Dodaj do ulubionych

www.ekologistyka24.pl - prośba o opinie

29.06.17, 10:00
Witam. Pracuję w branży transportowej, głównie wożę odpady neutralne. Zauważyłem w sieci ofertę na stronie www.ekologistyka24.pl. Piszą tam, że szukają przewoźników, którzy transportują odpady na terenie całej Unii Europejskiej i z tego co widzę to sami też taki transport organizują. Moje pytanie brzmi czy ktoś z forumowiczów już z nimi pracował i jakie ma o nich zdanie. Słyszałem, że na tej stronie pomagają też gdybym na przykład chciał załatwić sobie pozwolenie na transport odpadów w krajach Beneluksu. Rozważam tę opcję. Czy takie coś jest tanie? Ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • pawmak6 Re: www.ekologistyka24.pl - prośba o opinie 29.06.17, 10:44
      Witam. Miałem okazję jeździć z Ekologistyką24. Solidna firma, płacą na czas. Zawsze pomogą jak coś się zadzieje, chociaż mi na szczęście nic strasznego się nie przytrafiło. Ale jak twoi kierowcy nie za bardzo po angielsku mówią to spedytor w ich imieniu może się dogadać na miejscu załadunku i rozładunku. Pytałeś o ceny pozwoleń... Ja ich akurat u nich nie robiłem, ale znajomy co też w transporcie robi załatwiał sobie na Włochy i też chyba na Benelux. Mówił, że raczej mało biorą, ale to tak jak mówię - zależy od regionu i biurokratyzacji danego państwa. Wtedy ceny są odpowiednio dopasowane. I w sumie nie ma się co dziwić, skoro całą robotę biorą na siebie. Co jeszcze mogę ci podpowiedzieć, a co znajomy mi mówił to to, że jak już będziesz dzwonił kontaktuj się z Panią Mają. Sympatyczna, wszystko ci wyjaśni jak czegoś nie będziesz wiedział. Istna skarbnica wiedzy na temat pozwoleń na transport odpadów. Znajomy był zadowolony, więc ty też na pewno będziesz. Trzymaj się i pochwal się jak już się tam dodzwonisz. Może i ja się zdecyduję
      • agni_kai Re: www.ekologistyka24.pl - prośba o opinie 29.06.17, 10:47
        Pani Maja, mówisz? Spróbuję. Bo mam trochę pytań o te pozwolenia i skoro mówisz, że ona dużo wie to już nie będę się tu rozpisywał, dzięki wielkie
    • Gość: trelesław Re: www.ekologistyka24.pl - prośba o opinie IP: 91.241.5.* 03.07.17, 13:11
      To może i ja dorzucę swoje przysłowiowe trzy grosze... Myślałem, że skoro konkurencja na rynku recyklingowo-transportowym jest duża to nie znajdę firmy, która zadba o klienta, wychodząc z założenia, że każdy tylko o kasę się będzie martwił a człowieka traktował będzie jako maszynkę do pieniędzy. Mile mnie zaskoczyli ludzie z Ekologistyki 24, bo nie dość, że wszystko wyjaśnili jak miałem jakieś pytania to jeszcze jak przyszło do załatwiania sprawy to wystarczył w zasadzie jeden e-mail (no, może 2) i potem to tylko czekałem. Oczywiście mówię o pozwoleniach na odpady. Nie zlecałem im transportu odpadów, ale może to zrobię
    • Gość: liluś Re: www.ekologistyka24.pl - prośba o opinie IP: 91.241.5.* 27.06.18, 08:44
      Nie do końca w temacie, ale dostałem od nich certyfikaty związane z transportem odpadów. Mój kierowca ma już za sobą pierwszą kontrolę po stronie Niemiec i pokazał te certyfikaty. I podziałały. Popatrzyli, popatrzyli ale w końcu go puścili. Także polecam. I nawet nie czekałem na nie długo
    • anapaa Re: www.ekologistyka24.pl - prośba o opinie 05.07.18, 09:43
      Odpady - to brzmi dzisiaj niezbezpiecznie. ;) Może po prostu przekonaj się sam? Opinie w internecie bywają złudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka