wiedziałeś? Wiedziałem - to Moskwa....weź ty sobie to lepiej zapamiętaj. Milicjant wyjął małą karteczkę, zapisał nazwę stolicy ZSRR i schował do cholewy butów. Wszedł na egzamin, usiadł i czeka na pytanie. Komisja zadaje: powiedźcie nam, co jest stolicą największego socjalistycznego imperium na świecie. Milicjant chrząka coś pod nosem i umiejętnie lawiruje przy cholewce buta. Męczy się, meczy, ledwo sięga, ale za chwilę krzyczy z radością!: Wiem! To Chełmża! Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 18:52 Vidmo nie mozesz gotować raz w tygodniu.....bo ja z głodu padnę, bo gdyby mi przyszło go głowy jechać na Mazury i odwiedzić Cie przy okazji....i trafię na teki dzień, ktory nie będzie tym dniem, w którym gotujesz to co wtedy? Ja do kuchni nie dam sie zapędzić na żadnym urlopie. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 18:58 Bo mi się kasa skączyła ,ale za tydzień będę się cieszył swą małą fortuną.O będę szalał i trwonił.Osiem razy dziennie będę gotował. Odpowiedz Link
gapuchna Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:01 A w życiu - szkoda kasy na żarcie! Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:04 hi hi hi podoba mi sie podejście Rabina ha ha ha .... Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:04 Vidmo wygrałeś moze w totolotka?? kurcze a mnie sie nie udało... Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:06 A po co osiem razy dziennie...kto tyle zje?...a potem tyle garów do mycia...nie lubie kuchni po obiedzie, zdecydowania wolę piec Odpowiedz Link
gapuchna Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:09 Jak ja bym zjadła kawałek tortu, z masą z masła i budyniu, z jakimś alkoholem, z owocami, galaretką. Albo babkę ponczową. Albo tort węgierski, ale taki mojej mamy, albo taka babkę, którą się w wodzie gotuje i czekolada polewa. O rany! A tu szlaban....hi hi hi Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:13 Gapuchna powiedz tylko słowo i nie ma problemu mogę upiec tort np czekoladowo-kokosowy z masą z masła i budyniu i obiecuje solennie zjemy go na pół...no chyba że ktoś zdąży sie do nas przyłączyć hi hi hi Kalorie dziś są jutro sie je spali....czym sie tu przejmować ))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:15 Dorotka! trzymam cię z całych sił za to słowo! Zmówimy się, zjedziemy, upieczesz - a ja będę pomagać i garnki umyję. Ja nie umiem żadnego ciasta ....tylko do cukierni iść i kupić(( Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:23 gapuchna napisała: > Dorotka! trzymam cię z całych sił za to słowo! Zmówimy się, zjedziemy, upieczes > z > - a ja będę pomagać i garnki umyję. Ja nie umiem żadnego ciasta ....tylko do > cukierni iść i kupić(( Ok Gapuchna trzymać mozesz chociaż szczerze powiem - tylko sie nie obraź - wolałabym żeby kto inny mnie trzymał.....za słowo ale niech będzie. Zmówimy się, ja upiekę, zjemy a kto będzie chciał posprząta. Ok Vidmo znowu jesteś rodzynkiem a my Cie tu trochę dręczymy....ale pzreciaż maiło być inaczej ...tak jak w tytule hi hi hi Odpowiedz Link
vidmo76 Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:14 Na litość gapuś przestań i ty "BRUTUSIE" kara mnie spotkała za grzeszne myśli o wizytówce..... Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:18 hi hi hi a co jeszcze Ci nie przeszło ? To Cie pocieszę....2 w 1 to ja hi hi hi Odpowiedz Link
gapuchna Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:20 Mnie tam nigdy nie przejdzie, aż się wyrówna .....ale szaaa! Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:20 dor-ti napisała: > hi hi hi a co jeszcze Ci nie przeszło ? To Cie pocieszę....2 w 1 to ja hi hi hi to tyczy wizytówki ... Odpowiedz Link
dor-ti Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:26 gapuchna napisała: > A ja myslałam, ze do mnie)) ale moze byc i do Ciebie. Ale Gapuchna moze faktycznie uświadomimy Vidmo odnośnie tematu " Żona" żeby był przygotowany na wszystko. Odpowiedz Link
gapuchna Re: sprzedam, póki pamiętam: 31.07.08, 19:29 Już to zrobiłam - zamilkł, znaczy mysli... Odpowiedz Link
gapuchna Cześć wam - to jeszcze jeden: 31.07.08, 19:00 Spotyka się rabin i proboszcz. Rozmawiają o finansach, o "tacce" konkretnie. Rabin pyta proboszcza, jak sobie radzi z pieniędzmi. proboszcz na to: zbieram tackę i dzielę na 3 części - jedna dla biskupa, jedna na potrzeby parafii, jedna dla mnie. A jak rabbi to robi? - pyta grzecznie proboszcz. Ja - rzecze rabbi - zbieram tackę a potem podrzucam ją do góry i mówię: to co złapiesz Panie Boże, to twoje, reszta - moja! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Cześć wam - to jeszcze jeden: 31.07.08, 19:12 tak dowcip niczego sobie,dopisuje ci humor gapuś. Nie wygrałem żadnego totka to nazywa się u nas pensja,wypłata. Osiem razy to może nie chociaż raz dziennie.Wiesz jak smakuje Fasola po tygodniu jak codziennie jesz. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Cześć wam - to jeszcze jeden: 31.07.08, 19:13 Ale szczupły jesteś! Cos za coś! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Cześć wam - to jeszcze jeden: 31.07.08, 19:15 Vidmo to ja zapraszam Cię na wirtualnego torcika i juz nie myśl o fasoli ok ? Odpowiedz Link
gapuchna I na koniec: 31.07.08, 19:13 Idzie pan Jan do spowiedzi, do swojego proboszcza. Spowiada się, spowiada się, spowiada.....na koniec raczej pyta niz informuje: aha, proszę księdza, nie wiem, czy to grzech, czy nie, ale ochrzciłem w sąsiedniej parafii swojego kota. Ksiądz wzburzył się!.....jak to! kota synu ochrzciłeś, to nie wiesz, ze kot to zwierzę i nie wolno go chrzcić?! Och, przepraszam, wyszeptał zawstydzony pan Jan, nie wiedziałem proszę księdza, a jeszcze osiemset złotych za to tamtemu księdzu zapłaciłam..... W konfesjonale zapanowała cisza, a po chwili proboszcz rzekł: hm...synu, pamiętaj, że jeszcze jest bierzmowanie!!! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: I na koniec: 31.07.08, 19:19 Idę popełnić samobójstwo tak dłużej żyć nie mogę. Torciki,budynie tylko czemu wirtłalne. JA CHCE ZONĘ MIEĆ!!!! Buuuu Odpowiedz Link
gapuchna Re: I na koniec: 31.07.08, 19:21 Mój drogi - żona to także obowiązek, nie tylko przyjemności - i tak do późnej starości.... Chcesz tego? Naprawdę? - zastanów sie lepiej! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: I na koniec: 31.07.08, 19:29 Ja pragnę mieć żonę!!!!!Moi koledzy średnia wieku 50lat chwalą tą instytucje,ale mi nie jest dane być żonatym! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: I na koniec: 31.07.08, 19:33 Mam 180cm 75kg i choć bym pękł to nie mogę przytyć. NO bo jak fasola nie tuczy. Odpowiedz Link
dor-ti Re: I na koniec: 31.07.08, 19:38 vidmo76 napisał: > Mam 180cm 75kg i choć bym pękł to nie mogę przytyć. > NO bo jak fasola nie tuczy. To Ty taki akuracik jesteś hi hi hi Muszę Cię cytować bo sie pogubimy. Odpowiedz Link
gapuchna Re: I na koniec: 31.07.08, 19:34 Wiesz, jak oni mają średnią wieku po 50-tce, to ich perspektywa jest inna. Nie wiem, instytucje nie są zbytnio pociągające. a po co ci ta żona tak na przymus? konkubinat jest całkiem fajną formą... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: I na koniec: 31.07.08, 19:38 Byle jak to zwać.Jestem ateistą wiedz ślub czy inny związek nieważne. Ale fajnie z kimś wieczorem film obejrzeć,rozczulam się niedobrze. Odpowiedz Link
dor-ti Re: I na koniec: 31.07.08, 19:36 vidmo76 napisał: > Ja pragnę mieć żonę!!!!!Moi koledzy średnia wieku 50lat chwalą tą > instytucje,ale mi nie jest dane być żonatym! Głupoty gadasz a skąd mozesz to wiedzieć, ze nie dane czy nie pisane. Ale oni chwalą owszem bo żona gotuje, sprząta, dopilnuje dzieci, obowiązek małżeński spełni kiedy trzeba a nie kiedy chce - a to jest zasadnicza różnica. Czy ci Twoi koledzy, nie ważne jaką mają średnią wieku, zabierają gdzies swoje żony?, kino, spacer albo chociażby tylko kawa ale nie w domu. Jeśli odpowiesz na wszystko pozywtywnie to chała tym facetom ! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: I na koniec: 31.07.08, 19:43 Ja ich się nie pytam co oni robią prywatnie. Ale fakt jak to jeden z nich powiedział"Daniel ty masz wolną chatę musimy umówić na wódkę".Wydaje mi się że raczej sam wpadnie.] To co szukać mam tej żony czy nie?! Odpowiedz Link
dor-ti Re: I na koniec: 31.07.08, 19:49 Z tym szukaniem to bywa róznie. Szukać zawsze mozna ale i rozglądać też, zeby nie przegapić tego najważniejszego.A reszta moze samo jakos przyjdzie. Tylko Ty nie bierz tego wszystkiego tak dosłownie co ja piszę, bo ja tylko człowiek jestem i mogę być omylna. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: I na koniec: 31.07.08, 19:53 Tak tylko człowiek ale jaki fajny.A mylić to się każdy może. Ja pomyliłem się w życiu dwa razy a ponoć do trzech razy sztuka. Zobaczymy!? Odpowiedz Link
gapuchna Re: I na koniec: 31.07.08, 19:56 O! to tak jak ja! Ale jeśli miałabym sie trzeci raz pomylić, to nie chcę tego trzeciego razu! Odpowiedz Link
dor-ti Re: I na koniec: 31.07.08, 20:12 Zresztą nie myli sie tylko ten co nic nie robi )) każdy ma moze sie pomylić i to wszędzie hi hi hi przy każdej robocie ...........upss.....to sie może źle kojarzyć...oj moze he he he Odpowiedz Link
medy-2008 Re: I na koniec: 01.08.08, 21:37 Dopieru tu wstąpiłam. Witam was jeszcze raz. Jeżeli wątek miał być wesoły i na luzie, to może opowiem o Jasiu. Matka daje dla Jasia 50 zł:"Jasiu, masz tu 5 dych, idz do sklepu i kup chleb, coś do chleba i przynieś resztę, bo to są moje ostatnie pieniądze, a do wypłaty daleko". Jaś wziął te 50 zł i poszedł do sklepu. Wrócił, trzymając misia. Matka pyta:"Co to jest, do cholery? Gdzie chleb i reszta?" Jasiu mówi:"Mamo, ale ten miś na wystawie był taki ładny.A reszty nie mam, bo on kosztował całe 50 zł" Matka wrzasnęła:"Spieprzaj mi z tym misiem, sprzedaj go i przynieś mi kasę!!!" Jaś spuścił głowę i poszedł sprzedać misia.Stoi na klatce schodowej i myśli, gdzie tu misia sprzedać.Otwiera drzwi sąsiadki, a ona z facetem się bzyka. Jaś patrzy jak zaczarowany. Nagle rozległo się głośne pukanie, sąsiadka poderwała się na równe nogi, faceta razem z Jasiem do szafy wepchnęła. Siedzą sobie w szafie, a Jaś do faceta mówi:"Kup pan misia"-"Odczep się, ja nie chcem misia"-"Kup pan misia, bo będę krzyczał"-"Masz 50 dych i się zamknij".Jaś wytrzymał z 5 min i do pana:"Oddaj pan misia"-"Nie oddam, bo go kupiłem"-"Oddaj pan misia, bo będę krzyczał" Facet oddał misia. Tak powtarzało się wiele razy, Jaś już miał kupe szmalu.Przyszedł do domu z zakupami:szynki, bolerony, bombonierki i inne laritasy wypadały jemu z torby, na stole przed matką wywalił dużo pieniędzy.Matka złapała się za serce:"Jasiu, dziecko drogie, ty chyba bank obrabowałeś. Idz natychmiast do kościoła się wyspowiadać!!!Jasiu spuścił głowę i poszedł do kościoła.Podchodzi do spowiedzi i mówi:"Ja w sprawie misia..."-"Spierda.....stąd, nie mam już pieniędzy!" Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:03 Oj nieszczęśliwy żywot człowieka vidmo76. Praca,dom,głód,forum. Znów zaczynam bredzić! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:09 Wiecie co jakoś nikt tu sie nie wtrąca, nie pisze, czyżby tylko czytali co piszemy? Szkoda bo im nas więcej tym przyjemniej hi hi hi. Vidmo dzięki za komplement jeśli był do mnie ale jeśli nie był to i tak dzięki, będę bezczelna ale to powiem - Wiem że jestem fajna...ale cóż nie każdy to widzi ha ha ha ha Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:14 Do ciebie był aniby do kogo poza nami nikt tu nie zagląda. Beja_81 powinna zajrzeć ale się pewnie wstydzi. Cholera idę zapalić chociaż pół roku temu rzuciłem. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:22 a po co masz palić ? musisz? Odpowiedz Link
dor-ti Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:25 Wiesz a może tu nikt poza nami i Gapuchna nie chce rozmawiać inaczej To dzięki za komplement, miło z Twojej strony. Ale wiesz dobra jest taka zasad, którą czasem stosuje do siebie ale rzadko, jak cie nie ma kto pochwalić, to pochwal samą siebie )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:45 Dobre i to. ja nie za bardzo mam dla siebie dużo samo krytyki. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:40 vidmo76 napisał: > Do ciebie był aniby do kogo poza nami nikt tu nie zagląda. > Beja_81 powinna zajrzeć ale się pewnie wstydzi. > Cholera idę zapalić chociaż pół roku temu rzuciłem. kurcze Vidmo coś długi ten papieros, co to za fajka? jak sie nazywa? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:49 nie na gg komuś odpowiadam w między czasie. ale nie uciekaj zaraz wracam poszalejemy!! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:52 masz gazetowego? bo miałam wysłać list gończy hi hi hi Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:55 A jednak zależy ci na mnie . CHA.... Odpowiedz Link
dor-ti Re: Uciekam, więc na taki najprawdziwszy już koni 31.07.08, 20:10 A gdzie uciekasz Gapuchna? Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 20:55 to i ja na GG wskoczę na chwilkę )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 20:59 Tylko wracaj mi zaraz a i numer mi daj ŻĄDAM! Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 21:13 ok ale nic na łatwiznę hi hi hi jeśli naprawdę chcesz mój nr GG i nie prosisz a żądasz to go znajdziesz ...w wątku nr gg spis powszechny hi hi hi Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 21:20 mozna Ci zaśpiewać...Pojawiasz sie i znikasz i znikasz....ha ha ha Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 21:30 tam niema żadnego numeru zwodzunie. coś tam napisałaś ale nie numer Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 31.07.08, 22:09 Na dziś się pożegnamy i serdecznie zapraszamy, do czytania , do pisania. Kto pyta nie błądzi, kto żąda dostaje i Świat staje się rajem hi hi hi no...nie do rymu nie do taktu ale zawsze inaczej Dobranoc Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 17:23 ... jakoś nikt nie ma ochoty pisać inaczej.... Witam późnym popołudniem Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 17:34 A ty byś tylko pisała, uspokój się kobieto!hahaha Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 17:35 No co nie mam mozliwości gadać to piszę Mam nawet dobry humor i musi tak zostać )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:38 Hej, witajcie, wreszcie dorwałam się do komputera w domu, ale widzę, że coś pusto się zrobiło Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:40 ludziska poczuli chyba weekend ...czym zastapic nazwe " weekend " ? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:42 dor-ti napisała: > ludziska poczuli chyba weekend > ...czym zastapic nazwe " weekend " ? pewnie poczuli, weekend -może koniec tygodnia Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:45 no tak moze byc koniec tygodnia...ale jak napisać - witam sie z wami końcówką tygodnia ? albo....no wlaśnie jak....zaciemnienie mam....nic mi do glowy nie przychodzi zeby tak po naszemu bylo.... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:48 dor-ti napisała: > no tak moze byc koniec tygodnia...ale jak napisać - witam sie z wami końcówką > tygodnia ? albo....no wlaśnie jak....zaciemnienie mam....nic mi do glowy nie > przychodzi zeby tak po naszemu bylo.... kurcze też nie wiem, chyba musisz pozostać przy łykendzie Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:52 beja_81 napisała: > dor-ti napisała: > > > no tak moze byc koniec tygodnia...ale jak napisać - witam sie z wami końc > ówką > > tygodnia ? albo....no wlaśnie jak....zaciemnienie mam....nic mi do glowy > nie > > przychodzi zeby tak po naszemu bylo.... > > kurcze też nie wiem, chyba musisz pozostać przy łykendzie ło kurcze ...no nic niech tak się łostanie...łykend a moze łikend...bo tamto może sie z łykiem kojarzyć.... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:44 ty beja się nie tłumacz tylko dawaj swój numer na gg Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:45 vidmo76 napisał: > ty beja się nie tłumacz tylko dawaj swój numer na gg a na co Ci mój nr gg, że tak zapytam? Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:49 beja_81 napisała: > vidmo76 napisał: > > > ty beja się nie tłumacz tylko dawaj swój numer na gg > > a na co Ci mój nr gg, że tak zapytam? jak to na co? a jaka masz sygnaturkę ? hi hi hi Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:53 dor-ti napisała: > jak to na co? a jaka masz sygnaturkę ? hi hi hi no tak, trzeba to chyba zmienić, hehehehe Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:55 żeby móc na ciebie czasem na krzyczeć!hahahaha Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 18:58 vidmo76 napisał: > żeby móc na ciebie czasem na krzyczeć!hahahaha Ale czemu chcesz na mnie krzyczeć? Ja jestem bardzo grzeczna, nawet aż za bardzo Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:00 wcale go nie sluchaj...on nie krzyczy na kobiety Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:01 dor-ti napisała: > wcale go nie sluchaj...on nie krzyczy na kobiety no ja mam taką nadzieję Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:04 powiem ci na ucho...nawet miły z niego facet....hi hi hi chyba nkt nie słyszał Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:06 dor-ti napisała: > powiem ci na ucho...nawet miły z niego facet....hi hi hi chyba nkt nie słyszał > pewnie, że nikt nawet, ja ledwo usłyszałam Twój szept, hehehe Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:07 No nie bunt!!Będę delikatny zapytaj się dorti. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:09 vidmo76 napisał: > No nie bunt!!Będę delikatny zapytaj się dorti. Trzeba być trochę opornym, a nie takim łatwym, hehehe Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:16 sprawdzilam ...ale nie ma Twojego nr GG w spisie powszechnym....bo ja tam kazałam swojego szukać. Bo jak ktoś chce to niech sie choć trochę potrudzi a nie tak na tacy gotowe podawać Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:20 dor-ti napisała: >Bo jak ktoś chce to niech sie choć trochę potrudzi a nie > tak na tacy gotowe podawać Zgadza się, mojego gg nie podawałam, no i masz rację, facet powinien sam wykazać się swoimi umiejętnościami zdobywczymi, Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:25 No nie to przesada!!!Litości beja przecież ja tak cię polubiłem. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:26 vidmo76 napisał: > No nie to przesada!!!Litości beja przecież ja tak cię polubiłem. hi hi hi Vidmo Ty masz chyba wielkie serce bo wszystkich lubisz Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:30 vidmo76 napisał: > No nie to przesada!!!Litości beja przecież ja tak cię polubiłem. Szybko zapałałeś sympatią, ale to dobrze Przynajmniej jest się do kogo uśmiechnąć Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 20:03 Dobra to ja już wybywam, bo się dość cicho zrobiło. Zresztą mam jeszcze coś do zrobienia, a że jutro trzeba wstać po 5:00, to nie mam za wiele czasu na pogaduchy. Trzymajcie się, udanej soboty, pomyślę jutro o Was jak będę w drodze , bo wybieram się na 30 km spacer. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 20:26 Beja a gdzie sie wybierasz? w sobotę o 5 wstać..Matko kochana....a potem jeszcze iść aż 30 km na własnych nogach? no nie wiem czy ktoś by mnie skusił no ale kto wie...kto wie.... Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:26 tylko w moim pzrypadku to zadzialalo...bo sie potrudzil i znalazl...chociaz ja tam dla zmylki napisalam 3 czy 4 watki hi hi ...ale znalazl )) brawo dla Vidmo Odpowiedz Link
dor-ti Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 19:28 dor-ti napisała: > tylko w moim pzrypadku to zadzialalo...bo sie potrudzil i znalazl...chociaz ja > tam dla zmylki napisalam 3 czy 4 watki hi hi ...ale znalazl )) brawo dla Vid > mo tfu...nie wątki tylko posty...przepraszam Odpowiedz Link
medy-2008 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 01.08.08, 21:43 Q-de tyle pisania, a mi wysoko się wkleiło, skakałam po postach.Jak najdzie ochota przeczytać, to ok.wpisów 31.07.08 Odpowiedz Link