zuzaaa 03.07.05, 00:21 zupełnie nie wiem dlaczego miał duże akwarium, rybki, pokarm urozmajcony wapno, filtr i grzałkę. Dzieciaki go karmiły, ale mnie dzisiaj nie podobała się skorupa, zbyt chyba miękka. Smutno nam.Boje sie że coś zaniedbaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 03.07.05, 09:22 a gdzie jest jegop naturalne srodowisko.???? miłośniczko zwierzątek. żółwik tam powinien żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
oneline Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 03.07.05, 10:06 Zdaje mi się ,że ten Dupek ma rację! Nie ograniczajmy wolności zwierzątek. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 03.07.05, 16:01 ten dupek ma ZAWSZE RACJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
szamaniasty Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 04.07.05, 15:49 Zdaje się raczej, że ten dupek nie ma pojęcia o tym, co to jest terrarystyka. No ale cóż - to normalne, że najwięcej do powiedzenia mają zazwyczaj indolenci... Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 04.07.05, 10:49 moze zanies do weterynarza lub zoo i popros o sekcje. Byc moze taka wiedza przyda sie innym. Nigdy nie mialam zolwia, ale dokazdego domownika czlowiek sie przywiazuje. Wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 06.07.05, 19:11 Zuzza bardzo mi przykro :o( Współczuję Tobie i Twoim dzieciom :((( Biedny żółwik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaaa Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 08.07.05, 00:17 Dzięki za współczucie, ale w dalszym ciągu nie mogę dojść do tego co mu było. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 08.07.05, 03:12 Polecam Ci forum Weterynaria: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=525 Może tam uzyskasz odpowiedź na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Dzisiaj zdechł nam żółw czerwonolicy, miał 6 08.07.05, 11:23 6 lat to chyba trochę za wcześnie jak na żółwia? Odpowiedz Link Zgłoś