Dodaj do ulubionych

Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie

IP: *.devs.futuro.pl 17.07.14, 12:18
Jesteśmy nowoczesną firmą rozwijającą ogólnopolską sieć sklepów Żabka i Freshmarket. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy Kandydatów na stanowisko:

Ajent Sklepu Żabka w Warszawie

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za prowadzenie działalności handlowej w sklepie Żabka

Oczekujemy:
• Gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej
• Motywacji do pracy
• Umiejętności kierowania zespołem Pracowników
• Zdolności radzenia sobie w nietypowych sytuacjach
• Umiejętności efektywnej komunikacji
• Podstawowej znajomości obsługi komputera
• Doświadczenie w pracy w handlu będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:
• Rozpoznawalną markę, sprawdzone rozwiązania poparte wieloletnim doświadczeniem
• Szkolenie przygotowujące do realizacji powierzonych zadań
• Wynagrodzenie zależne od zaangażowania i wyników pracy
• Wyposażony sklep w atrakcyjnej lokalizacji
• Wsparcie i doradztwo w zakresie uruchomienia i prowadzenia sklepu
• Dostawy towaru
• Wsparcie marketingowe
• Pakiet działań promocyjnych
• Możliwość rozwoju zawodowego

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: dobkowska.maja@zabka.pl lub o kontakt pod nr tel. 785 988 213

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)”
Obserwuj wątek
    • erafik Re: Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie 11.10.14, 12:08
      Witam.Obecnie mam komornika na pensji ale krd mam czyste czy moge otworzyć żabke i jeżeli tak to czy jak nadal będę spłacać ten dług to nie zablokuje mi konta
      • ajencik Re: Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie 13.11.14, 15:32
        Otwieraj! Będziesz miał jeszcze większe długi! To biznes dla takich idiotów jak TY. Czytać nie potrafisz forum, blog. Masz tam dane o sieci obroty, koszty, marże. Zacznij od tego. Bo coś mi się wydaje że tych długów nabawiłeś się bo do szkoły było "pod górkę". Ułatwię Ci żabki to biznes żydowski. I jak to żydki doją ajentów. 3% marża od obrotu, koszty średnio ok 10 tyś. zł obroty ok. 150 tyś. zł Weź kalkulator i policz. I nie zapomnij że biznes ten zabezpieczony jest wekslem, który musi poręczyć żyrant. Czyli jak popłyniesz to narazisz żyranta na spłacanie twoich długów. Weźmiesz na siebie taka odpowiedzialność? Jeżeli tak to jesteś nie dość że idiotą to jeszcze nie masz sumienia i narażasz zapewne kogoś bliskiego, siostrę, brata albo rodzica?
      • olaolala5 Re: Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie 27.11.14, 15:38
        Witam, za kilka dni kończę współpracę z Żabka, prowadzę ten burdel 10 miesięcy , jestem skrajnie wykończona fizycznie i psychicznie do tego bez grosza bo żabka nie da ci zarobić- uciekaj człowieku z daleka od tej firmy. Dziś wiem że wolałabym zamiatać ulice niż być ajentem Żabki
        • Gość: a Re: Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie IP: *.icpnet.pl 11.12.14, 02:06
          ja juz zakonczylam wspolprace po 6 latach dziewczyno uciekaj z sieci bedziesz miec dlugi
    • lcorpo24 Re: Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie 24.10.15, 22:49
      Wszystkich poszkodowanych przez sieć sklepów żabka , uprzejmie informujemy , że Loyal Corpo Sp. z o .o przygotowuje pozew zbiorowy przeciwko w/w i nie ustąpi dopóki sprawiedliwości nie stanie się za dość.
      Osoby zainteresowane odzyskaniem Pieniędzy , uprzejmie prosimy o kontakt z Loyal Corpo.
      • toja-and-more Re: Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie 17.07.16, 19:37
        Straszne... straszne bzdury, jedyne z czym się zgodzę że ludzie bez pomysłu kierowani własną zachłannością biorą Żabki w ajencję by wpadać 2 razy w tygodniu po utarg, a przecież sklep się sam nie poprowadzi. Uwzięliście się na tych Żabkach a takich firm jest wiele np.'in medio", każdy człowiek trzeźwo myślący wie że zakładając firmę potrzebny jest kapitał, jak kapitału nie posiada to się pożycza, a co się pożycza trzeba spłacić Żabka daje na start lokal, jego wyposażenie, szkoli, jedyne za co się płaci to towar który jest w kredycie bo rzecz jasna zatowarowanie takiego sklepu to nie małe pieniążki, jedyne co potrzeba ajentowi to chęci do pracy, uczciwości i wytrwałości w dążeniu do celu jakim jest zysk. Marża ustalana przez Żabkę może faktycznie nie duża ale to Żabka płaci czynsz za lokal, prąd, reklamę. Sklepy Żabka są na tyle znane i reklamowane że nawet niewiele trzeba się trudzić by sklep przyciągał klientów i robił dobre utargi ale jak się o to nie dba to się nie da tego utrzmać. Każdy własny biznes to krew, pot i łzy, ogrom poświęconego czasu i energii można to zobaczyć w programie "kuchenne rewolucje" tam człowiek sam sobie panem i... widać jak na dłoni że niby to takie proste a nie każdy przedsiębiorca umie z głową zamawiać, nie każdy dba o to co ma (tym bardziej w Żabce, która daje wszystko-buduje, remontuje, ajent się niczym nie martwi), nie każdy ma opracowaną politykę walki ze stratami.
        Ajenci próbują kombinować kosztem pracowników a pracownik się broni okradając ajenta i tak się toczy to błędne koło, nie płacąc uczciwie tylko można złodzieja zatrudnić. Kto nie da siebie ten dla siebie nic nie weźmie.
        Przedsiębiorca musi być...PRZEDSIĘBIORCZY co w całej prostocie tego stwierdzenia jest najtrudniejsze
    • ajencik Re: Zostań Ajentem sklepu Żabka w Warszawie 09.02.16, 10:20
      Zamieszczam fragment książki, która nigdy się nie ukarze. Można by rzec jest to "perełka" kilka niewygodnych słów o sieci żabka. Jest w niej ostrzeżenie dla potencjalnych ajentów. Może najważniejsza informacja jaka powinni usłyszeć. Ksiażkę polecały znane nazwiska min. dr Ewa Charkiewicz, ekonomistka; Andrzej Zybertowicz, profesor w Instytucie Socjologii UMK; dr Andrzej W. Nowak, Instytut Filozofii UAM ( zamieszczam ich opinie o sieci żabka) Zapraszam do przeczytania - nowyobywatel.pl/pobierz/dekada-ajentow-rozdzial-v-iluzja-awansu-oraz-spis-tresci.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka