Dodaj do ulubionych

słyszałam w radiu...

03.03.09, 07:52
że prymule już kwitną i że boćki zwiadowcy już do Polszy zwitały smile
nic tylko wiosna wyprzedziła kalendarz wink
Obserwuj wątek
    • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 08:03
      Ja bym się nie nakręcał, jeszcze trochę śniegu spadnie...
      • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 08:10
        oj tam... żadnego śniegu już nie będzie...dość już w tym roku smile
        • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 08:24
          a zalozymy sie?
          • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 08:39
            bardzo proszę - o co?
            • gapuchna Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 09:39
              U mnie w ogrodzie już kwitną przebiśniegi. Chyba już od tygodnia smile
            • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 12:15
              Wolal bym, zeby to nie było cos materialnego. Pomyślę i Ty pomyśl,
              ok?
              • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 12:18
                A dowodem niech bedzie zdjecie wklejone na forum. Nie wiem skąd
                jestes, ale trzeba bedzie sledzić prognozytongue_out
                • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 13:19
                  ja jestem z Wa-wy - może nie jest jakaś super urocza pogoda, ale...
                  żeby zima... to bym nie powiedziała smile
                  • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 14:42
                    Czyżby ktoś wymiękał? tongue_out
                    • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 15:00
                      Absolutnie - zobaczymy... jutro też jest dzień i się okaże - wiosna
                      czy zima smile ja z uporem maniaka obstaje przy swoim tongue_out
                      • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 16:13
                        No więc zakład, rozumiem, że przegrany raczej nie przebiegnie centralnego na golasa, więc proponuję... butelke wody mineralnej Muszynianka! Stoi?
                        • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 19:21
                          Stoi - szykuj się juz z młotkiem na swą świnkę-skarbonke smile
                          • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 20:48
                            Mam żółwia skarbonkę! Lepiej Ty skarpetę wyciągaj...
                            • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 20:50
                              Moja skarpeta pozostanie bezpieczna big_grin - bo to ja wygram ten zakład
                              • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 20:51
                                Tak Ci się tylko wydaje, nie będę wyprowadzał z błędusmile, już widzę butelkę muszynianki...
                                • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 20:53
                                  się okaże smile a skoro ja mam wygrać... to mogę zażyczyć sobie Żywiec Zdrój big_grin
                                  wolę niż muszyniankę
                                  • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 20:57
                                    Tak, możesz sobie zażyczyć nawet wodę leczniczą JAN. Mam swój honortongue_out
                                    • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 21:01
                                      No tak - to wszystko mamy obgadane tylko... ile to ma trwać? Ile bedziemy czekać
                                      żeby ogłosić zwycięzcę?
                                      • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 21:04
                                        Myślę, że w marcu spadnie, więc kończymy konkurs 1 kwietnia, jeśli nie masz nic przeciwko. Nie uschniesz?tongue_out
                                        • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 21:13
                                          Jak dla mnie bomba - w dzien żartów skończą się żarty i będziesz stawiał
                                          mineralną tongue_out aaa kwoli wyjaśnienia - powrót zimy to kilka dni przynajmniej a
                                          nie jeden dzien zawirowań pogodowych smile
                                          • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 21:18
                                            Psze Pani, cały czas wojna się toczy o spadnięcie śniegu, więc jak spadnie przegrałaś, jak nie - pijesztongue_out Nie ma innych zasad. Chodzi tylko i wyłącznie o śnieg!
                                            • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 21:27
                                              No dobra, ale byle 3 płatki to się nie liczy - ma byc porządny śnieg smile
                                              • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:06
                                                No taki, żeby choć można było kulkę zrobić...tongue_out
                                                To tylko butelka wody.... smile
                                                • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:10
                                                  dwagrosze napisał:

To tylko butelka wody.... smile

No wiem... jakoś za bardzo się wczułam big_grin
                                                  • mappi Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:18
                                                    fajna rozmowa...mogę przecinać Wasz zakład...
                                                    jak chcecie smilesmile

a przypomniało mi się jak kiedys w.Man steoretyzował wiosnę...
                                                    "wiosna jest juz wtedy na pewno, gdy Mann potknie się o przylaszczkę"....i to
                                                    publiczne stwierdzenie
                                                    smilesmilesmile
                                                  • mappi Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:20
                                                    przylaszczka smile
                                                    http://fotosztambuch.blox.pl/resource/przylaszczka_pospolitahepatica_nobilis.JPG
                                                  • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:23
                                                    Jesli Dwagrosze się zgodzi - ja nie mam nic przeciwko żeby ktoś sędziował smile
                                                    hmm.... przyznaj się... ta mineralna Cię zwabiła big_grin
                                                  • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:32
                                                    Nie jestem przeciwny, a nawet nie mam nic na przeciwko, jak wygram to CI nawet poleję szklanę muszynianki. Poznaj moje dobre sercesmile
                                                  • mappi Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:39
                                                    ....cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!1
                                                    obiecuję bezstronność smilesmilesmile
                                                    niezawisłą
                                                  • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:39
                                                    Jesli wygram ja - to we trójke się napijemy Żywca Zdrój wink
                                                  • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:44
                                                    To ja przyniosę kubeczki, a mappi zagrychęsmile
                                                  • mappi Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:44
                                                    to Wy się ścierajcie...w równej walce....
                                                    ja wrócę ...na rozwiązanie
                                                    w sam raz...
                                                    smile
                                                    i osądzę
                                                  • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:49
                                                    No teraz to nam już tylko pozostało czekać wink
                                                  • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:52
                                                    Ja jestem spokojny o wynik, więc się chyba rzucę na wyrko. Pośnię o tej muszyniance...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 22:56
                                                    Ja jestem pewna że to będzie jednak Żywczyk stawiany przez Ciebie smile śpij zatem
                                                    słodko i śnij... o sniegu... bo na jawie go już nie ujrzysz az do przyszłej zimy wink
                                                  • dwagrosze Re: słyszałam w radiu... 03.03.09, 23:01
                                                    Cóż, grzeczność nie pozwla mi się wiecej przedżeźniaćtongue_out
                                                    Muszyniankę poprosze niskonasyconą co2...
                                                    Kolorowych snów zatem, niedługo lepimy bałwana...
                                                  • mappi orzekam 04.03.09, 12:49
                                                    .....orzekam....
                                                    dzisiaj śnieg jest...
                                                    (wczoraj też był ale nikt o to nie pytał)
                                                    jeszcze zima...

...jeszcze raz

śnieg dzisiaj jest...

na pewno u mnie...

a że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....

to wiecie kto wygrał....

groszu...gratuluję smilesmilesmile

koniec rozprawy
                                                    dziękuję
                                                    smile

dopuszczam możliwość składania apelacji big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 16:02
                                                    Padał u Ciebie?
                                                    Chodzi o padający śnieg, a że chyba oboje jesteśmy z wawy, więc teren zakładu ograniczyl bym do tego miasta. Chcę być "wporzo".
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 18:26
                                                    U mnie (w Wa-wie) śnieg nie padał ani wczoraj ani dziś - zakład zatem trwa nadal wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 19:15
                                                    No u mnie w wawie też nie padałsmile Dowali pod koniec miesiącatongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 19:23
                                                    Nie łudź się Dwagrosze - nic takiego nie nastąpi smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 19:27
                                                    I znowu zaczynaszsmile Masz jakies względy gdzieś tam na górze, że taka pewna jestes?
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 19:29
                                                    Mam jakieś dziwne przeczucie że ten jeden raz w życiu coś się ułoży po mojej
                                                    myśli wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 19:40
                                                    Nie mów tak, bo z litości Ci pozwolę wygraćsmile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 19:49
                                                    Ale ja nie chciałam wzbudzić w Tobie litości - sorki - to ma być uczciwy zakład
                                                    - zresztą tylko wtedy będę mogła powiedzieć, że coś się ułożyło po mojej mysli
                                                    - jak mi pójdziesz na rękę to ja i tak będę wiedzieć jaka jest prawda, więc to
                                                    byłoby bez sensu smile Ale to fajnie... że pomyślałeś w ten sposób wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 19:53
                                                    Zakład to zakład, ma być jeszcze miło! Moze tę wodę potraktować jako popitkę?smile Jak wspomniałem, że mappi ma przynieść zagrychę to już się więcej nie odzewałatongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 19:57
                                                    big_grin no jak to przeczyta to na pewno sie odezwie - może być jako popitka smile a
                                                    jaki alkohol preferujemy? smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 19:59
                                                    Moje gardło wiele zniesie, wybór napitku pozostawiam pozostawiam Tobiesmile Choć popija się zwykle po czystej...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 20:09
                                                    Ok - no to może jeszcze lokal - na centralnym chyba pić nie będziemy big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 20:11
                                                    Rozumiem, że czysta przeszła...smile Co do lokalu, to mamy jeszcze dużo czasu, byle blisko, po co brnąć w tym śniegu...smile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 20:16
                                                    Hmmm... ja myslę że będzie tak ładna pogoda, że nawet w parku na ławce możemy
                                                    opić moje zwycięstwo tongue_out
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 20:20
                                                    W parku na ławce... na gazecie pokrojona kaszanka i świeże bułeczki... musztardówki do czystej... i ciągłe rozglądanie się na boki, czy policja nie idzie... Ale widziałaś jakieś patrole w śnieżycę?
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 20:24
                                                    Hahahahaha no to Ci się udało big_grin musisz... powolutku sie przyzwyczajać do
                                                    mysli... że.. śniegu NIE bedzie w marcu juz... a 1.04... wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 20:29
                                                    Ja już siły nie mamsmile Wreszcie mnie przekonasz...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 20:31
                                                    Hmm... mówisz? Dobrze mi idzie... wink
                                                  • mappi Re: orzekam 04.03.09, 20:34
                                                    ooooooooo....no wiosennozimowe ptaszynki smile
                                                    a Wy dalej zakład...acha..czyli apelacja....
                                                    no dobrze
                                                    ale
                                                    nie dość że sędziuję ...poświęcam się...po godzinach...za darmo...
                                                    to jeszcze po zagrychę mnie będą ganiać....ech....młodzieży big_grin

a
                                                    ...chętnie... smile

a co ma być słodko...gorzko....ostro...pikantnie....łagodnie????

p.s. bardzo mnie cieszy ta zmiana wody na.... wink

no sama nie śmiałam zaproponować....
                                                    bo
                                                    ....nie przystoi...
                                                    z urzędu!!!!
                                                    smile
                                                    Pozdrawiam
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 20:38
                                                    "młodzieży" big_grin Mappi - roztrzaskałaś mnie wink
                                                    ja optuję żeby było .. łagodnie smile chyba... nie wiem sama... big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 20:53
                                                    Na początku będzie łagodnie, a jak się popijemy to będziemy orły na śniegu trzaskać...tongue_out
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 20:52
                                                    > ooooooooo....no wiosennozimowe ptaszynki smile
                                                    > a Wy dalej zakład...acha..czyli apelacja....
                                                    > no dobrze
                                                    > ale
                                                    > nie dość że sędziuję ...poświęcam się...po godzinach...za darmo...
                                                    > to jeszcze po zagrychę mnie będą ganiać....ech....młodzieży big_grin

Nie to, że się wkręciła "na sępa" tongue_out to jeszcze na kaszankę nie ma!smile Sędziowanie wymaga poświęceń, wdepłaśtongue_out
                                                    Chyba musisz jakąś większą tą "wodę" zakupić... Słyszysz Ania?tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 20:55
                                                    Nic z tego Dwagrosze - większą "flaszkę" Ty będziesz musiał zakupić tongue_out
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:01
                                                    0.7! Mnie naprawdę bez różnicy jakasmile Byle nie "lodowa" choć to wspaniałe nawiązanie do pogodytongue_out
                                                  • mappi Re: orzekam 04.03.09, 20:57
                                                    ...oj tam zaraz na sępa... smile
                                                    po prostu chciałam dorzucic swoje ....
                                                    dwagrosze
                                                    wink
                                                    do dyskusji smile

.....hehe

...dużą mówisz????
                                                    oj przesada smile

dobra...nie wtracam juz sie
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:02
                                                    Co to jest "nic"?
                                                    Flaszka na dwoje!
                                                    smile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:05
                                                    Echhh... już się nie mogę doczekac finału big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:15
                                                    Jak dobrze wyjdzie, to się bedziemy co tydzien zakładać... tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:17
                                                    Tak tak - jak wygram big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:23
                                                    A jak przegrasz? Nie bedziesz się chciała odegrać?
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:26
                                                    smile sprytnie mnie podchodzisz....
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:28
                                                    Jakoś trzeba sprowokować...
                                                    Ale gupi nie jestem, w czerwcu o śnieg się nie założę...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:30
                                                    Ale na pewno coś ciekawego wymyslisz wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:33
                                                    Głowę mam pełną pomysłów... W nałóg wpadniemy...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:36
                                                    Hahaha nie no... nie będzie tak źle wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:39
                                                    Najwyżej założymy się poźniej o wszycie esperalu...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:41
                                                    Nie no to już jakimś tragizmem wieje... smile A tak niewinnie się zaczęło big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:44
                                                    Ok, picie z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach... I tego się trzymajmy! tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:45
                                                    Ale "umiar" i "duże ilości" jakoś nie ida mi w parze smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:48
                                                    W sumie, to nie ma się co martwić na zapas...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 21:52
                                                    No własnie - może się w którymś momencie wycofasz czując zbliżającą się porazkę tongue_out
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 21:56
                                                    Never, swoj honor mamtongue_out Jak przegram, to wezmę to dzielnie na klatę!
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 22:00
                                                    Bardzo zdrowe podejście - mam takie samo smile więc tak czy inaczej - opijać
                                                    będziemy smile
                                                    A oglądałeś jakieś prognozy pogody ostatnio? smile Bo ja się opieram tylko na
                                                    przeczuciu a nie mam pojęcia jak na to zapatrują się meteorolodzy.. smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 04.03.09, 22:03
                                                    Nie oglądałem, tu nie o to chodzismile
                                                    Jak to na przeczuciu? W kościach łamie? W krzyżu strzyka? big_grin
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 04.03.09, 22:06
                                                    dwagrosze napisał:

> Nie oglądałem, tu nie o to chodzismile

No wiem - chodzi o to żeby się napić big_grin

> Jak to na przeczuciu? W kościach łamie? W krzyżu strzyka? big_grin

Hmmm... a moze raczej a wierze - chcę, pragnę... żeby śniegu i zimy już nie było smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 06:30
                                                    Zawsze o to chodziło. Cały ten snieg to sprawa drugorzedna...
                                                    Rozgryzlas mnie:p
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 07:29
                                                    Kurcze... ja to jednak jestem dobra.. smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 07:50
                                                    W rozgryzaniu...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 08:21
                                                    A Ty jesteś dobry w pokazywaniu języka... taki mały exhibicjonista big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 08:40
                                                    No nie taki znowu mały... Chyba, że chodzi tu o przepychankę
                                                    słowną...smile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 08:49
                                                    Mały - duży, stary - młody... nieważne - grunt że exhibicjonista smile
                                                    aczkolwiek słowo "grunt" by mogło wskazywać na to że o to mi chodzi
                                                    żeby tak było, więc... chyba nie najszczęśliwiej użyte w tym
                                                    przypadku smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 08:54
                                                    Myślałem, że poprostu Grunt To Zdrowie.... (bez jęzora)
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 08:56
                                                    Poza tym, dla osoby która zagląda nieśmiało w rozwarty płaszcz
                                                    ekschibicjonisty, to mały czy duży, stary czy młody może mieć
                                                    znaczenie estetyczne...big_grin
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 09:07
                                                    big_grin wierz mi, ofiara exhibicjonisty zazwyczaj jest tak zszokowana że
                                                    w trakcie ataku jest jej wszystko jedno co wyziera spod płaszczyka i
                                                    w jakim jest to stanie big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 09:56
                                                    Nigdy nie byłem ofiarą. Ale nie wiem jak bym się zachował, wolał bym
                                                    spotkac ekxchibicjonistkę...
                                                    No, ale polegam na Twoim doświadczeniusmile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 09:59
                                                    Nigdy nie byłeś ofiarą bo zawsze atakowałeś big_grin
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 10:00
                                                    big_grin swoją drogą spotkanie exhibicjonisty z exhibicjonistką musiałoby
                                                    być zabawne big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 10:04
                                                    Atakowałem, ale tylko językiemtongue_out
                                                    I tylko zabawne, bo im chyba o coś innego chodzi, niż o zabawę...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 10:08
                                                    big_grin zabawne to jest to jak niewiele niektórym potrzeba żeby poczuć
                                                    się usatysfakcjonowanym...
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 10:15
                                                    Ja nie wiem, czy to tak niewiele...
                                                    Gdyby taki jegomość rochaylając płaszcz spotkał by się z gromkim
                                                    śmiechem ofiary, to do satysfakcji droga daleka chyba...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 10:21
                                                    big_grin no fakt.... ale co by musiała tam kobieta zobaczyć żeby mimo
                                                    zaskoczenia i lekkiego przerażenia, wybuchnąć gromkim śmiechem big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 10:23
                                                    Niewieletongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 10:28
                                                    Chyba... baaardzo niewiele big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 10:40
                                                    Całeee niicccc smile
                                                    Chyba wskoczyliśmy na nastepną stronę...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 10:48
                                                    Nie chyba, ale na pewno wink Takie niby nic a się kręci smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 11:24
                                                    Jak to sprytnie od zakładu, poprzez ekschibicjonizm, można przejść
                                                    na drugą stornę...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 12:01
                                                    Taaak... na ciemną stronę mocy big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 12:15
                                                    Nooo, a tam był taki gość w czarnym płaszczu...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 12:37
                                                    No... jakby on mi się okazał to faktycznie mogłabym uderzyć gromkim
                                                    śmiechem big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 13:02
                                                    Skad wiesz co ma pod pelerynką? Może jakiegoś mechanicznego potworatongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 13:04
                                                    Hahaha no tak - dzikiego nieokiełznanego mechanicznego boa
                                                    dusiciela big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 13:21
                                                    Bardziej myślałem o pytonie cętkowanym prostym... tongue_out
                                                    Lub przykładem z naszego rodzimego podwórka: zaskrońcu ruchliwym...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 13:27
                                                    big_grin zaskroniec raczej nie straszy
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 13:30
                                                    Czasem można pominąć strach na korzyść ruchliwości, źle się na tym
                                                    nie wychodzi... podobnotongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 13:32
                                                    big_grin dobrze że dodałeś "podobno" bo już chciałam zapytać skąd u Ciebie
                                                    taka wiedza big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 14:51
                                                    Ja nic nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 15:12
                                                    Nawet nie chcę myśleć co Ty tam robisz że taki "zarobiony" jesteś big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 16:31
                                                    Inteligentni (!?) ludzie potrafią sobie znaleźć jakieś zajęcie... Chyba mi nieźle wychodzi?
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 19:46
                                                    Całkiem nieźle... smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 20:07
                                                    Trzydzieści parę lat praktyki... tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 20:13
                                                    Eeeeee to Ty faktycznie nie jesteś taki młody big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 20:18
                                                    Dziękitongue_out Chyba się upiję!
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 20:20
                                                    Wypij za moje zdrowie wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 20:26
                                                    Po tym co mi powiedziałaś? Pfff
                                                    smile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 20:28
                                                    Oooooo tylko bez focha mi tu smile A czy ja powiedziałam coś .... zdrożnego? smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 20:37
                                                    Ja i foch...tongue_out
                                                    Ja nawet na tyle nie wyglądam...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 20:41
                                                    A na ile dokładnie nie wyglądasz? smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 20:51
                                                    No na tyle ile mam nie wyglądamtongue_out
                                                    Jak najedziesz na mój nick i go klikniesz, zamkniesz oczy i wypowiesz życzenie, to sprawię że zobaczysz ile...
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 20:53
                                                    Aha, żeby jasność była, tyle ile tam widać to będę miał jak prezent pod choinkę od mikołaja dostaniesz dopiero...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 20:56
                                                    No proszę - czarodziej i w dodatku...... całkiem młody wink Zazdroszczę Ci zatem -
                                                    ja mam 31 i na tyle wyglądam smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 20:58
                                                    Eee no to faktycznie, nie jesteś taka młoda...tongue_out - mógłbym rzec, gdybym był złośliwy, ale nie jestem i nie powiem...smile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:00
                                                    tongue_out a mów co chcesz - mi jest z moim wiekiem dobrze smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 21:02
                                                    Mnie z Twoim też było dobrzesmile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:06
                                                    No... to nie było to tak dawno wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 21:15
                                                    "W moim wieku..." czas płynie inaczejtongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:18
                                                    big_grin A w "moim wieku" to czas zapyla jak szalony smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 21:22
                                                    Heh, młooodooośććć...
                                                    Na stare lata zwolni, czyli za rok...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:24
                                                    hahahaha no to jeszcze rok szaleństwa wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 21:28
                                                    Dobrze go wykorzystaj, pozostaną tylko wspomnienia...smile
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:31
                                                    Hmm... chyba trochę inaczej na to patrze smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 21:37
                                                    No cóż, nie chcesz posłuchać rad staruszka...
                                                    Moze masz i rację!
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:40
                                                    Ja bardzo czesto mam rację wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 21:42
                                                    Nie przeczę. Podobnie jak jatongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:47
                                                    big_grin I stąd ten zakład smile a.... spod jakiego znaku zodiaku jesteś? smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 21:50
                                                    I teraz zacznie sie kwalifikowanie...tongue_out
                                                    Koziorożec chyba...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 21:55
                                                    Nie bedzie ani kwalifikowania ani klasyfikowania ani uogólniania smile po prostu
                                                    byłam ciekawa smile Koziorożec - "chyba"?? big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 22:00
                                                    Jak odpoczywasz na drugi dzień po wigilijnej kolacji, to ja wtedy mam urodziny... Więc chyba koziorożec, dla mie to bez znaczenia...
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 22:04
                                                    smile no to chyba tak bedzie że Koziorożec smile ja lubie horoskopy i inne taroty,
                                                    numerologie, chińskie przepowiednie - choć wiem że to stek bzdur, ale lubię to
                                                    czasem poczytać, ale... na pewno nie żyje pod dyktando wróżek wink
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 22:05
                                                    A to mnie ktoś tu nazwał czarodziejem...smile
                                                    I nawet o magicznej różdżce nie wspomniała...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 22:07
                                                    Hmm.... magiczna różdżka powiadasz.... smile Pewnie nie myslimy o tym samym big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 22:10
                                                    Heh, ja nie wiem o czym Ty myślisz...tongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 22:12
                                                    big_grin Może to i lepiej big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 22:16
                                                    Zboktongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 22:20
                                                    Hmm... fajnie że jestes ze mną taki szczery i się przyznałeś do tego przede mną
                                                    tongue_out big_grin
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 22:21
                                                    Szczerość w naszym klubie to norma...smile
                                                    Aż taki ciemny nie jestem, żeby nie wiedzieć co Ci po głowie chodzitongue_outtongue_outtongue_out
                                                  • aniab13111 Re: orzekam 05.03.09, 22:27
                                                    Hmmm.... a cóż to za "klub" ? smile
                                                  • dwagrosze Re: orzekam 05.03.09, 22:33