discoverer80 16.10.07, 18:22 Nie wiem kto osmielil sie tak wymazac przystanki nazwami podrzednych klubow pilkarskich... Bo tak dla przypomnienia: KRASOCIN jest ZLOCISTO KRWISTY!!!!!!! KORONA!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cineo Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 03.11.07, 23:34 swoją drogą - przystanki należy zostawić pasażerom :) Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 10.11.07, 23:29 zaden klub bez histori!!! zadna korona!!! only LEGIA!!! re5pect mistrz,mistrz LEGIA MISTRZ!!! Odpowiedz Link
cineo Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 11.11.07, 22:55 nict_d2 napisał: > zaden klub bez histori!!! zadna korona!!! > only LEGIA!!! > re5pect > > mistrz,mistrz LEGIA MISTRZ!!! no i Koroneczka jako wicelider tabeli w pięknym stylu odskoczyła Legii, a Legia cóż...to już nie ta sama Legia Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 18.11.07, 18:26 Panie Cineo korona jest druzyna na 1 sezon!!! jeszcze 3 lata temu polowa ludzi z kielc moze wiedziala o tej druzynie ale nikt nie przywiazywal do niej uwagi bo zadnych sukcesow nie odnosila (i do tej pory nie odnosi) stadion mieli taki jaki my mamy obecnie w Krasocinie a nagle gdy druzyna znalazla sponsora i trenera (wdowczyka) i zaczela regularnie wygrywac to jakos z nikad kibice sie pojawili ultrasi (hahaah) i nie wiadomo co jeszcze... wielcy fani... nawet łebki w Krasocinie chodza z szalikami druzyny ktora WOGÓLE NIE MA HISTORII!!! WOGÓLE!!! musi jeszcze kilka ladnych lat minac zeby Korone mozna bylo porownywac do Legii (jezeli wogole bedzie mozna porownywac) a jesli chodzi o Legie to coz w tym sezonie wygrali 8 meczow z rzedu i pozniej kryzys... ale mam nadzieje ze wszystko sie dobrze potoczy. Legia ma bardzo bogatego sponsora (ITI) wiec miejmy nadzieje ze wkrotce doczekamy sie ligi mistrzów w Polsce!!! A poki co cieszmy sie z awansu Naszych do EURO '08 re5pect Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 19.11.07, 16:00 Postaram sie odp na pewne dreczace mnie wypowiedzi... nict_d2 napisał: > Panie Cineo korona jest druzyna na 1 sezon!!! na jaki jeden sezon??? odkad weszli do ekstraklasy sa caly czas w czubie tabeli!!! > ...druzyna znalazla sponsora... i widac efekty, nie dziwie ci sie ze zazdroscisz hehe > a jesli chodzi o Legie to coz w tym sezonie wygrali 8 meczow z rzedu i pozniej kryzys.. tak dla przypomnienia zaczelo sie od KORONY!!! > WOGÓLE NIE MA HISTORII!!! dlatego ja tworzymy, KORONA DUMA I SLAWA!!! RESPECT Odpowiedz Link
subolgest Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 26.11.07, 16:44 Krasocin ma tyle wspólnego z Koroną co Wierna z Legią więc skończcie głupie gadanie Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 26.11.07, 21:43 Ale kolego wcale nie musisz sie do tego watku przylaczac... W naszej miejscowosci jest wielu kibicow pilki noznej, ale nie przypominam sobie aby ktos kibicowal Wiernej... wiec tym bardziej Krasocin nie ma nic wspolnego z outseiderami z Malogoszcza. Odpowiedz Link
subolgest Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 27.11.07, 23:06 naucz się czytac ze zrozumieniem Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 30.11.07, 19:57 Nastepny, ktory sie martwi o moje czytanie, hehe... Szkoda, ze ty niezrozumiales mojego przeslania... KORONA!!! Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 01.12.07, 13:07 ale Panowie albo Panie :) po co się kłócić??? Korona ostatnimi razy cos nie pokazuje zeby miała walczyć o mistrzostwo... a Legia mozolnie ale do przodu tylko ze Wisła juz daleko... Zobaczymy co pokaże Legia, Korona, Wisła i reszta czyli cała triada na boisku... Niech wygra lepszy!!! re5pect Odpowiedz Link
subolgest Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 01.12.07, 15:04 Chodziło mi panie discover o to że nie zrozumiałes o co chodzi! A chodzi mi o to że śmieszą mnie wpisy "Krasocin jest żółto- czerwony" bo mieszkam obok i jakos nie widze tych barw, tego FC Krasocin więc nie gadajcie głupot bo się tylko ośmieszacie... podobnie Bukowa jest wielce za Koroną i Czostków lol lol lol Ciekawe 5 lat temu za kim byłes? Odpowiedz Link
cineo Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 01.12.07, 23:06 subolgest napisał: > Chodziło mi panie discover o to że nie zrozumiałes o co chodzi! A chodzi mi o t > o że śmieszą mnie wpisy "Krasocin jest żółto- czerwony" bo mieszkam obok i jakos nie widze tych barw, tego FC Krasocin więc nie gadajcie głupot bo się tylko ośmieszacie... podobnie Bukowa jest wielce za Koroną i Czostków lol lol lol Ciekawe 5 lat temu za kim byłes? taka jakaś zawiść wyziera oczyma złemi z tej wypowiedzi - odczuwam.... a niech jedni będą krwisto-czerwoni a inni czarni, jeśli mają ochotę, byleby to nikomu nie szkodziło... Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 02.12.07, 14:08 subolgest napisał: Ciekawe 5 lat temu za kim byłes? Ahhh, pamietny 2002 rok, sponsorem strategicznym zostal Kolporter, trzecia liga, wtedy sie zaczelo... mysle ze Ci wystarczy. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
subolgest Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 09.12.07, 20:14 Twoja wypowiedz mówi wszystko kibicu sezonowy Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 10.12.07, 11:56 subolgest napisał: > Twoja wypowiedz mówi wszystko kibicu sezonowy Oczywiscie z sezonu na sezon:) Odpowiedz Link
cineo Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 01.12.07, 23:40 nict_d2 napisał: > ale Panowie albo Panie :) po co się kłócić??? > Korona ostatnimi razy cos nie pokazuje zeby miała walczyć o > mistrzostwo... a Legia mozolnie ale do przodu tylko ze Wisła juz > daleko... > Zobaczymy co pokaże Legia, Korona, Wisła i reszta czyli cała triada > na boisku... Niech wygra lepszy!!! > re5pect ot i mądrość....dla mnie i tak w obliczu zbliżającego się EURO 2012 i w związku z eliminacjami do kolejnych mistrzostw świata - naszej reprezentacji - najistotniejsza jest duma narodowa :) Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 06.12.07, 20:13 Dokładnie Panie Cineo "Jedna droga dla Kraju" Obyśmy w 2012 roku mogli podyskutowac o tym jak to Polska wygała Euro!!! re5pect Odpowiedz Link
pawel7-13 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 06.12.07, 21:23 podzielam wasze zdania re5pect Odpowiedz Link
subolgest Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 27.02.08, 11:28 a nie lepiej w 2008? :) Odpowiedz Link
zeppelyn Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 01.03.08, 21:41 Mimo iż mam spory sentyment do Korony, pozdrawiam tych co włażą w tyłek nie wiadomo komu i po co (chyba sobie nawzajem)i wypisują na ścianach bzdurne Korona Kielce. Pozdrawiam ich idiotyzm i brak mózgu bo tylko tak można nazwać niszczenie wspólnego dobra jakim są m.in. przystanki. Niestety myślenia i dobrych nawyków jakie kształtuje w dużej mierze piłka nożna tym ludziom nie przybędzie, jeżeli wraz z całym społeczeństwem są świadkami niszczenia sportu w gminie Krasocin. Dzięki szefostwu UG prawdopodobnie po raz drugi w historii jedyna drużyna piłkarska wycofa się z rozgrywek, a i czekać jak stadion w Krasocinie zarośnie trzciną. Zamiast na bazie doświadczeń wielu ludzi związanych ze sportem w Bukowej budować bazę dla młodzieży w Krasocinie i Olesznie, a być może w dłuższej perspektywie drugą drużynę seniorów, kombinuje się tak, że aż żal tyłek ściska. Różni ludzie maja chore pomysły i próbują zrobić coś na czym sie kompletnie nie znają. Niestety czym więcej tego typu dziwnych inicjatyw i politycznych przepychanek, tym więcej napisów na murach i przystankach. Apel do radnych. Zacznijcie ładować Naszą kasę w coś co przyniesie efekty w postaci wykształcenia osobowości przyszłych mieszkańców naszych miejscowości, młodych ludzi mających cel w życiu, samozaparcie, chęć odniesienia sukcesu, umiejętność podejmowania walki, przyjmowania porażek itd. Bo takie właśnie cechy kształtuje sportowa rywalizacja, jednak wiedzą o tym jedynie Ci co mieli ze sportem cokolwiek do czynienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
daun14 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 08.03.08, 21:25 Jak lipie chce zrobic taka inicjatywe ( dokladnie budowe boiska do siatki ) to w gminie podobno zmieniaja temat i tyle . A co do boiska to czuje ze nic predko sie nie wydarzy . Odpowiedz Link
alejandro23 Re: Pilka jest okragla a spodenki opadają... 12.03.08, 10:04 www.youtube.com/watch?v=CVByBQfiXNo Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 29.03.08, 03:13 No to sie narobilo... Zaczyniemy od nowa... Czekam na KSZO;) Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 26.04.08, 11:50 Panowie i Panie... Finał mamy taki, że ta "złocisto krwista" Koronka wraca tam gdzie jej miejsce -> II liga... Cóż korupcja wyszła... Mogło by sie wydawać, że Pan Dariusz W. :-) robi cuda... a on te cuda poprostu kupował... Trudno. Podejrzewam, że 95% Orange Ekstraklasy jest zamieszane w korupcje a PZPN zdaje sie nie dążyć do oczyszczenia piłki... Szkoda mi jest jedynie kibiców tych wszystkich drużyn, bo przychodzili na mecz, robili oprawy, przyśpiewki, cieszyli się ze zdobytego zwycięstwa, a po meczu okazało się, że wynik był z góry ustalony... Moim zdaniem powinno być tak żeby teraz tych sędziów, trenerów i tych ludzi którzy ustawiali mecze wydać nie przed sąd tylko kibicom!! I właśnie kibice by wymierzyli im sprawiedliwość, wtedy polska piłka oczyściła by się sama... Nie było by żadnej korupcji... Tak właśnie powinno być!!! re5pect -> (L) <- Odpowiedz Link
tptmeister Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 27.04.08, 18:36 Hmm...Jestem tylko ciekaw czemu za Legię też się niewzieli??!! Przecież w sezonie 2005/2006 Legia objęła tytuł Mistrza Polski, a przypominam, że w tych latach trenerem Legi był Dariusz Wdowczyk,który w tak negatywny sposób przyczynił się dla Korony...Czy ten sam pan niejaki Dariusz W mógł kupować mecze także wtedy, gdy był trenerem Legii??? Daje to dużo do myślenia... A co wy o tym sądzicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 27.04.08, 22:18 czemu?? bardzo wątpie zeby pan Dariusz W odwazył się na kupowanie meczow w tak powaznej druzynie jak Legia... W Legii poprostu nie dali by mu robić zadnych przekrętow... a druga sprawa to choćby nawet coś z Legią było "nie tak" to Legii i Wiśle nic nie zrobią! bo kto bedzie reprezentował Polske w Europie? Lech? Korona?:-) Widzew? NIE!! Jeden z działaczów Wisły jest zamieszany w korupcje, ale tak jak mowie Legia i Wisła są nietylkalni!! Zasłużyli sobie na to!! a tak na marginesie LEGIA - WISŁA 2:1 :-) -> (L) <- Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 28.04.08, 09:06 odwazyl sie w KORONIE to i w legii tez mogl to robic... A tak na marginesie Wisla grala o pietruszke, a Legii jeszcze daleko do europejskich pucharow... Piszesz, ze LEgia i Wisla sa nietykalne... przypomnij sobie co z robili z nietykalna niegdys Stara Dama, tak wiec nie badz taki pewny... dla przypomnienia gornik-KoRoNA 0-3 !!! Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 28.04.08, 16:45 Wisła nie grała o pietruszkę tylko o podtrzymanie serii nie przegranych meczow a poza tym zawsze taki mecz z Legią warto było by wygrać nie uwazasz? A Korona co z tego, ze wygrala ze słabiutkim Górnikiem jak to właśnie Korona gra o pietruszke!! Przeciez juz i tak nie mają szans na europejskie puchary... no chyba, ze o mistrzostwo Polski grają :-) i jeszcze zapomniałem dodać, ze druga liga się kłanie w Kielcach!! -> (L) <- re5pect Odpowiedz Link
discoverer80 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 03.05.08, 19:45 Wiesz... na wyjezdzie z Gornikiem 3-0 to jest cos. Druga liga klania sie i pada do nog KORONY, bo raczej zostajemy w Ekstraklasie. Poczytaj regulamin PZPN, mozna sie posmiac szczegolnie z kar, ktore naglada PZPN... :) MKS KORONA KIELCE!!! Odpowiedz Link
nict_d2 Re: Pilka jest okragla a bramki sa dwie... 05.05.08, 15:19 Jak by to było z Górnikiem 20 lat temu to by mozna bylo mowic o sukcesie... A co do PZNP-u to szkoda gadać...Odsyłam do linku ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,wid,9905172,wiadomosc.html Odpowiedz Link