coldest4 01.12.06, 11:11 Niech kazdy ma swoje podforum, dlaczego by nie. Popularny "Rolnik' na Koniecpolskiej, jak tam jest ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda172 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.12.06, 15:57 wydaje mi sie ze ta szkola jast najlepsza włoszczowska, uczniowie sa traktowani rowno z nauczycielami...nie trzeba ich przekupywac zeby np. przelozyc sprawdzian pisze tak nie dlatego ze sama uczeszczam do tej szkoly ale widze ilu uczniow sikorszczaka ucieka i przepisuje sie do "rolnika" Odpowiedz Link
coldest4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.12.06, 16:24 Którego z nauczycieli cenisz najbardziej i za co ? Słyszałem coś o historyku... Odpowiedz Link
mloda172 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.12.06, 16:59 sadze ze prof. szczukocki jest najbardziej szanowanym nauczycielem w szkole uczy historii nie mam nic do niego potrafii nauczyc bo umie zachecic ucznia do pracy.. Odpowiedz Link
golfik_88 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.12.06, 18:45 To prawda prof. Szczukocki rzeczywiście jest najbardziej szanowanym nauczycielem w ZSP2. Jest bardzo rzetelny i dokładny potrafi utrzymać dyscyplinę na lekcji, nigdy nie zdarzyło się żeby nie oddał sprawdzianów w terminie, ale czasem bywa nie ludzki jak ma zły humor. Ale jako nauczyciel nie jest zły. Co do innych nauczycieli w naszej szkole to mam wiele zastrzeżeń, np. profesorka Marcinkowska jest ona roztrzepana, zakręcona jak słoik na zimę, nie wątpliwie ma ona wiedze matematyczną, ale nie umie przekazać jej uczniom a zwłaszcza zapanować nad klasą, co wydaje mi się być podstawą do nauczania jedyne, co jej dobrze wychodzi to wyzwanie od głąbów a później jest wielce zdziwiona, że większość klasy nie zdaje „matematyczki”. A jak już zdecydujesz się zdawać a jesteś słabszym uczniem jedyną motywacją z jej strony jest powtarzanie, że nie zdasz, rzeczywiście tak może być jak trafi się na takiego nauczyciela. Odpowiedz Link
adek910209 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 21.01.08, 13:17 a mgr jest za to najładniejsza Odpowiedz Link
agusia85wawa Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 06.12.06, 16:57 Witajcie Jestem byłą uczennicą tego liceum i powiem szczerze, że bardzo cenie sobie niektórych tamtejszych nauczycieli. Należy do nich oczywiście pan Artur Szczukocki - to człowiek który chce czegoś nauczyć. Więc jeżeli lubicie historie i chcecie się czegoś nauczyć to polecam "Rolnik". W porządku jest również pan Cezary Świetlicki i pan Marcin Drążyk. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mat_mot Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.12.06, 21:56 Generalnie w "Rolniku" jest napewno luźniejsza atmosfera nież w innych szkołach średnich naszego miasta - a już napewno od Sikorskiego. Ale nie zgodze sie z tym co niektórzy pier.... że nic nie trzeba sie uczyć, że jest luz totalny, że z profesorami jest sie na stopie koleżeńskiej. Otóż trzeba sie uczyć jak wszędzie. Odpowiedz Link
coldest4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.12.06, 22:29 "Otóż trzeba sie uczyć jak wszędzie" Święte słowa, kolego ... Bądźmy w porządku i odpowiedzmy może z innej beczki. Czy Wy jesteście w porządku, co was drażni w zachowaniach rówieśników i jak wyobrażacie sobie wzajemne relacje wykładowca - uczeń ? Odpowiedz Link
mat_mot Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.12.06, 23:25 Myśle że w miare swobodna atmosfera w trakcie lekcji to najlepsza sprawa. Chociaż czasami to sam mam ochote wyręczyć nauczycieli i linijką po łapach przyje... bo niektórzy czasem naprawde przeginają Odpowiedz Link
mloda172 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 02.12.06, 18:55 "w miare swobodna atmosfera w trakcie lekcji to najlepsza sprawa" tez tak uwazam nasi nauczyciele potrafia zachecic do nauki ich luzackie zachowanie dobrze wplywa na atmosfere na lekcjii sadze ze "rolnik" jest taka szkola jak kazda trzeba sie poprostu uczyc Odpowiedz Link
progromcamitow Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 05.12.06, 19:57 Szkoła super :D nie chodze tam ale mam dużo znajomych z tamtej szkoły a kolezanki mowią ze tam chodzą najprzystoiniejsi chłopcy xD Odpowiedz Link
marcin1588 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 06.12.06, 19:12 co do wcześniejszych wypowiedzi szkoła SUPER, nauczyciele(i nauczecielki:) SUPER chłopaki SUPER (np.JA:).Nie ma co sie czepiać UCZYĆ SIE TRZEBA :P (Pisze ten co sie najwięcej uczy:D Odpowiedz Link
mloda19871 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 02.12.06, 09:49 Ja akurat chodziłam do tej szkoły, i uważam, że to był bardzo dobry wybór!!Moim zdaniem, szkoła to, to najlepszy wybór dla uczniów!! Poziom wykształcenia w szkole znacznie się podniósł, odkąd w kadrze nauczycielskiej pojawyły sie nowe osoby. Jeżeli ktoś myśli, że w tej szkole nie ma nauki tylko pełny luz, to jest w wielkim błędzie. Bo ci którzy się nie uczą nie zdają. Atomsfera w szkole jest zupełnie inna niż w sikorskim. Tutaj można normalnie porozmawiać z nauczycielami. I bynajmniej na tą szkołę nie mówią "Oświęcim" jak na Sikorskiego. gratuluję dobrego wyboru tym którzy uczą sie obecnie w tej szkole, albo zamierzają tam podjąć naukę po gimnazjum. Odpowiedz Link
coldest4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 03.12.06, 11:38 jak wyglądają Wasze aspiracje po skończeniu szkoły, w jakim kierunku szkoła najlepiej potrafi przygotować ? Odpowiedz Link
julika4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 06.12.06, 11:10 Nietrafioną nauczycielką jest też niejaka polonistka pani A.H. Nie umie czy nie chce dotrzeć do ucznia. Tylko poucza, wytyka, nie ma podejścia jak Szczukocki, Suliga (biolog) czy "Cezar".Jak sie wyrypiesz z polaka na pamięć jet OK! uczniowie mają z nią przechlapane. Odpowiedz Link
mat_mot Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 06.12.06, 20:51 <julika4> co ty wogóle pier... pani "Ania" jest naprawde fajna, plusuje sobie tym że jest młoda , przystępna i prawie zawsze uśmiechnięta. Można sobie chociaż z nią normalnie, bezstresowo pogadać. a wymaga nawet sporo- co pochwalam Odpowiedz Link
grochu_racing Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 07.12.06, 09:43 Widze, że masz gorączkę fest. :-) Odpowiedz Link
punk7771 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - Mój POLSKI 07.12.06, 10:47 Ja kończyłem pare lat temu tą szkołe i mam ogólnie bardzo dobre zdanie o tej szkole, ale w moim przypadku i paru moich kolegów zmorą maszą była polonistka pani J.K-B. Do nikogo z grona pedagogicznego nie mam pretensji bo rozumiem że można być z czegoś lepszym a z czegoś gorszym i tak też było, ale co do polskiego myśle że nie było u mnie z nim tak bardzo źle ale ona nas niszczyła i to celowo bo raz jej powiedziałem coś i to nie chamskiego tylko prawdziwego i odpowiedź była naprawde inteligentna i może dla pani profesor zainteligentna i wtedy się zaczeło ale wszystko się dobrze skończyło bo na maturze jej pokazałem kto jest kim. Ta kobieta nigdy nie będzie miała mojego szacunku choć nieraz udawała moją dobrą znajomą a ja mam ją gdzies. Pozdrawiam całe grono pedagogiczne z ZSP 2 oprócz pani J.K-B!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
trax_128 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 15.12.06, 18:23 Witam, szkoła jest spoko,nauczyciele tez. Ogólnie nie ma co narzekać na nauczycieli i ich sposób nauczania (przynajmniej Tych co mnie uczą, bo nie znam wszystkich). A i jeszcze jedno wreszcie uczniowie przestali palić w łazienkach, bo dyrekcja zaostrzyła zakaz palenia na terenie szkoły- wreszcie nie będę biernym palaczem. Tak trzymać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mloda172 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 21.12.06, 18:14 nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale jest jeden nauczyciel a raczej nauczycielka ktora potrafi wyprowadzic z rownowagi nawet bardzo powazna osobe chodzi mi tu o "profesor" I. Wrońska co o niej myslicie???? Odpowiedz Link
ktosiiaa Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 27.12.06, 13:55 hmmm ja tam chodziłam do tej szkoły i jestem bardzo happy ze nie wybralam innej szkoly moj brat tez tam chodzi i nie narzeka a nawiasem mowiac poziom jest jaki jest uczyc sie trzeba i tak i tak chyba ze kotos naprawde nie chce ale to juz jego prywatna sprawa ja mature zdalam wiec nie moge narzekac...co prawda z tego co słysze zmienila sie troche kadra nauczycieli ale ten kto mial okazje miec zajecia z pania polonistka tzw Stefanią..wie ze to byly naprawde pasionujące lekcje:D:D:D ah prof.Dziuba brrr...ale za to prof. Piech o takich to ze świeczką szukac:D:D a co do Wrońskiej miałam z nia chemie w porzadku babka;) Odpowiedz Link
niunia99991 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 09.01.07, 13:22 moje zdanie na temat tej szkoly jest takie ze jest to poprostu najlepsze szkola we Wloszczowie... i nie mysle tak tylko dlatego ze sama tam chodzilam ale tak naprawde jest! osiagniecia uczniow swiadcza o poziomie nauczania. bylo sporo takich osob, ktore dzieki olimpiadom wyposazaly poszczegolne pracownie (np. pewien kolega w ks wygral sporo rzeczy do pracowni biologicznej). bardzo milo wspominam te trzy lata (TYLKO TRZY) spedzone w tej szkole. nauczyciele duzo wymagali ale nie mam im tego w zaden sposob za zle... a nawet im za to dziekuje. szczegolne podziekowania naleza sie oczywiscie prof. A. Szczukockiemu bo jest to najlepszy nauczyciel w tym miescie. i zycze wszystkim zeby na swojej drodze spotykali wlasnie takich nauczycieli jak On... Odpowiedz Link
mild-chocolate Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 23.02.07, 21:43 uczę się w "Rolniku" i spodobało mi się, że ktoś ma swoje zdanie i nie ulega stereotypowi - "rolnik beznadziejna szkoła". Gdybym kierowała się uogólnieniami to powiedziałabym: 1)Rolnik -nie uczy, same TR`y 2)LO - kujony i tylko piją... 3)Staszic - korupcja a kontrola tylko ucznia (np. palenia w łazienkach) ale ja nie jestem tego zdania, bo przecież o szkole świadczą uczniowie, ich osiągnięcia, uczniowie, nauczyciele i dyrektorka... Przyznaję, że prof. Szczukocki ma swoje "zagrania", ale jest człowiekiem, więc ma prawo do złego dnia- jak każdy, ale jednocześnie uważam go za NAJLEPSZEGO NAUCZYCIELA jaki mnie kiedykolwiek uczył, podobnie jak polonista-Stolarski;-) potrafi zachęcić do historii tych, którzy podobnie jak ja mieli w głębokim poważaniu historię. Teraz dzięki "Szaremu" jadę na piątkach z historii i naprawdę lubię się jej uczyć;-) Odpowiedz Link
mild-chocolate Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 23.02.07, 21:43 Co do Suligi, to mam mieszane uczucia, sprawił że biologia dalej mi nie leży :-) Kolejny nauczyciel spoko w Czarnieckim to prof. Kubik [from Kielce City] rewelacyjny, poświęcający się w 110% nauczyciel, ale za to bardzo niedoceniany:/ nad czym ubolewam. Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 03.03.07, 18:04 Chciałbym z tego miejsca serdecznie pozdrowic p. Kubika, który rzeczywiscie jest b.dobrym nauczycielem i co najważniejsze ma odpowiednie podejscie i dystans do swojej pracy. Czego niestety nie mozna powiedziec o innych nauczycielach z ZSP2. Nie wliczam wf-istów bo są naprawde wporzadku i ich równiez pozdrawiam. Odpowiedz Link
asy_z_v_klasy Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 03.03.07, 22:40 A najlepszy w-fista to oczywiście "łysy" (czyt.Damian S.).Ale ogólnie w-fiści spoko są oprócz Kaczmarskiego... Co do reszty to mam różne odczucia,np:Marcinkowska jest dziwna(nie panuje nad sobą),Szczukocki rżnie twardziela(mięczak),Janina ma napady,Scatman wali w gaz,Wiesiu P. ujdzie,Swietlicki ma manie historyczną,a reszte pozostawiam innym bo uważam że to są najcięższe przypadki....przepraszam jeśli kogoś pominąłem!! Jeśli przypomne sobie jeszcze jakiś ciężki przypadek to go tu uwzględnie... cdn... Odpowiedz Link
kwiatusek111 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.03.07, 18:17 w-fisci to normalnie wymiataja...na lekcjach sie czasami nie da wytrzymac (chodzi mi o lekcje z damianem s. i jasiem l.) pomitales ulubina i jak zawsze pachnaca swierzoscia marie t.- fizyczke...hahahaha ja pozostawie bez komentarza (wszyscy ktorzy maja z nia lekcje to wiedza a raczej czuja):P Odpowiedz Link
asy_z_v_klasy Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.03.07, 22:34 A to przepraszam bardzo za pominięcie,faktycznie pani Tomczyk również należy sie to miejsce w galerii sław ze względu na to że przychodzi nieprzygotowana na lekcje,uczniowie na szczęście wiedzą coś z fizyki bo inaczej to nie wiem o czym by z nią rozmawiali;p Natomiast nie wnikam w sprawy osobiste danych nauczycielibo mnie to nie obchodzi... Prosze rzucać następnych nominowanych to rozpatrze ich kandudature do galerii sław już wkrótce...A tymczasem już jutro musimy sie z nimi znowu zmagać :(( Na szczęscie jest taki przedmiot jak w-f... Jeśli ktoś ma jutro w-f to prosze przesłac pozdrowienia dla Damiana... bo ja niestety jutro nie moge...cdn... Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 05.03.07, 00:11 A jak tam sie miewa M. Piorun? Odpowiedz Link
julika4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 06.03.07, 14:55 Idż i się zapytaj! Będziesz wiedział ! Odpowiedz Link
asy_z_v_klasy Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 07.03.07, 15:07 Czyżby Julika miała coś wspólnego z naszym geografem??? Jeśli tak to pozdrawiam. A może to sam Michał?? ale nie ważne.... wracając do tego jak sie miewa no to musze przyznać że całkiem nieżle ale nauczyciel z niego taki jak ze mnie baletnica,gdyż jest to człowiek który według mnie nie ma dobrego podejścia do uczniów,oczywiście oprócz tych "faworytów" swoich którzy codziennie włażą mu w .....Trzymajcie tak dalej lizusy,Michał to lubi.Prawda panie "profesorze"???.... cdn.... Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 08.03.07, 01:21 Wiesz Julika, nie musisz mnie pouczac w ten sposob, ani zreszta w zaden inny... A to forum jest wlasnie po to abym to nie musial chodzic i pytac sie osobiscie. Zreszta od czasu kiedy ukonczylem ta szkole, to akurat nigdy nie mialem ochoty rozmawiac z tą osoba. A pytam tylko z ciekawosci, nic w tym takiego. Odpowiedz Link
veralia Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 08.03.07, 17:15 Z racji Waszej kultury moglibyscie nie obrazac innych szkol. Zlaszcza te osoby, ktore o innych szkolach tylko slyszaly, a tak naprawde nigdy nie byli jej uczniami i oczywiscie maja najwiecej do powiedzenia. Rowniez nie chodzilam do tzw rolnika, ale pan szczukocki- big respect. Lepszego nauczyciela nigdy nie znalam Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 11.03.07, 23:37 Skoro nie jestes absolwentka, ZSP2 to troche dziwi fakt jak oceniasz p.Szczukockiego... sama sobie zaprzeczasz. Jak mozna oceniac nauczyciela, nie bedac jego uczniem??? Smieszne. Troche bym sie zastanowil z tymi pochwalami dla niego. Odpowiedz Link
veralia Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 12.03.07, 19:57 Oczywiście, że można, bynajmniej dlatego, że się chodziło do niego na korki z historii przed maturą. Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 13.03.07, 00:08 Prywatne korki a lekcja w szkole to zupelnie cos innego. Odpowiedz Link
julika4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 13.03.07, 11:28 Macior ma rację, wg mnie. Pan Szczukocki na "korkach" na pewno bywa inny, niż na zwykłych lekcjach, tak sądzę - z racji money! Odpowiedz Link
kwiatusek111 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 13.03.07, 16:23 ja osobiscie nis do niefo nie mam facet jest ok..:) chociaz czasami ma humorki potrafi tez sie czepiac o byle co.........ale ogolnie to wporzo gosciu Odpowiedz Link
zawsze.to.tylko.ja Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 30.10.07, 18:08 ale czemu oprócz Kaczmarskiego? mi się wydaje nawet spoko... a wam? a wiecie co szkoła jak szkoła nawet jest fajnie .... tylko nauczyciele niektórzy to naprawdę masakra... a co do profesora Suligi to wydaje mi sie spoko.. no ale nie chciała bym u niego podpaść ;p bo potem mam sie przechlapane...... a co do dyrektora to Ledwo mu to idzie ;p przyjebany troszkę... moim zdaniem to on na pewno nie zachęca do tej szkoły a wręcz przeciwnie !!!! pozdrawiam wszystkich uczniów Rolnika ;p Odpowiedz Link
melon999 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.04.07, 22:24 Ta szkoła jest przyjeb.......nie choziłem do niej ale moi koledzy chodzili i nadal niektorzy chodza,wiec taka jest takze ich opinia na ten temat... Serdecznie pozdrawiam klase ! CLO a szczegolnie Agate,Justyne P,Pauline H,Anite G, Wiole Ł,Monike K,Elbera i wszystkich złomów .. Trzymajcie sie.... Tylko obyscie nie zwariowali tam <lol2> Odpowiedz Link
paulinka9926 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 05.04.07, 15:55 siema:):) ta szkoła jest do dupy A Melon999 ma racje klasa CLo jest zajebista a szczegolnie te osoby tam wymienione :):):) Tylko ze maja duzy problem bo ich wychowawczynia jest Pati on z jednej strony jest zaje.... a z drudiej jest straszna czasami przesadza i to równo współczuje tej klasie :D:D:D:D:D:DPozdro wszystkim Odpowiedz Link
koza1232 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 19.06.07, 21:15 siemka:):):)paulinka9926 ja własnie wybieram sie do tej szkoly piszesz tu o niejakiej Pati, czego ona uczy i jak jest na lekcjach, wychowawczynia juz jest zatem moze sie uchronie od niej hejka Odpowiedz Link
krzychu16_1990 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 13.03.07, 20:26 według mnie to najlepsza szkoła we włoszczowie sam tam uczeszczam i mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 14.03.07, 15:51 Ile tam chodzisz? Jeden semestr? Po nicku sadze ze tak. A co do Szczukockiego to nigdy nie bylem przekonany do tego człowieka, troche mnie dziwia te pochwaly dla niego. Odpowiedz Link
krzychu1990 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 14.03.07, 17:09 Koszmar!! To mają być wypowiedzi osób, które krytykują nauczycieli??? Krytyka polega na kulturalnej rozmowie między dwoma osobami, a nie na bezczelnym obgadywaniu ludzi używając jakiegoś nick'a. Poza tym, jak można wyrażać się o osobach które posiadają minimum 5 letnie studia (warto pamiętać że niektórzy posiadają kilka fakultetów, liczne kursy), uzyskują stopnie awansu (nie daje im się tego od tak po prostu, oni muszą na to ciężko zapracować) i są ludźmi którzy chcą was wykształcić i przekazać swoją wiedzę, dla dobra ogółu. Jeżeli nie potraficie szanować nauczycieli to jak będziecie postępować wobec swoich najbliższych. Wasze podejście do tematu jest chore i cieszcie się że ci nauczyciele jeszcze chcą przepuszczać Was do kolejnej klasy, skoro nie wiecie co to kultura i szacunek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
harnas201 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 15.03.07, 00:47 Myślę, że to jeszcze nie jest koszmar. Jest tylko garstka dobrych nauczycieli w ZSP2, w stosunku do nich zawsze bedę odnosić się z szacunkiem i kulturą. Bo na szacunek tak naprawdę trzeba sobie zasłużyć tylko nie każdy o tym wie. Odpowiedz Link
harnas201 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 16.03.07, 19:29 Wiecie moze kiedy zostanie oddana do uzytku sala gimnastyczna? Odpowiedz Link
rikus Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 16.03.07, 20:20 w czerwcu ma być oddana do użytku Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 17.03.07, 23:03 Wracajac do wczesniejszej wypowiedzi, jak przypuszczam jakiegos zbulwersowanego członka grona pedagogicznego. Koszmar to moze i bylby gdyby napisac o poczynaniach co niektorych "profesorow". Skonczylem ta szkole pare latek temu, ale za moich czasow nierzadko zdarzalo sie ze pewne osoby przynosily problemy z domu do pracy. Co owocowalo "mila" atmosfera na lekcjach. Poza tym olewanie uczniow, ktorzy przeciez byli doroslymi ludzmi. Głupie docinki i nabijanie sie z uczniow TR (pozdro dla p.M.Pioruna). Mam tez zal do pewnej mlodej nauczycielki fizyki, ktora zachowala sie kiedys bardzo nieładnie... Odpowiedz Link
kirrby Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 19.03.07, 14:02 Rofl kolego to wolny kraj i każdy może pisać co chce a tobie nic do tego , masz swoje zdanie to sie ciesz Odpowiedz Link
zaba9929 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 22.03.07, 21:54 nietrafiona nauczycielka jest Pani Kamczmarska zwraca się w sposób obraźliwy do młodzieży np: wtórni analfabeci. Stawia 1 za nic....powinna tłumaczyć uczniom wiersze i je interpretować natomiast uczniowie muszą sami to robić i jeszcze kiedy coś źle zrobią to zaczyna krzyczeć i znów sypią się 1. Niesprawiedliwie ocenia kartkówki i sprawdziany. Odpowiedz Link
pleban162 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 25.03.07, 21:11 dokładnie zgadzam sie z toba zaba9929 czy jak ci tam ona za nic stawia 1 a kaze uczniom interpretowac wiersze jezeli zle odpowiedza to oczywiscie 1 noo wogole wyzywa uczniow od debili i analfabetów a sama niej4st lepsza powinna najpierw wytłumaczyc a pożniej wymagac a nie odwrotnie a najlepsza jest pani marcinkowska ona wogole niepotrafi przekazac wiedzy matematycznej moze i posiada ta wiedze ale niepotrafi jej przekazac a pozniej wymaga bog wie coo Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 26.03.07, 01:34 Nie wiem jak jest teraz, ale jak ja chodzilem do tej szkoły to czasami - cyrk na kółkach. Odpowiedz Link
lola_2 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.04.07, 21:54 Rolnik...Powiesm szczerze jest tam nauczycielka Bednarczykowa. Straszna jest. Kazdego osadza,obraza nawet go nie znajac. Jeszcze takiej nauczycielki to w historii szkoły nie było. Jest okropna!!!! Ta szkoła wogóle jest dziwna. Wszyscy wszytkich obgaduja.. Nauczyciele sa tacysobie . Gdyby nie prof. Suliga to ta szkoła była by dretwa do kwadratu... Ale ta Bednarczykowa...brak mi słow wogole jak ona wyglada mowi na kogos a ma tatuaz na łopatce... <lol2> . Nauczyciele w tej szkole sa nieuczciwi i mściwi. Bez powodu wstawiaja jedynki. I na wszystkich sie wyzywaja chyba sie ze ktos podlizuje to nie ale taki przecietny uczen to ma przej.... Odpowiedz Link
kowal-1987 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 05.04.07, 13:51 Siemka.Szkola zajebista ale fakt nie ktorzy nauczyciele maja swoje dziwne fazy.Pania od fizyki zostawiam bez komentarza.Pani Marcinkowska i ta jej matematyczka byla nawet znosna.Bardzo fajnie bylo na lekcjach u Pana Suligi i Drażyka oraz Luzara.Ogolnie szkola fajna, naprawde luzna atmosfera i mozna z nauczycielami normalnie porozmawiac.Pozdro Odpowiedz Link
pleban162 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 05.04.07, 17:49 szkoła jest super według mnie najlepsza we Włoszczowie moze niektorzy nauczyciele sa do zasrzelenia ale ogolnie to jest super Odpowiedz Link
anneczkaaa Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 19.04.07, 20:02 zgadzam się z większością że szkoła jest super;-) co do nauczycieli to sądzę że najlepszym jest p.Suliga jest to spoko ziom:))) a co do p.Szczukockiego to myślę że jest ogólnie spoko:))))))a Michał Piorun jest THE BEST=> Odpowiedz Link
asy_z_v_klasy Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 19.04.07, 20:40 BARDZO śMIESZNE!!!!!!! TY CHYBA KPISZ ALBO JESTES JEDNYM Z TYCH ....WłAZóW. Z CAłYM SZACUNKIEM DLA CIEBIE ALE NIE WIESZ CO MóWISZ BO ZNASZ ICH TYLKO Z TEJ DOBREJ STRONY WIDOCZNIE. Odpowiedz Link
polnoc419 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 21.04.07, 11:27 Chodze już troche do tej szkoły i moge spokojnie powiedziec ze jest ok;)napewno jest luźno spoko ludzie i wogole ale są strasznie różnie nauczyciele przytocze kilku: prof.Szczukocki(jest naprawde spoko,sprawiedliwy,tylko do niego mam szacunek)prof.Suliga(to niesprawiedliwy nauczyciel,straszny cwaniak;/,powinien w sikorskim uczyć!)prof.Bednarczyk(taka sobie,umie wytłumaczyć ale jak sie jej podpadnie to rok w plecy;D)prof.Wrońska(najbardziej zakręcony nauczyciel w rolniku ;D)prof.Kaczmarska(chyba ma mało zwolenników w naszej szkole jeżeli wogóle ma;)straszna,niesprawiedliwa)prof.Piech(gośc z przed wojny chyba jest,dziwny,takie bajki opowiada ze głowa mała;))jest wielu innych ale to chyba najcięzsze przypadki...;D Odpowiedz Link
zdzisia666x Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 21.04.07, 22:51 Co ja sądzę o nauczycielach to już Wam mówię;)fizyca śmierdzi gnojem,bo się nie myje;)trzeba okno otwierać szeroko;);)luzar wgapia się w tyłki lasek;)tak tak;)najlepiej w długich koszulkach chodzić.holezynska jest wymagająca,czasami wyzywa ale ogolnie jak sie jej słucha to jest spoko.Szczukocki??noo fajny nawet,wymagajacy i czasami wkurzający ale da się wytrzymać.Danielos??noo fajny,ale wkurza mnie to ze sobie nózki goli;););)Piech tez troszke zboczony;)niezapomne jak mnie za tyłeczek złapał;);)ale szkoła ogólnie super i nigdy nie chciałabym chodzic do innego liceum;);)pozdrawiam ziomków;) Odpowiedz Link
katrin222 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 21.04.07, 14:04 chodziłam do tej szkoły, według mnie jest OK, nauczyciele, a przynajmniej większość jest spoko, pozdrowienia dla prof. Suligi jest chyba najbardziej sprawiedliwym nauczycielem w tej szkole, lekcje u niego naprawdę mile wspominam, poza tym lekcje u pani Gotlib też były OK, prof. Szczukocki ma swoje odchyły ale ogólnie jest dobrym nauczycielem, według mnie niesprawiedliwy jest prof. Piorun ale to tylko moje zdanie... Odpowiedz Link
zdzisia666x Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 21.04.07, 22:37 Suliga sprawiedliwy???buhaha!!!to jest nauczyciel,który jest niesprawiedliwy i ceni sobie nazwisko!!!I jak mu się nie spodobasz to już masz przekichane!!!beznadziejnie!!! Odpowiedz Link
katrin222 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 22.04.07, 22:06 u Suligi trzeba się po prostu uczyć i wypracować sobie nauką i byciem fair dobra opinie, jak ktoś kręci i nie przychodzi na lekcje to sam sobie jest winien... Odpowiedz Link
zdzisia666x Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 24.04.07, 16:58 No akurat ja sie duzo biologii ucze i jestem na kazdej lekcji.Tylko on mi zaniza ocene.Wiec moze to mi wyjasnisz??niczym mu nie podpadłam,wiec jak mam zrozumiec to wszystko??no??a pytania na sprawdzianach sa okropne!!!!! Odpowiedz Link
katrin222 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 26.04.07, 22:06 jakoś nie chce mi się w to wierzyć że tak pilnie się uczysz (może się mylę) skoro tak bardzo zaskakują Cię pytania na sprawdzianach, formułowane nie tylko dla Ciebie ale dla całej klasy, aha zapomniałam napisać, że niektóre pytania na sprawdzianach nie wymagały totalnego obkucia, to były tzw. pytania na "myślenie" przynajmniej tak było u nas na biologii:) pozdrawiam Odpowiedz Link
girl2girl Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 27.04.07, 21:39 popieram wypowiedz katrin222!!!jak sie ktos uczy i jest w porzadku wszytsko to nie ma takiej mozliwosci zeby nie przeszedl z klasy do klasy albo źle go ocenili mimo ze napisal nawet na 6. chodze do tej naszej szkolki i nie pozwole powiedziec zlego slowa na profesora Sulige.Jeden ze sprawiedliwych nauczycieli!!zalosne sa te wasze posty ktore obrazaja nauczycieli.jesli macie swoje zdanie na ich temat to zachowajcie je dla siebie a nie gadacie na takim forum ,tego wymaga kultura ale widac zle jestescie wychowani!!!nie potraficie prowadzic dykusji...a po to sie tutaj tylko wchodzi. od razu widac ze to wypowiedzi typowych gowniarzy ktorzy nie moga sobie poradzic w naszej szkole...nie daja rady wiec zwalaja wine na nauczycieli...ehh:/ Odpowiedz Link
ania28061 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.05.07, 11:16 ja właśnie wybieram sie do LO do rolnika i mam pytanko jak nie podpaśc pani Bednarczyk??kto uczy języka rosyjskiego Odpowiedz Link
niunia99991 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 01.05.07, 11:47 ... jak nie podpasc pani Kasi, po prostu zachowywac sie normalnie jak na ucznia przystalo! sadze ze jesli Ty bedziesz w porzadku wobec niej (i kazdego innego nauczyciela) to oni tez nie beda sprawiac problemow Tobie... pozdrawiam i gratuluje wyboru takiej a nie innej szkoly :) Odpowiedz Link
kris9944 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 08.05.07, 21:20 girl2girl jestes niekompetentna. nie podlizuj sie do nauczycieli bo to ci nic nie da. a oni naprawde nie sa uczciwi... jak sie przyczepia do kogos to juz nie ma przepros . ja wszystkim odradzam tej szkoły przepisałem sie kiedys z niej na wisniowa i wcale tego nie załuje choc tu tez nie wszyscy sa swieci. ale na koniecpolskiej to jest masakra. prawdziwa wiocha jak to w rolniku!!! lepiej krowy dujcie a nie!! Odpowiedz Link
klopsklops1 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 10.05.07, 17:24 A co sądzicie o pani od kropli żołądkowych? Odpowiedz Link
armanitm Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 10.05.07, 18:34 kris9944 Ty masz pojecie.Ile spedziles w rolniku? Kilka dni? wiec nie pier... glupot. Większość nauczycieli to młodzi ,po studiach i znaja zycie ucznia bo to praktycznie to samo pokolenie.Rozumiaja nasze problemy.Oczywiscie uczyc sie trzeba jak w kazdej szkole, ale jest mnóstwo chwil kiedy mozna pozartowac. Jesli chodzi o Twoja szkole to z tego co mi wiadomo - ponad 80% uczniow jest ze wsi! A o poziomie nauki tez co nieco slyszalem i to od osob ktore tam uczeszczaja. Moj kumpel z gim. mial srednia powyzej 3,5 ,a teraz nagle mial z paskiem.A jesli dobrze rozumuje - szkola SREDNIA jest po GIMNAZJUM ,a co za tym idzie ,otoz wyzszy poziom ,a u Was chyba jednak jest odwrotnie. Same buraki , laza po wisniowej - bujana , skóra i trampki <lol2> . Szkoła stworzona do zycia wiejskiego:, smrud,chamstwo i pustka.Bez zadnej kultury .Owszem sa uczniowie nie nalezacy do tej grupy i zapewne wstydza sie za was .Polowa nauczycieli - alko...,druga polowa nie ma pojecia co w szkole nalezy robic. Na maturze moglby byc temat o waszej szkole: " Buractwo szkolne , przedstawione na ulicy jak rowniez w "centrum" szkolnym na podstawie Szkoły Ponadgimnazjalnej nr 3 we Włoszczowie. Swoja argumentacje przedstaw takze odwolujac sie do znajomosci całego utworu zawartego w leksykonie wejskiej POEZJI wspolczesnej ". Ojjj mozna byloby pisac i pisac. . . .A i jeszcze jedno , zobaczymy jak wam pojdzie maturka :D powodzenia i zapraszam na korepetycje do LO i Rolnika :* Odpowiedz Link
hej234 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 10.05.07, 20:10 Szkoła ogólnie bardzo wporządku jest.Nauczyciele na ogół fajni, przeważnie pan wychowawca klasy III KŚ , prof.Dziuba, pani Zasada od anglika, prof.Suliga tez fajny!Najgorszą nauczycielką jest Bednarczykowa od niemieckiego.Pani od Fizyki spoko, nie trzeba sie wogóle uczyć!Reszta moze być.POZDRAWIAM Wszyskich tegorocznych Maturzystów. I Całą klasę III KŚ jedyną w swoim rodzaju. PA ziomy. Odpowiedz Link
niunia99991 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 16.05.07, 12:26 lepiej krowy dujcie a nie!! powiedzial co wiedzial, myslal by kto!!! o ile mi wiadomo to na ul. Wiśniowej zajmujecie sie mleczarnia i tym samym dojeniem krów! Odpowiedz Link
girl2girl Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 11.05.07, 16:32 Ja sie nie podlizuje do nauczycieli po proastu wiem jak tam jest bo tam uczeszczam.Calkowita racje ma Armani wisniowa to dopieor kawal wiochy.skoro sie od nas przepisales to nie weisz jak do konac tutaj jest.Widzisz...widocznie byles za slaby na progi naszej kochanej szkolki moj drogi:)<lol> zapraszam do nas jesli chcecie wspaniale wspominac lata licealne:)) Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 15.05.07, 19:17 Heh pozdrowienia dla p. Anieli K. No drugiej takiej zakreconej baby to szukac ze świeca. Odpowiedz Link
niunia99991 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 16.05.07, 12:31 i te jej niezawodne krople na serce, ktore dzialaja na wszystko... och ta Aniela, nie zapomne jej. Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 18.05.07, 23:23 Heh krople Anieli to juz taka tradycja w Rolniku, ale to jeszcze nic. Nigdy nie zapomne jak na szczepieniach jedną igła zrobiła zastrzyk dwom osobą, przesada... Odpowiedz Link
kwiatusek111 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 19.05.07, 14:47 aniela to fajna kobita jest i tyle....do domu zwolni jak ktos sie zle czuje i wogole wymiata:))))(hahaha) Odpowiedz Link
niunia99991 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 21.05.07, 13:09 .... bez komentarza!!! dobrze ze sie dowiedzialam o tym teraz, jak juz dawno skonczylam szkole, bo bym sie nie dala zaszczepic. a tak bede zyc w przekonaniu ze nie mnie tak potraktowala. I KORZYSTAJAC Z OKAZJI WSZYSTKIM MLODSZYM KOLEZANKOM I KOLEGOM POLECAM WLASNIE "ROLNIKA" Odpowiedz Link
protector9 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 25.05.07, 22:54 szkoła jest fajna, naprawde nie ma co jest tam świetna atmosfera i wogóle nie ma wywyższania się.tylko niektórzy nauczyciele psują reputacje tej szkole,np pani marcinkowska!ona powinna odejśc na emeryturę to by ulżyło młodzieży i może bu ktoś lepszy przyszedł i więcej nauczył młodzieży.umie tylko się wydzierać(przy okazji oplówć rozmówców) i wmawiać ze mamy zaległości z gomnazjum i nic nie umiemy i jesteśmy nie unormowani, a sama pewnie jest unormowana,myślałby kto.jak sprawdzi kartkówke to oceny nie można sie doprosić zeby przeczytała a o wstwieniu do dzinnika sie nie mówi-zapomnijmy o tym.u niej trzeba umiec matme i poprostu być zdolnym a jesli chce sie ktoś czegos nauczyć to niech szuka innego nauczyciela.raz u nas na lekcji chłopak zapytał się o to czy jest dalsze rozwiązanie zadania i czy mogła by go podać to ta zaczęla sie drzec na niego(krzyk przy tym to byłby szept)ze nie może sie domyślić i ze nic nie umie i oczywiście jest nie unormowany!niech nas uczy ale to jest mało prawdopodobne,ile ludzi od niej z kl zdawało mature,he?coś w tym musi być,skoro u innych sa normalne lekcje i jakoś dobre oceny.bo jak tu można miec dobrą ocenę jęsli nie ma się wiedzy,bo matmy jak wiadomo nie da sie samemu nauczyć.jeszcze drzwi od kl sie nie zamkną a ona już zadanie dyktuje.zośka ma świra na punkcie matmy i nic poza nią nie widzi, a mogła by czasem coś innego zobaczyć jak tylko cyferki i wykresy.WYWALIĆ JA Z TEJ SZKOŁY!!!!niech innych nie krzywdzi i nie robi z nich debili i nieuków.dziwić się potem, ze nie ma inżynierów czy fachowców, bo jak mają być skoro mamy takich na uczycieli! (niektórych) Odpowiedz Link
galeno4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 26.05.07, 10:58 Uważam że powinieneś do tego podchodzić z nieco większym dystansem, pani Zosia jest nie co nadpobudliwa ale z drugiej strony ma dużą wiedze którą bardzo chce przekazać uczniom i to powinieneś zauważaćw. W sutuacji którą opoisałeś jak to często bywa pewnie wina jest po obu stronach... Odpowiedz Link
minnieka Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 26.05.07, 16:03 Hejka! A ciekawa jestem co tam słychać w internacie. Jakoś nie piszecie, a zawsze było o czym pogadać. Jak tam żyje pani Gosia, co słychać u pana kierownika? Kto tam jeszcze teraz prcuje? Odpowiedz Link
galeno4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 26.05.07, 21:03 Jaka pani gosia? Wiecie w końcu kto kandyduje na dyrektora szkoły? Odpowiedz Link
minnieka Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 27.05.07, 10:19 Wieść gminna niesie, że p.Ledwoch Odpowiedz Link
protector9 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 27.05.07, 15:57 na dyrektora kanduduje prof. Dziuba i kierownik z internatu-tak mówią nauczyciele.a co do tego co napisał golon4 czy jak mu tam to pani zosia wiedza ma-to musze przyznać tylko czasem jak ktoś chce zrobić coś za dobrze to mu to za zwyczaj nie wychodzi, a krzykiem i wmawianiem ze przespało sie całe gimnazjum nic sie nie zdziała. Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 03.06.07, 21:59 Walka o stołek dyrektorski w ZSP2 trwa, kogo obstawiacie, kto jest waszym faworytem, kto ulubieńcem??? Jak tam w szkole przed koncem roku? Odpowiedz Link
zdzisia666x Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 17.06.07, 15:27 och;):)przed zakonczeniem roku jest zawsze super-ale rolnik....do ostatniego dnia musza byc lekcje normalne....i zero odpoczynku;)ale coz-takie zycie.a podobno pan Szczukocki ma startowac na dyrektora;OPbyłoby fajniee...Bo jak bedzie dyrkiem tej gostek z internatu-to jeszcze gorzej jak z Janinka bedzie;(;(on jest niedobry-szczególnie dla tych co w internacie mieszkaja..... Odpowiedz Link
kwiatusek111 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 17.06.07, 17:45 och tak trzeba chodzic do ostatniego dnia:)) a szczukockiego szkoda na dyrektora zmarnowal by sie... a on przeciez tak kocha historie:) niech prof. dziuba zostanie slyszalam ze startuje ale nie wiem czy to prawda:)) Odpowiedz Link
niunia99991 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 17.06.07, 20:57 popieram przedmowce... prof. szczukocki sie zmarmuje jak pojdzie na dyrektora, a na tym wszystkim straca uczniowie bo p.artur jest najlepszym nauczycielem jakiego spotkalam. to dzieki niemu wiele osob zdalo mature, wymagal od nas duzo ale to sie oplacilo. niech ktos inny zostanie dyrektorem - prof. dziuba jak najbardziej odpowiada. a kierownik internatu niech sie zajmie ... internatem! Odpowiedz Link
needless Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 18.06.07, 14:14 uczeszczan do sikorskiego i jestem bardzo zadowolona z tej szkoly ;) jest wysoki poziom nauczania jak i .. kultury uczniow. czego raczej nei zobaczymy w rolniku. gdzie kible sa zakopcone papierochani a idac korytarzem co pare krokow mozemy uslyszec jakies przekleństwo. uczniowie z sikorskiego przenosza sie do rolnika tylko dla tego ze nuie moge sobie dac rady... a nie dlatego ze uwazaja rolnik za lepsza szkole od naszej, bo skoro by tak bylo to nie mieliby w rolniku lepszych ocen - proste. Odpowiedz Link
macior79 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 20.06.07, 00:39 "prof" Szczukocki na dyrektora - mysle ze bylaby to jakas pomyłka. A czy p. Szczukocki nie ma przypadkiem aplikacji prawniczej? Tak wogle to sie chyba "marnuje" jako nauczyciel. Ale przeciez jaki to on dobry... Wiec skoro uczniowie go tak chwala, cenia i sie podlizuja to sie chlop trzyma Rolnika;) Odpowiedz Link
galeno4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 27.06.07, 16:31 Kiedy bedzie wiadomo kto zostanie nowym dyrektorem? Odpowiedz Link
minnieka Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 02.07.07, 12:32 dyrektorem został pan Ledwoch - cóż wobec tego cieszę się że już tą szkołę skończyłam, a za was trzymam kciuki Odpowiedz Link
allink1 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 30.06.07, 20:12 A jak tam młode panie Psorki? Ponoć te od języków obcych są ładne i fajne, a chociaż mądre? Odpowiedz Link
galeno4 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 02.07.07, 22:22 A który to jest ten Ledwoch i co on robił do tej pory? Odpowiedz Link
kurak56 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 02.07.07, 22:35 A mogloby byc inaczej? jak nie wolok to pokrewny woli teraz czekamy na staroste z woli przewodniczacego rady powiatu z woli itd itd Odpowiedz Link
afrodytka31 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.07.07, 19:02 z całym szacunkiem, ale znam z Woli wiele ciekawych osób, w tym wielu całkiem w porządku nauczycieli. Są spoko.Skąd w ogóle pomysł, aby segregować ludzi według ich miejsca zamieszkania?! BEZSENS!!! Odpowiedz Link
sonia1211 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.07.07, 19:18 nad tym BEZSENSEM to bym sie z sensem zastanowiła Odpowiedz Link
afrodytka311 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.07.07, 22:09 To się zastanawiaj , jak długo chcesz. Ja wiem swoje. Nie wolno dzielić ludzi na tych skądś tam i na tych skądś indziej (np. miaSto i wieś.). A kto tak robi jest śmieszny i zastanawia się nad sensem podzialu ludzi, CO JEST Z KOLEI BEZSENSOWNE. Odpowiedz Link
sonia1211 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.07.07, 22:26 Nie przyszlo mi do glowy zeby dzielic ludzi na tych stąd a tych stad chodzi mi o klucz wyboru i w tym jest moj sens-teraz mnie zrozumialas? Odpowiedz Link
afrodytka3111 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.07.07, 22:46 Ten ,,klucz wyboru" można różnie rozumieć i interpretować.Ale nie dociekam więcej.Tyle. Odpowiedz Link
afrodytka3111 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.07.07, 23:02 Ten ,, klucz wyboru" można różnie rozumieć i interpretować. Ale nie zamierzam bardziej dociekać . Tyle. Odpowiedz Link
rolnik13 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 03.07.07, 23:40 Był kierownikiem internatu. Co robił to wolałbym nie pisać.Ja W INTERNACIE NIE MIESZKAŁEM. mOŻE COŚ NA TEN TEMAT NAPISZĄ CI CO MIESZKALI W INTERNACIE.SŁYSZAŁEM , ŻE JEST CO PISAĆ. Odpowiedz Link
psychodela2 Re: ZSP 2 "Hetman Czarniecki" - wszystko o ... 04.07.07, 00:44 chodziłam do rolnika, milo wpsomniam szkole i ogolnikowo atomofere tam panujaca obiadki miodzio :) ale nauczyciele niektorzy to szkoda gadac blee ;[ nie bede tu wymieniac oczywiscie, co do internatu?? smrod w kiblach na 150 :D. ehhh brak slow :) Odpowiedz Link