Dodaj do ulubionych

Do zakochania jeden krok...

09.05.07, 15:27
Maj to miesiac zakochanych. Czy w sercu ktoregos lub ktorejs z szanownych
forumowiczow zagoscilo juz to uczucie? Ja osobiscie sklaniam sie ku
gwiazdce82. Jej posty napawaja mnie taka radoscia i checia zycia, ze ze
smutkiem klade sie spac nie mogac doczekac sie kolejnego dnia. Moze ktos z
was zna ja osobiscie i doradzi mi czy gwiazdkaaa82 to fajna dziewczyna i czy
warto sie z nia umowic..?
Obserwuj wątek
    • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 09.05.07, 17:54
      Ale wymysliles post....hahaha dobre:)))))
      • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 14.05.07, 19:18
        gwiazdeczka nie swiruj tylko powiedz cos o sobie :) zaspokoj ciekawosc schede i
        moja rowniez :)
        • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 15.05.07, 01:36
          hehe a co mam niby o sobie napisac(jeszcze na forum).A moze Ty cos napiszesz o
          sobie albo schede.Pozdrawiam:)))
          • schedapodentyscie Re: Do zakochania jeden krok... 15.05.07, 03:04
            gwiazdkaaa dni mijaja, a Ty nic nie piszesz.. Musisz sie naprawde bardziej
            postarac i napisac cos o sobie. To,ze jeswtes szatynka to juz wiemy. Masz
            krotkie czy dlugie wloski?
          • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 16.05.07, 11:00
            gwiazdeczko a o czym tu pisac ? wloszczowianin calkiem normalny no moze nie
            calkiem ale to chyba nic dziwnego ? znam bardziej walnietych ludzi i jakos
            zyja :D chcesz cos wiedziec o mnie zadzown :) ;P nr znajdziejsz w ksiazce
            telefoniczej :P gdzies tam jest :P buzka:P
            • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 17.05.07, 00:50
              schede a czemu pytasz???Co zakochałes sie???hehe (średnia długosc:))
              • schedapodentyscie Re: Do zakochania jeden krok... 17.05.07, 16:07
                gwiazdko nie pytalem o glowe, ale dobrze wiedziec...
                • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 17.05.07, 17:09
                  hehe... tak tez myslalam i ci odpisalam
                  • schedapodentyscie Re: Do zakochania jeden krok... 17.05.07, 19:20
                    gwiazdko a jaka jest twoja ulubiona figura geometryczna w tym miesiacu?
                    Trojkacik czy prostokacik?
                    • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 17.05.07, 21:51
                      schede w tym miesiacu pięciokącik:))))))))heh
                      • schedapodentyscie Re: Do zakochania jeden krok... 18.05.07, 13:40
                        niesamowite... koniecznie musze to zobaczyc.., Jak ty to robisz? A moze ktos ci
                        pomaga?
                        • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 18.05.07, 19:03
                          hehe... schede a jak ja to robie to jest już moja tajemnica
                      • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 18.05.07, 15:33
                        Gwiazdka :D nie zmieniaj tematu :P mialas napisac cos o sobie i co ? :P i nic :
                        ( nie badz taka tajemnicza :P
                        • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 18.05.07, 19:02
                          kikos1:) nie zmieniam tematu,ale czemu tak Ci zależy żebym napisala cos o
                          sobie.... Ty też chcesz sie umówic????heh Pozdro:))))))
                          • schedapodentyscie Re: Do zakochania jeden krok... 19.05.07, 02:23
                            kikos1 odczep sie od gwiazdki. Ona jest moja! I to ja bede wkrotce mierzyl boki
                            jej pieciokata... I to bardzo dokladnie. Juz niedlugo gwiazdko...:))
                            • schedapodentyscie Re: Do zakochania jeden krok... 19.05.07, 02:29
                              bez urazy kikos, ale ty mi tu do gwiazdki nie startuj. Slyszalem,ze aliali jest
                              niezla i szuka partnera wiec mozesz do niej z wodka pojechac:))
                            • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 19.05.07, 08:38
                              hmmmmmmm schede powiadasz już niedługo....Aaaa to bardzo Ciekawe....Pozdro.
                              • schedapodentyscie Re: Do zakochania jeden krok... 19.05.07, 17:02
                                ciekawe? I tylko tyle? Nie jestes wcale podekscytowana?
                                • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 19.05.07, 19:15
                                  schede jasne,że jestem!!!!!!!!
                          • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 25.05.07, 12:57
                            schede jestes egoista :D :D spokojnie gwiazdko ja sie nie umawiam z kobietami
                            (nie swoimi) :P ale buzka ;P i wciaz prosze o uchylenie tajemnicy ;P kim Ty do
                            cholery jestes ? :D schede a Ty sie tak nie denerwuj :D to od Gwiazdki zalezy
                            czy Twoja bedzie ;P na mnie juz raczej za pozno :D
                            • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 25.05.07, 20:40
                              hmmm.... kikos powiadasz, ze z nie swoimi dziewczynami sie nie
                              umawiasz...o,prosze,prosze, jaki pożądny z Ciebie facet:))))Ale czemu Ci tak
                              zalezy wiedziec kim jestem????Ciom????W sumie moze sie znamy chociazby z
                              widzenia...Pozdrowionka dla Ciebie:))
                              • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 22:52
                                pewnie sie i znamy :P choc..zalezy od wieku :D jesli masz ponizej 20 to raczej
                                nie pewnie i szkoda ale coz wszystko mozna nadrobic :D ps. wychodze ostatnio na
                                spacer ....a ja tu nikogo nie znam :D
                                • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:21
                                  kikos chciałabym, żeby ....nascie mi sie jeszcze wróciło...Nikogo nie znasz???
                                  to gdzie Ty sie podziewasz?????hihi Pozdro/
    • trudru Re: Do zakochania jeden krok... 17.05.07, 18:37
      Oto coś niebanalnego. Pooopieram!
    • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 22.05.07, 23:58
      hmmm schede, gdzie Ty sie podziewasz....Co tak jakos zamilkłes?????:)))
    • nadianatasza Re: Do zakochania jeden krok... 25.05.07, 11:47
      Stan zakchania jest naprawde piękny a najpiękniejszy gdy jest ze wzajemnością,
      niestety nie zawsze może on trwac wiecznie, chodz każdemu tego życze.
      Najbardziej boli gdy jedna z połówek pmarańczy mówi "nie" wtedy drugiej połówce
      pęka serce, więdnie, niszczeje i umiera z tęsknoty bo "kto z miłości nie umarł
      nie potrafi życ, moje serce kiedyś złamane mocnie kocha dziś" i mam nadzieje że
      kiedyś i moje pokocha ponownie. Tej pięknej wiosny i prawie już lata życze
      najprawdziwszej miłośći każdemu z was :) pozdrawiam!
      • estera46 Re: Do zakochania jeden krok... 26.05.07, 20:00
        Kikos nie rezygnuj z Gwiazdki.Ten scheda po dentyście nie pasuje do niej a
        Ty i ona jesteście chyba z jednej bajki. Jeszcze jest maj , magia
        trwa ,przystępuj do akcji.
        • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 22:54
          olaboga :O mam poparcie w dloniach ziomow :D czytalas gwiazda ? ja zrywam
          zareczyny i idziemy w tango ;) moze jakis kontakcik ? telefonik ? czy cos :o
          male randevous ?:>
          • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:24
            Niom widzisz kikos, jakie masz poparcie....Małe randevous????hehe
            • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:36
              fiu fiu jaka szybka odpowiedz widze ze CI sie nudzi wieczorowa pora :P
              buzka ... to raczej ja czekam na propozycje ps.dostosuje sie jestem elastyczny
              w miare mozliwosci :P ps. zawsze mozesz wyslac wiadomosc ;)
              • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:37
                tylko jak sie je do cholery odbiera :D
              • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:43
                hmmmm.... czy ja wiem czy mi sie nudzi.....???Zależy tez kiedy...gdzie mam Ci
                wysłac tą wiadomosc???Moze pocztą gołebia???:))))Buziaki.
                • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:49
                  ps. masz poczte na forum ;P tak jak wczesniej napisalem www.gazeta.pl i poczta
                  badz na gorze tej stronki poczta :P
                  • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 29.05.07, 00:19
                    nom cos tam mam....
                    • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 29.05.07, 00:23
                      a ja nic :(( mam nadzieje ze nie wyslalas golebia bo balkon zamkniety juz a
                      przez okno na verticu sie nie zmiesci:P
                      • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 29.05.07, 00:43
                        uuuuuuuuuuuuu to mamy problem, bo gołebia już wysłałam....I co teraz bedzie????
                        hehe...Ps.A czemu to jeszcze nie spisz????Pozdro.
                        • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 29.05.07, 02:12
                          noc..najlepszy czas na poskladanie mysli, nauke i ...ogladanie filmow :)
                          • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 00:01
                            :)))
                            • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 00:06
                              fiu fiu nocny z CIebie marek ale zbytnio rozmowna nie jestes :P
                              • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 00:11
                                A z Ciebie równiez nocny marek...a z tym ze nie jestem rozmowna to chyba Ci sie
                                wydaje.....???Buzki...
                                • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 17:43
                                  ojc napewno mi sie nic nie wydaje :D raczej milczek ;P tu mi poczta peka od
                                  braku nowych wiadomosci czuje sie przygnebiony z tego powodu :((( :P nocny a no
                                  nocny kiedys zamiast pisac moze spacerek ?:P
                                  • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 22:19
                                    kikos oj nie, nie, nie milczkiem to nie jestem...może czasmi...A serio to wiesz
                                    musze sie zastanowic co napisac, bo przeciez mozliwe ze sie znamy...hehe
                                    Buzki:)))
                                    • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 22:34
                                      Żebys nie mówil ze Ci nie odpisuje to sprawdz sobie ta poczte:))))
                                      • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 23:18
                                        jestem...pozytywnie zaskoczony i to nawet bardzo :P ps. raczej sie znamy :P
                                        jeden rocznik jedna szkola o ile mowa o wloszczowskiej ?;P
                                        • gwiazdkaaa82 Re: Do zakochania jeden krok... 30.05.07, 23:47
                                          tak mowa o włoszczowskiej, ale rocznik raczej nie ten sam....
                                          • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 04.06.07, 18:47
                                            Ty wiesz...a ja wciaz nie :P niedobrze niedobrze :D
        • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:38
          ps. dziekuje za poparcie :) dostalabys kwiatka ale nie wiem kim jestes :D
          • kikos1 Re: Do zakochania jeden krok... 28.05.07, 23:42
            jesli ktos nie wie :D ja nie wiedzialem ale juz wiem :D gazeta.pl
            pozniej poczta i :o konto pocztowe a to Ci nowina :x i mozna sie w latwy i
            prosty sposob komunikowac :)))))
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka