Dodaj do ulubionych

Dla chcących porozmawiać inaczej III ;)

07.11.08, 22:52
Ze względów wiadomych ... szybkości wczytywania ... mamy część trzecią tego
wątku, matka zaniemogła (Dorti), ojciec dochodzący (Vidmo76) pojawia się
sporadycznie, więc przejęłam inicjatywę i mamy to co mamy ...
a teraz Dobranoc smile
Obserwuj wątek
    • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 07.11.08, 22:53
      Dobranoc smile)
    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 07.11.08, 23:05
      Eb13 widzisz zanim odczytałam Twoją odpowiedź, zdążyłam założyć już nowy wątek,
      a spotkanie będzie pewnie sympatyczne, ale kiedy Ty dołączysz do nas następnym
      razem, będzie jeszcze sympatyczniej smile
      życzę spokojnej nocy
      • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 07.11.08, 23:11
        miło się tego słucha i postaram się następnym razem dołączyć do
        Was smile)

Dobranoc smile))
    • hesse.1 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 07.11.08, 23:13
      a na pająki najlepszy odkurzacz,bo ja sie nawet czasem boję je zabijać,są takie
      wielkie jak fiat 126p (takie były w Resident Evil hihi...)
      no i Dobranoc..bez pająków.. wink wink smile
      • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 07.11.08, 23:16
        etam bez pająków - ptaszniki są bardzo ładne smile))

miłych snów
    • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 18:53
      beja_81 napisała:

> Ze względów wiadomych ... szybkości wczytywania ... mamy część trzecią tego
      > wątku, matka zaniemogła (Dorti),

ależ skąd zdrowa jestem tylko... jakoś brak czasu... bo sporo się działo wink

ojciec dochodzący (Vidmo76) pojawia się
      > sporadycznie,

... byle by alimenty regularnie płacił...hi hi hi pewnie znalazł jakąś matkę
      zastepczą na inne wątki big_grin

więc przejęłam inicjatywę i mamy to co mamy ...

Ale Beja jako nasze "dziecię" udałaś się cudniebig_grin przejęłaś nasze "obowiązki" i
      jesteśmy z Ciebie bardzo dumni big_grin big_grin

> a teraz Dobranoc smile

tak... bo dziś też muszę jeszcze trochę zrobić...porządków sad
      Pozdrawiam WAS wszystkich
      • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 20:27
        > ... byle by alimenty regularnie płacił...hi hi hi pewnie znalazł jakąś matkę
        Cześć dorti dawno Cię nie widziałem ale to pewnie dlatego ze sam za często nie
        wpadam.
        Nikogo nie znalazłem,jeszcze nie szukałem.
        Zawalony jestem materiałem potocznie zwanym grami komputerowymi!
        Postaram sie przed Ś.B. się wyrobić i regularnie uczęszczać na spotkania z wami
        moi drodzy!
      • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:03
        Dorti dzięki wielkie za podsumowanie, ale mi się miło zrobiło, i całe szczęście
        żeś zdrowa, szczerze mówiąc pisząc o "zaniemognięciu" nie miałam na myśli
        kondycji zdrowotnej ...
        Pozdrawiam.
        • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:12
          Witaj Beja smile))
          A kto to się tu pojawił... Dorti, Vidmo... Witajcie serdecznie smile))
          Miło, że jeszcze o nas pamiętacie smile)
          Beja, a jak spotkanie? Forumowicze dopisali??
          • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:18
            Witaj Kokirku,
            Forumowicze dopisali ... wink
            • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:20
              To świetnie... Oby tak dalej... A z tego co czytam to wynika, że
              dopiero zaczynacie się rozkręcać smile))
            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:24
              cześć Wam smile))

Beja, a Ty co ????, już po spotkaniu ?????? :o
              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:27
                Cześć Eb smile))
                A czemu Ty jeszcze nie śpisz?
                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:31
                  no właśnie takie samo pytanie chciałam tobie zadać smile)))
                  myślałam, że Ciebie tutaj nie będzie dzisiaj smile)))
                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:32
                    Powiem Ci tak na uszko, że zajrzałem tylko na chwilkę i zaraz zmykam
                    do łóżeczka... Nareszcie mam okazję, aby się wyspać smile) i chętnie z
                    niej skorzystam smile)
              • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:32
                eb13 napisała:

> cześć Wam smile))
                >
                > Beja, a Ty co ????, już po spotkaniu ?????? :o

Oczywiście, że już po ... bo ja grzeczna dziewczynka i na wieczór zawsze do
                domku wracam wink
                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:36
                  i co, pewnie powiesz mi, że duuuuuużo straciłam sad((

Kokirku, to zmykaj spać - jutro porozmawiamy smile))
                • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:37
                  Grzeczna dziewczynka??? To co grzeczna dziewczynka o tej porze robi
                  w sieci??? grzeczne dziewczynki o tej porze śpią smile)
                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:40
                    kokirek napisał:

> Grzeczna dziewczynka??? To co grzeczna dziewczynka o tej porze robi
                    > w sieci??? grzeczne dziewczynki o tej porze śpią smile)

Eb13 muszę powiedzieć, że trochę straciłaś, zwłaszcza, że na końcu było
                    najfajniej ... to znaczy po zmianie lokalu wink

Kokirku, grzeczna dziewczynka o tej porze w sieci zdaje relacje i pisze maile wink
                    ale jeśli chcesz, to może zaprzestać wink
                    • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:41
                      Nie, nie, nie... rób co masz do zrobienia smile)) ... Cofam wszystko co
                      powiedziałem o grzecznych dziewczynkach...
                      • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:43
                        kokirek napisał:

> Nie, nie, nie... rób co masz do zrobienia smile)) ... Cofam wszystko co
                        > powiedziałem o grzecznych dziewczynkach...

hehehehe wiedziałam, że to tak podziała wink
                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:44
                    mój drogi Kolego, wiem, że to było nie do mnie, ale ja też jestem
                    grzeczną dziewczynką - nawet bardzo grzeczną. O tej porze my -
                    grzeczne dziewczynki próbujemy sprowadzić na dobrą drogę
                    niegrzecznych chłopaków piszących na forum smile))

Beju, przepraszam, że się wcięłam, ale pośrednio mnie to też
                    dotyczyło, bo o tej porze jestem w sieci smile)
                    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:48
                      Eb13 nie ma sprawy, jako grzeczne dziewczynki musimy się trzymać razem
                      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:51
                        I znowu się jakaś koalicja anty-kokirkowa szykuje smile)
                    • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:50
                      Czyli to jest tak:
                      grzeczne dziewczynki sa zawsze grzeczne i moga robić co zechcą o
                      każdej porze dnia i nocy, a ich ulubionym zajęciem jest sprowadzanie
                      na dobrą drogę niegrzecznych chłopców, takich jak ja...
                      To życzę powodzenia smile)) Nie pójdzie Wam ze mną tak łatwo smile))
                      • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:52
                        Jeszcze nic nie zaczęłyśmy z Eb13 robić a Ty już się stawiasz, no to
                        rzeczywiście trudno będzie ...
                        • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:57
                          oj Beja, było Poskromienie złośnicy, teraz będzie Poskromienie
                          Kokirka !! smile)))

damy radę - już moja w tym głowa wink))
                          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:01
                            Eb, co Ty planujesz? Mam się bać?
                            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:05
                              wybacz, ale nie mogę Ci powiedzieć. Najpierw musze to uzgodnić z
                              Beją smile, ale daję słowo, do wymyślania różnych rzeczy jestem dobrze
                              przygotowana, a i z logistyką jestem na "ty" smile))
                              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:09
                                Ok, to ja poczekam na Wasz pierwszy ruch smile))
                            • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:10
                              Pamiętam jak zakładaliśmy z Dorti ten wątek,teraz patrząc na to co sie z nim
                              dzieje.....!
                              Zastanawialiśmy się nad wirtualnym potomstwem z takiego związku i proszę EB13 i
                              KIKOREK .
                              Czasami wpadam by zajrzeć co sie dzieje no dobrze sobie radzicie,nie musimy sie
                              o was chyba martwić.
                              Tylko tak dalej!!!
                              • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:12
                                vidmo76 napisał:

> Pamiętam jak zakładaliśmy z Dorti ten wątek,teraz patrząc na to co sie z nim
                                > dzieje.....!
                                > Zastanawialiśmy się nad wirtualnym potomstwem z takiego związku i proszę EB13 i
                                > KIKOREK .
                                > Czasami wpadam by zajrzeć co sie dzieje no dobrze sobie radzicie,nie musimy sie
                                > o was chyba martwić.
                                > Tylko tak dalej!!!

Vidmo a o mnie jeszcze pamiętasz?
                                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:19
                                  oooo i tu Vidmo się mylisz, ostatnio prawie tu nie bywałam -
                                  "oddałam" Kokirka w lepsze ręce. My z Beją, mężczyzną na forum
                                  dzieli się bez problemu smile))
                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:20
                                    To ja nic o tym nie wiem, a zostałem podzielony?? Ale jak??
                                • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:25
                                  Pewnie że o tobie pamiętam,jak bym mógł o tobie zapomnieć!!
                                  Byłaś matką chszesną całego zamieszania!!
                      • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:54
                        Beju, żeby nie wiem co, to my kobietki będziemy się trzymały razem -
                        W JEDNOŚCI SIŁA wink)))

oj Kokirku, widzę, że nie masz zielonego pojęcia o naszych
                        możliwościach smile)
                        • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:56
                          Dziewczynki, nie wiecie z kim macie do czynienia smile)
                          • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:58
                            kokirek napisał:

> Dziewczynki, nie wiecie z kim macie do czynienia smile)

Kokirku Ty tez nie wiesz na co nas stać wink
                            • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:02
                              Pewnie Was stać na wiele... Chętnie się przekonam smile))
    • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:50
      ja wprawdzie też byłam na spotkaniu i też było świetnie, ale to moje
      to był tylko trójkącik. Może rzeczywiście przy następnym spotkaniu
      będę musiała coś pomyśleć - tylko kurcze, że ja tak bardzo nie lubię
      w nocy jeździć samochodem sad((

A gdzie w końcu wylądowaliście?, bo spotkanie wiem, że był u stóp
      pewnego faceta smile))
      • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 22:57
        > A gdzie w końcu wylądowaliście?, bo spotkanie wiem, że był u stóp
        > pewnego faceta smile))
        Tak najpierw u stóp Hrabiego, potem 7 kotów, a na koniec trójka wytrwałych około
        20:00 wylądowała w Qulturce smile
        w sumie spędziłam czas z forumowiczami od 14:00 do 21:00, o kurcze byłam
        najdłużej ze wszystkich ... jeszcze mi w krew wejdzie ...
        • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:00
          no to widzę, że była wycieczka turystyczno-krajoznawcza szlakiem
          Wrocławski "knajpek"

P.S. No tak, za słowo "knajpki", pewnie niektórzy by mnie
          oskalpowali smile))
          • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:03
            No widzisz nawet dla mnie rodowitej wrocławianki była to wycieczka turystyczno -
            rozpoznawcza po knajpkach, bo niestety albo stety nie "bywam" tu i ówdzie
            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:07
              ja od jakiegoś czasu mam ochotę wybrać się szlakiem krasnali, ale
              jakoś tak zawsze brakuje mi czasu smile))
              • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:09
                eb13 napisała:

> ja od jakiegoś czasu mam ochotę wybrać się szlakiem krasnali, ale
                > jakoś tak zawsze brakuje mi czasu smile))

Krasnali ci u nas dostatek i raczej dnia by nie starczyło, by wszystkie
                odnaleźć, najlepszy jest ten z więzienia, z kulą u nogi
                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:13
                  tego nie widziałam, ale świetny jest też pracz i szermierz . Tylko
                  muszę Ci powiedzieć, że te co są robione teraz już nie są takie
                  ładne smile.
                  oooo i jeszcze Syzyf też jest świetny - a jaką ma czapeczkę już
                  wygłaskaną wink))smile))
                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:16
                    smile Tylko, że pracz rzadko pranie robi, bo nie zawsze Odry sięga smile
                    • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:19
                      Moje Drogie, skoro tak planujecie wycieczki to może zaprosicie mnie
                      kiedyś na taką wycieczkę turystyczno-krajoznawczą po Waszym
                      regionie smile))
                      • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:23
                        kokirek napisał:

> Moje Drogie, skoro tak planujecie wycieczki to może zaprosicie mnie
                        > kiedyś na taką wycieczkę turystyczno-krajoznawczą po Waszym
                        > regionie smile))

Kokirku chętnie, ale kiedy, skoro Ty nigdy czasu nie masz? Jak byśmy tak razem z
                        Eb13 wzięły Cię na taką wycieczkę ... hm smile
                        • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:25
                          Z tym czasem niestety masz rację, ale da się z tym coś zrobić. Mam
                          przecież obecane kilka dni urlopu, więc może wtedy...
                          • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:28
                            kokirek napisał:

> Z tym czasem niestety masz rację, ale da się z tym coś zrobić. Mam
                            > przecież obecane kilka dni urlopu, więc może wtedy...

No to światełko w tunelu ... heheheheh, czyli co, robimy konkurencję dla wątku
                            wrocławskiego spotkania i bierzemy z EB13 Kokirka w obroty po Wrocławiu smile.
                            Eb13 co Ty na to?
                            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:31
                              jestem za - poważnie

dogadamy tylko kilka szczegółów i spoko smile)

P.S. Beja, przy okazji postawię Ci obiecane ciacho smile))
                              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:32
                                Ja też smile - poważnie
                              • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:33
                                No to super, trzymam za słowo, tylko teraz Kokirek musi się wykazać i podać termin.
                                A teraz już idziemy spać ... tzn. ja idę smile
                                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:35
                                  ale nie pytałaś, czy my chcemy żebyś poszła spać wink)))

Kokirku, my nie chcemy prawda ??? wink))
                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:36
                                    proszę ...
                                    • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:39
                                      no nie wiem nie wiem - jak to mówi mój siostrzeniec smile))

no dobra, poznaj moje dobre serce - które czasem mam - i możesz iść
                                      grzecznie spać smile)))

śpij słodko smile))
                                      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:40
                                        Ja też dostanę zgodę?? Proszę smile
                                        • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:41
                                          nieeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!

zmykaj smile)))

dobranoc smile)))
                                          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:43
                                            Dziękuję, wiedziałem, że się zgodzisz - przecież Ty dobra kobieta
                                            jesteś smile)

Dobranoc smile
                                            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:44
                                              czasem smile)))

pa smile
                                              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:44
                                                Pa pa smile
                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:38
                                    Nie chcemy, ale chyba nic na to nie poradzimy, że się oczka
                                    zamykają smile)
                                • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:37
                                  Ok, popatrzę w kalendarz i coś się wymyśli...
                                  Beja, nie idziesz sama... ja też idę smile)

Dobranoc smile
                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:39
                                    No to ostatecznie dobranoc, Eb13 zgasisz światło smile
                                    • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:41
                                      ale jesteście "rudzielce" !!!!

no i tak, zostawili mnie samą - buuuuuu sad((

dobranoc smile)))
                    • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:20
                      bo ma rączki za krótkie, ale na wszelki wypadek buciki ma z boku -
                      jak wpadnie do rzeki, to ich nie zamoczy wink))
    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:20
      Nie wiem jak Wy, ale ja już śpiąca jestem, dlatego znikam spać, dobranoc
      wszystkim grzecznym i niegrzecznym ... no to pa smile))
      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:23
        Dobranoc Beja smile)
        Nie zdawałem sobie z tego sprawy, że już tak późno się zrobiło smile)
      • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:24
        powiedziała, a dalej pisze, hehehehe
        • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:26
          Jak ten czas szybko leci... ale w tak miłym towarzystwie to nic
          dziwnego smile
      • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:26
        Kokirku, jeśli chodzi o mnie, to nie widzę problemu smile)). A zostałeś
        podzielony względem dni - w zależności, która ma więcej czasu dla
        Ciebie smile))

Beju, śpij spokojnie i do jutra - być może smile))
        • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:28
          To super!!!
        • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:29
          O podziale zapomniałam ...
          Eb13 to będzie na pewno spokojny sen smile
          • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 08.11.08, 23:34
            tak, pewnie jak zamkniesz oczy, to jeszcze będziesz w którejś
            knajpce i w uszach usłyszysz muzykę tam puszczaną smile))
    • ann.0 co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 01:06
      Witam wszytskich milutko. Nie ma Dorti wśród Was...?
      • eb13 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 08:20
        no właśnie też nie mam zielonego pojęcia sad((. Poniżej napisała, że
        nie ma czasu - szkoda sad(((

A może jak tak wszyscy zaczniemy się dopytywać gdzie Ona, to
        jakoś "złapiemy" tym Dorti za serce i znajdzie chwilę żeby
        choć "cześć" nam powiedzieć smile)

a i Vidmo woli swoje gry zamiast nas sad(( - ale to facet, więc nic
        dziwnego wink))

dzień dobry wszystkim smile
        • vidmo76 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 08:48
          Że co ja niby wolę,i nic dziwnego !!!
          Żeby to nie była niedziela był bym oburzony,ale jest wybaczam Ci eb13.
          Przecież ja namiętnie śledzę was raz w tygodniu hahahahahaha.
          A co do dorti to znalazła sobie pewnie jakiegoś LOVELASA i nie ma czasu
          dla starych znajomych.

ale to facet, więc nic
          > dziwnego wink))

Hmmm że to wymyśli coś takiego!!

• mary171 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 08:55
            dzien doberek smile Zyczę wszystkim miłej niedzieli smile
            • lobuz5 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 08:57
              I ja się ładnie witam i....znikambig_grinDDD
              • eb13 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 09:10
                Vidmo, nie wymyśli, nie wymyśli, tylko stwierdzi fakty !!!.
                Przecież każdy facet, to duże dziecko, a które dziecko zrezygnuje z
                ulubionej zabawki na rzecz "spotkania" z kimś ?wink)))
                • vidmo76 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 09:18
                  No proszę zostałem zdemaskowany!
                  Tylko pozostaje pytanie czy tak naprawdę vidmo chce się z kim kol wiek spotykać?
                  Nie wiem miałem nie wielką zapaść,przez jakiś czas chciałem być sam ze sobą.
                  • eb13 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 09:39
                    No tak...., a ja myślałam, że Ty lubisz się z nami "spotykać" na
                    forum sad( - ale widocznie jak mam głupio myśleć, to lepiej żebym
                    wcale nie myślała wink)

Czasem tak jest, że człowiek chce nabrać dystansu do wszystkiego i
                    się wycisza.
                    • vidmo76 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 09:57
                      Nie eb13 ja was kocham !!!
                      Powtórzę się po raz kolejny,nawet gdybym miał 8 żon to wpadał bym na to forum!!
                      Przecież wiesz słonko że bardzo Cię lubię i resztę wiary też!
                      > Czasem tak jest, że człowiek chce nabrać dystansu do wszystkiego i
                      > się wycisza.
                      Pozwolisz że Cię przy cytuję.
                      Się wyciszyłem i już będę coraz częściej wpadał i dręczył was swym
                      towarzystwem,przykro mi! HAHAHAHAHA!!!!!
                      • eb13 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 10:52
                        vidmo76 napisał:

> Przecież wiesz słonko że bardzo Cię lubię i resztę wiary też! <

a niby skąd mam to wiedzieć, przecież nigdy mi tego nie
                        napisałeś !!! crying - no dobrze, to była mała kokieteria z mojej
                        strony wink)).

zmykam przypomnieć światu, że istnieję, ale postaram się wieczorem
                        tu zajrzeć smile))
                        • lobuz5 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 10:54
                          Myślisz, że świat mógł zapomnieć???smile)
                        • vidmo76 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 10:59
                          a niby skąd mam to wiedzieć, przecież nigdy mi tego nie
                          > napisałeś !!!
                          Czaiłem się! Ta moja nie obecność spowodowana była właśnie brakiem odwagi by Ci
                          to powiedzieć!
                          No ale wreszcie udało mi sie to z siebie wydukać.
                          • eb13 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 11:03
                            Lobuz, właśnie idę się przekonać czy mógł zapomnieć czy nie smile -
                            jeszcze tylko muszę się zrobić na bóstwo, żebym go (świata) nie
                            wystraszyła wink))

Vidmo, to i Ty jesteś taki nieśmiały ???????? :o
                            • vidmo76 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 11:12
                              > Vidmo, to i Ty jesteś taki nieśmiały ???????? :o
                              Taaaa ja owszem,nieśmiały ,płochliwy,niewidoczny.
                              Prawdziwe vidmo.
      • dorti-one Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 16:26
        ann.0 napisała:

> Witam wszytskich milutko. Nie ma Dorti wśród Was...?

Miło mi, że i Ty Ann zauważyłaś moją nieobecność na forum i już spieszę z
        wyjaśnieniem.
        Otóż...mam nadzieję zacząć nowy etap z życiu...jak to raczyła określić pewna
        miła znajoma smile( no co pomarzyć można tym bardziej, że ona właśnie mi taką myśl
        poddała, więc marzę o nowym etapie i cudzie he he he) Dokonałam zakupu mebli, a
        ponieważ starych trzeba było się pozbyć, więc przemeblowanie robiłam na raty.
        Najpierw jeden pokój...i cały bałagan w drugim... potem drugi pokój i cały
        bałagan w tym pierwszym już umeblowanym. Takie noszenie z jednego do drugiego
        pokoju... normalnie miałam przez tydzień jak po wojnie w domu... a ja tak nie
        lubię takich poważnych zmian... które wywracają mi cały porządek do góry nogami.
        Ale po dokonaniu prawie wszystkiego... zostały tylko drobiazgi do
        ułożenia....ale dziś mam przerwę... jutro skończę. Zacznę czytać "Ławę
        Przysięgłych" J.Grishama smile "Fałszerza" F.Forsytha właśnie dziś skończyłam czytac.
        Dlatego proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności na forum... z powodów w/w big_grin
        Pozdrawiam.

p.s. szkoda Vidmo, ze akurat Twoje słowa nei są prawdziwe... sad bo fajnie by
        było mieć jakiegoś- może nie "lovelasa" - ale normalnego faceta u boku...
        • beja_81 Re: co się dzieje z Dorti? 09.11.08, 17:24
          Witaj Dorti, ale mi się buźka na widok Twojego kolejnego wpisu uśmiechnęła.
          Widzisz jak wszystkim Ciebie brakuje ... każdy by chciał tak zapaść w pamięci
          "milionów" - no może przesadziłam wink.
    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 17:26
      Eb13 już mi się to ciacho w "Witamince" śniło wink

Niestety Kokirku, ale tym razem nie Ty byłeś tym ciachem, hihihihihi smile
      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 17:41
        Witam, i znowu coś o mnie napisano smile)
        • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 17:51
          Hej hej Kokirku ... no napisano, powiedzieć się nie da, to napisałam wink
          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 17:58
            A ja nareszcie weekend zaczynam smile)
            • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 17:59
              I powiedz co Ty z tym wolnym zrobisz? Po dwóch dniach wolnego zapomnisz drogi do
              pracy wink
              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:04
                Nie jest aż tak źle... jak znam życie to jutro ktoś z firmy
                zadzwoni smile) Mam tylko nadzieję, że na rozmowie telefonicznej się
                skończy smile)
              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:05
                Beja, a przecież zawsze mogę liczyć na Ciebie - obiecałaś być moim
                prywatnym GPSem smile) A z Tobą na pewno znajdę drogę smile))
                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:19
                  Hej hej wink))

Bejuś rozumiem, że mówiąc o "Witamince" masz na myśli
                  kawiarenkę ? smile). Ja jednak zapraszając Cię na ciacho, nie myślałam
                  o takim kupnym, tylko własnego wypieku, ale jak tamto było dobre, to
                  znaczy, że sen był słodki - zgodnie z tym, czego Ci życzyłam smile))

Kokirku, jak zapomnisz adresu firmy, to postaram się o nakaz
                  doprowadzenia, a "niebiescy" już sobie poradzą z tym adresem wink))
                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:21
                    Witaj Eb smile)
                    Nakaz doprowadzenia??? Dla mnie to trzeba raczej zakaz zbliżania się
                    do firmy wystawić smile)
                    • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:26
                      o nie "mój" drogi, na coś takiego firma sobie nie będzie mogła
                      pozwolić, a ktoś koszty tego doprowadzenia będzie musiał ponieść smile))
                      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:39
                        Myślisz, że firma nie da sobie beze mnie rady? Niestety, chyba masz
                        rację smile))
                        • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:48
                          pewnie jakby zapytać, kogoś z firmy, to powiedzieliby "nie, bo nie
                          ma ludzi niezastąpionych", ale my doskonale o tym wiemy, że zanim
                          ten drugi będzie wiedział to co my już wiemy, to upłynie sporo
                          wody smile))
                          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:51
                            Oj tak... święte słowa smile)
                            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 18:54
                              i wiesz co, wydaje mi się, że nasi "bossowie" też o tym doskonale
                              wiedzą, tylko im czasem duma nie pozwala na przyznanie nam racji smile
                              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:02
                                A ja swojego szefa nie zamieniłbym na żadnego innego smile)
                                • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:25
                                  kokirek napisał:

> A ja swojego szefa nie zamieniłbym na żadnego innego smile)

szef ... czy u mnie jest szef, hehehehe
                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:33
                                    Jak nie ma szefa to chyba jest ktoś inny, kto jest ponad
                                    wszystkimi smile))
                                    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:37
                                      kokirek napisał:

> Jak nie ma szefa to chyba jest ktoś inny, kto jest ponad
                                      > wszystkimi smile))

tak jest, ale się nie wtrąca bezpośrednio ... czasem tylko każe kogoś zwolnić
                                      (zdalne sterowanie z Warszawy albo Poznania)
                                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:38
                                  Kokirku, ja swojego też smile))

Beja masz rację, tylko firmowe "czystki", to
                                  najczęściej "schodzenie" z etatów ze względu na ograniczanie
                                  kosztów. Najłatwiej i najszybciej koszty ogranicza się poprzez
                                  właśnie zmniejszenie zatrudnienia. A wtedy decyduje to czy jesteś na
                                  likwidowanym właśnie stanowisku i jakie masz "plecy" u decydentów -
                                  chociaż szefów nie interesuje to kto zrobi daną robotę, ta robota ma
                                  być po prostu zrobiona. Ale to jest temat rzeka smile)
                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:40
                                    Eb, po tym co napisałaś nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że w
                                    mojej firmie to ja odpowiadam za koszty i ich ograniczanie...
                                    A gdyby nawet, to gdzie oni znajdą drugiego takiego osła, który jak
                                    trzeba pracuje 16 godzin na dobę i jeszcze papiery do domu
                                    zabiera smile))
                                    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:43
                                      Znajda takiego co to będzie w każdy weekend dyspozycyjny, i co wtedy Kokirku?
                                      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:45
                                        Beja, jeszcze tylko siedem miesięcy...
                                        • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:55
                                          oj, żebyś Beju wiedziała - sama byłam taką oślicą, co to pracowała
                                          po 10 - 11 godzin dziennie i jeszcze w sobotę przychodziłam do
                                          pracy, bo musiałam zrobić porządek w papierach. W pewnym momencie,
                                          popatrzyłam do lustra i stwierdziłam, że jak na człowieka mam trochę
                                          za długie uszy i wystraszyłam się trochę oślicy, więc to
                                          zmieniłam wink))
                                          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 19:56
                                            To ja chyba do lustra pobiegnę smile))
                                            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:01
                                              oj, biegnij biegnij, bo czasem wydaje mi się, że te Twoje uszy już u
                                              siebie widzę wink))
                                          • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:01
                                            A ja poprzednią pracę zmieniłam, bo mnie chciała kierowniczka zmienić ... ale
                                            wyprzedziłam ją ... powód krzywe patrzenie na kogoś kto wyrabia się w czasie z
                                            pracą oraz praca w każdy weekend. A w nowej pracy co robiła beja, zdarzyło się
                                            jej siedzieć od 8-22, a co ... hehehehehe ... ale weekend jest mój smile
                                            • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:10
                                              Czasami chyba poprostu się zapominamy...
                                              • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:16
                                                Kokirku myślę, że nie zawsze jest to kwestia "zapomnienia się". Mogę
                                                tylko coś powiedzieć na swoim przykładzie, ale u mnie jest to efekt
                                                właśnie zadowolenia z pracy i ludzi z którymi pracuję. To
                                                moje "poświęcenie" - jak to poprzednio określiłam - działa zawsze w
                                                obydwie strony, czyli daję z siebie, ale mam i dla siebie. Gdyby
                                                było inaczej, pewnie już bym w tej firmie nie pracowała smile
                                                • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:22
                                                  Eb, masz rację i mi właśnie o to chodziło... Czasami zapominamy się,
                                                  bo wiemy, że nasze "zapomnienie" da nam pewne korzyści smile)
                                                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:25
                                                    tylko Ty "mój" drogi czasem przeginasz, a to się zemści na Twoim
                                                    zdrowiu sad
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:33
                                                    Ale ja bardzo lubię swoją pracę...
                                                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:42
                                                    tak, tylko czasem następuje "zmęczenie materiału" nawet w maszynach,
                                                    a co dopiero w organizmie ludzkim. W maszynie zawsze można daną
                                                    część wymienić, a w człowieku ?????
                                                  • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:42
                                                    Jezu co za czasy nawet na forum w niedziele o pracy!
                                                    A potem zdziwieni że samotni.
                                                    Co nie którzy z to powinni zamieszkać w pracy.
                                                    Oj i co ja mam o was innego pomyśleć?
                                                    Ale i tak was lubię!!
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:44
                                                    Vidmo witaj ponownie, no widzisz co ja się z nimi mam, aż musiałam zamilknąć, bo
                                                    niedziela to dzień święty i o pracy lepiej nawet nie myśleć, a oni w kółko o
                                                    niej nawijają, heheheheheheh

teraz mnie zaczną przestać lubić ...
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:45
                                                    miało być: przestaną lubić
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:50
                                                    Ja nie przestanę... nawet o tym nie myśl smile)
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:52
                                                    Ok, to temat pracy kończymy... na dzisiaj smile)
                                                    Beja, a Ty naprawdę masz nas już dość?
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:54
                                                    Nie nie mam dość, tylko jak dla mnie temat pracy się wyczerpał, ale jeśli
                                                    chcecie kontynuować to nie przerywajcie sobie, przecież ja sobie żartuję wink
                                                    Jakoś to zniesę, teraz mi śpiewa Garou więc dam radę hehehehe
                                                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 20:58
                                                    Beja nie łudź się, tak łatwo nas się nie pozbędziesz smile))

no nie wierzę, Vidmo dzisiaj dwa razy odwiedził forum !!!!!! wink)))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:05
                                                    eb13 napisała:
                                                    > Beja nie łudź się, tak łatwo nas się nie pozbędziesz smile))

No wiem Eb13, Ciebie się trzymam ze względu na to ciacho. Ale co do Kokirka to
                                                    nie mam pewności, chyba tylko dlatego, że obiecałam być tym GPS-em wink hehehehehe.
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:08
                                                    Co do mnie nie masz pewności?? Przecież ja jestem pewny jak
                                                    podatki smile)
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:17
                                                    kokirek napisał:

> Co do mnie nie masz pewności?? Przecież ja jestem pewny jak
                                                    > podatki smile)

cóż za porównanie ... hehehehehe
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:23
                                                    Porównanie... chyba właściwe dla mnie smile) I typowe jak dla mnie smile))
                                                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:19
                                                    No tak, Beja i gdzie tu bezinteresowność ? wink))

a byłam pewna, że to tylko ja jestem taka wyrachowana ze względu na
                                                    powiązania z Poznaniem, a tu widzę, że mam konkurencję wink)))

P.S. A poważnie, to Poznań i jego mieszkańcy ? hm ..... smile)) - życzę
                                                    wszystkim takich ludzi jakich ja tam spotkałam, Oni byli i są
                                                    naprawdę wspaniali.
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:28
                                                    Eb13 przecież wiesz, że będę Cię lubić, nawet jak ciacha nie będzie.
                                                    A Poznaniaków nie znam, więc nie mogę się wypowiedzieć, ale wszędzie są ludzie i
                                                    ludziska ...
                                                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:37
                                                    to prawda, wszędzie są ludzie i ludziska - na szczęście częściej na
                                                    swojej drodze spotykam ludzi smile)
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:44
                                                    Ja ostatnio to też samych ludzi, ludziska zostali w tyle, za spalonymi mostami ...
                                                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:51
                                                    Na szczęście nigdy nie byłam w sytuacji żebym musiała palić mosty -
                                                    po prostu jestem taką wiedźmą, że od dłuższego czasu nie pozwalam na
                                                    to, żeby ludziska "wkradli" się w moją łaskę smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 21:59
                                                    Ja też właściwie nie paliłam mostów, one same się waliły wink
                                                    Więc Eb13 wychodzi na to, że należy się Ciebie bać wink

Dobra zabieram swoją skromną osóbkę i znikam, o ile oczywiście mi na to
                                                    pozwolicie smile, przy czym nie znikam za zawsze, tak łatwo też się mnie nie
                                                    pozbędziecie, hehehe
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:01
                                                    Beja, a co zrobisz, jeśli ja Ci nie pozwolę odejść???
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:04
                                                    kokirek napisał:

> Beja, a co zrobisz, jeśli ja Ci nie pozwolę odejść???

i tak urwę się ze smyczy (na szczęście takowej nie masz) tongue_out
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:06
                                                    Ostatecznie mogę zastosować podzielność uwagi, między TV, a Wami
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:09
                                                    Nie mogę się na tą podzielnośc zgodzić, gdyż pozycję masz wtedy
                                                    niewygodną... Chyba że zaopatrzyłaś się w oczy z tyłu głowy smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:15
                                                    kokirek napisał:

> Nie mogę się na tą podzielnośc zgodzić, gdyż pozycję masz wtedy
                                                    > niewygodną... Chyba że zaopatrzyłaś się w oczy z tyłu głowy smile))

Pozycja jak pozycja, siadając bokiem do obydwu mogę poruszać tylko głową ...
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:21
                                                    to będzie jak na meczy tenisa smile)
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:22
                                                    tzn. meczu tenisa... a przy okazji to oprócz pisania i oglądania
                                                    jeszcze gimnastykę zaliczysz smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:29
                                                    no same korzyści jak się okazuje wink więc jakoś jeszcze wytrwam ...
                                                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać inaczej III ;) 09.11.08, 22:31
                                                    To super... ale ja mam siłę przebicia smile))