Dodaj do ulubionych

sklep japoński w polsce

23.11.05, 10:10
Witam. Poszukuję sklepu z artykułami pochodzącymi z Japonii lub Chin - przedmioty codziennego użytku, ubrania, i inne charakterystyczne dla kultury japońskiej lub chińskiej. Proszę o namiary z całej Polski. Dziękuję i pozdrawiam. Jacek
Obserwuj wątek
    • chiara76 Re: sklep japoński w polsce 23.11.05, 10:48
      label1 napisał:

> Witam. Poszukuję sklepu z artykułami pochodzącymi z Japonii lub Chin -
      przedmio
      > ty codziennego użytku, ubrania, i inne charakterystyczne dla kultury
      japońskie
      > j lub chińskiej. Proszę o namiary z całej Polski. Dziękuję i pozdrawiam. Jacek

polecam wątek, z którego wybrałam ten link:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12466&w=17597576&a=20355410
      ale nie wiem, czy galeria działa nadal. trzeba samemu sprawdzić.
      • hyoger Re: sklep japoński w polsce 03.12.15, 08:32
        www.sklep.kirin.pl - mnóstwo pięknych i niedrogich rzeczy. I same japońskie, żadnej taniej chińszczyzny.
    • gintonic Re: sklep japoński w polsce 27.11.05, 14:29
      dzień dobry,
      o ile mi wiadomo to jest taki sklepik w Cenrum sztuki i kult. jap. Manggha w
      krakowie. byłam w Mandze jakieś kilka mies temu i pamiętam tylko że na pewno
      była tam ceramika, jakieś książki o japonii. natomiast nie kojarzę zupełnie
      żeby był w tym mieście jakiś sklep z artykułami prod japońskiej. może jak sie
      doczekamy mody na japonie to wtedy _ teraz pewnie by się to nie opłacało.
      zresztą może sie myle. w każdym razie jak mieszkasz gdzieś w połudn. polsce to
      do Mangi warto sie wybrać na rózne imprezy kulturalne.
      Asiek
    • aeidenn Re: sklep japoński w polsce 29.11.05, 21:33
      w Poznaniu, na św.Marcinie w bramei na przeciwko Kociaka smile
    • katajina Re: sklep japoński w polsce 30.11.05, 12:08
      W Warszawie, przy niektorych restauracjach japonskich(przynajmniej ja wiem o
      dwoch: japonsko-koreanska "Akasaka" CH Land i "Shogun" na Migdalowej), znajduja
      sie mini-sklepiki z japonska zywnoscia, odrobina sprzetow domowego uzytku, a w
      jednym z nich wlascicielka sprowadzila nawet buty. Chyba tylko Japonki maja
      taka fantazje, zeby zakladac takie butysmile W kazdym razie,ja bym sie nie
      odwazylasmile
      Z chinskimi wyrobami to chyba nie ma specjalnie problemow. Wystarczy sie
      rozejrzec po bazarze czy nawet tzw. "markowych" sklepach z odzieza, gdzie mozna
      znalezc metki z napisem Made in China. Poza tym od dawna na al.Jerozolimskich
      istnieje sklep Chinka.
    • hyoger Re: sklep japoński w polsce 03.12.15, 08:33
      www.sklep.kirin.pl - mnóstwo pięknych i niedrogich rzeczy. I same japońskie, żadnej taniej chińszczyzny.
    • creativepatology_pl Re: sklep japoński w polsce 26.12.16, 18:06
      Może nie z Japonii, ale sklep z nadrukami japońskimi: originto.com oraz japonia.teetres.com
    • creativepatology_pl Re: sklep japoński w polsce 26.12.16, 18:07
      Może nie z Japonii, ale sklep z nadrukami japońskimi: originto.com lub japonia.teetres.com
    • sklepjaponski Re: sklep japoński w polsce 24.09.18, 08:32
      zgaduję, że już nieaktualne..., ale na wszelki wypadek: midoritea4me.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka