GoĹÄ: anna IP: 81.219.182.* 18.12.09, 22:49 Proszę o opinię o garnkach Lowen Herz-co to za firma-czy ktoś takie garnki użytkuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: anna Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: 77.255.114.* 19.12.09, 21:31 Bardzo mi zależy na opinii o tych garnkach,bo zastanawiam się nad ich zakupem,ale coś mi tu nie pasuje,skoro na stronie jest kosmiczna cena ponad 3000 zł,a na Allegro 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania_m Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.pools.arcor-ip.net 19.12.09, 22:08 pierwsze slysze. jaka to w ogole firma? podaj linka do producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 11:49 www.lowenherz.pl/produkt.htm?id=21 Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: Garnki Lowen Herz-kto zna 20.12.09, 12:10 ok, widze. nastepne "cudowne" gary od domokrazcow, chyba tylko polacy daja sie na takie cos nabrac. garnki kupujemy w sklepie, a nie od obwoznych oszustow. w sklepie za marki silit, wmf, berghoff, berndes itp zaplacisz za lepsza jakosc 5 razy mniej. wybor nalezy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 jeszcze jedno 20.12.09, 13:40 czekajac az mi sie ciasto upiecze przeczesalam internet. i co? zero. firmy njet. zaloze sie o 2999 euro, czy ile ten komplet ma oficjalnie kosztowac, ze oszustwo do kwadratu. strona polska ma blad w nazwie - musialoby byc loewenherz. strony niemieckiej nie ma. znaczy jest, ale to agencja komunikacji emocjonalnej (cokolwiek to ma znaczyc). jedyny slad w sieci, to ogloszenie po rusku, ze ktos spredaje te gary po atrakcyjnej cenie. jestem wiecej niz pewna, ze oszusci chca pare groszy na naiwnych przed swietami zarobic. tania chinszczyzna zapakowana w ladny kartonik z niemieckimi napisami. firmy euro-global, jakoby polskiego dystrybutora nie ma w rejestrze firm. jest inny euro-global - uslug transportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: jeszcze jedno IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 18:27 Dzięki,w ogóle nie brałam pod uwagę opcji zakupu za 3000 zł-natknęłam się na ten wyrób na Allegro-i stąd moje pytanie.W takim razie głowy sobie tym nie zawracam. Odpowiedz Link Zgłoś
patti28 mam te garnki 13.01.10, 15:04 a ja kupiłam te garnki już ponad rok temu i dziwią mnie opinie osób które nigdy ich na oczy nie widziały a wygłaszają takie opinie. wprawdzie nie kupiłam ich na allegro za 500 zł bo to na pewno są jakieś podrobione, lecz byłam na pokazie i jestem z nich bardzo zadowolona. myślę że są warte swojej ceny, a garnki typu zeptera nie mają z nimi żadnego porównania. więc zanim coś napiszecie zastanówcie się proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: mam te garnki 16.01.10, 11:25 osobiscie radzilabym sie tobie zastanowic jaki badziew za wygorowana cene dajesz sobie wcisnac domokrazcy, ktory oczywiscie ma na celu tylko i wylacznie twoje dobro i wcale a wcale na tobie nie zarabia. anio on, ani cala piramida nad nim, ktorzy ciesza sie z kazdego zlapanego naiwniaka. za komplet 4 naprawde markowych garnkow firmy berndes, ktorej produkty mozesz kupic w kazdym pozadnym sklepie agd w calej europie a nie u polskich obnosych handlarzy specjalizujacych sie w okradaniu rodakow dalam prawie dziesiec lat temu rownowartosc 360 zl. i jestem bardzo zadowolona, nic sie nie przypala, nawet omlet moge w garnku usmazyc, do pieca wstawic itp. ale oczywiscie jesli ktos musi zaplacic wiecej, jego sprawa. frajerow jak widac nie brakuje. popatrz sobie w sieci i poszukaj tego "ekskluzywnego" produktu i jego producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bystra Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.centertel.pl 16.01.10, 11:04 miller haus to te same garnki a kosztuja 400 zl za komplet ten sam producent tylko logo inne ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mauer Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.fucio.net 25.02.13, 18:13 berghoff,dobre naczynia...Dobre:)Kasują ok tysiaka,ale jakością ustępują wielu jak to napisałaś podróbkami.Zresztą,jakieś 5,6 lat temu takiego berghoffa to ja dodawałem do mojego produktu jako prezent:)Dzisiaj na pasażach wielu marketów to cisną,bo jakością już ustępują i nikt tego nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: Garnki Lowen Herz-kto zna 19.02.10, 15:19 fajnie wiedziec, ze w szwajcarii maja neostrade :))) reszty bzdur nie skomentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 22:16 Mieszkajac w Niemczech czy Szwajcarii nie moga bywac w Polsce ;> tak tylko dorzuce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania_m Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.vodafone-net.de 19.02.10, 22:30 jasne, taki "cudowny" przypadek. skoncz te farmazony trollu. znam jezyk niemiecki, bo w odroznieniu od ciebie naprawde mieszkam w niemczech. nikt tu o tym badziewiu nie slyszal. a to wyniki przeszukiwania wylacznie szwajcarskich stron www.google.ch/search?hl=de&source=hp&q=l%C3%B6wen+herz&btnG=Google-Suche&meta=cr%3DcountryCH wiec wypad stad nieuczciwy oszuscie naciagaczu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figa Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: 188.33.32.* 27.03.10, 18:40 cudowne nie cudowne... Jeżeli dostałabym takie garnki w prezencie nie miałabym nic przeciwko:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pepe Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 23:15 No i gdzie twoja opinia na temat tych garnków gościu. Naprawde przydala by sie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alina Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.chello.pl 03.05.10, 10:15 Byłam na pokazie tych garnków rok temu. Komplet kupiłam za niecałe trzy tysiące z 30 letnią gwarancją. Uważam że produkt wart tej ceny. Nic się nie przepala. Temperaturę trzymają ponad 2 godziny. Nie polecam użytkownikom z kuchenkami gazowymi. Indukcja jest jak najbardziej korzystna dla tych garnuszków. Co do ceny na portalu allegro- pewnie są używane albo kradzione. Odpowiedz Link Zgłoś
co-jarek Re: Garnki Lowen Herz-kto zna 26.05.10, 22:45 Krótkie śledztwo pokazuje, że garnki tej rzekomo ekskluzywnej marki ze Szwajcarii, o której nic nie można znaleźć na necie, a o której śnią i marzą szwajcarskie i niemieckie gospodynie używające internetu z neostrady i chello, to jedno wielkie g (nawet nie z dużej litery, bo na taką nie zasługują. Domena lowenherz.eu/ czyli główna strona firmy, w wersji anlo - polskojęzycznej jest zarejestrowana przez firmę Del-Han z Leszna, która to rzekomo jest dystrybutorem tej cudownej marki. img231.imageshack.us/img231/931/schowek01cn.jpg Firma Del-Han ma obecnie stronę w przebudowie, a garnki i inne artykuły można kupić na allegro u tego osobnika: www.allegro.pl/show_user.php?uid=6517372 Dodatkowo firma Del- Han sprzedaje też swoje produkty w sklepie internetowym www.magagd.pl/ Czy garnki Lowenherz są warte swojej ceny? Kto chce niech kupuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mir Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: 80.54.27.* 03.06.10, 23:24 Moja kuzynka dała się też nabrać na te gary. Ktoś w poprzednim poście napisał że na gary jest 30lat gwarancji.Doradzam mu dokładne przeczytanie tego co wytłoczone jest na ich denku.Ludzie trzeba być trzepnięty aby dać 3000zł za takie coś !!!! Miałem w rękach gary; Zeptera,Amwaya i muszę tu przyznać klasę wykonania,nie rospisując się o zaletach piętrowego gotowania.Popieram opinie tych,co pisali negatywne posty na temat tego szmelcu.To nawet Berkson jest ładniej wykonany jak ten chłam.Przepraszam bo inaczej tego nie można nazwać odnosząc się do , cena - jakość. Wpatrując się w te gary żal mi było kuzynki,ale cóż to kara za pazerność na fanty jakie do tego dali.Osobiście stać mnie na taki zakup,ale jak wcześniej pisałem nie jestem szaleńcem i nie kupię żadnych za 3000zł i więcej. Istotnie temperaturę trzymają długo,ale nie dziwota przy tak grubym dnie.Pozdrawiam i przepraszam jeżeli ktoś poczuł się urażony moim postem , ale tylko forum może rozjaśniać takie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
besweet Re: Garnki Lowen Herz-kto zna 10.06.10, 13:57 dostałam te gó...ane garnki w prezencie ślubnym. A gó...ane dlatego, że używam ich dokładnie od początku maja i tak: - w przykrywkach odpadają uchwyty ( rozpadaja się wręcz na części pierwsze), nie wspominając już, że i tak nie wskazywały realnej temperatury gotowania. - nie ma potrawy na świecie, która by się nie przyjarała w tych garnkach ( indukcja ustawiona na 4 czyli wcale nie wysoka ) - na dnie większości garnków pojawiły się plamy rdzy, a miseczkę ( która była w komplecie ) korozja pożarła prawie w całości ) - poza tym wszystkie garnki przy myciu ostro śmierdzą jakąś blachą. Po prostu paranoja jakaś z tymi garami, dlatego zamierzam chodzic na pokazy tych garów i przez wejściem prezentowac ich niezawodnośc ewentualnym kupcom. Szkoda, ze nie można wklejac zdjęc, ale chetnie przeslę, żeby tylko nikt już nie dał się nabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: Garnki Lowen Herz-kto zna 14.06.10, 22:07 alez oczywiscie, ze mozna wsadzic zdjecia na fotoforum gazety po zalogowaniu sie i tu dac linka. np w galerii potraw masz opcje "dodaj zdjecia". dodajesz i podlinkowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojtek Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.10, 18:04 Takie garnki bardzo podobne ostatnio widziałem w jakims realu czy auchanie za 59.99 zł i tez pisało że dno 7 warstwowe a ważyły z 2 lub 3 kg max i na pudełku był chyba ten sam symbol LH-1800 ale to niebyła firma Lowen herz tylko euro-lady z sękocina pod warszawa Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.interkam.pl 30.09.10, 10:51 Witam.Towar badziewny a do tego unikać handlowców z firmy RARYSET z Konina. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Garnki Lowen Gó... Herz-kto zna IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 13:26 Dokładnie opisałaś moją sytuację!!!. Też jakiś czas temu dostałam to w prezencie ślubnym, i pokrywki dosłownie się rozpadają. Większość już wyrzuciłam do kosza. Zaczęłam wiec szukac jakiejś info o tej firmie, ale nic nie znalazłam oprócz tego forum. /Jestem skłonna wypiep...te gary do smietnika, bo dzisiaj gotując zupe plastik z ucha pokrywki tak sie pokruszył ze wpadł mi do zupy. Dlatego przestrzegam ludzi przed tym szmelcem i gównem. Nie wiem ile te gary kosztowały, ale z pewnością jest to chiński wyrób garnkopodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iza Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.10, 17:38 Ha,ha dostałyście Panie w prezencie, za zakup tzw. urządzenia odkurzająco - piorącego, ( i niby wiele innych funkcji, których naprawdę wcale nie posiada)za ok. 5000 zł. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.11, 16:31 niestety i ja kupilem ten szmelc za 400pln i tak czuje sie oszukany czytajac tego posta Faktycznie garnki na pierwszy rzut oka robia wrazenie ale to totalna kicha.Wspolczuje ludzią ,ktorzy dali za nie ponad 3000 to jest dopiero wtopa ja dalem 400 i czuje sie wydymany.Moim zdaniem sa warte jakies 100pln. Po prostu ktos zrobil niezlą kase na tym calym cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
agachmie Re: Garnki Lowen Herz-kto zna 22.08.11, 15:47 witam, kupilam te garnki na Allegro za ok 700 zł i jestem zadowolona pomimo obaw ze to podroba bo w internecie maja je po 3000 , teraz wiem ze narzucaja sobie straszna marze i zeruja na ludzkiej glupocie , z garnkow jestem zadowolona , posiadam 2 naczynia Zeptera naciagnieta przez ich ph i nie widze najmniejszej roznicy miedzy lowen a zepterem , garnki sa ciezkie bardzo , dlugo trzymaja cieplo , mozna gotowac bez tłuszczu , ladnie sie prezentuja wiec jest ok, mam dziecko uczulone na nikiel i poki co odpukac - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.konin.mm.pl 22.08.11, 19:39 W sprawie tej firmy toczy się postępowanie o oszukiwanie ludzi. Przyjaciel mój pracował dla tej "firmy" dostawał prowizję od sprzedaży 350 zł a kosztowały klienta 3500zł a zakup pani która miała z umowę z "producentem" wynosił też 350 zł za komplet. Problemy z reklamacją, bo u kogo je reklamować??. Garnki robią dobre wrażenie, ale ich trwałość jest niska porównywalna do garnków za 60 zł z marketu. Osobiście chciałem kupić te garnki lecz ustrzegł mnie od tego ich domokrążca (mój kolega) . Ja posiadam garnki znanej firmy (piszę znanej żeby nie śmierdziało tu reklamą) kupione w sklepie i jestem bardzo zadowolony. Proponuję zrobić to samo. Ps garnki za 3500zł są te same za 500zł na allegro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: Garnki Lowen Herz-kto zna 18.12.11, 12:55 Gość portalu: barbarella napisał(a): > witam! nabyłam właśnie garnki lowen herz lh18000 za 255zł i jestem zadowolona.co do poprzedniej wypowiedzi to się nie zgadzam bo które garnki za 50zł z marketu działają na indukcję, a moje działają ! Ja natomiast dowiedziałam się że garnki te są produkowane na jednej licencji ale w dwóch różnych fabrykach, jak ktoś oglądał na żywo garnki Lowen (Niemcy) to niech zerknie na garnki szwajcarskiej firmy Royalty Line w wersji limitowanej Diamont RL 16D-są identyczne: allegro.pl/garnki-royalty-line-diamond-rl-16dg-i1872851783.html, >.......Po prostu płaci się za nazwę firmy no nic tylko walic glowa w sciane :/ nie wiem ile razy jeszcze mam to powtarzac, kazdy tu piszacy moze do cholery poslugiwac sie internetem i moglby sprawdzic takie rzeczy samodzielnie :( nie ma niemieckiej firmy lowen, czy tez lowenherz gdyby firma istniala nazywalaby sie löwenherz a adres internetowy brzmialby loewenherz.de - strony nie ma. firma mialaby rowniez adres do korespondencji, telefon, fax itp. nie ma. nie ma jej w rejestrze handlowym, wiec przestancie dawac nabijac sie w butelke! teraz do "szwajcarskiej" (buahahaha) firmy royality line - tu znajdujemy strone, ale zonk - zadnego adresu, telefonu - jedynie formularz kontaktwy jesli chcialoby sie zostac dealerem tej "renomowanej" szwajcarskiej firmy. strona whois.net wypluwa wlasciciela domeny: Whois: royaltyline.net royaltyline.org Available Domains For $10.95 royalty-line.com royaltyline.org royaltyline.net royalty-line.org royalty-line.net royaltyphone.com royaltyrow.com royaltyhint.com royaltydepartment.o... royalty-department.... royalty-phone.com royalty-row.com royalty-hint.com royaltyphone.org royaltyrow.org royaltyhint.org Premium Domains For Sale at Sedo theline.com $ topline.com $ downline.com $ royalty.net $ oneline.org $ royalty.org $ linecom.com $ royaltyfree.org $ linein.com $ frline.com $ royalties.org $ royalties.net $ zline.com $ arcline.com $ homeline.net $ linejobs.com $ artline.net $ apline.com $ sexline.com $ worldroyalty.com $ viceroyalty.com $ WHOIS information for royaltyline.com : [Querying whois.verisign-grs.com] [Redirected to whois.fastdomain.com] [Querying whois.fastdomain.com] [whois.fastdomain.com] The data in the BlueHost.Com WHOIS database is provided to you by BlueHost.Com for information purposes only, that is, to assist you in obtaining information about or related to a domain name registration record. BlueHost.Com makes this information available "as is," and does not guarantee its accuracy. By submitting a WHOIS query, you agree that you will use this data only for lawful purposes and that, under no circumstances will you use this data to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited, commercial advertising or solicitations via direct mail, electronic mail, or by telephone; or (2) enable high volume, automated, electronic processes that apply to BlueHost.Com (or its systems). The compilation, repackaging, dissemination or other use of this data is expressly prohibited without the prior written consent of BlueHost.Com. BlueHost.Com reserves the right to modify these terms at any time. By submitting this query, you agree to abide by these terms. =-=-=-= Registrar: FastDomain Inc. Provider Name....: BlueHost.Com Provider Whois...: whois.bluehost.com Provider Homepage: www.bluehost.com/ Domain Name: ROYALTYLINE.COM Created on..............: 2010-06-02 13:53:07 GMT Expires on..............: 2012-06-02 14:52:34 GMT Last modified on........: 2011-05-18 11:45:33 GMT Registrant Info: (FAST-14386887) Royalty Line Kft. Roni Micha Danko utca Budapest, - Hungary Phone: +36.14332821 Fax..: Email: info@royaltyline.com Last modified: 2011-01-14 10:38:34 GMT Administrative Info: (FAST-14386887) Royalty Line Kft. Roni Micha Danko utca Budapest, - Hungary Phone: +36.14332821 sa jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: To Made in China Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 21:30 BergHOFF, Royalty Line, Lowen itp. to jest zwykła chińszczyzna. Goście z Polski czy z Węgier jak to jest w przypadku Royalty kupują kilka kontenerów garów w tych samych fabrykach, Chińczyk drukuje kolorowe opakowania z bzdurnymi napisami Germany, Swiss, Deutschland i potem opycha się to na rynkach Europy wschodniej. A ludzie to łykają jak pawiany kit okienny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: domowykucharz Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.bdmedia.pl 19.11.12, 01:32 Przyznaję rację. Garnki Royalty Line kupiłem przez allegro, ale gorszego chłamu w ostatnich latach nie miałem w ręku. Pokrywki z termometrem, to totalna porażka a sprzedawca nie odbiera telefonu w sprawie reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Chińszczyzna Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 21:34 Buachachacha i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
krzychuu19 A może Pössl? 24.10.12, 01:01 Słyszał kiedyś ktoś o firmie Pössl, produkującej garnki z chirurgicznej stali nierdzewnej? Bo nigdzie w internecie, poza paroma aukcjami jednego użytkownika na allegro, nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat ww garnków, czy też ich producenta? Nawet firmowej strony internetowej nigdzie nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy73 Re: A może Pössl? 22.11.12, 11:15 Ponawiam temat, słyszał ktos o garnkach Pössl, znalałam tylko na allegro ale wystawia je jedna firma, która nawiasem mówiąc nie potrafi nic na ich temat powiedzieć (brak strony internetowej producenta czy jakiś informacji o producencie). Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: A może Pössl? 19.01.13, 20:51 krzychuu19 napisał: > Słyszał kiedyś ktoś o firmie Pössl, produkującej garnki z chirurgicznej stali n > ierdzewnej? Bo nigdzie w internecie, poza paroma aukcjami jednego użytkownika n > a allegro, nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat ww garnków, czy też ich > producenta? Nawet firmowej strony internetowej nigdzie nie znalazłem. po pierwsze wszystkie stalowe garnki sa wykonane z "chirurgicznej" stali nierdzewnej po drugie - zadnej strony w internecie, zadnych wiadomosci na temat firmy, tylko sprzedawca na allegro - no oczywiscie ze to na pewno nie jest oszust sprzedajacy chinski zlom z kontenera warty kilka dolarow :))))) myslec ludzie, myslec i nie zadawac kretynskich pytan na ktore srednio rozgarniety gimnazjalista moglby udzielic poprawnej odpowiedzi. myslenie ma kolosalna przyszlosc. a stalowe garnki z "chirurgicznej stali nierdzewnej" kupic w ikei - na pewno jest to 100 razy lepszy pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iwo Re: Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.btk.net.pl 06.05.13, 13:39 Mam te garnki, dostałam w prezencie. Kicha i nic więcej. Jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Pokrywki i uchwyty to badziewie, a wskaźniki temperatury nierealne. Patelnia niewiarygodnie ciężka. Szczerze to te garnki nie różnią się niczym od tych z Biedronki. Po kilku użyciach zaczynają czernieć a jedzenie się w nich przypala. Nie polecam. Firma krzak! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewelina Garnki Lowen Herz-kto zna IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.13, 10:08 Wow, chciałam kupić kuchenkę indukcyjną i zaczęłam szukać info czy moje gary do tej indukcji się nadają. A tu tyle komentarzy o ich badziewności. Nie ukrywam, że otrzymałam je w prezencie 2,5 roku temu, ale intensywnie użytkuję od ok.2. Raz tylko mi się przypaliła w nim kapusta, ale to dlatego, że zasnęłam i nie przypilnowałam. Nie bardzo kumam co tam się dzieje z pokrywkami i jak odpada plastik? Gdzie? Czy ja może mam inny produkt, bo otrzymałam go z Białorusi od krewnej. Nic mi nie czernieje, dobrze się użytkuje, na gazie. I np wystarczy, że zagotuję wodę, wyłączę, dodam kaszę i przykryję, a kasza po godzinie takiego stania, jest jakbym ją gotowała w normalnym garnku 20 min. Prze te 2 lata nie zauważyłam żadnych wad w tych garach oprócz ich wagi(myć patelnię - zadanie tylko dla faceta). Może i rzeczywiście, firma krzak, ale ja tam się cieszę z moich garów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś