Dodaj do ulubionych

szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki

25.06.06, 15:47
od 15 sierpnia, ponieważ wracam do pracy. Szukam osoby niepalącej i mającej
doświadczenie w pilnowaniu dzieci.. prosze pisac na adres gazetowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: agnessp1 Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:26
    • Gość: klaudia Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki IP: *.elsat.net.pl 25.06.06, 22:57
      witam jestem studentka pedagogiki ze Ślaska..poszukuje pracy..Pani oferta wydała
      mi sie bardzo atrakcyjna poniewaz moj kierunek studiow jest bardzo adekwatny do
      zadania stawianego mi przez pracodawczynie..czekam na kontakt..mailowy:
      marsh1984@vp.pl to mail mego chlopaka..prosze o jakies namiary, wtedy wysle pani
      moje cv..pozdrawiam
    • Gość: matka Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki IP: 80.72.38.* 26.06.06, 10:06
      witam,
      piszę do Pani bo też jestem matką i też poszukuję opiekunki do dziecka.Co Pani
      sądzi o zatrudnieniu jednej, wspólnej opiekunki? Ja mieszkam na Pradze Północ
      ale mogłabym przywozić moją córkę do Pani badź na odwrót gdyby Pani takie
      rozwiazanie wolała.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
      Katarzyna
    • asiasojka Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki 01.07.06, 20:09
      Witam,jestem studentką Zintegrowanej Edukacji wczesnoszkolnej z wychowanie
      przedszkolnym Uniwersytetu Śląskiego Wydziału Pedagogiki i Psychologii,Pani
      oferta wydała mi się bardzo inteersujaca ,tymbardziej,że od jakiegoś czasu
      szukam takiej pracy,która związana byłaby z moim przyszłym zawodem,jestem po
      roku położnictwa na Akademii Medycznej,moje doswiadczenie z noworodkami i
      niemowlakami jest wysokie,gdyz miaąlm wiele praktyk zarówno w na oddziale
      ginekologii jak i położnictwa,gdzie małymi dziećmi zajmowałam sie codziennie w
      czasie dyżurów.Jeśli byłaby Pani zainteresowana moją propozycją proszę o
      kontakt pod adresem asiasojka@wp.pl.Wtedy będę mogła pai przsłać moje
      CV,kwalifikacje i odpowiedziec na dodatkowe pytania,z Wyrazami szacunku Joanna
      Sojka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka