milenakochanek 12.11.08, 20:47 No to jest juz prawie trylogia... Do boju mini Sienkiewicze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milenakochanek Re: pogaduchy on-line III :) 13.11.08, 21:22 lobuz5 napisał: > Ojojoj, zabłądziłem????? Odpowiedz Link
milenakochanek Re: pogaduchy on-line III :) 15.11.08, 15:25 Nie martw sie... Zdarza sie... Odpowiedz Link
beja_81 Re: pogaduchy on-line III :) 17.11.08, 11:19 Dzień dobry, a co tak pusto na pogaduchach, czyżby wszyscy wzorowo pracowali? Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 17.11.08, 11:24 Witaj Beja Ależ wszyscy pracują i to właśnie wzorowo A tak już bardziej na serio, to pracy naprawdę jest masa, ale pomalutku wszystko się zrobi, a przynajmniej mam taką nadzieję) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 08:47 ło matko tyle tu tych wątków płodzicie, że nie wiadomo gdzie sie wpisywać ) pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link
falcon777 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 08:55 Podoba mi sie słowo "pogaduchy".. nie wiem dlaczego ale kojarzy mi sie z poduchą, zatem aby zniwelowac owo skojarzenie, kawą się raczę )) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 08:58 )) ja też choć dziś powinnam ją sobie podać dożylnie )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:14 Witam wszystkich Aniu ja też mam podobne odczucia. Poranna kawa jakoś nie pomogła. Mój brat miał wczoraj urodziny i świętowaliśmy z nim i jego dziewczyną, a ja jakimś cudem nie czułam się jak piąte koło u wozu Tylko rano było jakoś ciężko wstać) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:20 Hej Doncia ) jak miło Cię "słyszeć" po tak długiej przerwie ) Wiesz... mnie czeka niemiły zabieg w czwartek i tak sie potwornię stresuję że coraz mniej sypiam - dziś np. spałam 3 godziny i już ledwie zipię Ale co tam - kawusia jedna poszła, zaraz będzie druga i... aby do przodu ) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:21 A jak w ogóle przerwa minęła - pewnie fajnie było Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:27 Aniu na pewno wszystko będzie dobrze Ja się martwię zabiegiem mojej mamy. Będzie na początku grudnia, a ja już strasznie się denerwuję. Przerwa minęła szybko. Udane szkolenie i rozmowy z kuzynką do późnych godzin nocnych Zaproponowali nawet, żebym następnym razem przyjechała prywatnie, a nie na szkolenie, ale to jak będzie ciepło. Później był długi weekend u rodziców. Też bardzo przyjemny. Ostatni za to był dużo gorszy, ale to nic. Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:29 Falcon coś w tym jest. Pogaduchy do poduchy Tylko z tymi poduchami może być teraz problem) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:32 No właśnie... jakoś ostatnio... tu jakoś tak... "smutno"... ? Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:35 Oj tak... I ruch raczej mały. Coraz mniej osób zagląda, a przecież dni coraz krótsze. Odpowiedz Link
sekia Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:52 Dzień dobry ) Pogaduchy nr III, a to się porobiło i jakie mam zaległości w czytaniu. Za oknem coraz zimniej, ale przynajmniej świeci dziś u mnie słonko. I poduchy też brak, a kawa to już druga) I miałam pojechać wymienić opony i zaspałam, och jakbym chciała, by ktoś to zrobił za mnie Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 09:57 Cześć Sekia Ciężko już za tymi wątkami nadążyć, prawda? Ale przynajmniej masz teraz co czytać U mnie też świeci słoneczko, a opon raczej jeszcze wymieniać nie trzeba. Odpowiedz Link
sekia Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 10:05 Donka, przyznaję, że nawet nie próbuję tego czytać, przepraszam piszących , ale kiedy? ) Niby nie trzeba, ale jak znam życie, to pewnego pięknego poranka obudzę się a dookoła będzie pełno śniegu a opony nadal będą letnie )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 12:14 Masz rację Sekia Pamiętam, że raz jak wchodziłam do galerii handlowej, to nie było śniegu, a jak z niej wychodziłam, to naokoło było biało (zaznaczam, że zakupy zajęły mi niecałą godzinę). Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 13:29 Hej) Widzę, że faktycznie wszyscy tu się przenieśli) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 14:28 Cześć dziewczyny))Oj, wciągnęła mnie praca ostatnio((Nawet nie mam jak zajrzeć(( Odpowiedz Link
beja_81 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 14:50 Dzień dobry, no wreszcie wątek ruszył jeszcze 3 godziny i do domku , a teraz powrót do pracy ... eh Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 15:59 Sekia, ja też tak pracuję)Jak nie mogę nie zaglądam na forum)to zaglądanie nie przeszkadza mi w obowiązkach, inaczej pewnie by mnie tu nie było) ale i tak mam pewnie lepiej niż Ty) Odpowiedz Link
pomidorinka Re: pogaduchy on-line III :) 18.11.08, 16:00 lobuz5 napisał: > Sekia, ja też tak pracuję)Jak nie mogę nie zaglądam na forum)to > zaglądanie nie przeszkadza mi w obowiązkach, inaczej pewnie by mnie > tu nie było) ale i tak mam pewnie lepiej niż Ty) Ciekawam co na to pracodawca Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 09:31 Ja tam nie jestem ciekaw) Cześć dziewczyny i w ogóle witam wszystkich. Zaglądam już z rana bo nie wiem jak później będzie. Miłego dnia wszystkim życzę!!!!! Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 09:47 Cześć Łobuz Witam wszystkich Z rana miałam niespodziankę, bo naokoło było biało. Cienka warstwa śniegu, ale biało. Teraz po nim prawie nic nie zostało. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
eb13 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 11:43 utknęli w korku )) cześć wszystkim )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 12:03 Cześć Eb) Ja nie utknąłem więc muszę zasuwać) a pracy sporo. Jakby tego było mało ząb mi nadal dokucza i dziś idę do dentysty, starczy tego dobrego!!! Odpowiedz Link
t.drk czesc 19.11.08, 12:54 CZESC ROBACZKI.. WITAM !! i przyznajcie się, kto pomidorowej zalazł za skórę, ze nas tu inwiguluje? Pani pomidorowa!! informuję, ze własnie przekąszam na szybko drozdzówe..chyba mogę, co? taki relaks pomiedzy natłokiem zajęć. Odpowiedz Link
eb13 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 13:37 )) ja też nie utknęłam, ale znowu biegam z pustymi taczkami )) gdybyś nie miał zapędów masochistycznych, to już dawno byłbyś po wizycie u dentysty )) Odpowiedz Link
sekia Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 13:43 Cześć Wszystkim U mnie rano też biało, a opon nadal brak. Robię kawę i zmykam do pracy, bo dziś dzień spotkań, (zmówili się czy co? ) A pani pomidorowej to życzmy więcej uśmiechu Ja nie utknęłam w korku, ale zamknęli mi ulicę i teraz, żeby dojechać do pracy muszę objechać połowę miasta Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 14:05 Cześć Sekia) To ja widzę, ze każdy chce się z Tobą spotkać) Eb, wcale nie mam zapedów masochistycznych i nawet w maju byłem z tym zębem u dentysty. Dentystka wysłała mnie na prześwietlenie ale przestał boleć więc mu odpuściłem)Okazuje się jednak, ze zęby sa jak wulkany, w kazdej chwili mogą wybuchnąć <bezradny> Odpowiedz Link
sekia Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 14:09 No tak, drzwi się nie zamykają A do kogo ja mam pójść, by się wygadać? Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 14:12 A ja mam w końcu chwilę spokoju, więc pomyślałam, że wpadnę Widzę, że jednak nie wszyscy o nas zapomnieli Łobuz zęby zazwyczaj mają to do siebie, że zaczynają dawać o sobie znać w najmniej odpowiednich momentach. U mnie po śniegu nie ma już śladu, a teraz nawet świeci słońce. T.drk czyżbyś najadł się jedną drożdżówką? Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 15:06 Dona, no niestety, trzeba dbać o ząbki)Ja powoli się ewakuuję. Proszę trzymać kciuki, żeby nie bolało)Pa Odpowiedz Link
eb13 Re: pogaduchy on-line III :) 19.11.08, 15:12 to trzymam kciuki, żeby nie bolało i życzę dentystki lub pielęgniarki z pięknym dekoltem - tak dla rekompensaty bólu )) Odpowiedz Link
dona_76 Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 07:47 Witam wszystkich Czwartek w końcu mamy, więc weekend jest już bliski To nic, że jest szaro i pada. Łobuz jak tam wizyta u dentysty? Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 10:06 Witam wszystkich U dentysty wczoraj oczywiście byłem. Znaczy byłem w holu i jak zobaczyłem jaka jest kolejka to sobie....poszedłem) Jutro mam zamiar ponowić próbę ale tym razem pójdę na ósmą. Oj, listopadowo dziś za oknem. A tak w ogóle to jednak nie jadę do Szkocji((( Jestem zły bo się nastawiłem na wyjazd i już właściwie tylko bilet pozostało kupić. Dobrze, ze jednak nie kupiłem) Odpowiedz Link
eb13 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 10:28 cześć Wam ) Nie wiem dlaczego, ale przypomniał mi się wierszyk: "...o większego trudno zucha, jak był Stefek Burczymucha..." ) - Lobuz, chyba nie muszę pisać do kogo ta "przytyczka" ?)), i nie złość się tak, bo złość piękności szkodzi )) Dona, a wydawałoby się, że mamy odważnych kolegów - prawda ? )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 11:06 Ja niczego się nie boję choćby wiertło to dostoję Nie znieczulą?? Doskonale nie potrzeba mi go wcale Niechaj rwą, katują szczękę śmiech usłyszą nim płacz prędzej Rany, prztyczka dała mi dziewucha co to brzęczy niczym mucha) I w odwagę wątpić raczy) jeszcze dziewczę ją zobaczy) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 11:10 Eb masz rację Miałam podobne skojarzenie jak Ty. Ze Stefkiem oczywiście tylko nie miałam kiedy napisać. Łobuz mam nadzieję, że następnym razem, doprowadzisz sprawę do końca. Dlaczego Szkocja nie wypali? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 11:40 Łobuz szkoda, że z tego wyjazdu nic nie wyjdzie. Najgorzej jest, jak człowiek na coś się nastawia, a później to nie wychodzi. Niestety ja też już nieraz tak miałam. Odpowiedz Link
eb13 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 11:46 )))) nie wiedziałam, że z Ciebie taki poeta ))) oj chciałabym zobaczyć Twą odwagę !!!, ale coś mi się wydaje, że dopóki ktoś Cię na postronku nie zaprowadzi i na kopach nie wepchnie do gabinetu, to każde Twoje podejście do wizyty u dentysty tak się będzie kończyło )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 11:49 Nie Eb) Pójdę sam i z nieprzymuszonej woli poddam się torturom) Kiedyś zrobiło mi się coś na ręce i trafiłem w końcu do chirurga. Ten chciał mnie zostawić w szpitalu ale miałem imprezę więc powiedziałem, ze mowy nie ma na co on, ze ok ale że muszę podpisać, ze nie chcę do szpitala. No to mu podpisałem i pocieli mi rękę praktycznie bez znieczulenia)Cały zbladłem, pot się ze mnie lał ale nawet nie pisnąłem)Jak widzisz jestem twardziel) Odpowiedz Link
eb13 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 12:04 Tak, ale wtedy miałeś perspektywę braku uczestniczenia w imprezie - czyżby teraz też Cię jakaś impreza czekała ??? )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 12:06 Do sylwestra zero imprez) no może jakieś wyjście z załogą z pracy na piwo ale to wszystko) Spoko, w piątek na 100% rozdziawię paszczę) Odpowiedz Link
eb13 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 12:24 ale paszczę też można rozdziawić również ze zdziwienia - np. jak przyjdę do Twojej firmy i powiem: "...cześć, to ja Eb..." )) I jeszcze jedno, nie napisałeś w który piątek ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 12:34 Hahahaha, ciekaw jestem, jak byś do niej trafiła)A szczena to by mi wtedy opadła aż do ziemi))No w ten piątek, w ten) Uparciuchu) Odpowiedz Link
eb13 Re: Porannie i czwartkowo:) 20.11.08, 13:11 Drogi Kolego, dla mnie nie ma rzeczy niemożliwe, a zwłaszcza jak mi na czymś zależy )) - więc kto wie ?????? ))) Oj, jestem uparta - jak typowy koziorożec ))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: pogaduchy on-line III :) 20.11.08, 14:08 Ja tylko wpadłam się przywitać: dzień dobry! Już czwartek, ale fajnie ... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 20.11.08, 14:40 Cześć Beja)Ano czwartek) prawie weekend) Eb, jej, taki z Ciebie uparciuch??) Ja też bywam uparty) Odpowiedz Link
eb13 Re: pogaduchy on-line III :) 20.11.08, 15:09 Ty tylko bywasz uparty, a ja jestem uparta ))) Też bardzo się cieszę, że już czwartek - mam już dosyć tego tygodnia ((( Odpowiedz Link
dona_76 Re: pogaduchy on-line III :) 20.11.08, 15:23 Eb głowa do góry Ja też mam już wszystkiego dosyć, ale jakoś radzić sobie trzeba. Na szczęście nie tylko to co dobre szybko się kończy. Miłego popołudnia Wam życzę)) Odpowiedz Link
eb13 Re: pogaduchy on-line III :) 20.11.08, 15:26 spoko, dam radę - nie tak łatwo mnie złamać ))), ale dzięki za słowa otuchy )) również miłego )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: pogaduchy on-line III :) 20.11.08, 15:50 Dziewczyny!!! Mnie od poniedziałku boli ząb, nie jadę do Szkocji i nie narzekam)Proszę brać ze mnie przykład) Odpowiedz Link
sekia Piątek 21.11.08, 09:42 To jeszcze tu powiem: dzień dobry, życząc Wszystkim miłego dnia i wrócę do pracy ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Piątek 21.11.08, 12:03 Cześć Sekia) No i zaraz weekend!!!! Dona, nie martw się, i na Ciebie przyjdzie kolej) A teraz trzymaj kciuki za brata, odważny jest) Ja dziś byłem u dentysty i spotkałem panią,z którą kiedyś pracowałem. Pierwsze pytanie, czy już się ożeniłem a jak padła odpowiedź, ze nie to się nasłuchałem, ze fajny ze mnie chłopak i mam się pośpieszyć, bo młody tata to nie to co stary tatai że szkoda, zeby taki fajny chłopak się zmarnował oraz, ze mam szczęście, że tak młodo wyglądam) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Piątek 21.11.08, 13:04 Cześć Łobuz Nie martw się, bo czuję się już zdecydowanie lepiej. Ty chyba też, skoro w końcu poszedłeś do dentysty? Wiesz, mój brat jest naprawdę bardzo odważny i dojrzały jak na swój wiek i jestem z niego bardzo dumna) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Piątek 21.11.08, 13:08 witam wszystkich życzliwie Łobuz bo ta znajoma pani to tak w ramach dzisiejszego dnia życzliwości tak Ci powiedziała Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Piątek 21.11.08, 13:30 Nie Beja, ja naprawdę jestem fajny))) No widzisz Dona?? Teraz szukaj towarzysza na weselicho)Znam osobiście przypadki, gdy taki przypadkowy towarzysz sam stawał szybko z zapraszającą na ślubnym kobiercu) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Piątek 21.11.08, 13:35 Łobuz chcesz wpędzić mnie w kolejnego doła? A już tak miło było... A tak na poważnie, to tym akurat będę się martwić później) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Piątek 21.11.08, 13:37 lobuz5 napisał: > Nie Beja, ja naprawdę jestem fajny))) nie śmiem w to nawet wątpić Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek 21.11.08, 13:38 cześć Koleżanki i Kolego ) chciałam się tylko z Wami przywitać i niestety muszę już spadać (( Lobuz, nie drzyj dzisiaj zbyt głośno "dzióbka", żebyś nam wstydu nie przyniósł )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek 21.11.08, 13:41 no tak, z tego pośpiechu nie czytałam tego, co było wcześniej i nawet nie wiedziałam, że nasz kolega już był u dentysty ))). Lobuz, jednak jesteś twardziel !!!! - nawet nie słyszałam, żebyś się darł )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Piątek 21.11.08, 14:49 Eb, bo się nie darłem)Chociaż miałem powody, zważywszy na fakt, ile przyszło mi czekać na wejście do gabinetu) Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek 21.11.08, 15:14 no tak, postawa godna pochwały ))) u mnie śnieg sypie a u Was ? ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Piątek 21.11.08, 15:23 U mnie się deszcz "leje" a ja mam zwichrowaną parasolkę Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek 21.11.08, 15:33 no widzisz (( - szkoda, że mnie nie ma we Wrocku, to dałabym Ci swoją )). również miłego weekendu )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Piątek 21.11.08, 15:42 nie no dam radę, byleby watru nie było ... również życzę udanego weekendu - swoją drogą nie mam na niego pomysłu Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Piątek 21.11.08, 15:43 A u mnie lekko siąpi)) Ja tam deszczu się nie boję) Przecież się nie rozpłynę) Do weekendu jeszcze minut 18!!!!DDDI przedłużam go sobie aż na poniedziałek) Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek 21.11.08, 15:54 mój pomysł na weekend - a raczej jego część -, to wizyta u mechanika, bo muszę sprawdzić amortyzatory (( Lobuz i co Ty będziesz robił z tym wolnym czasem ???? )) Odpowiedz Link
t.drk czesc.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.08, 21:25 witam, jakiś czas nie zaglądałe na forum. kurde sporo do zrobienia mam w pracy. a najgorsze, to wyjaśnianie i doprowadzenie do konca spraw zaległych, których ktoś z różnych powodów nie zakończył- czyli tzw. syfków.... troche główkuje, troche kurwiam przy tym, no ale jakos dam radę... jak to skoncze, to jestem mocny !! kurde, nie jestem na bieżąco z forum... Lobuz był u dentysty? pieknie. ja mam wizyte we wtorek, bo cos odczuwam w dolnej szczęce i to mnie irytuje najbardziej, a sama wizyta mnie nie przeraza.. jakis czas temu gdy wybrałem sie po pracy do stomatologa, to po prawie godzinie siedzenia na tym fotelu czułem juz senność... i gdyby nie to, ze trzeba trzymac paszcze otwartą, to chętnie bym się zdrzemnął podczas dokonywania odwiertów w moim uzębieniu. nie ma co panikować..dobra, bo cos za duzo piszę.. pozdrawiam Lobuza i koleżanki !!! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: poniedziałek 24.11.08, 09:23 I ja witam w poniedziałek)Dziś jestem w domu i remontuję więc za wiele tu nie [pozaglądam. Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link
eb13 Re: poniedziałek 24.11.08, 12:27 On już zepsuł, teraz próbuje to naprawić )) Pozdrawiam wszystkich ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: poniedziałek 24.11.08, 13:28 Witam wszystkich, Eb13 o jesteś, gdzieś się ostatnio zagubiłaś, szykuj się na spotkanie o ile dojdzie ono do skutku... Pozdrawiam Odpowiedz Link
eb13 Re: poniedziałek 24.11.08, 13:36 a witam Cię, droga Koleżanko ))) jakoś tak ostatnio w pracy jestem "zawalona" wszystkim, a w domu ????? - niestety ostatnimi czasy też dużo siedzę nad służbowymi rzeczami (( Dzięki za informację o spotkaniu, może się zjawię - zobaczymy ) Trzymaj się cieplutko ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: poniedziałek 24.11.08, 13:49 Takie życie, praca-dom-praca. Teraz to będzie cieplutko, bo podkręciłam kaloryfer Odpowiedz Link
dona_76 Re: poniedziałek 24.11.08, 09:25 Witam Jakimś cudem mnie nie zasypało Pozdrawiam) Odpowiedz Link
dona_76 Wtorkowo 25.11.08, 08:57 Witam wszystkich Za oknem jest biało, ale dosyć ciepło. Aż chciałoby się wyjść na jakiś spacer, a tu w pracy siedzieć trzeba. Pozdrawiam porannie) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:00 hello a ja kicham, prycham i jestem niezwykle pociągająca chce Ktoś zarazka? oddam za darmo Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:05 Witaj Salso Wynika z tego, że dla panów niezwykle pociągająca dziś będziesz A wzięłaś jakieś tabletki na katar? Ja ostatnio brałam Sudafed i katar przetrwałam w miarę bezpoleśnie, a Cirrus jest jeszcze lepszy. Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:06 cześć dziewczyny ja za to mam starcha, który minie dopiero po południu mam nadzieje, że minie Odpowiedz Link
salsa13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:14 iguana1978 napisała: > cześć dziewczyny > > ja za to mam starcha, który minie dopiero po południu > mam nadzieje, że minie Iga musimy z nim coś zrobić, może oddamy go komuś? pomyślmy chwilkę, kto nas denerwuje dzisiaj Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:18 mnie denerwują piętrzące się teczki na biurku ale je nikomu nie mogę odddać do póki nie przerobię Odpowiedz Link
salsa13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:06 biorę od lat disophrol tylko najpierw muszę kogoś do apteki wysłać Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:07 Dzień dobry ))) zarazka nie chcę - chociaż to facet ))-, ale na katar są naprawdę dobre tabletki Acatar. Po 4-5 tabletkach katar przechodzi - wypróbowałam na sobie Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:24 Cześć dziewczyny Jaki ruch się zrobił z ranaIga nie dawaj się żadnym strachom i głowa do góry, bo na pewno będzie dobrze, a tego stracha tak jak pisała Salsa, przekaż dalej, tylko nie nam --- 10142778 Odpowiedz Link
mary171 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:41 Witam u nas śnieżek i zimno brrr a ja mam kłopoty ( Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:46 mary171 napisała: > Witam u nas śnieżek i zimno brrr a ja mam kłopoty ( No to słonko posyłamy aby kłopoty jak najszybciej się skończyły trzymaj się ciepło! Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Wtorkowo 25.11.08, 09:44 dzięki dziewczyny staram się go pozbyć chyba go w kosmos wyśle Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorkowo 25.11.08, 10:31 Cześć dziewczyny) Prawie zimę mamy)) Mary się pojawiła<szok> Bardzo poważne te kłopoty???? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wtorkowo 25.11.08, 10:34 Dzień dobry dziewczyny, nie dawajcie się zarazkom, strachom ani kłopotom ... ani teczkom na biurkach, ja mam segregator, zeszycik z problemami do rozwiązania i kubek ciepłej herbaty ... no już ostygłej, ale jedno już z rana było miłe ... mail służbowy, w którym zostałam obwołana aniołem -niech i tak będzie, pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 10:57 Beju i Dona, zapomniałam Was przeprosić - co niniejszym czynię ))) - za to, że wczoraj się z Wami nie pożegnałam na forum, ale...... zasnęłam przed TV )) - nawet nie oglądałam Teraz my (. Jak się obudziłam, to już była 1 w nocy i po forumowym spotkaniu Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wtorkowo 25.11.08, 11:42 Eb nie ma sprawy. Każdemu mogło się to przytrafić Witaj Łobuz Jak tam wczorajszy remont? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wtorkowo 25.11.08, 12:15 Eb13 nie ma za co, zresztą nawet przewidziałam taki scenariusz, tyle że widziałam Cię z nosem na klawiaturze Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorkowo 25.11.08, 12:43 Beja, to, że Eb zaspała nie oznacza, że nie wsadziła nosa w klawiaturę) W sumie to się nie wykluczaD Już sobie wyobrażam jej nochal i odciśniętą na czole spację))) Dona, remont męczący strasznie. Cały dzień harowałem(( Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 13:00 Tylko nie nochal - WYPRASZAM SOBIE !!!!!!!!, to jest piękny i zgrabny nosek !!!!!!!! > Wcale nie spałam na klawiaturze, tylko przytuliłam się grzecznie do podusi i z tej błogości oczy mi się zamknęły )) Dziewczyny, co myślicie o powołaniu jakiejś Komisji odbiorczej tego remontu ? )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorkowo 25.11.08, 13:13 Wiedziałem, że jak napisze nochal to natychmiast się odezwiesz)) Na kobiecą próżność zawsze można liczyć)) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wtorkowo 25.11.08, 13:18 Dziewczyny wy mieszkacie chyba blisko, więc jak najbardziej jakąś Komisję Odbiorczą możecie zorganizować, a później zdacie nam relację) Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 13:31 Lobuz, chociaż w tej kwestii mogę przejawiać typowo kobiece cechy, skoro z innymi nie bardzo do nich pasuję ))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wtorkowo 25.11.08, 13:34 > Dziewczyny, co myślicie o powołaniu jakiejś Komisji odbiorczej tego > remontu ? )) jeszcze zależy dla kogo ten odbiór ... no i kto jest wykonawcą Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 13:45 oj, nie ważne dla kogo - ważne, że imprezę można zrobić )) no Lobuz jest wykonawcą - to On wczoraj cały dzień naprawiał to, co wcześniej zepsuł w swoich "4" ścianach ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wtorkowo 25.11.08, 14:06 no ja wiem że łobuz jest wykonawcą, ja tak specjalnie napisałam Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorkowo 25.11.08, 14:08 Eb, ja jestem zdania, że Ty masz zdecydowanie kobiece cechy)ale możesz mnie z błędu wyprowadzić) Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 14:18 Lobuz, to wytłumacz to moim kolegom, bo oni czasem mają wątpliwości ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorkowo 25.11.08, 14:40 No wiesz, ja nie wiem, jakie łączą Was stosunki)) Jak dla mnie jesteś wystarczająco kobieca) Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 15:08 to są tylko koledzy, więc o żadnych stosunkach nie może być mowy ))) a ja już jestem w domku !!!! ))) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wtorkowo 25.11.08, 15:09 A ja już pomalutku zaczynam zbierać "zabawki" i miłego popołudnia Wam życzę) Odpowiedz Link
eb13 Re: Wtorkowo 25.11.08, 15:13 Tobie Dona również miłego )) i chyba rzeczywiście coś z tym szlakiem krasnali musimy wymyślić - niech się tylko zrobi cieplej )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wtorkowo 25.11.08, 15:23 No coś z krasnoludkami trzeba ... ja też Wam życzę miłego, ale pozwolicie, że jeszcze posiedzę do 17:00 Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorkowo 25.11.08, 15:46 Dona- pozdrawiamy Beja- pozwalamy) Eb, ale ja o stosunkach międzyludzkich) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorkowo 25.11.08, 22:02 No to jednak jakieś stosunki Was łączą) Dziś już zmykam do łóżka coś poczytać)) Odpowiedz Link
dona_76 Środa:) 26.11.08, 08:57 Witam wszystkich Środę w końcu mamy, więc weekend już niedaleko, a ja w dodatku jutro szkolić się będę w stolicy. Pozdrawiam z rana) Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Środa:) 26.11.08, 08:59 witam z uśmiechem wczoraj spadł mi kamień z serca słyszeliście? Odpowiedz Link
t.drk Środa:) 26.11.08, 09:29 Cześć dziewczyny/Panie !!! Czesc chłopcze/Panie/Lobuz!!! ehh.... zawalają mnie robotą... dzis po godzinach zostaje chyba. Lobuz skoczyłes remont/remanent? Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Środa:) 26.11.08, 09:34 mogę Cię zawalić jeszcze swoją??? natchnienia mi dziś brak ;/ Odpowiedz Link
dona_76 Re: Środa:) 26.11.08, 10:08 Witaj T.drk Iga nie tylko Tobie brak natchnienia. Ja też już zaczynam tonąć pod tymi wszystkimi papierami, a jutro jeszcze mam ten wyjazd. Trzeba jednak jakoś sobie radzić. Za to następny tydzień będę miała bardzo ciekawy Odpowiedz Link
eb13 Re: Środa:) 26.11.08, 10:17 witam Koleżeństwo )) Wy "toniecie" pod papierami, a mi jest tak zimo, że szczęka na szczękę nie może trafić ( pozdrawiam cieplutko ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Środa:) 26.11.08, 10:36 Ja tylko wpadłam by się przywitać i znikam, by oddać się pracy, pozdrawiam ... tak nie licząc dzisiejszego dnia, to zosatało jeszcze 2 dni do weekendu Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Środa:) 26.11.08, 10:47 Cześć) Ale dziś pracy. Jakaś masakra!!!! Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link
t.drk czwartek 27.11.08, 08:04 witam w czwartek!! własnie zjadłem jogurt (czyt. dżogurt). dzis bedzie zamotany dzień..a to egzamin, a to sluzbowy wyjazd na kilka godzin i musze sie wyrobić.... Odpowiedz Link
salsa13 Re: czwartek 27.11.08, 08:41 no to powodzenia życzę!!! ja mam dzisiaj tez młyn byle do soboty Odpowiedz Link
lobuz5 Re: czwartek 27.11.08, 09:22 Witam wszystkich)A ja dziś w domu sobie remontuję) Odpowiedz Link
sekia Re: czwartek 27.11.08, 11:44 Dzień dobry, A ja na chwilkę wpadłam, bo dostałam zlecenie od św. Mikołaja, by zrobić prezenty dla wszystkich ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: czwartek 27.11.08, 13:08 Sekia, tylko dobrze zaadresuj, żeby się Mikołaj nie pomylił i nie dał prezentu innemu łobuzowiDD Odpowiedz Link
dona_76 Prawie weekend:) 28.11.08, 08:09 Witam wszystkich porannie Za oknem jest szaro i wilgotno, ale poranny spacerek tym razem był. Wpadłam się przywitać i zaraz znikam, bo pracy jest dużo. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Prawie weekend:) 28.11.08, 08:51 to i ja się przywitam, zaraz trzeba będzie odmierzyć 8 godzin i weekend Odpowiedz Link
eb13 Re: Prawie weekend:) 28.11.08, 10:01 cześć Kobietki i Chłopaki )) wczoraj miałam bumelkę - czyt.urlop - , więc dzisiaj niestety muszę to nadrobić ( ok, lista obecności na forum podpisana ! - mogę zmykać z powrotem do pracy, bo mnie zwolnią ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Prawie weekend:) 28.11.08, 15:10 Cześć Jak Cię zwolnią to będziesz miała więcej czasu żeby z nami na forum posiedzieć A ja zaraz na imprezkę wybywam Odpowiedz Link