julia_od_romea 26.11.06, 22:53 cześć, czy ktos z forumowiczow chodzi na tance w domu kultury? Jak tam jest? chcialabym sie zapisac, ale nie wiem, czy warto i w ogole. dzieki za jakies opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia1000 Re: kurs tańca w DK 27.11.06, 08:32 Warto warto. Kosztuje grosze, jeśli to ten prowadzony przez Rocha Kowalskiego. Atmosfera fajna. Szkoda ze tak podchodzicie do kursów. Trzeba po prostu iść i zobaczyć. Pierwsze lekcje są zawsze gratisowe. Przynajmniej były. Odpowiedz Link
kttolka16 Re: kurs tańca w DK 20.01.07, 11:24 masz racje bo na kursie jest naprawdę super!!:D chodzę od początku i jestem bardzo bardzo zadowolona:) serdecznie zapraszam wszystkich! buziaki:* Odpowiedz Link
vec.pl Re: kurs tańca w DK 28.11.06, 13:33 Kursu tańca nie prowadzi Kowalski- niestety, duża strata. Teraz jest niejaki Woldański-sklepikarz, któremu poprzednia władza załatwiła ciepłą posadkę.Usiłuje coś robić na zasadzie improwizacji... karygodne !!!.Dom Kultury i jego za przeproszeniem "kadra" sięgnęła już dna. Czas najwyższy, by obecna władza-władze, rozpisały konkursy na poszczególne stanowiska i przyjęły osoby kompetentne z twórczą "fantazją".Pracownicy poza piciem kawy i opowiadaniem o pierdołach i plotkach,niczym innym się nie zajmują. Dom Kultury nie miał i nadal nie ma żadnej koncepcji na przyciągnięcie, zainteresowanie czymkolwiek młodzieży i nie tylko. Mamy nadzieję, że już niedługo to się skończy! Odpowiedz Link
zosia1000 Re: kurs tańca w DK 28.11.06, 15:20 No to szkoda. Rocha zajecia byly swietne. Z tym ze pan WOldanski podstawy ma - tanczyl kiedys w w ktoryms duzym zespole. Czy ma uprawnienia tego nie wiem. Moze trzeba mu dac szanse? Odpowiedz Link
punk7771 Re: kurs tańca w DK 28.11.06, 15:23 Popieram Cię w 100% i jestem za aby raz na zawsze zrobić porządek w DK ponieważ pracownicy mogą brać pieniądze za prace której nie wykonują. I oto jest zadanie dla Bartka nowego burmistrza aby zrobił porządek z tym, przecież Ci pracownicy juz mieli swój czas i teraz powinni po prostu zostać oddwołani i powinien zostać rozpisany konkurs o którym pisałeś. No ty wygląda że praca we Włoszczowskim DK wiązała się ze zorganizowaniem dwóch festynów w roku a jak to było wszystko organizowane wszyscy wiemy. A skora praca DK ma się ograniczać do tego więc może lepiej na te dwie imprezy wynająć firme która lepiej to zrobi i w przeliczeniu na roczne zatrudnienie całego Domu Kultury wyjdzie to dużo taniej i sprawniej.A Dom Kultury trzeba obsadzić kompetentnymi ludźmi którzy by podjeli jakąś wspólparace z młodzieżą a nie ograniczali się do Klubu Seniora czy Bryżystów a na przykład wsparliby Harcerstwo. Bartku czeka Cię dużo pracy, tylko prosze nie patrz na to z perspektywy że tego czy nie tylko sprawiedliwie osądź. A Ci ludzie w DK pokazali co potrafią. Odpowiedz Link
coldest4 Re: kurs tańca w DK 28.11.06, 17:27 w soboty o 14.00 Przyjdź i zobacz, fajna grupa, bardzo im się podoba. Mówię o zajęciach z p. Sylwestrem Kowalskim z Krakowa Odpowiedz Link
to_ja25 Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 14:02 Jeśli ktoś pisze, że w DK nic się nie robi jest w wielkim błędzie. Widać że osoby takie nigdy tam nie były i jak zawsze mają najwięcej do powiedzenia. Chcielibyście żeby festyny był co tydzień? Chyba nie oto chodzi. Jeśli ktoś ma określone zainteresowania na pewno coś w DK znajdzie dla siebie. A co jest złego w brydżu? Pracownicy pomagają jeśli przyjdziecie tam z jakąś sprawą. A jak niby przyciągnąć młodych ludzi, którzy wolą siedzieć w domu przed komputerem. Zajęcia muzyczne, plastyczne też ich nie zachęcą. Mi często pomagali i nic do nich nie mam. Dlaczego ludzie potrafią tylko krytykować a nie spojrzą na siebie. Może idź najpierw do DK i zobacz jak wygląda praca Odpowiedz Link
punk7771 Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 15:07 He he he Ciekaw jestem kogo reprezentujesz a może samą panią B...k, a co do festynów to nikt nie mówił że chce je co tydzień bo najpierw trzeba je umieć zorganizować. A wracając do Domu Kultury chce powiedzieć tylko tyle korzystając z wiadomości zaczerpniętych od KPP Włoszczowa iż na terenie DK dzieje się bardzo dużo i nie można się z tym nie zgodzić skoro jest to największe skupisko w którym młodzieży zażywającej narkotyki. nie trzeba być szerlokiem Holmsem żeby się zorientować co się tam dzieje. Odpowiedz Link
to_ja25 Re: kurs tańca w DK 04.12.06, 12:02 "He he" czy Twoim zdanim wszczyscy muszą kogoś reprezentować? Nikt nie może mieć swojego zdania? Nie lubię jeśli się mówi i pisze jakieś dziwne rzeczy, krórych się wcześniej nie sprawdzi. I dobrze że nikt nie chce festynów co tydzień bo skąd by "dzieci wzięły tyle pieniędzy na alkohol". Bo chyba się zgodzisz że młodzież (niektóra oczywiście) troche przesadza. Pozdrawiam Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 04.12.06, 13:20 punk7771, jedna prośba do Ciebie: Przeczytaj uważnie swój wpis, a potem powiedz, czy coś z tego rozumiesz (bo mnie, mimo najszczerszych chęci, nie udalo się złapać Twojej logiki). Kiedy coś piszesz na forum, rób tak, żebyś mógł być zrozumiany. Na podstawie tego, co napisałeś nie wiadomo: 1. o co Ci chodzi 2. do kogo masz pretensje i o co A największa zagadka dla mnie to: kto Ci dał "mierny" z polskiego? pozdrawiam Odpowiedz Link
dworkin13 Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 16:34 A Dni Włoszczowy? WOŚP? Konkursy? To przecież organizuje DK..... Odpowiedz Link
punk7771 Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 18:03 Dni w roku jest 365(bądź 366)a Ty wymieniasz łącznie 20 może 30 dni, a co zresztą? Proszę o zapoznanie się z pracą DK w niektórych miastach to dojdziemy do wniosku że nasz DK to strata pieniędzy. A cały czas zastanawia mnie jak może istnieć kino które nie funkcjonuje a to już nie jest śmieszne tylko przerazające. Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 23:19 Przerażające to nie wiem co jest, za to śmieszne wiesz co jest? Że takie osoby jak Ty marudzą o "istnieniu kina, które nie funkcjonuje", podczas, gdy w czasach jego działania nie były tam częściej, niż raz w roku! Nie znoszę takich "zawodowych narzekaczy" jak Ty. Postaw najpierw SOBIE pytanie "co zrobiłem, żeby było lepiej?" zanim zaczniesz oceniać innych. Bo na razie Twoim jedynym osiągnięciem jest prawdopodobnie założenie konta na gazeta.pl Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 28.11.06, 18:08 Mam jedno pytanie: Czy byłeś kiedyś na zajęciach? Bo w tym, co piszesz, nie ma ani odrobiny prawdy!!! Jak mnie to wkurza, kiedy na forum na dany temat wypowiadają się ludzie, nie mający zielonego pojęcia o zagadnieniu i opowiadają głupoty tym, którzy chcieliby się czegoś dowiedzieć! Człowieku, nie masz nic do powiedzenia, to milcz! A przynajmniej nie kłam. Rocha widziałam na zajęciach w ostatnią sobotę, więc nie wiem, skąd twoje dane. No, chyba, że kosmici go ukradli i podstawili klona, hahahaha! A propos głównego wątku: TAAK! Warto przyjść i zobaczyć. Zajęcia super! Nie znam się, ale wydaje mi się, że prowadzący ma pojęcie o co chodzi. Mnie się podoba :) Odpowiedz Link
zosia1000 Re: kurs tańca w DK 28.11.06, 19:20 To jednak roch prowadzi zajecia kursu tanca. Ludize potrafia wprowadzic w blad. Moze koledze pomylilo sie z pania Grazynka, ktora od lat prowadzi zajecieaz aerobicu. Nadmienie, ze rownie fajne jak zajecia z tanca u Rocha:D Odpowiedz Link
ktos_100 Re: kurs tańca w DK 20.12.06, 18:51 Chodziłam dosyc długo na zajecia w DK jesli chodzi o taniec.... i chyba wiem kto je prowadzi! Jest to pan Woldański! Pani Grażyna owszem prowadz areobik i z tym sie zgadzam! Być moze Roch tez prowadzi takie zajęcia... nie zaprzeczam ale Woldański takze!!! Odpowiedz Link
coldest4 Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 12:32 Oczywiście pomyłka z imieniem, za co przepraszam. Uzyskałem tę informację od kolegi, który co sobota uczestniczy w zajęciach, ostatnio było passo - doble. Natomiast słówko do kolegi having_fun: niepotrzebnie się kolega/żanka denerwuje i 'wkurza' wyrażając swoją opinię w tak bezpośredni sposób, jak również zbędne są Twoje wykrzykniki, nie zamierzałem nikogo wprowadzać w błąd, przecież napisałem koleżance, żeby przyszła i osądziła sama, czyż nie ? Różne rzeczy potrafią wkurzać, ja to wiem dobrze, natomiast nie wymaga to próby podnoszenia ciśnienia u osoby, która się pomyliła w szczegółach, nieprawdaż ? Wiesz, jest takie przysłowie/powiedzenie, że "myli się tylko ten, ... Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 13:07 Przepraszam, jeśli mój Ci "podniósł" ciśnienie, ale ja odpisywałam na posta vec.pl (możesz sprawdzić). Jeszcze raz przepraszam, jeśli poczułeś się (niesłusznie) urażony. pzdr Odpowiedz Link
coldest4 Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 14:26 Naprawdę nie musisz, naprawdę się nie gniewam, gdybym mógł, zaprosił bym Cię na pyfko. Wiem, że czasem emocje nie dają nam wyboru. Pozdrawiam, papa. Odpowiedz Link
coldest4 Re: kurs tańca w DK 29.11.06, 14:27 Faktycznie, hehe, odniosłem to do siebie, przepraszam za nieporozumienie. Odpowiedz Link
anoleczektaniec Re: kurs tańca w DK 03.12.06, 17:32 kurs Tańca w DK jest świetny:D polecam wszystkim:)) dużo wspaniałych ludzi...:) Odpowiedz Link
beribazuu Re: kurs tańca w DK 04.12.06, 12:42 Ja trochę z innej beczki.Dom Kultury to jak brzmi nazwa kultura.Jednak to co widziałem w niedzielę po ostatnim Dniu Włoszczowy to przechodzi ludzkie pojęcie.Powywalane wszędzie kubki po piwie,puszki toczące sie po tych marmurch. W przedsionku olbrzymie beki śmierdzą cuchnącym odorem piwa i wódy.Wszędzie papierki,papiery,torby plastikowe.No słowem wyglądało to nie jak kultura. Druga sprawa to sala wynajmowana na różne przedstawienia,urczystości jest w niej tak zimno ze człowiek od razu kulturalnie dostaje przynajmniej kataru. Odpowiedz Link
home_end1 Re: kurs tańca w DK 10.12.06, 18:48 kurs tanca to fajna sprawa przydaj sie w zyciu Odpowiedz Link
anioleczektaniec Re: kurs tańca w DK 17.12.06, 13:56 racja:)) nareszcie ktos to docenia:] Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 17.12.06, 23:05 :) chyba masz rację. Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby mój chłopak nie umiał tańczyć! A podobno Ci, co dobrze tańczą są też ekstra w... no wiesz w czym ;P Odpowiedz Link
anioleczektaniec Re: kurs tańca w DK 19.12.06, 18:21 hehe;) w sumie to prawda;P zwiazek z facetem ktory tanczy podobno jest idealny;D ^_^ Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 14.01.07, 20:26 JEST EKSTRAAAA! A najfajniejsze jest to, że chłopaki przychodzą i naprawdę fajnie tańczą! Chłopkai, szacuneczek dla WAS i przy okazji buziaczek, a co! :* Odpowiedz Link
nietoperek1691 Re: kurs tańca w DK 18.01.07, 22:05 Jasne jest naprwde super zapraszamy o 14:30 w sobote...A nasz "ojciec prowadzący" ma talent i potrafii to przekazać:)...wiele sie można nauczyć:)... Odpowiedz Link
rozyczka40 Re: kurs tańca w DK 23.01.07, 19:39 Hej Julio od Romea ja chodze i uważam że jest naprawdę świetnie!Warto przyjść! Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 04.02.07, 01:02 Ha! Jest the best! Ostatnio mam tak, że nie mogę się doczekać soboty. Fajnie, że coś takiego we Włoszczowie nareszcie jest. Odpowiedz Link
kreeewetka Re: kurs tańca w DK 04.02.07, 13:48 Pytanie do tych którzy uczęszczają na zajęcia. Jaka jest cena takiego kursu? Czy można iść na zajęcia teraz? I czy trzeba iść z partnerem czy można jednak samemu i jak to wszystko się odbywa! Z góry dzieki za odpowiedzi! Odpowiedz Link
smp1122 Re: kurs tańca w DK 07.02.07, 20:41 Kurs tańca odbywa się w każdą sobotę i kosztuje 15 zł. za miesiąc. To bardzo mało a wiele można się nauczyć. Na zajęcia można zapisać się w każdej chwili. Nie trzeba chodzić z partnerem. Uczymy się tańców towarzyskich. Jest naprawdę fajnie. Dużo zależy od prowadzącego, który jest bardzo sympatyczny i profesjonalny. Uczymy się najpierw podstawowych kroków. Kurs trwa 45 minut. Zaczyna się o 13.00. Odpowiedz Link
chuang.tse Re: kurs tańca w DK 07.02.07, 21:16 W DK-u co sobotę tańce prowadzi też p. Sylwester Kowalski z Krakowa, i te właśnie zajęcia polecam - facet jest jak najbardziej w porządku, osób chodzi dużo (nawet chłopaki! :)) i jest bardzo sympatycznie :) Odpowiedz Link
smp1122 Re: kurs tańca w DK 08.02.07, 15:49 No to mówimy o tym samym panu. Mogą tam chodzić nawet małe dzieci. Odpowiedz Link
julia_od_romea Re: kurs tańca w DK 13.02.07, 23:55 Dzięki za odpowiedzi!!!! Na stówę przyjdę. walentynkowe buziaczki! :)* Odpowiedz Link
authority Re: kurs tańca w DK 18.02.07, 12:59 Otóż małe sprostowanko z mojej strony. Chodzę na kurs od samego początku, więc może napiszę jak to wszystko wygląda. Kurs tańca dla młodzieży z p. Sylwestrem Kowalskim rozpoczyna się w sobotę o 14.30 i trwa dwie godziny. Kosztuje 35 zł miesięcznie. Oprócz tych zajęc podstawowych są zajecia dodatkowe, dla osób, które chcą poprawiac swoje umiejętności techniczne itd. Za zajęcia dodatkowe nie trzeba dopłacac, mozna po prostu zostac po zajęciach podstawowych. W sumie daje to prawie 3,5 godziny tanca (14.30 - 18). Jednocześnie, poza zajęciami z p.Kowalskim mamy kolejne dodatkowe zajęcia, na których sami trenujemy, wykonujemy cwiczenia, które p.Sylwester pokazał nam na zajęciach, a także pomagamy osobom, których nie było, bądź zaczęli później i mają zaległości. Zajęcia te odbywają się w piątki w DKu o 18.30, a także we wtorki i czwartki o 15 (zaraz po szkole). Wczesniej, bodajze do godziny 14 jest kurs dla dzieci, który kosztuje 15 zł, ostatnio byłem z ciekawości, naprawdę bardzo fajnie to wygląda, dzieciaki dobrze się bawią, a jednocześnie uczą się tańczyc. Widac, ze p. Kowalski ma podejście do dzieci, bo całe zajęcia sprawiają im frajdę. Uczą się zarówno podstaw np walca, jak również mają kowbojskie zabawy i inne ruchowe zabawy - przyjemny sposób spędzania wolnego czasu. Rodzice również są zadowoleni, mogą sobie spokojnie siąśc na widowni i patrzec jak ich pociechy sprawują się na scenie. podsumowując, muszę zwrócic się do młodzieży - naprawdę warto chodzic, wspanialy sposób spędzania wolnego czasu, swietna atmosfera itd. Poza tym dzięki temu będzie można się poruszac na różnorakich imprezach, od półmetków, przez studniówki na weselach kończąc. Do rodziców mogę napisac jedynie, żeby zachęcali swoje pociechy do tańca, bo to jest naprawdę świetna zabawa. Na początku mogą zachowywac się trochę jak dziki, ale gdy już przełamią wstyd i strach, na pewno im się to spodoba. Uczestniczki kursu, ja już się chyba zdradziłem, bo niewielu jest tam tańczących chłopaków, więc proszę o ujawnienie się na następnych zajęciach ;) Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem :) Odpowiedz Link
januszektt Re: kurs tańca w DK 18.02.07, 14:47 Taniec jest niewidzialna muzyka a muzyka niewidzialnym Tancem:*** "Piąta edycja tanecznego widowiska wystartuje już 4 marca. Spekulacje na temat tego, kto w niej wystąpi rozpoczęły się praktycznie w dniu zakończenia poprzedniej odsłony. Padały różne nazwiska, w tym Dariusza Michalczewskiego, Heleny Vondraczkovej, Anny Guzik i wielu innych. Oficjalna i pełna lista uczestników zostanie dopiero ogłoszona. Nieoficjalnie pisze się jednak, iż w programie zobaczymy następujące pary: 1. Kasia Cerekwicka i Georgij Korolywov 2. Wojciech Majchrzak i Magdalena Soszyńska 3. Ivan Komarenko i Blanka Winiarska 4. Anna Samusionek i Łukasz Czarnecki 5. Bartosz Obuchowicz i Kinga Jurecka 6. Rafał Olbrychski i Ewa Szabatin 7. Omenaa Mensah i Rafał Maserak 8. Krzysztof Tyniec i Kamila Kajak 9. Katarzyna Tusk i Stefano Terrazzino 10. Ewa Wachowicz i Marek Fiksa Treningi i próby rozpoczęły się już pod koniec stycznia. Przypomnijmy, iż pary będą walczyć o Kryształową Kulę. W poprzednich edycjach trofeum to zdobyli Oliver Janiak i Kamila Kajak, Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel, Rafał Mroczek i Aneta Piotrkowska oraz Kinga Rusin i Stefano Terrazzino. Jury się nie zmieni, aczkolwiek zmodyfikowany ma zostać wystrój studia." :D ogladal ktos wczoraj Dirty Dancing??:)) Odpowiedz Link
sekete Re: kurs tańca w DK 19.02.07, 16:25 Witam serdecznie. Ja chodziłam na kurs tańca w DK przez parę miesięcy i uważam, że warto było. Prowadzący w prosty, zrozumiały sposób wyjaśnia kroki, pozycje. Dziś kontynuję naukę w Akademii Tańca w Krakowie. Dzięki podstawą nauczonym we Włoszczowie łatwiej było mi zacząć naukę w dobrej szkole tańca. Po prostu polecam! Odpowiedz Link
having_fun Re: kurs tańca w DK 30.03.07, 23:19 Hejkos! Widzieliście nas w gazecie? Jest w Echu Włoszczowy wywiad z naszym instruktorem i nasze zdjęcie! Fajnie :) Odpowiedz Link
kawalerkawalerowej Re: kurs tańca w DK 04.04.07, 19:23 Witam wszystkich! Ja widziałem gazetę no i gratuluje!! A chciałem zapytać która z kobiet wyróżnia się na tym kursie (najbardziej chodzi mi o umiejętności później ewentualnie o urodę :D która z pewnością jej towarzyszy). Może jakieś typowania? Odpowiedz Link
sekete Re: kurs tańca w DK 06.04.07, 20:22 CZY KOTOś MA Tę GAZETę? CZY MOżNA Ją JESZCZE KUPIć? Odpowiedz Link
kawalerowakawalera Re: kurs tańca w DK 12.04.07, 18:25 hmm...nie wiem dokladnie kto chodzi na ten kurs, ale jast tam kilka dziewczny ktore naprawde fajnie tancza (slyszalam z opowiadan:) Nie uwazasz, ze fajnie by bylo zorganizowac im mini Turniej Tanca... taki mily poczatek kariery:D ja bym z mila checia przyszla popatrzec:)) Odpowiedz Link
kawalerkawalerowej Re: kurs tańca w DK 12.04.07, 20:55 Pewnie że miło by było popatrzeć na piękne Panie a jeszcze milej jak by się pięknie ruszały :) Jak coś to mogę być prowadzącym (a Ty prowadzącą oczywiście - kimkolwiek jesteś...) Może ktoś wytypuje jakąś tancerkę z DK? A może Ty kawalerowakawalera? :) CZEKAM Odpowiedz Link
kawalerowakawalera Re: kurs tańca w DK 15.04.07, 14:51 Ha! mam pierwaszego zwolennika:D Ciesze sie:)) Masz ciekawy pomysl...:) jak sadzisz z kim w ogole mozna o tym porozmawiac, zeby to wcielic w zycie?? Hmm... Wiesz, watpie czy nadawalabym sie na prowadzaca takiego Turnieju:P nie znam sie na tym:/ ale kto wie...moze Ty...:) moim zdaniem taki Turniej powinien sie odbyc w czasie jakiegos festynu.(najblizszy festyn...hmm...chyba w maj jakis jest??:) Co o tym sdzisz? Bedzie wiecej ludzi...^^ moze zainteresowanie Tańcem wzrosnie:D moja uwage juz przyciagnal:)moze pomysle o zapisaniu sie na ten Kurs do DK:) a moze Ty tez bys sie wybral:)? pozdrawiam goraco:)i czekam...^^ Odpowiedz Link
authority Re: kurs tańca w DK 15.04.07, 20:49 A moge zapytac, kto to taki chetny do zrobienia tego mini turnieju? :> Odpowiedz Link
kawalerowakawalera Re: kurs tańca w DK 16.04.07, 23:32 a moge wiedziec kto pyta;) niestety nie moge zdradzic kim jestem...:P a co Ty o nim sadzisz??:) Odpowiedz Link
kawalerkawalerowej Re: kurs tańca w DK 17.04.07, 17:02 Porozmawiać można np. ze... Starostą... Może On by coś załatwił a jak nie to do burmistrza tez mona iść (nie ma nic do stracenia!!). Ale sam mężczyzna to niee :) nawet w "tańcu z gwiazdami" prowadzi kobieta i mężczyzna więc musiała byś mi pomóc :) Kiedy najbliższy to nie mam pojęcia ale tego można się dowiedzieć. Z pewnością zainteresowanie by wzrosło ale tylko wtedy gdyby turniej był na odpowiednim poziomie w który nie wątpię. Pewnie że bym się zapisał ale jest kilka spraw z powodu których niestety... m.in. brak czasu. Odpowiedz Link
kawalerowakawalera Re: kurs tańca w DK 21.04.07, 22:23 wiesz, wydaje mi sie ze to jednak nie wypali:( ale mam nadziej, ze ktos wplywowy to przeczyta i zorganizuje ten Turniej:)pozdrawiam Cie kawalerze Odpowiedz Link
kawalerowakawalera Re: kurs tańca w DK 29.07.07, 17:01 Ha! a jednak sie udalo:D Turniej zostal zorganizowany;) bylo bardzo fajnie i nawet sporo ludzi przyszlo:) naprawde przemila atmosfera:)) ale Cibie drogi Kawalerze chyba nie bylo...(???)pozdrawiam:) Odpowiedz Link
desonia Re: kurs tańca w DK 30.07.07, 03:29 ja chodzilam;)) na poczatku bylo fajnie ale potem wszyscy zaczeli "uciekac" 1 zasada: jak nie masz partnera to sie tam nie wybieraj;) niestety samej sie nie d nic nauczyc...wiem cos o tym;)) a w ogole teraz to chyba same pary i tak zostaly z tego co wiem na pewno trzy;)) lekcje fajne...ale podstawa; cwiczyc w domu i samemu chciec;)) Odpowiedz Link
varyat Re: kurs tańca w DK 30.07.07, 09:19 Czyli, ogólnie mówiąc, nie polecasz tego? Myślałem, żeby się zapisać od tego roku, ale nie mam pary, więc to pewnie zły pomysł. Odpowiedz Link
aloe99 Re: kurs tańca w DK 30.07.07, 11:24 Moim zdaniem wręcz przeciwnie, zapisz się! Parę się przeważnie znajduje na pierwszych spotkaniach na kursie i wtedy jest ok. Ale gdy np. chcesz się zapisać po jakimś miesiącu lub dwóch, to musisz już raczej przyjśc z osobą towarzyszącą, bo wtedy na kursie już cięzko kogoś znaleść. Ja sama nie chodziłam od początku i musiałam zrezygnować bo nie miałam pary. Ale od września chyba się znowu zapisuje, bo ten kurs jest naprawdę świetny! pozdrawiam i polecam ;) Odpowiedz Link
kawalerowakawalera Re: kurs tańca w DK 03.08.07, 16:18 ja rowniez polecam:D to swietne zabawa! przemila atmosfera i wspaniali ludzie:) a co najwazniejsze samemu tez mozna przyjsc:) jezeli nie znajdziesz od razu partnera/partnerki to nie nalezy sie poddawac:) zawsze jest mozliwos ze ktores z nich zrezygnuje (chodzi mi o to ze jakas para moze sie rozsypac wtedy trzeba dzialac;) albo ktos jescze sie zapisze:)) pozrdawiam:D Odpowiedz Link
roztanczona16 Re: kurs tańca w DK 21.08.07, 23:19 Chodzę na ten kurs od roku i tez na początku nie miałam partnera. To nieprawda że bez partnera nic się nie da zrobić. Przeciwnie:) Są dziewczyny które przez cały ten rok nie miały partnerów a mimo to tańczą nadal i to dobrze sobie radzą:) Jeśli nie znajdziesz partnera od razu to nie zrażaj się tym. Ważne żebyś chciała tańczyć:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
katrinka23 Re: kurs tańca w DK 06.08.07, 09:30 siemka chciałabym sie zapisac na ten kurs tańca tylko że nie mam żadnych namiarów jakby ktos był tak miły i powiedział czy ta się jeszcze zapisać od ilu lat zapsiujją jaki koszt (chociaż to już ma mniejsze znaczenie).i w jakich dnich i dokładnych godzinach są lekcje.PLis pomóżcie :> wierzę w was!! :P Odpowiedz Link
roztanczona16 Re: kurs tańca w DK 21.08.07, 23:12 Nowy kurs tańca dla początkujących jeszcze się nie zaczął. Zaczyna się zazwyczaj jesienią. Aby się zapisać wystarczy poprostu przyjść.:) Postaram się poinformować cię jeśli dowiem się cokolwiek o terminie pierwszej lekcji:) Lekcje przynajmniej do tej pory odbywały się zawsze w DK w soboty od godziny 14 i kosztowały 35 zł za miesiąc (4 lekcje). Ne ma żadnych ograniczeń wiekowych, przynajmniej nic o takich nie słyszałam. Tak więc zapraszam serdecznie bo jest naprawdę sympatycznie (głownie dzięki panu istruktorowi:)). Odpowiedz Link
roztanczona16 Re: kurs tańca w DK 18.09.07, 20:20 A więc kurs tańca zaczyna się 29 września:) Są już plakaty na których znajdziecie dokłądniejsze informacje:D Serdecznie zapraszam!! Szczególnie osobników płci męskiej:D Odpowiedz Link
julia_od_romea Re: kurs tańca w DK 24.09.07, 18:41 Dzięki! Zapisuję się! I nawet namówiłam moje kochanie :) Czy ktoś wie o której godzinie trzeba przyjść? Odpowiedz Link
k-a-s-i-a4 Re: kurs tańca w DK 06.08.07, 10:07 ty katrinka23 www.gmina-wloszczowa.pl/index.php?page=dk masz i pdcham się Odpowiedz Link
panna-nobody godziny rozpoczęcia zajęć 29-09 26.09.07, 17:26 do zainteresowanych podaję godziny rozpoczęcia pierwszych zajęć: dzieci (gr. początkująca) - 12:00 dzieci (gr. zaawansowana) - 13:00 młodzież (gr. początkująca) - 14:00 młodzież (gr. zaawansowana) - 16:00 ja idę na 14.00 :) kto jeszcze się wybiera? Odpowiedz Link
julia_od_romea Re: godziny rozpoczęcia zajęć 29-09 28.09.07, 18:49 ja idę! Z moim skarbem :) ale nie wiemy o której przyjść, bo młodzież ma na 14.00, a dorośli na 18.00. A my to chyba jesteśmy tak pomiędzy ;) jaki jest przedizał wiekowy grupy młodzieżowej? Odpowiedz Link
calorypher Re: godziny rozpoczęcia zajęć 29-09 02.10.07, 23:33 heeej! i jak, ruszyl ten kurs? jak tam jest? a mozna sie jeszcze dopisac? nie moglem byc w sobote, a moze bym pochodzil mysliscie, ze zdaze sie czegos nauczyc do studniowki? Odpowiedz Link