czarnula28 25.06.06, 15:47 od 15 sierpnia, ponieważ wracam do pracy. Szukam osoby niepalącej i mającej doświadczenie w pilnowaniu dzieci.. prosze pisac na adres gazetowy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
GoĹÄ: agnessp1 Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:26 Link Zgłoś
GoĹÄ: klaudia Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki IP: *.elsat.net.pl 25.06.06, 22:57 witam jestem studentka pedagogiki ze Ślaska..poszukuje pracy..Pani oferta wydała mi sie bardzo atrakcyjna poniewaz moj kierunek studiow jest bardzo adekwatny do zadania stawianego mi przez pracodawczynie..czekam na kontakt..mailowy: marsh1984@vp.pl to mail mego chlopaka..prosze o jakies namiary, wtedy wysle pani moje cv..pozdrawiam Link Zgłoś
GoĹÄ: matka Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki IP: 80.72.38.* 26.06.06, 10:06 witam, piszę do Pani bo też jestem matką i też poszukuję opiekunki do dziecka.Co Pani sądzi o zatrudnieniu jednej, wspólnej opiekunki? Ja mieszkam na Pradze Północ ale mogłabym przywozić moją córkę do Pani badź na odwrót gdyby Pani takie rozwiazanie wolała. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Katarzyna Link Zgłoś
asiasojka Re: szukam opiekunki do 7 miesiecznej dziewczynki 01.07.06, 20:09 Witam,jestem studentką Zintegrowanej Edukacji wczesnoszkolnej z wychowanie przedszkolnym Uniwersytetu Śląskiego Wydziału Pedagogiki i Psychologii,Pani oferta wydała mi się bardzo inteersujaca ,tymbardziej,że od jakiegoś czasu szukam takiej pracy,która związana byłaby z moim przyszłym zawodem,jestem po roku położnictwa na Akademii Medycznej,moje doswiadczenie z noworodkami i niemowlakami jest wysokie,gdyz miaąlm wiele praktyk zarówno w na oddziale ginekologii jak i położnictwa,gdzie małymi dziećmi zajmowałam sie codziennie w czasie dyżurów.Jeśli byłaby Pani zainteresowana moją propozycją proszę o kontakt pod adresem asiasojka@wp.pl.Wtedy będę mogła pai przsłać moje CV,kwalifikacje i odpowiedziec na dodatkowe pytania,z Wyrazami szacunku Joanna Sojka. Link Zgłoś