Dodaj do ulubionych

znacie dobrego dermatologa???

16.01.07, 19:01
Mam ogromną prośbę. Jesli ktoś zna dobrego dermatologa to dajcie mi namiary.
Obserwuj wątek
    • sysunia_06 Re: znacie dobrego dermatologa??? 17.01.07, 16:51
      no zman i to bardzo dobrego i nawet nie tzreba placic bo ma umowe z nfz i jej
      zwracaja za kazdego klienta poza tym jest tez kosmetologiem i wykonuje rozne
      zabiegi tylko ze juz platnie no i problem w tym ze to w czestochowie
    • morela20 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 14:48
      Tak znam dobrego dermatologa profesor Seneczko Franciszek tel. o42 251 62 92 ,
      to numer do pracy tam się można umówić , ten pan jest z łodzi i tam przyjmuje ,
      gabinet prywatny o42 651 60 11
      • iskierka17_89 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 17:16
        Ja znam bardzo dobrego dermatologa u którego wielokrotnie się leczylam i
        przyjmuje we Włoszczowie o ile sie dobrze orientuje we wtorki i w soboty na
        broniewskiego pan Rostalski. Naprawde warto do niego isc, zawsze mi pomogl
    • loozik10 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 19:23
      Bardzo dobrym dermatologiem jest pani dr Brodecka, przyjmuje w Kielcach na ul.
      Małej. Nie mam do niej namiarów, ale jest tak słynnym lekarzem, że w Echu lub
      Słowie sa reklamy jej gabinetu. Polecam.
      • barbi223 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 21:27
        również polecam dr. Brodecką. To naprawdę świetny specjalista i swoją drogą
        jest przemiłą osobą.
    • semperfidelis1 Re: znacie dobrego dermatologa??? 18.01.07, 20:16
      Gomuła ?
    • k274 Re: znacie dobrego dermatologa??? 20.01.07, 20:18
      nie polecam pani Brodeckiej. bierze duzo kasy za wizyte i przepisuje drogie leki
      i preparaty kupione u niej w gabinecie. i nie jest taka dobra. zglozs sie do
      poradni dermatologicznej do kielc, tam sa bardzo dobrzy lekarze dermatolodzy
    • nmbvcxz Re: znacie dobrego dermatologa??? 27.01.07, 08:56
      Sałacki.
    • kasia_1515 Re: znacie dobrego dermatologa??? 02.01.17, 12:12
      Mi bardzo pomogła Pani doktor Maria Kot-Murzynowska trafiłam do Niej przez polecenie znajomego bo miałam problemy z trądzikiem. Obecnie mieszkam za granicą i byłam w Święta prywatnie. Pomimo tego że to był gorący okres udało mi się dostać. Pierwszy lek jaki dostałam średnio się sprawdził ale drugi bardzo pomógł :-) Pani doktor jest miłą i bardzo serdeczną osobą z którą można po prostu dobrze pogadać o swoich zdrowotnych problemach :-) 606 334 597
    • doda1 Re: znacie dobrego dermatologa??? 19.09.19, 12:55
      kasia - dr Anna Litowczenko z łodzi - w środy ii piątki na Mleczarskiej w "Nowym życiu"
    • doda1 Re: znacie dobrego dermatologa??? 19.09.19, 12:58
      dr Anna Litowczenko - prywatnie w środy i piątki na Mleczarskiej we Włoszczowie - b. kontaktowa i b. mi pomogła i siostrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka