Dodaj do ulubionych

Zatrudnię przy zbiorze czereśni w okolicy Tarczyna

04.07.06, 08:17
Zatrudnię przy zbiorze czereśni w okolicy Tarczyna (30 km na południe od
Warszawy), możliwy jest nocleg na miejscu.

Chętnych proszę o kontakt pod numerem 0697 742 882 lub wieczorami 022 727 75
34. Place od 70 gr. do 1 zl. za kilogram. Preferowani mezczyzni.
Obserwuj wątek
    • pliszka79 Re: Zatrudnię przy zbiorze czereśni w okolicy Tar 05.07.06, 14:02
      Oferta nadal aktualna.
      • Gość: Sonia Re: Zatrudnię przy zbiorze czereśni w okolicy Tar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:53
        Dalam Twoj nr tel. kilku osobom z Warszawy, ktore nie maja pracy i ciagle
        narzekaja, ze pracy nie ma, ale nie zglosily sie do Ciebie, bo je widze
        chodzace pod blokiem, wlasnie wrocilam z pracy, a oni dalej narzekaja, to gdzie
        jest ta bieda, chec pracy i bezrobocie.
        • pliszka79 Re: Zatrudnię przy zbiorze czereśni w okolicy Tar 06.07.06, 11:09
          Dzieki, Soniu. Zjawisko jest znane mojej rodzinie od lat. Nie mamy szans znalezc
          pracownika sezonowego w okolicy, cale szczescie, ze przyjezdzaja do nas pracowac
          Ukraincy, bo nie wiem, jak by wygladalo polskie rolnictwo. Tyle ze dzieki
          przymusowi wizowemu jest ich u nas za malo.
          Ale dwoch warszawskich chlopcow-Polakow przyjechalo i pierwszego dnia urwali 100
          i 140 kg, wiec wyszla im niezla dniowka! Trzeba tylko chciec.

Pozdrawiam.
          • Gość: ziarno Re: Zatrudnię przy zbiorze czereśni w okolicy Tar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:42
            Dzień dobry.Chciałbym sie dowiedziec czy oferta jest nadal aktualna?Bo z kolega
            chcielibysmy sobie dorobic troche grosza :)
    • Gość: beata Re: Zatrudnię przy zbiorze czereśni w okolicy Tar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.14, 12:44
      dzień dobry jestem zainteresowana zbiorem najchętniej z noclegiem gdyż jestem ze Mszczonowa i mam awarie autka proszę o odp na numer tel 885199792

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka