najuser 30.05.16, 13:52 Szukam jakiś wierszy do recytacji, coś fajnego, żeby się dało łatwo zapamiętać, nie za długie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezi2002 Re: Potrzebuje wierszy do recytacji. Ktoś? 30.05.16, 13:52 .. chcę być sobą próbowałam Cie znaleźć odejść od tego i zacząć od nowa być gwiazdą i patrzeć z góry szukam Ciebie w każdym oddechu ciszy ...szukam przez spojrzenie znalazłam kolejny raz...cisze i siebie Może być coś takiego? Wiersze do recytacji są w internecie, poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
frezjalidia11 Re: Potrzebuje wierszy do recytacji. Ktoś? 16.11.16, 16:08 frezja478a.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
frezjalidia11 Re: Potrzebuje wierszy do recytacji. Ktoś? 16.11.16, 16:15 potrzebuję program do czytania wierszy może ktos zna piszę ale nie potrafie recytować a chciała bym nagrać na Yutube proszą o ... statuch@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vlm76 Re: Potrzebuje wierszy do recytacji. Ktoś? 01.03.18, 11:40 Stanisław Korab‐Brzozowski - "Próżnia" Drzewo samotne, obnażone Podnosi chude swe ramiona, Rozpaczy hymny śle chropawe Do stalowego nieba próżni. Pod drzewem stoi krzyż zmurszały, Na nim rozpięty Chrystus kona, Wznosząc swe oczy beznadziejne Do stalowego nieba próżni. Pod krzyżem dusza ma cierpiąca Z otchłani czarnej swej nicości Wznosi pragnienia obłąkane Do stalowego nieba próżni. Odpowiedz Link Zgłoś