liderka3 16.01.07, 19:01 Mam ogromną prośbę. Jesli ktoś zna dobrego dermatologa to dajcie mi namiary. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysunia_06 Re: znacie dobrego dermatologa??? 17.01.07, 16:51 no zman i to bardzo dobrego i nawet nie tzreba placic bo ma umowe z nfz i jej zwracaja za kazdego klienta poza tym jest tez kosmetologiem i wykonuje rozne zabiegi tylko ze juz platnie no i problem w tym ze to w czestochowie Odpowiedz Link
morela20 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 14:48 Tak znam dobrego dermatologa profesor Seneczko Franciszek tel. o42 251 62 92 , to numer do pracy tam się można umówić , ten pan jest z łodzi i tam przyjmuje , gabinet prywatny o42 651 60 11 Odpowiedz Link
iskierka17_89 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 17:16 Ja znam bardzo dobrego dermatologa u którego wielokrotnie się leczylam i przyjmuje we Włoszczowie o ile sie dobrze orientuje we wtorki i w soboty na broniewskiego pan Rostalski. Naprawde warto do niego isc, zawsze mi pomogl Odpowiedz Link
loozik10 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 19:23 Bardzo dobrym dermatologiem jest pani dr Brodecka, przyjmuje w Kielcach na ul. Małej. Nie mam do niej namiarów, ale jest tak słynnym lekarzem, że w Echu lub Słowie sa reklamy jej gabinetu. Polecam. Odpowiedz Link
barbi223 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 21:27 również polecam dr. Brodecką. To naprawdę świetny specjalista i swoją drogą jest przemiłą osobą. Odpowiedz Link
k274 Re: znacie dobrego dermatologa??? 20.01.07, 20:18 nie polecam pani Brodeckiej. bierze duzo kasy za wizyte i przepisuje drogie leki i preparaty kupione u niej w gabinecie. i nie jest taka dobra. zglozs sie do poradni dermatologicznej do kielc, tam sa bardzo dobrzy lekarze dermatolodzy Odpowiedz Link
kasia_1515 Re: znacie dobrego dermatologa??? 02.01.17, 12:12 Mi bardzo pomogła Pani doktor Maria Kot-Murzynowska trafiłam do Niej przez polecenie znajomego bo miałam problemy z trądzikiem. Obecnie mieszkam za granicą i byłam w Święta prywatnie. Pomimo tego że to był gorący okres udało mi się dostać. Pierwszy lek jaki dostałam średnio się sprawdził ale drugi bardzo pomógł :-) Pani doktor jest miłą i bardzo serdeczną osobą z którą można po prostu dobrze pogadać o swoich zdrowotnych problemach :-) 606 334 597 Odpowiedz Link
doda1 Re: znacie dobrego dermatologa??? 19.09.19, 12:55 kasia - dr Anna Litowczenko z łodzi - w środy ii piątki na Mleczarskiej w "Nowym życiu" Odpowiedz Link
doda1 Re: znacie dobrego dermatologa??? 19.09.19, 12:58 dr Anna Litowczenko - prywatnie w środy i piątki na Mleczarskiej we Włoszczowie - b. kontaktowa i b. mi pomogła i siostrze. Odpowiedz Link