Dodaj do ulubionych

Czy homeopatia może alergizować?

05.07.14, 20:35
mam problem z synkiem , ostatnio leczyliśmy ból gardła uszy kaszel , objawy przeszły w ropiejące oczy katar zółtomleczny - litrami to z niego wychodzi i kaszel szczekający , objawy nasilają się ok godziny 14-15 i potem około 19 -20 duużo kaszle także wnocy prosi o inhlacje z soli -nawilża go to i jest znów spokój , na ropiejące oczy dostał argentrum nitricum 9 ch i kalium bichromicum 9ch - dostał też dwukrotnie zastrzyk z cuprum i silcei ( jakoś taksmile ) jednak... wszystkie objawy utrzymują sie nadal i tak sobie myślę a moze to alergia - szkoda mi go , tak długo się męczy a kolejne leki homeopatyczne nic nie zmieniają
Obserwuj wątek
    • akownik Re: Czy homeopatia może alergizować? 05.07.14, 22:19
      Ja nie za bardzo rozumiem Twoje pytanie. Możesz dokładniej wyjaśnić o co w nim chodzi?
      Czy zadałaś to pytanie swojemu homeopacie?
      Czy mam rozumieć, że gdy był ból ucha to były jakieś leki, na ropiejące oczy inne leki a na ból gardła jeszcze inne?
    • teresa104 Może zaprowadź go do prawdziwego lekarza? 12.08.14, 10:10
      I podaj mu w końcu prawdziwe leki, żeby w 21 wieku dzieciak nie zszedł, nie zadusił się na śmierć z powodu banalnej infekcji?
      • Gość: Halina Re: Może zaprowadź go do prawdziwego lekarza? IP: 46.23.66.* 08.09.15, 15:20
        Jeżeli dziecko jest uczulone na jakikolwiek składnik leku, to mogą u niego występować objawy alergii. Najlepiej jest wykonać testy alergologiczne i z wynikami iść do lekarza alergologa.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka