karolina_ze_szczecinaaa 01.04.16, 09:13 Jak napisać list powitalny w hotelu dla gości??? Ze wszystkimi zwrotami grzecznościowymi, życzeniami miłego pobytu, zaproszeniem na uroczystą kolację o 18 itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pincetzlotydwa Re: Jak napisać list powitalny w hotelu? 17.04.16, 20:14 List powitalny w hotelu: Warszawa, 20.12.2015 Szanowny Panie (nazwisko),Wraz z całą ekipą naszego hotelu, pragniemy serdecznie powitać Pana w "(nazwa hotelu)". życzymy Panu i Pana towarzyszom udanego pobytu! Jednocześnie pragniemy zaprosić Pana do uczestnictwa w uroczystej kolacji, która odbędzie się drugiego dnia Pan´skiego pobytu o godzinie 18. Zachęcamy do korzystania z wszelkich usług naszego hotelu, łącznie z przygotowanym przez nas poczęstunkiem. Liczymy, że pobyt w "(nazwa hotelu)" będzie dla Pana wyjątkowo udany i że będziemy mogli Pana gościć w przyszłości! Z poważaniem, Dyrektor (imię i nazwisko) Mam nadzieję, że pomogłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
listgoscinny Re: Jak napisać list powitalny w hotelu? 22.01.21, 12:30 “Bardzo mi miło, że zechciał Pan odwiedzić Hotel Gościnny Sport & SPA. Nasz hotel słynie z wieczornych koncertów jazzowych w hotelowym lobby, podczas których serwujemy koktajle i drinki opracowane autorską recepturą naszych doświadczonych barmanów Daniela i Karola. Jeśli będzie miał Pan ochotę i czas zapraszam na powitalną lampkę szampana o godzinie 19.00 w hotelowym lobby - więcej znajdziesz na stronie - jak napisać list powitalny w hotelu - gotowe przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
maxdobrowski Re: Jak napisać list powitalny w hotelu? 08.03.21, 00:24 Drodzy Goście! (a jeszcze lepiej spersonalizować) Bardzo miło mi Państwa powitać w Hotelu X. Dziękuję za ten wybór oraz okazane zaufanie. Państwa zadowolenie jest dla nas bardzo ważne, jeżeli możemy w czymś pomóc proszę o kontakt z recepcją lub ze mną bezpośrednio. Życzę udanego pobytu. Imie, Nazwisko Dyrektor Zarządający Hotelu Odpowiedz Link Zgłoś