Dodaj do ulubionych

Swędzące bąble jak po ugryzieniu komara

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.15, 00:38
Witam!
Od pewnego czasu na swoim ciele zauważam zmiany skórne w postaci pojedynczych bąbli jak po ugryzieniu komara i najczęściej jest to po nocy. Zaczyna swędzieć w momencie, gdy to podrapię, żeby sprawdzić, czy nie jest to potówka. Później już nie swędzi w ogóle. Rozważałam już pchły i pluskwy. Dodam, że te bąble wyskakują w miejscach, gdzie mam rozstępy (uda, brzuch, biodra, pośladki ). Śpię razem z dzieckiem i u niego żadnych ukąszeń, czy czegokolwiek w tym rodzaju nie zauważyłam. Błagam, pomocy, męczące jest ciągłe sprawdzanie swojego ciała przed wejściem do łóżka i patrzenie czy nie mam na sobie przypadkiem żadnych insektów (tak już działa moja podświadomość). sad((
Obserwuj wątek
    • Gość: Koobeq Re: Swędzące bąble jak po ugryzieniu komara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.15, 22:25
      Mam to samo. Udało Ci się ustalić co to?
    • basi.a22 Re: Swędzące bąble jak po ugryzieniu komara 12.10.15, 22:47
      Niestety nie, myślałam, że ktoś coś napisze na zadany przeze mnie temat, no ale niestety.
    • Gość: Pabloo Re: Swędzące bąble jak po ugryzieniu komara IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.16, 23:48
      Jaracie ?
    • Gość: Gosc Re: Swędzące bąble jak po ugryzieniu komara IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.16, 23:52
      Jest to od zatrutego organizmu organizmu
      • martika0404 Re: Swędzące bąble jak po ugryzieniu komara 05.12.18, 14:00
        borelioza bartonella lub babesjoza
    • wozny1234 Re: Swędzące bąble jak po ugryzieniu komara 25.10.21, 14:36
      Może to objawy od toksyn produkowane przez pasożyty. To one mogą dawać aż takie zmiany skórne. Polecam zrobić diagnostykę w gabinecie Herbasol w Wrocławiu. Oni tam zajmują się takimi sprawami. Mi pomogli z borreliozą, więc moze tobie też pomogą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka