eps 19.09.05, 13:49 Dziś w nocy zdechła moje Jesinia (szczurzunka). Zaszla ze starości chyba ale jest mo strasznie przykro. :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: zdechła moja ukochana szczurzynka :( 19.09.05, 13:56 eps napisała: > Dziś w nocy zdechła moje Jesinia (szczurzunka). wyrazy wspolczucia. A moze daj cieply dom jakims nastepnym? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: zdechła moja ukochana szczurzynka :( 19.09.05, 19:42 Bardzo mi przykro :( Tak to już jest, że szczurki tak krótko żyją :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mairki Re: zdechła moja ukochana szczurzynka :( 20.09.05, 08:44 Też kiedyś miałam szczurkę.Pamięć o naszych zwierzętach( tych dużych i małych) towarzyszy nam przez całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta [...] 20.09.05, 11:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuefka Re: zdechła moja ukochana szczurzynka :( 20.09.05, 11:26 Nie rozumiem. Nie płaczesz po rodzinie? Rodzina cię nie poznaje? Tak wynika z treści Twojego postu. Zapewniam cię, że zwierzęta mają znacznie bogatszą osobowość niż wielu osobników rodzaju ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.kowalik Re: zdechła moja ukochana szczurzynka :( 20.09.05, 11:31 wuefka napisała: > Zapewniam cię, że zwierzęta mają znacznie bogatszą osobowość niż wielu > osobników rodzaju ludzkiego. O inteligencji i zdolności dostosowania się do reguł społecznych nie wspominając. My, ludzie mamy zaś dodatkowo zdolności twórcze i kulturę, choć to ostatnie, jak widać po niektórych postach - nie wszystkim zostało dane. Odpowiedz Link Zgłoś