Dodaj do ulubionych

Propozycja wyborcza

22.10.06, 17:56
Jeżeli macie już dość braku zainteresowania ze strony urzędników, korupcji,
ciągłych rozgrywek personalnych, nieczystych zasad sprawowania władzy,
słuchania samych smutnych wieści z naszego regionu to zacznijcie działać na
rzecz lokalnej społeczności:
- Budowa krytej pływalni
- Rozpoczęcie prac związanych z budową obwodnicy
- Przebudowa skrzyżowań /Partyzantów-Jędrzejowska/,/Partyzantów-1-go
Maja/, /Sienkiewicza-Młynarska/, obok poczty /Kościuszki-1-go Maja-
Czarnieckiego/
- Budowa miejsc parkingowych
- Promocja i rozwój sportu /Hetman minimum w IV-lidze, szeroki dostęp do
obiektów sportowych dla wszystkich chętnych, budowa skate park-u /
- Budowa zbiornika retencyjno- rekreacyjnego /Belina/
- Promocja Gminy – Powiatu /Kurzelów-Czarnca-Secemin miejscowości
wycieczkowe/
- Plan zagospodarowania przestrzennego z przeznaczeniem terenów pod
inwestycje przemysłowe i budownictwo jednorodzinne
- Powołanie Rady Młodych /sami decydujmy o sobie/
- Budowa mieszkań komunalnych
- Poprawa infrastruktury gminno-powiatowej pod względem osób niepełnosprawnych
Wprowadzimy przejrzystość i jawność działań, zasady nie układy!
Odbudujemy zaufanie mieszkańców do Urzędu.
Kto oczekuję, że kadencja 2006-2010 będzie przełomowa dla rozwoju Naszej
Gminy niech włączy się do wspólnego działania.

Jacek Sienkiewicz

Obserwuj wątek
    • johndoe_bis Re: Propozycja wyborcza 22.10.06, 19:23
      Program jest interesujacy, a już na pewno bardzo ambitny!
      Czy jednak brak poparcia ze strony PiS, który w wyborach na stanowisko
      burmistrza gminy Włoszczowa ostateczne wystawił swojego kandydata, nie oddala
      realizacji tych planów?
      Mam również nadzieję, że deklaracja zawarta w wywiadzie zamieszczonym w Echu
      Włoszczowy, o zrzeczeniu się, i ile dobrze pamiętam, połowy wynagrodzenia
      należnego burmistrzowi, jest nadal wiążąca...
      • york30 Re: Propozycja wyborcza 22.10.06, 21:27
        Propunuję aby przyszły burmistrz rozpoczął kadencję od przestrzegania
        elementarnych przepisów prawa i nie przestawał na zakazach w rynku i na ul.
        Kościuszki. Aż boję się pomyśleć co będzie jak zostanie b-strzem. Zresztą
        pracując w szpitalu pokazał na co go stać i za co został wywalony.
        Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, a sam Pan kandydat powinien się pochwlić.
        Przetargi spod "ciemnej gwiazdy " itp
        • sieja1960 Re: Propozycja wyborcza 22.10.06, 22:10
          Zawsze dotrzymuje danego słowa. Proponuję aby pozostali kandydaci pokazali, że
          nie jest to pogoń za pieniędzmi. Przestrzeganie elementarnych przepisów prawa
          to podstawa. Proponuję przeczytać napis znajdujący się pod znakiem zakazu
          zatrzymywania i postoju. Wtajemniczeni wiedzą, że stawianie zarzutów związanych
          z ZOZ-em to czysty blef. Odszedłem, bowiem nie współpracowałem przy usuwaniu
          ówczesnego Dyrektora.
    • apolitical Re: Propozycja wyborcza 22.10.06, 21:59
      bogaty program, ale:
      > - Przebudowa skrzyżowań /Partyzantów-Jędrzejowska/,/Partyzantów-1-go
      > Maja/, /Sienkiewicza-Młynarska/, obok poczty /Kościuszki-1-go Maja-
      > Czarnieckiego/
      - to są drogi wojewódzkie i powiatowe - sporo gminnych dróg jest do przebudowy

> - Budowa miejsc parkingowych
      - pewnie w rynku bo jest tam spory plac, no chyba że podziemne parkingi

> - Promocja i rozwój sportu /Hetman minimum w IV-lidze,
      - zabawa w "piłkarzyki" :)

> - Budowa zbiornika retencyjno- rekreacyjnego /Belina/, > - Budowa krytej
      pływalni
      - a może dwa w jednym??? zadaszony zbiornik retencyjny??? a co z Klekotem??? a
      moze ktoś ma działki na Belinie i Gmina je będzie wykupywać pod budowę
      jeziora???

> - Rozpoczęcie prac związanych z budową obwodnicy
      - cztery lata na rozpoczęcie budowy - ale dobre i to :)
      • apolitical Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 22:47
        brak wyjasnien... szkoda

bylem ciekaw jak beda przebudowane skrzyzowania, ktoredy bedzie przebiegala
        obwodnica i czy w parku w rynku bedzie DUZY parking...
    • trax1 Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 19:11
      Jeżeli dobrze zrozumiałem, według Pana prace nad obwodnicą rozpoczną się w
      ciągu najbliższych czterech lat. Moje pytanie brzmi: Za ile lat ruszy budowa?
      Jeśli ruszy, to ile potrwa?
    • wlo3 Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 19:54
      Propozycje które przedstawia kandydat na burmistrza p. Jacek Sienkiewicz uważam
      za interesujące. Oby udało się je zrealizować kandydatowi. Oficjalnie wiadomo
      że jest pięciu kandydatów. Tylko p Sienkiewicz nie boi się występować na naszym
      forum. Pozostali kandydaci czytają wypowiedzi ukazujące się na forum ale nie
      mają cywilnej odwagi zabrać tutaj głos. Świadczy to wręcz że są małostkowi a
      nawet tchórzliwi.Tylko p Sienkiewicz nie bał się ogłosić co zamierza
      zrobić.Pozostała czwórka siedzi cicho i nie wiadomo na co liczy bo taka postawa
      napewno nie doda im głosów. Sienkiewicz kampanię rozpoczoł profesjonalnie,w
      mieście widać jego bilbordy,spotyka się z wyborcami.Widać że ten człowiek chce
      i potrafi. Natomiast pozostalichyba chcą ale nie umieją , nie potrafią. Dlatego
      należy popierać profesjonalizm,wiedzę oraz zaangażowanie. Nieudacznicy niech
      pozostaną w domach i nie biorą się za rządzenie miastem. Swój głos oddam na p
      Jacka Sienkiewicza chyba że któryś z pozostałych kandydatów przedstawi lepszy
      program i mnie do niego przekona.
      • lays66 Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 20:11
        Ludzie bądźcie poważni!Budowa pływalni... to chyba jakiś kabaret.To że P. Sienkiewicz przedstawił swój program na forum i porozwieszał swoje plakaty nie świadczy o tym że jest profesjonalistą. Tu chodzi o faktyczne spojrzenie na to co można zrobić w tym naszym małym miasteczku które NIESTETY nadal tonie w długach. Głosujcie na kogo chcecie ale potem nie żałujcie swojego wyboru. Radzę się poważnie zastanowić!!
      • piotrkotulski Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 21:00
        Przesada....Każdy pisze o tym samym, bo wszyscy ludzie tego chcą i tak to
        wygląda. Już wcześniej pisałem o niektórych rzeczach zawartych w programie Pana
        Sienkiewicza. To bardzo dobry program, liczymy wszyscy na jego realizacje
        niezależnie od tego kto po 12 listopada zasiądzie w fotelu burmistrza i w
        radach.
        • johndoe_bis Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 21:53
          W dzisiejszym Echu Dnia była podobno krótka informacja,że tę nową kandydaturę
          na burmistrza Włoszczowy zaproponowało samo centralne kierownictwo PiS (co
          prawda osobiście nie czytałam tej wzmianki, ale wiem o niej od innych osób).
          Co do poparcia i szans prawicowych kandydatów, uważam że wszystko będzie jasne
          po ogłoszeniu w najbliższy piątek najnowszego sondażu na ten temat dla Echa
          Włoszczowy.
          Spadek notowań obecnej "Czwórki" i coraz większa przewaga "Piątki" zapowiadały
          aż nadto, że na prawicy coś się musi zmienić, stąd też nowy pretendent był do
          przewidzenia.
          (John Doe)
      • johndoe_bis Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 13:54
        Na razie to można powiedzieć tyle tylko, że kampanię rozpoczął on jako pierwszy
        i robi to inaczej, tzn. wcześniej oraz z większym rozmachem, niż kandydaci na
        burmistrza przed czterema laty.
        Jednak z deklaracjami na kogo zagłosujemy poczekajmy może na to, co zaproponują
        nam inni kandydacji oraz w jaki sposób będą promować swoje programy.
        Ale, czy rzeczywiście złamano jakieś porozumienie prawicy o wspólnym bloku w
        wyborach na burmistrza?
    • remi100 Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 20:45
      wystawienie Bartka w ostatniej chwili przez PiS to bardzo przemyślany ruch
      zapewne autorstwa Huśia. Z jednej strony ma to odebrać głosy w mieście Jackowi
      ale także może doprowadzić do spotkania w drugiej turze Grabalskiego z
      Soleckim.Ale jak ma się to do prawyborów w PiSie na Jacka.Jak ma się to do
      podpisanego wówczs porozumienia.Co na to szeregowi członkowie PiS u.W polityce
      też obowiązują zasady.Oj chłopcy daliście się podprowadzić przez starego lisa,
      który działa nie w waszym interesie.Róbcie tak dalej to i Gosiewski nie pomoże
      bo mu będzie wstyd.
      • q_q_q Re: Propozycja wyborcza 23.10.06, 21:40
        P. Sienkiewicza zapraszam do akcji:

przejrzystewybory.pl/
        ======
        ...Once upon a time all the chords came to life
        And the angels had guitars even before they had wings...
      • accard Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 08:22
        Nie sądzę, by wystawienie Pana Dorywalskiego na kandydata na burmistrza było do
        końca przemyślanym ruchem ze strony PIS.Odnoszę wrażenie, że jest to "rzut
        rozpaczy" mocno sugerowany przez Pana Gosiewskiego.Bo w tej partii tak
        jest.Prawie wszystkie decyzje są konsultowane z "Gosią".Włoszczowska prawica
        niestety od lat nie może się porozumieć. Czy nie było by dobrze, żeby prawica
        wystawiła jednego kandydata na burmistrza? Oczywiście nie będę komentował
        wcześniejszych porozumień- zapewnień ze strony PIS, by iść w bloku
        prawicowym.Takie spotkania miały miejsce.Niestety członkowie PIS są
        nieprzewidywalni, nie budzą zaufania,mają krótką pamięć, a ich działalność
        opiera się jedynie na kombinowaniu jak wyjść na swoje...
        P.Dorywalskiemu życzę powodzenia, jednak jak na młodego człowieka jest już mocno
        nieczytelny i fałszywy...Polityka podobno takich nie lubi...
        • maly9610 Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 09:52
          Bardzo dobrze, że strtuje młody człowiek.
          Mam nadzieję, że większośc młodych ludzi chcących zmian na lepsze w naszej
          gminie zagłosuje na niego.
          Dość z układami, potrzeba "świeżej krwi"
          • anka9626 Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 09:55
            Stawiam na młodość, bo sama jestem młoda.
            Uważam, że tylko młode pokolenie na szansę wydźwignięcia naszego miasta z
            regresu.
            Zachecam wszystkich młodych mieszkańców naszej gminy do głosowania na Bartka
            Drywalskiego.
            • johndoe_bis Czekamy na szczegóły programu 24.10.06, 10:21
    • hipohondryk1 Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 14:20
      To ja mam pytanie natury technicznej - czy Google Maps wiedzą o swojej mapie na
      plakacie wyborczym? Widziałem plakat za szybą u Przeciąga i zdaje się że w tle
      jest zdjęcie satelitarne miasta, umieszczone na serwerze Google Maps. Jeśli nie
      wiedzą, to jak to nazwać?
      • misio_pw Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 15:02
        Mnie osobiście bardzo cieszy że kandyduje w wyborach ktoś młody...i uważam ze to
        już jakiś postęp,bo sam jestem młodą osobą, głosu jednak na niego chyba nie
        oddam, ze względu na partię z ramienia której startuje, uważam że już zdążyla
        nam udowodnić, że do rządzenia się nie nadaje...a bynajmniej nie bedą to rządy
        stabilne...
        • adios999 Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 19:52
          Choć nie jestem pierwszej młodości zagłosuję na Bartka. Mam dość wiecznie tych
          samych kandydatów, pora na kogoś nowego. Szczerze powiedziawszy nawet nie
          miałem ochoty wybierać się na wybory bo nie było na kogo, ale gdy tylko
          usłyszałem że startuje młody i dobrze wykształcony chłopak bez "przeszłości"
          zmieniłem zdanie. Inni kandydaci mieli już swoje pięć minut i mogli je całkiem
          dobrze wykorzystać ale niestety nie potrafili. Zastanówmy się czy warto dawać
          im jeszcze jedną i kolejną szansę. Wiem że Bartek startuje z ramienia PIS-u i
          mi osobiście się to niepodoba, ale nie to jest najważniejsze. Ważne jest to że
          może on zrobić dla Włoszczowy naprawdę sporo. Osobiście go nie znam, ale z tego
          co mi różni ludzie mówią to jest bardzo porządnym człowiekiem. Udzielał
          darmowych porad prawnych w DK BEZINTERESOWNIE. Niektórzy czepiają się że jest
          za młody, a moim zdaniem właśnie ta cecha jest jego głównym atutem
          wyróżniającym go od innych kandydatów. Bartek zagłosuję na ciebie!!!!!
          • marcepan100 Re: Propozycja wyborcza 24.10.06, 22:22
            Niestety nie zagłosuję na tego młodego człowieka bo mu woda sodowa juz uderzyła
            do głowy a co dopiero byłoby po wyborach? Szkoda słów.
            Na takie stanowisko musi byc człowiek z doświadczeniem bo go zwyczajnie zrobią
            w konia. Samo wykształcenie to jest nic ,liczy się wiedza, odpowiedzialność,
            praca wielka praca. Same chęci nic nie pomogą. Wiem od syna że ten pan nie
            liczy się nawet ze swoimi członkami partii a co dopiero ze społeczeństwem. To
            prawda nabardziej starym wyjadaczem jest radny Hus a ten młody człowiek dał się
            przez niego wpuścić tak w maliny. wiecej pokory chłopcze ,więcej pokory.
            Jeszcze ci zycie da w tyłek i niech to sie stanie jak najszybciej. Po tym
            będziesz mógł kandydowac na to zaszczytne stanowisko.Bogatszy o zdobyta wiedzę
            i doświadczenie. Co za głupoty tu piszecie ? Co dla społeczeństwa zrobił pan
            Dorywalski? Udzielił kilku porad DK BEZINTERESOWNIE ? Ja myśle że jednak miał
            interes. Właśnie o tym tu piszemy.
            • lays66 Re: Propozycja wyborcza 25.10.06, 12:20
              Możecie pisać co chcecie ale tak naprawdę P. Dorywalskiemu nie macie nic
              konkretnego do zarzucenia. Widzę że elektoraty innych kandydatów na burmistrza
              aż się trzęsą ze strachu. I słusznie bo P. Bartek ma dość spore poparcie
              społeczne i ci którzy mieli z nim styczność wiedzą dlaczego!!!!!!!
              • ksywa4 Re: Propozycja wyborcza 25.10.06, 12:44
                Panu Dorywalskiemu zarzucić można choćby to że nic nigdy nie zrobił , nie
                pomógł żadnemu człowiekowi dyskryminowanemu przez JFG . Skąd wiadomo jakie ma
                poparcie jeśli nigdy tego nikt nie sprawdzał. Jeśli taki pewny swego to czemu
                nigdy nie zabrał głosu na forum - chyba jednak to "cykor". Nie odnoszę wrażenia
                że inni trzęsą się ze strachu. Rozumiem lays66 że jako członkowi PiS nie wypada
                ci inaczej pisać.
                • lays66 Re: Propozycja wyborcza 25.10.06, 16:43
                  No tak znalazł się ktoś kto jest wszechwiedzący. Nie jestem ani członkiem PIS-u ani nikim z rodziny czy też znajomym, tylko człowiekiem który znalazł się w bardzo trudnej sytuacji prawnej i P. Dorywalski świetnie sobie z tym problemem poradził i co najlepsze nie wziął za to pieniędzy. A zarzut że nic nigdy nie zrobił jest kompletną bzdurą, bo z czego mi wiadomo to głównie przewodniczący partii PIS postarał się o to by p. Gosiewski zwrócił uwagę na naszą Włoszczowę.
                  • ksywa4 Re: Propozycja wyborcza 26.10.06, 20:56
                    No i znowu gość czaruje i pisze nieprawdę. Dorywalski nie wzioł od ciebie kasy
                    bo nie może gdyż nie ma formalnego zezwolenia na udzielanie porad prawnych ze
                    względu na fakt nieposiadania jakiejkolwiek aplikacji. Gdyby zaś wzioł kasę to
                    musiałby od tego odprowadzić podatki. Jako prawnik wie o konsekwencjach z tego
                    wynikających. dlatego woli pogadać za fri a przy okazji udaje mu się pokazać
                    jako filantrop. Nie uważam się za wszystko wiedzącego. A Gosiewski
                    zainteresował się Włoszczową kiedy przewodniczącą PiS była niejaka pani Nowak
                    • lays66 Re: Propozycja wyborcza 26.10.06, 23:44
                      I znowu brednie! Może i się zainteresował jak P. Nowak była przewodniczącą ale
                      wówczas P. Dorywalski był wiceprzewodniczącym i wierz mi lub nie to on się
                      przyczynił do powstania tego peronu i nikt mi tu kitu nie będzie wciskał. P.
                      Dorywalski może dla Włoszczowy zrobić o wiele więcej niż ci wszyscy inni
                      kandydaci razem wzięci. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do oddania głosu na P.
                      Bartłomieja.
                      • niedostepny25 Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 17:30
                        Ja też jestem młody ale nie oddam na B. Dorywalskiego swojego głosu z dwóch
                        powodów:
                        1) Wiadomo, że jakby wygrał wybory to kto by rządził napewno nie on tylko ktoś
                        za jego pleców to pewne
                        2) Nie popieram tej parti politycznej juz pokazali w rządzie przez ostatni rok
                        jak się rządzi krajem koalicja z Lepperem i Giertychem to paranoja przecież to
                        oszołomy
                        • york30 Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 17:48
                          Patrzcie ludzie piszecie piszecie i nic, bo tradycją rodowitego włoszczowianina
                          czyli rodowtitego nie nazywając po imieniu abym nie został posądzony o
                          antysemityzm rodowitego obecnego obywatela Izraela, bo przecież kilkadzisiat
                          lat temu to przeważający procent włoszczowiaków, ma wszystkich w dupie. Więc
                          piszcie sobie dalej, a on dalej oczy będzie mydlił że prawa przestrzega bo na
                          zakazie niby zastaje bo towar do swojego ICOWSKIEGO sklepiku wyładowuwuje, a
                          drugiego dnia po swojej fałszywej odpowiedzi nadal na zakazie stoi i rozmawia
                          sobie w rynku z menelami przyszlymi wyborcami. W koncu czyims burmistrzem musi
                          być. Oj Roman Dmowski się w grobie przewraca panie Ż.............e Sienkiewicz
                          • majka862 Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 18:16
                            york30 Brawo widze że też znasz pana Jacka. Nie daj Boże jak by on został burmistrzem ale na całe szczęście nie jest to realne co z tego że rodowity włoszczowianin czyli mamy rodowitego drania.
                            Jacek nie czaruj bo wszyscy wiemy za co Cię wypiepszyli z ZOZu przetargi, kotłownia...
                            Dziwię się że obecny dyrektor mądry człowiek a pozwala Ci prowadzić biuro niby związkowe w budynku szpitala. Gdyby to zależało ode mnie to bym Cię już dawno przegoniła w ogóle z ZOZu z tymi twoimi całymi związkami na które inni muszą robić żebyś Ty zarabiał.
                            • accerino Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 18:22
                              Ortografia na litość Boską,zanim pójdzie się w artykułowanie opinii może lepiej
                              jednak poprawić ortografię, hę ?
                            • accerino Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 18:33
                              To kto jest lepszy - kandydat Solecki ? - /zwykła kpina/
                              • york30 Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 18:43
                                Majka (Agnieszka D.) nie mysl sobie że popieram tego oszustwa Soleckiego.
                                Wystarczy na jego temat zrobić sondaż w Kielcach i wszystko jasne. Myślę że
                                najlepszym me cheili obecnej dla niego stanowiskiem byłoby zarządzanie (w
                                szerokim tego słowa znaczeniu) kontenerem ze śmieciami przy cmentarzu w
                                Kurzelowie - doświadczenie chłop ma, a i praca na miejscu, proboszcz prace da.
                                Albo jakaś agencja ................w Kurzelowie, Monika Kr.......dom dobrze już
                                pana poznała, nieprawdaż?........
                                • osmiornica7 Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 20:59
                                  york30 ja też Cię znam i wiem gdzie pracujesz. Nie dziwi mnie to, że nie
                                  popierasz kandydatów z prawicy. A jeśli chodzi o twoje umiejętności to nie
                                  nadajesz się nawet do opróżniania kontenerów ze śmieciami.
                                • remi100 Re: Propozycja wyborcza 29.10.06, 20:59
                                  York jesteś przeciw Sienkiewiczowi.Jeżeli jesteś za Grabalskim to przyjrzyj się
                                  jemu.Zapewne jesteś młokosem,który nie ma pojęcia kto kim jest.Bardzo wątpię
                                  czy doliczysz się do czwartego pokolenia.A Jacek może to zrobić i do
                                  siódmego.Włoszczowianinem to ty nie jesteś, bo byś wiedział że Sienkiewicze są
                                  we Włoszczowie już w pierwszej połowie XIX w.To można sprawdzić na cmentarzu
                                  chociażby.Kto wie czy tobie pasowałaby jarmułka.
                                  • bruuumm Re: Propozycja wyborcza 30.10.06, 20:35
                                    Odnoszę wrażenie, że im dłużej tu jesteście, tym więcej ludzi ma was dosyć!
                    • johndoe_bis ??!! 06.11.06, 17:31
                      Masz rację Ksywa4! Któż zliczy, llu ludzi, którzy rzeczywiście zakładali tę
                      partię w naszym mieście już stamtąd odeszło? Może niektórzy zrobili tak,
                      bo "nie mieli innego wyjścia"? Ale, czy nie było też takich, których Koledzy
                      sami "skreślili" pod bylejakim pretekstem? Czemu, albo wcale nie kandydują oni
                      na radnych, albo jeśli nawet tak jest, to "odnaleźli się", ale na listach
                      całkiem innych komitetów?
                      Może tylko tak dla "pocieszenia" niewielka część znalazła się w składach
                      komisji wyborczych, a tylko niektórym "starym działaczom" lub "działaczkom",
                      dano dobre miejsca na liście kandydatów do rady powiatu i gminy!
                      Czy w miejsce osób, których w partii już "nie ma" szeregów tych nie zasilili
                      czasem działacze z Samoobrony? Czy nie jest wreszcie tak, że w tych wyborach
                      nie mamy do czynienia z zawłaszczaniem wieloletnich osiągnięć, na
                      które "zapracowało" dużo więcej osób?
                      Czy wypowiedzi typu "Ja, jako prawnik" lub udzielanie "bezpłatnych porad
                      prawnych", ale przez kogoś bez żadnej aplikacji, nie są kolejnym przykładem
                      działań obliczonych na to, że mnóstwo ludzi w ogóle nie wie jaką drogą
                      otrzymuje się prawa do wykonywania zawodów prawniczych? Tak samo zresztą, jak
                      nie odróżnią oni oryginału od podróbki!!!
                      Czyż nie o ten sam efekt chodziło na plakacie, na którym dla odróżnienia się od
                      rywali nie wystarczał już tylko sam tytuł MAGISTRA??!!
    • m.szycha Re: Propozycja wyborcza 31.10.06, 18:00
      brawo kandydacie Sieja, piękne zdjecie na tle klekota, wiktora dla grafika
      komputerowego, koszty kampanii rosna a kasa Solidarności pusta?? nie obiecuj
      złotych plaż bo sie upodabniasz do Józefa, znam klan Sienkiewiczów od dziada
      pradziada i nie licz, że dzisiaj zrobisz to co oni dawno temu?? Patrzymy wam
      radni i urzędasy na lepkie łapy. Ulice niektóre wyglądają jak lesne dukty a wy
      obiecujecie gruszki na wierzbie, ludzie czekają na telefony z tpsa , na karetke,
      itd tych pieciu w kosmos.EA
    • bruuumm Re: Propozycja wyborcza 31.10.06, 19:01
      Jeśli chcecie mniej płacić za wodę z miejskiego wodociągu zgłoście się do
      kandydata, On podobno wie jak to się robi!
      • kinq Re: Propozycja wyborcza 31.10.06, 19:50
        On nie tylko wie jak to się robi z wodą, on wie także jak to sie robiło z węglem
        w ZOZ-ie.
        • bruuumm Re: Propozycja wyborcza 31.10.06, 22:43
          No proszę, a to taki porządny kandydat na wysoki stołek miał być.
          • nadprogramowy Re: Propozycja wyborcza 01.11.06, 20:04
            bruuumm napisał:

> No proszę, a to taki porządny kandydat na wysoki stołek miał być.
            Bo porządny jest i basta!!~! a ze trochę przekombnował w ZOZie razem z O... no
            to co..:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka