Dodaj do ulubionych

F Band na dniach Włoszczowy

26.07.11, 17:07
Cierpliwie czekałam na występ F BANDU na dniach Włoszczowy i jak zwykle nie zawiodłam się. Grali znakomicie. Pan Artur, Tomek i Łukasz to prawdziwe wulkany energii na scenie. Wielki kunszt gry pana Artura na gitarze oraz doskonałe wokale stanowią o wielkiej sile tej kapeli. Wszystkie utwory były zagrane z wyczuciem a jednocześnie z wielką ekspresją. Na mnie największe wrażenie zrobił jednak cover Bryana Adamsa - Everything i do - i doit for you. Po prostu - CIARY po plecach. Były też wspaniałe niespodzianki muzyczne: najpierw Marta Frączek brawurowo wykonała utwór Shanii Twain - I am gonna getcha good a potem Angelika Bąk wspólnie z Tomkiem znakomicie zaśpiewali utwór - Pierwsza wakacyjna miłość. Przykro mi, że nie znałam wcześniej tej świetnej piosenki. Koncert F Band - kto zobaczył na pewno mimo późnej pory był bardzo szczęśliwy. Jeśli chodzi o zespół disco polo oraz Goorala to jeśli komuś się to podoba - winszuję gustu muzycznego. Aha, zapomniałam dodać, że koncert formacji Queen Band również był znakomity - świetny wokalista, znakomite umiejętności muzyków ale Frediego nikt i nic nam nie przywróci. Pozdrawiam forumowiczów
Obserwuj wątek
    • pro83fus Re: F Band na dniach Włoszczowy 26.07.11, 20:12
      Marta?? A od kiedy to do ojca i brata mówisz na pan? czy tylko jak podpisujesz się jako madonna?
    • aniapapies [...] 27.07.11, 10:57
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • madonna1919_live Re: F Band na dniach Włoszczowy 28.07.11, 08:50
        aniapapies - z jakiej ty wiochy pochodzisz - za grosz kultury a może jesteś członkiem jakiegoś włoszczowskiego sfrustrowanego zespołu i po prostu zazdrość cię zjada. Nie można być takim zawistnym. Nie krytykuj F Bandu bo nie masz racji. Najlepiej chadzaj na wiejskie zabawy a nie na koncerty rockowe.
        • aniapapies [...] 28.07.11, 11:12
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
          • hipohondryk1 Słowa, słowa 28.07.11, 15:23
            Bardzo proszę o wyrażanie się bez słów na k i ch, tak ogólnie mówiąc
    • olimpia901 Re: F Band na dniach Włoszczowy 28.07.11, 15:01
      Szkoda słów. F BAND super kapela, ale cóż sie mogą wieśniaki wypowiadać na ten temat. takim
      to tylko łopade dac. Nie brakuje zawiści w tej waszej dziurze włoszczowej. Słyszałem ich na duzo większych koncertach i ludzie bawili sie jak trzeba a wieniaki to wiesniaki Disco Polo i lopata jak: ci zawistni co tak miło piszą. do wora buraki... F band pierwsza klasa Pozdrawiam ich a chamy do wora
      • kanalplus Re: F Band na dniach Włoszczowy 31.07.11, 12:15
        F Band może i super ale grajkowie z 2złote ,kto pisze im teksty?.Słowa powszechnie uznawanea obrażliwe są wykrzykiwane w dzień z estrady,chodzą rodzice z małymi dziećmi widziałem uśmiechy tych dzieci i co rodzice mają im powiedzieć,że to jest OK ,że można używać tych słów w miejscach publicznych?.Jest paragraf na używanie takich słów i jest to karalne ,gdzie Policja?,rodzice tych dzieci co uprawiają taką "sztukę"?
        • kukul-ka Re: F Band na dniach Włoszczowy 01.08.11, 13:32
          FBand najlepiej wychodzi im granie NIE swoich kompozycji
          Najlepszy "zespoł" Familijno-Festynowy
        • stol666 Re: F Band na dniach Włoszczowy 01.08.11, 14:33
          po co mieszasz tutaj 2zl? Teamt jest o F bandzie, a co do 2zł i rozkładu dni to układ je jakiś upośledzony znajomy frączków, bo moim skromnym zdaniem występy 2zł i f band powinny być zamienione miejscem
          • madona1919_live Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 01:36
            O matko widzę, że jesteś całkowicie pozbawiony gustu muzycznego! F-Band to jedyny włoszczowski zepsół rockowy, który coś osiągną w swojej karierze i jest powszechnie lubiany w całym naszym województwie, co potwierdziła bardzo liczna widownia na ostatnim koncercie. Pozdrawiam chłopaków z F-Band ;*
            • stol666 Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 01:43
              madona1919_live napisała:

> O matko widzę, że jesteś całkowicie pozbawiony gustu muzycznego! F-Band to jedy
              > ny włoszczowski zepsół rockowy, który coś osiągną w swojej karierze i jest pows
              > zechnie lubiany w całym naszym województwie, co potwierdziła bardzo liczna wido
              > wnia na ostatnim koncercie. Pozdrawiam chłopaków z F-Band ;*

przestań w końcu propsować swój rodziny zespół, bo takie zachowanie to całkowita żenada!!!
              • pandor1236 Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 12:11
                Ale żal. Tata Ci chyba kieszonkowe zabrał ze tak słodzisz haha
                • rhythm Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 14:11
                  zespół crossrock który już nie istnieje brzmiał lepiej . . .
            • kukul-ka Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 16:47
              madona1919_live napisz prosze co takiego wielkiego osiągnoł zespol fband ?
              • madona1919_live Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 17:06
                no chyba żartujesz! Przecież każdy szanujący się mieszkaniec naszego powiatu powinien znać osiągi naszej lokalnej chluby, a co do sukcesów to można wymieniać i wymieniać:
                -liczne koncerty
                -na każdym koncercie co najmniej 1000 widzów
                -żadnej nagrody nie osiągnął, ale tylko dlatego, że na lokalne przeglądy jest zbyt dobry, a w scyzorykach to był spisek przeciwko F-bandowi z powodu miejscowości z której pochodzi, czyli naszej Włoszczowy i specjalnie nie dostał się nawet do drugiego etapu - SKANDAL!
                • hipohondryk1 Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 17:32
                  Taa, spiskowa teoria dziejów. Musisz zapisać się do PiS-u, oni tam zdaje się takie teorie wyznają. Jestem mieszkańcem powiatu od urodzenia i o tym wspaniałym zespole wiem z zadymy na forum, jaka się tu robi. Ale, może ja nie jestem szanujący się...
                  Szczęśliwie na DW w tym roku nie byłem i jak widać, chyba nie ma czego żałować.
                  • having_fun Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 17:54
                    warto, czy nie warto to sprawa indywidualna. Dla mnie było warto - dla Ciebie może nie, ale się nie dowiesz, bo nie byłeś :)
                    Dyskusja o tym, który z włoszczowskich zespołów zaprezentował się najlepiej, a który jest w ogóle najlepszy jest bezproduktywna. Puste gadanie. Jednemu się podoba 2ZŁ, a innemu FBand. I na tym polega cała zabawa. Przecież zespół disco polo też świetnie bawił ludzi, więc komuś się podobał. No tak, ale nie był z Włoszczowy i pewnie tylko dlatego mu się nie dostało na forum hihihi
                    hipohondryku, seksu też nie uprawiasz, tylko bazujesz na tym, co wyczytasz na forach? ;P
                    <żarcik>
                    • madonna1919_live Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 12:22
                      Chciałabym dodać że jeśli komuś coś się podoba to sprawa jego gustu i po prostu trzeba to uszanować. Na tym forum każdy przecież może napisać czy mu się coś podoba czy nie i tego się trzymajmy. Ja lubię F Band doceniam umiejętności muzyków tej kapelki i ... mam do tego prawo. Pozdrowienia dla forumowiczów
                • kukul-ka Re: F Band na dniach Włoszczowy 02.08.11, 18:08
                  madona1919_live dwa zespoły z Włoszczowy nie kryjąc swego pochodzenia doszły do Finałów tych że Scyzoryków, jeden z nich nawet go otrzymał... ale teorie spiskowe trzeba układać jeśli się nie da inaczej zaistnieć trzeba do tego dopisać barwną fabule.
                  Cóż skoro FBand nie przeszedł nawet do drugiej edycji to świadczyć to musiało że nie przypadli do gustów Jurorom ani Słuchaczom
                  • madonna1919_live Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 12:16
                    Nie wiem jakie to zespoły przeszły w tych scyzorykach ale jeśli przeszły to ich członkowie na pewno zbankrutowali na smsy
                    • pandor1236 Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 13:56
                      Skąd w Tobie tyle krytyki do wszystkich pozostałych? Odczytać można z tych postów że kieruje Tobą coś dziwnego, chęć pokazania że zespół Twojego taty jest najlepszy i jedyny w okolicy.Próbujesz arogancko i zdecydowanie wpajać nam jakieś informacje o niezwykłosci tego zespołu, ze można wymieniać i wymieniać osiągi. Grają bardzo dobrze i co z tego. Wg mnie na pewno pasują o wiele lepiej na DW od kapeli Dwa Złote, którzy grali jako gwiazda podczas tegorocznego świeta kielc w sobote dając świetny koncert. Na Dw zawsze będą grajkami którzy klną o 17 . To nie jest festynowy zespół na godzinę 17. A koncertów chłopaki mieli i bedą mieć sporo.

A wygrana muzycznych scyzoryków to tylko spisek haha

The arkus grało do bani, teraz jest z tego Vaioled i już jest spoko, kazdy nabrał pewnie doświadczenia. widać że coś sie tam tworzy i zespół też był finalistą, może dlatego został doceniony bo w koncu coverów nie gra. Też grają, też będą grać, i czemu ich mało kto zna? Czemu nie nazwalaś ich chluba naszego powiatu?

Bo nie sa Twoją rodzina bueheheheehe

• madona1919_live Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 14:25
                        widzę że zżera cie zazdrość... to forum nie jest dla takich "yntelygentów" jak ty
                        • aniapapies Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 14:31
                          gdy widzę takie głupie posty jak twoje to aż krew mnie zalewa, oszczędź nam i usuń konto na tym forum
                          • madona1919_live Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 14:32
                            jak ci się koleżanko nie podoba, i nie możesz ścierpieć tego, że jakiś zespół jest lepszy to twoich znajomych to sama powinnaś opuścić to forum!
                        • pandor1236 Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 14:35
                          Gdzie ja tam inteligent, do sklepu ide z liczydłem a telefon mam na korbkę bo sie w technice gubię.
                          • kukul-ka Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 15:29
                            hmm...szkoda się produkować, jak ma się "klapki na oczach" i "zawężone horyzonty" to można plunąć w oczy a odpowiedz będzie jedna Ale Pada...
                            • wolawisniowarules Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 16:34
                              A czy to prawda że występ zespołu dwa złote, kosztował pięć złote?
                              • asot100 Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 18:30
                                Madonna jesteś the best. A F-Band to normalnie proroctwo, reszta świata to dno totalne. Ha Ha Ha... ;-). P.S. nieco się chyba gubisz w tym co piszesz.

cytuję
                                "O matko widzę, że jesteś całkowicie pozbawiony gustu muzycznego! F-Band to jedyny włoszczowski zepsół rockowy...."

a za momencik.

"Chciałabym dodać że jeśli komuś coś się podoba to sprawa jego gustu i po prostu trzeba to uszanować. Na tym forum każdy przecież może napisać czy mu się coś podoba czy nie i tego się trzymajmy. Ja lubię F Band doceniam umiejętności muzyków tej kapelki i ... mam do tego prawo. Pozdrowienia dla forumowiczów"

Określ się wreszcie.

Bo według mnie, nie możesz przeboleć faktu, że jednak są ludzie którym niekoniecznie F-Band się podoba.
                                To tak jakbyś na siłę gościowi co lubi czarny kolor chciała wmówić że nie ma gustu a najlepszy kolor to różowy a w związku z tym, że nie lubi różowego jest wieśniakiem. zapewniam Cię, że na wsiach mieszkają bądz ze wsi pochodzą ludzie którzy są inteligentni a poziomu inteligencji na pewno nie oceniają (jak ty to zrobiłaś) po gustach muzycznych.

Pokory dziewczyno, pokory!
                            • having_fun Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 19:07
                              panowie, kubeł wody na głowę! tylu Szerloków na forum, a żaden nie raczył zauważyć, że liczba literek 'n' u Madonny vel Madony się zmieniła nieznacznie i pastwią się nad wpisami jakiegoś prowokatora. Ale tak to bywa, czujność słabnie, kiedy najważniejsze jest komuś dokopać za wszelką cenę.
                              • asot100 Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 19:20
                                having_fun
                                Masz racje. Kto by zauważył. Choć wypowiedzi zarówno jednej jak i drugiej trzymają się jednej kupy. Zresztą co mnie tam. Lepiej niech ktoś powie gdzie w najbliższym czasie udać się by posłuchać dobrej muzyki.
                                Jestem tolerancyjny zniosę wszystko ;-)
                                • pandor1236 Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 19:49
                                  W niedziele w Chlewicach przegląd amatorskich zespołów, większość disco polo.

18 wrzesien w kielcach gra Coma symfonicznie na kadzielni, a 30 podobno oddział zamknięty
                                  • pro83fus Re: F Band na dniach Włoszczowy 03.08.11, 21:28
                                    A niewiesz przypadkiem po ile sa bilety na Come?
                                    • pandor1236 Re: F Band na dniach Włoszczowy 04.08.11, 00:02
                                      www.koncertomania.pl/koncert/140205/bilety-coma-kielce-18-09-2011.html
                                      w sumie nie są tanie. ale taka sama cena dla wiesniaków i głupków jak i inteligentów, wiec prawie że okazja
                                      • kukul-ka Re: F Band na dniach Włoszczowy 04.08.11, 13:51
                                        o to efband nie gra ? jak To możliwe taki znany ceniony zespół i nie gra ? .:):)):):):):):):)
                                        • nawigatorka172 Re: F Band na dniach Włoszczowy 04.08.11, 23:35
                                          ładnie sie ktoś pode mnie podszywa :) Marta z tej strony miło mi inteligentni forumowicze :)
                                          p.s. z tego co widze to "madonna" nie pisze w moim imieniu więc nauczcie sie z łaski swej czytać co?:)
                                          pozdrówka
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka