madonna1919_live
26.07.11, 17:07
Cierpliwie czekałam na występ F BANDU na dniach Włoszczowy i jak zwykle nie zawiodłam się. Grali znakomicie. Pan Artur, Tomek i Łukasz to prawdziwe wulkany energii na scenie. Wielki kunszt gry pana Artura na gitarze oraz doskonałe wokale stanowią o wielkiej sile tej kapeli. Wszystkie utwory były zagrane z wyczuciem a jednocześnie z wielką ekspresją. Na mnie największe wrażenie zrobił jednak cover Bryana Adamsa - Everything i do - i doit for you. Po prostu - CIARY po plecach. Były też wspaniałe niespodzianki muzyczne: najpierw Marta Frączek brawurowo wykonała utwór Shanii Twain - I am gonna getcha good a potem Angelika Bąk wspólnie z Tomkiem znakomicie zaśpiewali utwór - Pierwsza wakacyjna miłość. Przykro mi, że nie znałam wcześniej tej świetnej piosenki. Koncert F Band - kto zobaczył na pewno mimo późnej pory był bardzo szczęśliwy. Jeśli chodzi o zespół disco polo oraz Goorala to jeśli komuś się to podoba - winszuję gustu muzycznego. Aha, zapomniałam dodać, że koncert formacji Queen Band również był znakomity - świetny wokalista, znakomite umiejętności muzyków ale Frediego nikt i nic nam nie przywróci. Pozdrawiam forumowiczów