Dodaj do ulubionych

Czepianie się Burmistrza...

12.11.05, 16:22
Ludzie skąd w Was tyle nienawiści do naszego Burmistrza?
Żeby się ustrzec przed docinkami typu że moim guru pewnie jest L.Miller albo
że pewnie burmistrz załatwił mi robotę albo inne trele morele z góry mówię że
jestem apolityczny , pracuję w zawodzie który sam sobie wybrałem, nieźle w
nim zarabiam i sam sobie na to zapracowałem - nikt nie musiał mi nic
załatwiać i nikt mi nic nie dał.. i ja bynajmniej burmistrzowi niczego nie
zazdroszcze i nie krytykuje jego pracy, bo żeby to robić trzeba się na niej
choć trochę znać..
Jestem już któryś raz na tym forum i ciągle to samo...
Ciągle piszecie, że to kanalia...że jest taki, owaki...że ma
kasę...układy..plecy....znajomości...
I dobrze że ma! Na gwiazdkę na pewno nie dostał, musiał sobie sam na to
zapracować, a układy wypracować. Widać chłop ma jaja, trochę pomyślunku i
marketingu że sobie w życiu radzi! Proponuje żebyście też czasami głowami
poruszali zamiast siedzieć na forum, pisać zawistne komentarze i krytykować.
Podejrzewam, że większość z Was jest bezrobotna albo pracuje 12 godzin na
dobę i wyciąga 600 brutto, bo w życiu zamiast się kształcić i starać poszła
na akademię "jednokrotnego naboru" typu Akademia Umiejętności w
Kielcach,pewnie w dodatku na zaoczne i teraz po prostu wegetuje...
Znam we Włoszczowie kupe ludzi, bo tu się wychowałem, mieszkam, pracuje i
balanguje (choć lokale liche..)I Ci którzy mieli jaja i łeb na karku - teraz
pracują, zarabiają niezłą kasę, czują się spełnieni zawodowo...i oni nic
nikomu nie zazdroszczą i głupio nie komentują, a nawet jeśli coś im się nie
podoba to po prostu stać ich na to żeby mieć to w dupie...
I nikt na poziomie nie napisałby, że "ta kanalia Józef G. przeżyła, a ktoś
umarł" albo "że jest mordercą" (nie znając dobrze faktów i okoliczności
wypadku) inne tegi typu komentarze - tylko głupek. Żenada..
Boli Was po prostu, że komuś w życiu się udało, że ma kase, że do czegoś
doszedł, żo może sobie porządzić, poustawiać, powciskać swoich do pracy,
pojeździć służbową bryką i swoją prywatną, popić ze starostą w Stolbudzie...a
wy możecie conajwyżej wyjść do Bartka na piwo i postukać troche przed kompem,
i tak pewnie przez najbliższe kilka lat..
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • accerino Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 17:18
      Słuchaj no ty inżynierze
      Primo:
      Jestem z Włoszczowy, mam wyższe wykształcenie /pewnie więcej fakultetów od
      ciebie mości inżynierze/, pracuje we Włoszczowie (w czasie kodeksowym) i
      zarabiam znacznie więcej niż 600 zł. A nauki pobierałem w Krakowie.
      Sekundo: No pewnie że ma chłop jaja. Jeżeli ta kierowniczyna oborowa pozbawiona
      wszelkich zasad moralnych,i zwykły przestępca, bo ma wyroki /teraz to już
      recydywa/ jest dla ciebie ok to powinni ci odebrać twoje dyplomy bo poszło na
      marne...
      Tacy jak ty, którym jest obojętne świństwo urzędnika są nie na poziomie a na
      dnie...
      I bez pozdrowień
      • wyrocznia7 Re: Czepianie się Burmistrza... 15.11.05, 14:21
        accerino napisał:

> Słuchaj no ty inżynierze
        > Primo:
        > Jestem z Włoszczowy, mam wyższe wykształcenie /pewnie więcej fakultetów od
        > ciebie mości inżynierze/, pracuje we Włoszczowie (w czasie kodeksowym) i
        > zarabiam znacznie więcej niż 600 zł. A nauki pobierałem w Krakowie.
        > Sekundo: No pewnie że ma chłop jaja. Jeżeli ta kierowniczyna oborowa
        pozbawiona
        >
        > wszelkich zasad moralnych,i zwykły przestępca, bo ma wyroki /teraz to już
        > recydywa/ jest dla ciebie ok to powinni ci odebrać twoje dyplomy bo poszło na
        > marne...
        > Tacy jak ty, którym jest obojętne świństwo urzędnika są nie na poziomie a na
        > dnie...
        > I bez pozdrowień

Czołem ptysiu,
        Kieruję swój komentarz nie tylko do ciebie, lecz do wszystkich ziejących
        nienawiścią anonimowych bohaterów. Radzę byście się nie zapędzali zbytnio w
        swoich komentarzach, średniej klasy hacker może prześledzić łącze z serwera do
        komputera źródłowego i wtedy "dupa blada" :)
        Ponadto przeczytajcie sobie umowę z Agorą - akceptowaliście ją by dostac Login.
        Ktoś wam może wywinąć numer - np. Ja.
        I co frajerze, rura mięknie?
        A tak na marginesie accerino, kształcił cię Kraków czy Nowa Huta?
        • jezyk_p Re: Czepianie się Burmistrza... 15.11.05, 15:57
          spokojnie. po pierwsze, frajerko (skoro rozmawiamy tym tonem):
          jesli nieprawda jest ze ma wyroki (a wiec mozna go nazwac przestepca), byl
          dyrektorem spoldzielni w koniecznie (a wiec zartobliwie nazwac "kierowniczyna
          oborowa "), to rob robote. juz widze oczami wyobrazni rechoczacego prokuratora.
          jest niepopularna osoba ze wzgledu na nepotyzm (jesli rozumiesz to slowo) w
          podleglych organizacjach, za machloje, dbanie o wlasne 4 litery - to mozna
          udowodnic. nieprawda? prawda. wracajac do wypadku - jest sporo niejsnosci, a
          biorac pod uwage ze jest skoligacony z pewnym policmajstrem wloszczowskim to
          roznie moze z wyjasnieniami byc. nie sugeruje nic - przedstawiam fakt - tez moge
          to udowodnic. w koncu corka owego pracuje w ug. to tez prawda. a moze ty tez
          jaka rodzina? pamietaj, ze i Twoje ip mozna wysledzic, a wpasc we wlasne sidla
          tez mozna. w koncu po to sie sciga grozby karalne... nie dziw sie wiec, ptysiu,
          ze nikt go tu nie lubi, a ci co lubia to maja cos zalatwione. mam tylko nadzieje
          ze ludzie do przyszlego roku zmadrzeja i juz panu podziekujemy. trafi tam gdzie
          jego miejsce - na smietnik historii... tak wiec - szukaj hakera, powodzenia...
          ludzie, co za chory kraj.
          • q_q_q Re: Czepianie się Burmistrza... 15.11.05, 17:05
            jezyk_p napisał:
            (...)ze ludzie do przyszlego roku zmadrzeja i juz panu podziekujemy. trafi tam
            gdzie jego miejsce - na smietnik historii... (...)

jezyku_p z tą historią to chyba jednak przesadziłeś. ;)

pzdr
        • accerino Re: Czepianie się Burmistrza... 15.11.05, 19:40
          "Ptysiu"

Nikt tu nikomu nie zamknie ust na temat "świętych krów"
          Co ma być napisane będzie. I rura nie zmięknie "frajerze"
          Swoimi numerami to sobie możesz postraszyć swoje [.....]
          A propo marginesu, mam nieodparte wrażenie że wystepuje na tym forum tylko w
          twojej postaci.
          Pływaj więc tam gdzie twoje miejsce.
          Ps. A ty gdzie się kształciłeś ? Wronki? Pińczów czy Tarnów?
          • plusek1 Re: Czepianie się Burmistrza... 15.11.05, 19:53
            W temacie "czepianie się burmistrza", a w treści - czepianie się jedni drugich.
            Panowie, czemu tak się zaperzacie w dyskusji. Inżynier nieco przesadził, pewnie
            jeszcze mało doświadczony, to i poglądy na życie trochę osobliwe, ale to
            powinno być ponad wami. Czy warto?
    • panniesamochodzik Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 17:23
      Jesli tak to odbierasz to jestes idiota. Nie chodzi o to ze ktos mu zzdrosci
      kasy tylko ze niszczy to co inni starali sie zbudowac czyli nasza spolecznosc i
      po prostu gmine. Ludzi podli klamie i oszukuje. Tylko o to. A teraz jeszcze
      jedno.Piszesz ze stac cie na to zeby miec to wszystko w dupie. I wlasnie takie
      postawy nalezy tepic. Bo jesli wszyscy beda miec to w dupie to za jakies 20-
      moze 30 lat bedzie tu juz tylko zaorane pole a to nie kazdemu odpowiada. I
      gdzie ty wtedy bedziesz zarabial te swoje pieniazki? A ze jest to swinia to
      fakt. Jesli chodzi o znanie sie cos na tym to pierwszy ktory nie ma zielonego
      pojecia o tym to wlasnie JFG i to on skonczyl najpierw Telewizyjne Technikum
      Rolnicze a potem jhak mowisz Akademie Umiejetnosci w Kielcach. Tak ze jest
      wysoko wyspecjalizowany ale tylko dlatego ze zajęcia na uczelni mial na 2 i 3
      pietrze. Jesli nie wiesz o co chodzi to moze nie zabieraj glosu.
    • panniesamochodzik Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 17:25
      Acha i jeszcze jedno. Prosze nie uzywać zwrotu "naszego Burmistrza". Bo mój to
      on napewno nie jest. Do tej pory mi się odbija chociaz nie glosowalem na tę
      kanalie.
    • plusek1 Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 17:32
      Może nie w 1000%, ale cię popieram. Obecny burmistrz pewnie nie jest gorszy niż
      jego poprzednicy, ani też nie jest aż tak dobry jak byśmy chcieli. Znam ludzi,
      w tym pracowników urzędu, którzy go sobie chwalą, choć pewnie są i tacy jak np
      accerino, którzy nie widzą niczego dobrego w jego pracy / a pewnie coś tam by
      znaleźli, ale po co?/. Jest jaki jest, wcale nie taki zły. Też pozdrawiam.
      • accerino Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 17:41
        Niestety panie "plusek" znam poczynania pana G. od podszewki i wiem do czego
        się posuwał. Właśnie znam wiele osób naprawdę "merytorycznych", które padło
        ofiarą jego zobowiązań przedwyborczych i interesów. To są pewnie te jego dobre
        poczynania ?
        A pieniądze które moja firma płaci tytułem ustawowych podatków nikną tytułem
        przymusowych sądowych odszkodowań albo innych sutych imprez. Jego dobre
        poczynania to tylko na zdjęciach chyba w gazecie jak wręcza nagrody.
        • luke100 W kwestii formalnej 12.11.05, 17:46
          accerino napisał:

> Niestety panie "plusek"<

Plusek1 to kobieta.

• accerino Re: W kwestii formalnej 12.11.05, 17:48
            Wobec tego chylę czoła pani "plusek" ale opinię swą podtrzymuje.
            Dziękuję za oświecenie panie adminie.
            • luke100 Re: W kwestii formalnej 12.11.05, 17:51
              Do usług
      • panniesamochodzik Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 17:52
        Widocznie mamy roznych znajomych w tym Urzedzie. Nie znam osobiscie nikogo ze
        starych pracownikow kto by go chwalil. Chwala go pewni ci ktorych przyjął do
        pracy. A czy mowia co musza wzamien robic? Jaka jest atmosfera? Że nikt z nikim
        o powaznych rzeczach nie rozmawia bo się boi? Zadowoleni sa tylko chyba
        czlonkowie rodziny zatrudnieni przez JFG. Nawet ten kręt Watrobiński uciekł z
        Urzędu bo chyba juz nie mogł wytrzymać JFG. zastanow sie co piszesz i zapytaj
        znajomych. ja jakos zadnego pozytywu nie widze. Reorganizacja Urzędu po co? Po
        to żeby było więcej urzędników ( zamiast mniej) i żeby już całkiem nie bylo
        wiadomo gdzie co i dlaczego trzeba zalatwic. (poprzenoszone wydzialy czlowiek
        chodzi i się błąka). ISO jakięs a po cholerę to nam. Żeby kasę ko9muś dać.
        Przeciez za te pieniądze za wprowadzenie tego ISo to chyba wszystkie dzieci z
        całej gminy na kolonie by jeździły z 5 lat. To są te dobre strony? Obawiam sie
        tylko jednego ze jak przyjdzie zmiana za rok to znow bedzie polowanie. I ci co
        teraz zadowolenie nie beda tak bardzo wtedy usmiechnięci ale to już trudno.
        Taki los jak mawiał pewien pan. A tak a propos ogladalem miejsce zdarzenia
        wczoraj. Trudno mi sobie wyobrazic aby na tak krotkim odcinku w dodatku
        wjeżdżając od stronyŚwidna ktoś maluchem mogl wyprzedzac i do tego ciężarowkę
        tam po prostu nie ma na to miejsca (ciężko nawet czymś poważniejszym) a poza
        tym zakręt jest w lewo i doskonale widać co dzieje sie naprzeciwko wiec trudno
        mi sobie wyobrazic ze ktos widzac nadjezdzajhace auto pcha sie sam pod niego.
        Coś tu jednak śmierdzi.A prawda jest także ze zakret ktory akurat pokonywal JFG
        jest wyjątkowo paskudny. jesli jedzie sie więcej niż 60-70 to ściąga na
        przeciwny pas. Miejmy nadzieję że prokurator wujasni i rozwieje nasze
        wątpliwości.
    • q_q_q Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 17:38
      inzynier_g napisał:
      >jestem apolityczny , pracuję w zawodzie który sam sobie wybrałem, nieźle w
      nim zarabiam i sam sobie na to zapracowałem - nikt nie musiał mi nic
      załatwiać i nikt mi nic nie dał..<

gratuluję koledze

>Ciągle piszecie, że to kanalia...że jest taki, owaki...że ma<

cóż? Widocznie ciągle tak uważamy

> I dobrze że ma<

Pozwolę sobie niezgodzić się. Jeżeli ktoś w prywatnej firmie ma układy, plecy, wejści itp. to nie stanowi to żadnego problemu z punktu widzenia społeczeństwa i państwa. Jeżeli osoba publiczna, piastująca urząd z wyboru w głosowaniu, wykorzystuje przyznane jej prawem przywileje (chodzi przede wszystkim o dawanie pracy swoim) to nie jest to w porządku. Taki stan rzeczy nazywa się nepotyzmem lub kumoterstwem jak kto woli.

>Podejrzewam, że większość z Was jest bezrobotna albo pracuje 12 godzin na
      > dobę i wyciąga 600 brutto, bo w życiu zamiast się kształcić i starać poszła
      > na akademię "jednokrotnego naboru<

Lepiej wyciągać 600 brutto niż 450 'kuronia'. Co do akademii jednokrotnego naboru to zgadzam się z Inzynierem. Szkoda czasu i pieniędzy na takie studia. Ludzie, którzy je kończą mają tytuły, które w dyplomach wyglądają tak samo, jak w dyplomach dobrych uczelni. Psują tym samym rynek - gdzie widłami nie rzucisz, zawsze trafisz magistra.

>I Ci którzy mieli jaja i łeb na karku - teraz pracują, zarabiają niezłą kasę, czują się spełnieni zawodowo<

Problem w tym, że nie każdy jest superinteligentny, superprzebojowy i wogle w każdej sytuacji da sobie radę. Czy oznacza to, że jest gorszym człowiekiem i obywatelem? Jeżeli chce przeżyć życie uczciwie i w spokoju, zarobić jakieś pieniądze na siebie i rodzinę, to widząc co wyprawia JFG w sprawach zatrudniania swoich, krew go zalewa.

>I nikt na poziomie nie napisałby, że "ta kanalia Józef G. przeżyła, a ktoś
      umarł" albo "że jest mordercą"<

Anonimowość internetu wyzwala w ludziach pewne zachowania i postawy, które w życiu codziennym są niedopuszczalne. Wydaje mi się, że lepiej 'napluć' na JFG w virtualu niż porysować mu samochód w realu.

>Boli Was po prostu, że komuś w życiu się udało, że ma kase, że do czegoś
      doszedł, żo może sobie porządzić, poustawiać, powciskać swoich do pracy,
      pojeździć służbową bryką i swoją prywatną, popić ze starostą w Stolbudzie<

Tak. Boli nas to. Mnie też. Bo tego, że w życiu mu się udało, JFG nie zawdzięcza swojej inteligencji, swoim umiejętnościom managera (Konieczno) czy swojej wiedzy (absolwent 'akademi jednokrotnego naboru'). Zawdzięcza to swojej mierności, bierności ale wierności wobec systemu.

>wy możecie conajwyżej wyjść do Bartka na piwo i postukać troche przed kompem,
      i tak pewnie przez najbliższe kilka lat..<

Tak. Wychodzimy do Bartka na pivo, stukamy w kompy i tak już od kilku lat.

Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie i mieć własne zdanie. Co można poradzić na to, że większość na tym forum akurat nie lubi JFG??? Wszak demokrację mamy (buhahaha).

Pzdr

---
      Idzie ktoś do Bartka???
      • plusek1 Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 18:50
        I tu też bym napisała, że popieram - tym razem g_g_g, choć nie w 100
        procentach. Też wybieram się do Bartka, ale jak cię poznam, bo chetnie bym z
        tobą pogadała?
        • q_q_q Re: Czepianie się Burmistrza... 12.11.05, 18:54
          1. Będzie dobra muza z szafy
          2. Będzie dużo dobrej muzy z szafy
          3. Dużo Tuskiego, bo Lecha nie trawię

A Ciebie jak poznam???

:*
          q_q_q
    • tutincia Re: Czepianie się Burmistrza... 13.11.05, 13:27
      Kochani Włoszczowiacy! niewiem czy wiecie, ale chrześnica pana burmistrza
      (oczywiście pracująca w opiece) p. Kunecka studjująca zaocznie na 2
      roku ,,HOTELARSTWA I TURYSTYKI''(studja są bardzo sciśle związane z jej pracą)
      prawie przez 8 godz. siedzi na czacie internetowym(w godzinach pracy
      oczywiście). Oczywiście nikt jej nie może zwrocić uwagi bo nikt by nie śmiał.
      Jest po prostu nietykalna. Obchodzą sie z nią wszyscy jak za przeproszeniem z
      gównem. P. Kunecka została jako jedyna z woj. Świętokrzyskiego wytypowana na
      szkolenie do jednego z krajów Unii Europejskiej(taka zdolna:)) po czym
      otrzymała certyfikat ukończenia. Co ciekawe aby ukończyć to szkolenie kandydaci
      musieli zaliczyć test w języku Angielskim. A z tego co wiem p. Kunecka nie zna
      owego języka lub zna go w stopniu mało zaawansowanym(sorry, ok itp)
      Dowiedziałam się także że owa pani ma już 2 takie certyfikaty opłacane przez
      nas czyli podatników. Wiedza i wykształcenie owej pani jest ściśle związana z
      wiedzą i wykrztałceniem pana burmistrza oraz nainteligentniejszej z władz
      naszego miasta czyli pana BURDZYŃSKIEGO!(byłego ciecia szkolnego). Hit nad
      Hitami. To co się wyprawia w naszym mieście nadaje się tylko do telewizji i
      dziwi mnie ze jeszcze nikt tego nie nagłośnił. Chyba wszyscy się boimy. TYLKO
      KOGO!!!???. Napewno naszą władzą z chęcią zajeli by się dziennikarze np. Uwagi
      czy Interwencji. Pozdrawiam
      • wloszczowiak Re: Czepianie się Burmistrza... 13.11.05, 17:56
        >P. Kunecka została jako jedyna z woj. Świętokrzyskiego wytypowana na
        > szkolenie do jednego z krajów Unii Europejskiej(taka zdolna:))
        Bardzo ciekawa informacja, jakie to szkolenie?, kto na nie wysyłał i jaki ma
        certyfikat.
        Jeżeli caś na ten temat wiesz to napisz.
      • wloszczowiak Re: Czepianie się Burmistrza... 13.11.05, 18:05
        Hit nad
        > Hitami. To co się wyprawia w naszym mieście nadaje się tylko do telewizji i
        > dziwi mnie ze jeszcze nikt tego nie nagłośnił. Chyba wszyscy się boimy. TYLKO
        > KOGO!!!???. Napewno naszą władzą z chęcią zajeli by się dziennikarze np.
        Uwagi
        > czy Interwencji.
        Masz rację tutincia, ale są przecież radni i co oni tego nie widzą? Z tego co
        wiem czworo jest nawet członkami PiS. Czy oni się też czegoś boją????
    • docentoss Re: Czepianie się Burmistrza... 15.11.05, 17:57
      witam Panie INRZENIERZE :)
      1. czemu Pan zakończył naukę na inrzenierze? podejrzewam że koło inżyniera to chyba Pan kiedyś stał :)
      2. O jakiej kasie ty piszesz, ze kto ja ma pan Burmistrz - bo skoro Pan to potwierdzasz to pewnie ja ma - (ma jej na pewno mniej niże byle kierownik z prywatnych zakładów włoszczowskich) - śmiech - VW Bora, mieszkanie w bloku - tyla ma byle średniozamożna rodzina - to gdzie ta kasa?
      3. Układy, znajomości tak , ale co z tych znajomości wynika dobrego dla włoszczowy - nic. Bo nic się nowego nie dzieje ponad to co w małorolnych gminach (czyli każdy ma z nas znajomości i układy ale .... musi z nich coś wynikać a tu nic każdy kolega i nic więcej ... (poczytaj Pan o inwestycjach małorolnych gmin z tereu świeokrzyskiego - tamci włodzrze to mają znajomości!!!
      4. Plecy, plecy to on robi w urzędzie gminy dla swoich pobratoańców z loży sldowskiej i pokrewnej ...
      5. "I dobrze że ma! Na gwiazdkę na pewno nie dostał, musiał sobie sam na to
      zapracować, a układy wypracować. Widać chłop ma jaja, trochę pomyślunku i
      marketingu że sobie w życiu radzi! Proponuje żebyście też czasami głowami
      poruszali zamiast siedzieć na forum, pisać zawistne komentarze i krytykować."

o jakim marketingu ty piszesz PANIE INRZ. CHYBA SAM PAN JEST Po tym marketingu - ja nie jestem ale to co on robi i robił to na pewno nie jest marketing - chyba że jego odmiana marketing WYSTAwienniczy - poczytaj pan to się dowiesz co to jest !!!!!
      Od ruszania głowy komentarzy nie przybędzie , po to jest forum żeby moc się wypowiedzieć ...!!!!
      6. "Podejrzewam, że większość z Was jest bezrobotna albo pracuje 12 godzin na
      Kielcach,pewnie w dodatku na zaoczne i teraz po prostu wegetuje..

trochę ogłady Panie inrzynierzee - nie obrażaj pan ludzi już jednego hakera may na forum a obrażać nie wolno !!!! A tak nawiasem mówiąc skoro jest PAn tak wykształcony i wogóle ... to proszę podać mi miejsce pracy we Włoszczowie, gdzie młodzi ludzie po studiach dziennych którzy się przecoież kształcili i nie chodzili na zaoczne dostali pracę i zarabiają 4 x razy 600 zł... bo przecież 6 stów to wg PAna mało, acha i jeszcze jedno skoro PAn tak chwali władze włoszczowskie, to właśnie proszę podać ile w ostatnim czasie tych dziennych zatrudniono w instytucjach gminnych przez tęże władzę : a ile zaocznych z koneksjami !!! taka mała statystyka
      Proszę o szybką odpowiedż - inteligentny inRZenierze
      • piwowar550 Re: Czepianie się Burmistrza... 15.11.05, 22:51
        Takich krzywd jak FJG nikt jeszcze nie wyżądził Włoszczowie. Jest w tym najlepszy.
      • inzynier_g Re: Czepianie się Burmistrza... 16.11.05, 01:26
        5x600 brutto
        • docentoss Re: Czepianie się Burmistrza... 16.11.05, 08:16
          "5 x 600 brutto" nic nie mówiąca i prosta odpowiedż, ale co można się spodziewać po takim zadufanym w sobie, bez koneksji, który dobrze zarabia (śmiech - 3000 brutto to tylko 2000 nettoupokarzające jak na takiego gościa jak Pan co do wszystkiego sam doszedł) prostym pseudo inrzenierzeeeeee
          Narazie prosty spikerze czytający gdzieś na stróżówce forum, pierwsza w nocy byś się wstydził a innych się upominało łobuzie jeden. :)
          Na pewno musiszbyć bardzo pokrzywdony i brzydki narazie - ichwal włdzę będziesz wielki
          • jezyk_p Re: Czepianie się Burmistrza... 16.11.05, 08:55
            niestety, nie kazdy zarabia 5x600, ja jako mgr tyle nie wyciagam i sie nie
            zanosi...zastanawiam sie coraz bardziej czy decyzja o zostaniu w tej dziurze to
            byl dobry pomysl...wszedzie uklady, ukladziki, lapowy, tepota sluzb miejskich i
            porzadkowych (polecam watek o slepocie polucjantow) - ile mozna? a taki jeden z
            drugim siedza na stolkach i nie dosc, ze nie robia nic zeby to zmienic to innym
            nie pozwalaja, robiac z ug spolke rodzinna. do tego stopnia ze dzieci jednego z
            wielkich miasta braly zapomogi z opieki spolecznej (!!!) na osobiste polecenie
            burmistrza, a corka miala darmowa studniowke - bo powiedzial ze go nie stac na
            oplacenie... a najwiecej wie wpierdzielal w jej organizacje, burak wiesniak jeden
          • inzynier_g Re: Czepianie się Burmistrza... 16.11.05, 20:02
            Odpowiedź jest prosta gdyż bałem się że trudniejszej mógłbyś nie zrozumieć bez
            dogłębnej analizy, ale widzę że tą na szczęście udało Ci się
            rozgryźć.Faktycznie 5x600 to 3000, tylko netto robi się z tego prawie 2100.Tyle
            zarabiam na etacie i nie uważam żeby na włoszczowskie warunki na osobe mającą
            dwadzieścia kilka lat, zaczynającą pracę i mającą tylko siebie na utrzymaniu
            było to mało. Poza tym nie powiedziałem Ci do czego sam doszedłem, może na
            razie mam starego malacza więc bez problemu mogłem go sobie kupić za pensję. A
            na stróżówkach z tego co słyszałęm nie ma internetu i nie wiem skąd pomysł że
            jestem brzydki?Ale jak to w Polsce jak brakuje argumentów to trzeba obrazić że
            brzydki, głupi, prostak albo że na stróżówceI doczytaj w słowniku języka
            polskiego znaczenie słowa spiker.Pewnie nie będziesz go miał więc od razu
            polecam bibliotekę, tylko nie tą koło poczty...Poza tym obraziłeś w tym
            momencie ludzi pracujących na stróżówkach. I podejrzewam że gryzie Cie, że mam
            te dwa koła z hakiem bo sam masz 600.A na forum piszę wieczorem, bo jak się
            dużo pracuje a potem jeszcze dokształca w domu to trochę tego czasu brakuje. I
            nie wnioskuj po nicku że doszedłem do inżyniera, bo ma to się tak jak picie w
            Szczawnicy do szczania w piwnicy. A co do wcześniejszej wypowiedzi, że obrażam
            ludzi studiujących np. na Akademi Umiejętności albo na jakiejś tam wszechnicy
            to wnioskuję że pewnie tam studiujesz , skoro nie widzisz różnicy między takimi
            pseudostudiami a porządną uczelnią. I nie chwalę władzy, tylko nie lubie kiedy
            ktoś jest zawsze na nie i nie potrafi dostrzec tego, że parę rzeczy gościowi
            udało się zdziałać.Cóż, kończę, bo szlaban muszę podnieść..Pozdrawiam
            • docentoss Re: Czepianie się Burmistrza... 17.11.05, 10:54
              CO INRZENIERZE BOLI :!! Jeszcze napisz ile masz kredytów a ile na lokacie ! Co ty chesz pokazac ze 2000 zarabiasz - nie przesadzaj to nie miejsce na twoje wychwały bio nie maczym sie chwalic. i nie mow mi ile ja zarabiam bo nic ci do tego. gucio mnie obchodzi ile ty masz lat i jakim ty fachowcem nie jestes i ile masz kasy, brzytki i tak jestes bo sie brzydko wyrażasz także nie przejmuj się i jak napisałem czekaj i oglądaj się chetnych na towją posadkę jest bardzo wileu jak zauważyłes jest dużo bezrobotnych po dobrych akademiach i uniwerstytetach i tych gorszych uczelniachi i policz tych którzy by chieli zarabiac 3 razy tyle co zarabiają :) A Plecaki nie spią i wesza - (3000, nie ma pleców to do domu:))))
              nie bede się chwalił co skończyłem bo itak nie zrozumiesz co to jest :))
              i na pewno stoisz w miejscu bo co ty w tej miejscowości widzisz ze władza robi - jakie sa tu inwestycje - (smiech 300 m drogi, kawałek chodnika,) Poczytaj co się dzieje dookoła w innych miastach gminach tam gdzie mają fachowców zatrudnionych a nie przyboczną gwardię średniowykształconych w prawników zaocznych itd.) przecież ty nie lubisz zaocznych a popatrz na władzę i nowoprzyjętych pseudourzedników - zaoczni to za dużo powiedziane. TAKZE NAWET SIĘ cofasz i toniesz w bagnie - a masz przecie internet to zabacz co jest u innych a czego u nas nie ma :))) Co się tam raobi a o czym u nas marzą :)) Nie Pozdrawiam CIę bo jeździsz starym malaczem i na pewno kierunkowskay włączasz jak juz skrecasz :))
              P>S> OGLĄDAJ SIE I MYSL ::!!
        • docentoss Re:inrzenierze_G !!!..Czepianie się Burmistrza... 16.11.05, 13:21
          """Podejrzewam, że większość z Was jest bezrobotna albo pracuje 12 godzin na
          Kielcach,pewnie w dodatku na zaoczne i teraz po prostu wegetuje..."""

Obraziłeś tym stwierdzeniem rzeszę ciężko pracujących ludzi i tych co nie ze swojej winy nie mają pracy wśród których na pewno są bardziej wykształcone MĄDRZEJSZE I INTELIGENTNIEJSZE osoby od ciebie. PAMIĘTAJ NA TWOJE MIEJSCE NA KTÓRE PODOBNE SAM ZAPRACOWAŁEŚ SĄ SETKI CHĘTNYCH KTÓRZY WEGETUJĄ I CZEKAJĄ AŻ TAKICH PRZEMĄDRZAŁKÓW MAŁOINTELIGENTNUYCH JAK TY SZEF SIĘ POZBĘDZIE BO NOWI SĄ WYDAJNIEJSI I LEPSI. TAKŻE SIĘ STARAJ BO NIE WIADOMO KIEDY I TY DOŁACZYCH DO TYCH WEGETUJĄCYCH... I CO WTEDY POWIESZ ... JUŻ DZIS ZACZNIJ SIĘ ROZGLĄDAĆ CZY KTOŚ NA TWOJE MIEJSCE NIE JEST CHĘTNY - rozglkądj się dobrze i myśl myśl<<<>>!!
          JAK MOGŁEŚ TAK SFORMUŁOWAĆ WYPOWIEDŹ OBRAŻAJĄC INNYCH - LEPSZYCH OD SIEBIE TROCHĘ SAMOKRYTYKI
          ZASTANÓW SIĘ CZY TY WOGÓLE SIĘ JESTES JESZCZE PRZYDATRNY W TEJ TWOJEJ PRACY BO TY ZAMIAST SIĘ ROZWIJAC STOISZ W MIEJSCU A JAK STOISZ W MIEJSCU TO SI Ę COFASZM AŻ ODPADNIESZ !!!!- MAM NADZIEJE ŻE KIEDYŚ POCZUJESZ CO TO ZNACZY WEGETOWAC ::::!!!
          • inzynier_g Re:inrzenierze_G !!!..Czepianie się Burmistrza... 16.11.05, 20:07
            Po czym wnioskujesz że stoję w miejscu albo się cofam?
            • plusek1 Re:inrzenierze_G !!!..Czepianie się Burmistrza... 16.11.05, 21:11
              Panowie - inżynierze i docencie. Dajcie sobie luz, bo brniecie w niepotrzebną
              przepychankę i zupełnie nie trzymacie sie tematu. Pewnie w gruncie rzeczy
              jesteście fajnymi facetami i nie chodzi wam o udowodnienie, który jest w
              gadanie lepszy ? Obaj jesteście dobrzy, ale trzeba wam nieco
              wrażliwości /szczególnie inżynierowi, który pewnie życie nie doświadczyło i oby
              go to ominęło/. Czepiacie sie siebie - nie burmistrza, ale jemu też można by
              już dać spokój, choc na trochę. Jest tyle innych, piękniejszych tematów np....
              najładniejsze dziewczyny we Włoszczowie.
    • rodowity_wloszczowianin Re: Czepianie się Burmistrza... 19.11.05, 02:04
      Takiej serii bzdur i głupot dawno nie czytałem!!! To ty Józek to napisałeś ???
      Inzynier_g brzmi jak inżynier Grabalski. Myślę jednak, że nie jesteś nim.
      Burmistrz jest za głupi by korzystać z komputera i Internetu. Myślę raczej, że
      jesteś kimś z dalszej rodziny. No, ale nieważne. Wszystko, co osiągnął Józek to
      nie wynik ciężkiej pracy i wykształcenia, lecz oszustw i kłamstw. Zgodnie z
      twoją teorią to na szacunek zasługuje też np. poseł Pęczak. Wykształcenie
      Grabalskiego to Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska w Radomiu, którą skończył
      dopiero po objęciu stanowiska. Chodzą też słuchy że tytuł magistra uzyskał on
      dzięki pracy dyplomowej napisanej przez obecnego dyrektora ZOSiP. Ja jestem
      studentem jednej z najlepszych polskich uczelni i przyrzekłem sobie, że jeśli
      kiedyś będę się liczył w tym mieście to potraktuję wszystkich z ekipy Józka z
      należytą im pogardą. A i nie boję się tego, że mogę być zhackerowany. Józek
      jest już skończony, a przede mną całe życie. Mogę nawet publicznie przed
      urzędem gminy spalić jego kukłę, a on może, co najwyżej zaszkodzić mojej
      rodzinie. Przy mnie to on jest nikim. Jego wpływy sięgają tylko administracji
      lokalnej a ja zamierzam pracować w sektorze prywatnym. Wierzę, że kiedyś
      przyjdzie sprawiedliwość, która dopadła między innymi Krotlę.
      I jeszcze jedno czuję się urażony tekstem, w którym sugerowałeś, że krytycy
      burmistrza to banda niedorajdów. Pamiętaj, że jeśli dzięki znajomości z nim
      jesteś dziś na szczycie, to jutro możesz z nim polecieć na dno!!! Wierz mi,
      jeśli tylko nie nazywasz się Grabalski, Burdzyński czy Karpiński, to ci tego
      nie życzę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka