Dodaj do ulubionych

Sondaż na temat Dni Włoszczowy

21.03.07, 15:49
Szanowni Państwo,my pracownicy D.K.we Włoszczowie,chcielibyśmy zadać Wam jedno
ważne pytanie:
Kogo z artystów chcielibyście widzieć we Włoszczowie na Dni miasta?
Prosimy o szybką odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • p19451 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 15:59
      Dode elektrode i ojca Rydzyka
      • kwiatusek111 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 16:09
        zespol akcent...albo topless...albo jakis inny disco polo...a najlepiej to zeby
        verba byla..:)))
      • daisy43 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 17:18
        Dode i ojca Dyrektora a tak powaznie Natalię Kukulską i Magdę Umer.
        • zosia1000 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 20:37
          Magda Umer super, tylko ze nie na taka impreze. Do jej repertuaru niestety nie
          pasuje atmosfera biwaku i zabawy na powietrzu. Ona musi byc na scenie, w
          bardziej kamernalnych warunkach.
          • mako9000 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 28.05.07, 16:20
            Uwazam ze teraz na topie jest Edyta Herbuś-niezykle utalentowana gwiazda:p
        • elo90 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 04.04.07, 21:09
          mi szczerze bardzo podobalo sie jak yl zespol IRA byloby super jak przjechaliby
          jeszcze raz xD
      • pthwsa Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 04.04.07, 20:59
        DZEM,HEY,SHOUT,T.LOVE,PERFECT,BYŁO BY SUPER.
    • blog722 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 16:09
      Chyba reczej na dni wsi a nie dni miasta przeciez tam nic nie mam ma u was we
      Włoszczowej- newet porządnego kina a o parkingu to juz nie wspomne...
      • mat_mot Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 16:53
        rzeczywiście najlepiej byłoby zaprosic jakiś fajny, znany zespół disco-polo, bo
        podobno wraca do mody tego typu muza. Polecam Boys lub Akcent, przydałby sie
        też ktoś w stylu wodzireja, który z sensem poprowadził by impreze
        • frez1 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 04.05.07, 15:47
          ja nie mam nic przeciwko zespołom typu dżem ale można by coś bardziej na
          młodzieżowo proponuje POKAHONTAZ
          • hantai Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 07.05.07, 21:21
            Wszystko tylko nie przygłupia silikonowa blondynka czytaj Doda!!
            Tak na marginesie dni Włoszczowy to całkiem fajna impreza, jedna z niewielu
            która udaje się naszym szanownym władzom
      • barbarossa7 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 16:55
        bo my mamy parkingi podziemne dla wtajemniczonych, a do kina juz nie chodzimy a
        ty do kina chodzisz to pewnie nie masz telewizora sierściuchu
        • mat_mot Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 16:56
          <hahaha> nieźle mu pojechałeś - i dobrze :)
      • dyfuzor93 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 18:25
        hmmmm jak chcesz cos powiedziec to najpierw naucz sie odmieniac pewne wyrazy
        wielkomiejska damo badz paniczu:/
        • blog722 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 22.03.07, 21:33
          obie formy są poprawne- Włoszczowie i Włoszczowej. Pytałem się nawet polonistki
          w gimnazjum, ja w przeciwieństwie do cIEBIE nie pisze "pustych" słów a po za tym
          co uraziłem WASZĄ >>>DUMĘ<<< piszac prawdę, Oj wielcy ludzie z wielkiego "miasta"
          • heniekzpoczty Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 22.03.07, 21:51
            odzywa sie jakis "wielki" mieszczuch:):):)
          • silberman1 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 24.03.07, 09:16
            Obie są poprawne ale należy brać pod uwagę uzus społeczny. A więc powinno używac się formy "we Włoszczowie"
          • mason1970 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 10.04.07, 15:16
            To nie pytaj polonistki z gimnazjum, tylko zajrzyj do słownika ortograficznego.
            Podaje jedą wersję. Nie ma o czym dyskutować.
      • xxx9948 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 28.03.07, 00:29
        a skad ty jestes ze nas obrazasz.no prosze miastowy sie odezwal hehehe.
      • terefere100 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 08.04.07, 20:51
        T.Love , Hey ;) Fajne zespoly ;)
        Doda ! Bleee ... Brzydal ;D
        A moze jakis kabaret ^^ Ani mru mru , Łowcy. B , moralnego niepokoju ;D tez fany
        pomysl ;) cos nowego ;)
      • lala874 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 11.04.07, 11:36
        a Ty skąd jesteś? Ze Szczekocin?
        • terefere100 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 18.04.07, 20:24
          lala874 napisała:

> a Ty skąd jesteś? Ze Szczekocin?

Ja ? Rodowita Włoszczowianka ;)Chociaż młoda jeszcze ;)
          PZDR ;)
      • nadianatasza Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 16.04.07, 17:34
        a ciekawe gdzie Ty mieszkasz i co u Ciebie jest!!!!!!!!!!!!!
    • dyfuzor93 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 18:28
      zaproscie jakis disco polo zespol wszyscy i tak najlepiej sie bawia przy tej
      muzyce hehe pozdrawiam
    • obywatelxx Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 22:40
      TSA DŻEM, a może mniej znane, lecz rasowe zespoły z górnej półki: COMA lub
      CREE... no i oczywiście co najmniej półtoragodzinne występy zespołów CROSSROCK i
      STRATUS. Byle nie disco polo!!!!!!!!!!!!!Po co słuchać na żywo muzyki z
      puszczanej playbacku i nie pakować pieniędzy w komercję!!!
      • lordchelm Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 21.03.07, 23:07
        Krzysiu Krawczyk przyjedzie albo Rynkowski Rysiu ? bo to takie spędy dla takich
        IDOLI :):):)
    • osazplebanii Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 22.03.07, 00:27
      jakis disco polo najlepiej toples albo boys!!!! wszyscy beda sie bawic dobrze bo
      disco powraca:):):)a jak nie to lady pank albo perfekt!!!
      • mika235 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 23.03.07, 10:10
        popieram Dni Włoszczowy powinny byc na stadionie jak to było kilka lat do
        tyłu:))bo przed domem kultury jest mało miejsca i trzeba tylko patrzec zeby
        ktoś cie nie podeptał albo uderzył(niechcaco oczywiście)a co do zespołu to moze
        mandaryna hihihihi ponoc teraz nisko sie ceni:)))pozdrawiam
        • niuniek1990 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 30.03.07, 11:56
          osobiscie stwierdzam iz dni wloszczowy powinny byc na stadionie tak jak to bylo
          za czasow kidy tam wystepowalam (niestety tylko raz bo potem bylo juz na dk)
          poniewaz kazdy ko bedzie chcial pdzyjscnp z osob starszych bedzie mogl usiasc
          na krzeselkaxch a mlodzez bd maila duzomiejsca do spacerow i rozmow.. ludzie
          nie beda sie takprzepychac i popychc a co do zespolu to jakis taki ktory jest
          na topie .. tzn np verba ,gosia andrzejewicz.., mam nadzieje ze niektorzy z was
          zgodza sie ze mna.. pozdrawiam
          • niunia99991 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 30.03.07, 16:26
            prosze tylko nie to..... wszystkich zniose tylko nie gosia andrzejewicz...
            przeciez ona nie spiewa ona sie wydziera jakby ja ze skory oddzierali...
    • mon44 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 22.03.07, 15:18
      Może Hey, może dobre reggae: Maleo, Habakuk, Indios, a najlepiej załatwcie Acidów.
    • momento2007 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 22.03.07, 16:22
      Po pierwsze zabawa taka jak Dni Włoszczowy powinna się odbyć na stadionie a nie
      pod Domem Kultury, gdzie miejsca nie ma, a każdy się o siebie obija. Jeśli
      chodzi o wykonawcę to Kayah lub Piasek mile widziani. Chociaż nie wiem czy jest
      sens to pisać, bo i tak zrobicie po swojemu.
    • paulincia17m Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 22.03.07, 17:25
      uważam, że zespół Virgin to byłoby wielkie wydarzenie lub też Dżem bądź Verba
    • pleban162 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 22.03.07, 20:46
      Akcent, BOys, Toples mysle ze przy muzyce disco polo ludzie bawia sie najbardziej
      • magilla7 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 23.03.07, 07:47
        Drodzy organizatorzy proszę Was nie róbcie obciachu z jakimś disco polo.Na tą
        muzykę jest już odpowiednie miejsce tjdyskoteka w Baćkowicach koło
        Opatowa.Niech ta muzyka gra jeśli musi po wsiach,a nie psuje nam święta.co do
        Dody i Verbyto sądzę,że taka muzyka może trafić jedynie do jakiejś części
        nastolatków,a o poziomie muzycznym tych zespołów wolę się nie wypowiadać.Czy
        nie lepiej byłoby zaprosić jedną prawdziwą gwiazdę,a pozostałą część programu
        wypełniłyby lokalni wykonawcy.Ja osobiście lubię Myslovitz,ale wiem że zespół
        ten nie pociągnie większej liczby mieszkańców.Może należałoby się zastanowić
        nad zespołami,które sprawdzają się na podobnych imprezach np.Lady
        Pank,Perfect,Maanam lub Big Cyc.
        • just_mar2 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 23.03.07, 22:06
          spoglądając na wasze wypowiedzi na temat występu znanych zespolów to uważam że
          najrozsądniej jest zaprosić dwie gwiazdy ze sceny polskiej za miare uczciwe
          piniądze.bo koszt znanych zespołów z górnej półki to min.40000 za jedenego
          wykonawce lub zespół.Ale!!!!!!!
    • ewelinaem Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 24.03.07, 14:34
      Nie wiem na jaki zespół bądź wykonawcę wystarczy kasy, ale myślę że powinien to
      być jeden wykonawca/zespół np. Perfect lub Lady Pank... a resztę niech
      obstawiają lokalne zespoły.I koniecznie przydałby się wodzirej z prawdziwego
      zdarzenia, który ma jakieś doświadczenie w tym kierunku.No i lokalizacja...pod
      domem kultury też nie jest najlepsza...Pozdrawiam!
    • obywatelxx Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 24.03.07, 21:54
      Jeżeli myślicie, że koncert zespołu grającego ambitną muzykę (powtarzam raz
      jeszcze moje typy: TSA, DŻEM, COMA, CREE) nie przyciągnie ludzi, to jesteście w
      błędzie, bo jeżeli publika przybyła tłumnie do Olbrachcic na DŻEM i zapłaciła 40
      zł za bilety, to chyba coś musi w tym być! A jeżeli zaprosicie disco polo
      stracicie podwójnie, gdyż ja bynajmniej nie wierzę, że w takich okolicznościach
      byłby możliwy koncert zespołów CROSSROCK czy STRATUS. Oczywiście ludzie bawic
      się będą, bo jak jest alkohol jest i zabawa, ale jak to jest ambicją dyrekcji
      domu KULTURY to...(odpowiedzcie sobie sami) Z resztą spójrzcie prawdzie w oczy,
      każda kolejna próba zaproszenia do Włoszczowy tzw. "sławy" kończyła się
      kompromitacja, bo tak to należy nazwać, jeżeli ludzie na koncert idą nie słuchać
      muzyki, tylko patrzeć na piękne i wypudrowane noski pseudo piosenkarzy. Myślę,
      że zgodzą sie wszyscy z tym, iż inaczej było na koncercie grupy IRA. ludzie nie
      tylko z Włoszczowy bo wiem, że niektórzy przyjechali nawet z Katowic, Łodzi i
      innych miast. Zabawa była przednia, bo co by nie powiedzieć złego o tym zespole,
      (a można oczywiście wiele) to trzeba przyznać że od 18 lat grają prawdziwą
      gitarową muzykę.
      Może oczywiście ktoś pomyśleć kim on jest żeby się tak wymądrzać... odpowiadam:
      nikim, ale zbyt dużo dobrej muzyki słyszałem na żywo, żeby mi się mogły spodobać
      koncerty "komercyjnych gwiazd".

PS.:Czy to rzeczywiście pomysł domu kultury, żeby dać takie pytanie na forum?
      Myślę że niezły, jakkolwiek wymaga wyciągnięcia odpowiednich wniosków.
      • authority Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 25.03.07, 10:18
        Również popieram Comę - zespół naprawdę na wysokim poziomie.
        Moim drugim typem jest Indios Bravos - bardzo dobre raegge - atmosfera na
        koncertach niepowtarzalna.
        • aguleczek4 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 25.03.07, 16:22
          Proponuje kilka zespołów: Verba, Blog 27 to z polskich, lecz jest jeszcze
          zespół który raczej nie ma szans tu przyjechać, mianowicie Us5. Błagam nie
          disco polo!!!!!!!!!!!!!!!!
          • edith87 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 25.03.07, 17:59
            ojoj... strasznie rozbierzne sa te propozycje i pewnie szanowne jury bedzie
            mialo klopot ;) tak sie zastanawiam i ja obstawialabym na zespol ktory
            jednoczesnie potrafilby zabawic cale towarzystwo, zarowno mlodziez jak i
            starszych i tak przychodzi mi do glowy zespol KOMBI :) co Wy na to?? oni maja
            takie fajne kawalaki , ze mozna pospiewac, potanczyc i jest wesolo:) ( ale
            lepiej wybierzmy kogos na miare mozliwosci, zeby pozniej nie bylo pretensji
            niewiadomo do kogo;/ , pozdrawiam:) )
            • aagnese Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 25.03.07, 18:05
              Hmm faktycznie, ciężko wybrać dobrego artystę na taką okazję. Spodobał mi się
              pomysł z zaproszeniem Myslovitz. Także ich lubię, więc fajnie by było ich tu
              zobaczyć i usłyszeć. :)
              • oryginal4 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 27.03.07, 08:08
                Patrycja Markowska !!!!!!!!!!!!!!
                • sweetbaboon Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 27.03.07, 10:24
                  Może zespół Mech lub TTr2 ??
                  Nie polecam disco polo bo nie chce oglądać, jak ktoś udaje że śpiewa. Występ to
                  występ, artysta obnaża sie przed nami swoimi emocjami nie pokazuje ściemy, chyba
                  że lubicie jak ktoś was robi w balona i ma dzięki temu łatwą kasę... a jak już
                  tak bardzo lubicie to posłuchajcie w domu;)
                  • barbi223 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 28.03.07, 00:18
                    ja rowniez jestem za Kombi albo Lady Pank,ale wiem ,ze i tak to nierealne wiec
                    nie rozumiem po co ten sondaz?
                    • lanion Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 28.03.07, 17:48
                      A moim zdaniem najlepszą gwiazdą byłaby oczywiście Beata Kozidrak. Sadzę że jej piosenki są znane i lubiane zarówno przez starszych jak i młodszych słuchaczy . Ale impreza musi być zdecydowanie na stadionie bo pod domem kultury to znowu będzie kicha, jak zawsze. Beata ma niesamowitego POWERA!!! A disco polo równie dobrze można póścić z głośników i taniej wyjdzie.
                      • blog722 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 29.03.07, 17:21
                        Ją??? Chyba żartujesz. z pewnością weżnie ze 100 000 zł za ruszanie ustami bo
                        oczywiscie nigdy nie widziałem zeby spiewała na realu i w TV i takze byłem na
                        jednym jej koncercie na żywo - PORAŻKA . Najlepiej Disco Polo albo jakis inny
                        szanujący sie wykonawca. STOP OSZUSTOM - bez playbacku!!!
    • elzewio Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 31.03.07, 12:23
      chcemy DISCO POLO!
      • macior79 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 01.04.07, 16:48
        Na ostatnich dniach Jędrzejowa wystąpiła Doda i Virgin. Moze teraz czas na
        nasze miasto.
      • flatron85 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 06.05.07, 13:00
        Co do disco polo nie jestem przeciwny ale dopiero koło północy i bawic sie do
        rana :D
    • songoku323 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 01.04.07, 21:56
      Zaproście zespół Boys albo Akcent! Bo my chcemy się w końcu pobawić przy jakimś
      wykonawcu albo zespole a nie jak zawsze stać i tylko słuchać jak kołki!
      • magilla7 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 02.04.07, 14:53
        Nie róbcie większej wiochy niż ją jesteśmy z tym disco w polu.
    • bozena261 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 02.04.07, 22:26
      Witam wszystkich moim zdaniem najlepiej rozbawiło by Włoszczowską publiczność
      Lady Pank , Kombi , Stachursky , itp. Tak jak Szymon Wydra dał popis było fajnie
      złaszcza przy scenie nie wiem ja z tyłu było, ale na stadionie jak będzie to ok
      będzie jak 7 czy 8 lat temu we wrzesniu
      • mam.kota7 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 05.04.07, 13:33
        bozena261 napisała:

> Witam wszystkich moim zdaniem najlepiej rozbawiło by Włoszczowską publiczność
        > Lady Pank , Kombi , Stachursky , itp. Tak jak Szymon Wydra dał popis było fajni
        > e
        > złaszcza przy scenie nie wiem ja z tyłu było, ale na stadionie jak będzie to ok
        > będzie jak 7 czy 8 lat temu we wrzesniu
        ludzie najlepiej bawia si eprzy starych kawałkach np CZERWONE GITARY TO SA
        ZESPOłY PONAD CZASOWE DLA RóżNYCH POKOLEN
        I TECH TA IMPREZA BęDZIE NA STADIONIE BO KOłO DK JEST MAłO MIEJSCA
    • elo90 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 04.04.07, 21:11
      IRA jeszcze raz!!
      • wolawisniowarules Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 05.04.07, 22:16
        powinni skonczyc raz na zawsze z tym spendem a pieniadze przeznaczyc na potrzeby
        miasta. Zjezdzaja sie z okolicznych wsi, pija tanie piwo w plastiku i jedza
        przypalona kielbase z constaru a pozniej zygaja. zenujaca impreza.
    • mako9000 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 05.04.07, 22:21
      SPICE GIRLS!!
      • aguleczek4 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 07.04.07, 08:17
        Ja już pisałam swoich faworytów. Ale zdecydowanie popieram Gosię Andrzejewicz
        lub Virgin. Tam muzyka jest i do tańca, i do zabawy. POzdrawiam...
    • pthwsa Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 07.04.07, 14:47
      A MOŻE GUNS ,N'ROSES?
    • mam.kota7 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 09.04.07, 11:15
      TO JEST TO POMYSLCIE O KABARETACH NAJLEPIEJ ANI MRU-MRU KABARET łOWCY.B
      KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU
      TO SIE LUDZISKA POBAWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • anetamaks Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 09.04.07, 14:23
      Zespoły Perfect,T.Love...ale żeby nie wstydzić się za naszą publiczność
      • caroline666 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 09.04.07, 20:47
        z tego co wiem ze sprawdzonych źródeł gościem podczas festynu z okazji Dni Włoszczowy będzie...

Stachursky.

i co Wy na to?
    • chuang.tse Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 09.04.07, 22:57
      Stachursky? Osobiście nie przepadam, ale jest znany na tyle dobrze, że pobawią się przy nim i starsi i młodsi. Apeluję o większą ilość stolików z ławkami i atrakcji dla maluchów i młodzieży typo karuzele, itp. Zawsze pisze na ogłoszeniach 'wesołe miasteczko', a tymczasem jest to jedna dmuchana zjedżalnia...
      I oczywiście zabawa na stadionie, nie pod DK-iem.
    • kapparo Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 10.04.07, 17:31
      popieram pomysl z ktoryms z kabaretow.
      a co do muzyki... nasze zespoly nam w zupelnosci wystarcza... no chyba ze bedzie
      jakas nadwyzka finansowa (hehe ;) ) to cos mozna z muzyki jeszcze "dorzucic"
      • magilla7 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 11.04.07, 08:31
        Kabarety raczej sprawdzają się na kameralnych mprezach a nie na wielkich
        spędach przy słabym nagłośnieni.Jeśli gwiazdą miałby być Stachurski to po co
        ten sondaż,gdyż nikt go nie wymieniał.Chyba,że chodzi o prywatne zachcianki pań
        z DK.Organizatorzy ponoć maceniezłe pieniądze w tym roku-liczę więc na jakąś
        gwiazdę,a nie na usypiacza ze Śląska.
        • macior79 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 11.04.07, 10:58
          Muniek Staszczyk i T.Love
        • terefere100 Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 18.04.07, 20:29
          Crossrock to podstawa fajny zespół ;)

Ale jeśli kasa jest to można zaszaleć czemu nie :P No to może by tak hmm...
          Ja nie wiem ja nie starszej daty bo ja jeszcze "gówno" i się przyznaje(13
          lat)przepraszam za określenie ale może takie T.Love ;D
    • chuang.tse Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 12.04.07, 22:38
      T Love to świetny pomysł! Jednakże nie wiem czy już nie jest ustalone...
    • ftosiek Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 13.04.07, 11:57
      hehe.. no tak.. jak zwykle wiele propozycji... spedzalam wiele zasu w dk i
      wiemjak tam jest... itakwybiora wszystko sami... ale ludzie maja raje..disco
      polo bedzie najlepsze ludzie sie pobawia i posmieja. boys bsdzie najlepsze...
      tylko na poczatek moze tak pomyslec o tym aby byly pne na stadinie... pzdr
    • nadianatasza Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 16.04.07, 17:31
      witam! mysle z przydał by sie ktos łagodny w tym oku moze kasia cerekwicka nie
      tylko by zaspiewała ale moze i zatanczyła, lub gosia andrzejewicz!!
      • pthwsa Re: Sondaż na temat Dni Włoszczowy 19.04.07, 20:27
        DZEM gra 16 czerwca w Radomsku,a u nas nie może???
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka