cereusfoto 27.04.23, 18:22 Dawno nie sprawdzałam tego forum ale widzę, że link do zdjęcia ptaków nie działa - przynajmniej u mnie. Czy u Was też? Czy nie ma tej strony? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cereusfoto Re: Czy działa u Was link do ZDJĘCIA PTAKÓW? 28.04.23, 16:04 No właśnie. Jak klikam, to nie wyskakuje w ogóle ta strona. Nie wiem dlaczego. Napisałam do GAZETA.PL ale nic jeszcze nie odpisali. Nie wiem czy zlikwidowali ją? Odpowiedz Link
dar61 Onegdaj ... 30.04.23, 21:05 '...Nie wiem dlaczego [...] czy zlikwidowali...' Onegdaj tutejszy portal całkowicie nam wymówił opcję przechowywania naszych zdjęć w schowku - może i w forum to następuje? Odpowiedz Link
cereusfoto Re: Czy działa u Was link do ZDJĘCIA PTAKÓW? 02.05.23, 17:27 Podobno tak było, cytuję: "Drodzy użytkownicy, Bardzo nam przykro, 28 kwietnia 2022 Fotoforum zostanie zamknięte. Wasze zdjęcia to kawałek Waszego życia, nie stracicie ich. Przygotowaliśmy mechanizm, który umożliwi Wam ich pobranie: zaloguj się na stronie konta konto.gazeta.pl i ściągnij swoje zdjęcia. Instrukcja jak to zrobić jest dostępna pod adresem pomoc.gazeta.pl/pomoc/7,154322,28258149,pobranie-swoich-zdjec-z-fotoforum.html Pobranie zdjęć będzie możliwe do 30 listopada 2022. Po 28 kwietnia serwis przestanie być dostępny. Format Fotoforum nie sprawdza się w nowej rzeczywistości i nie jest w stanie odpowiedzieć na dzisiejsze potrzeby użytkowników. Serdecznie dziękujemy za wspólnie spędzony czas i zachęcamy do kontynuowania dyskusji oraz publikowania zdjęć na siostrzanym Forum forum.gazeta.pl Gazeta.pl W trakcie dyskusji bagienny doprecyzował: Re: A co z obiecanym przeniesieniem treści FF ? bagienny 01.04.22, 13:17 Decyzja o zamknięciu Fotoforum nie była dla naszego zespołu łatwa i nie została podjęta pochopnie. Przez długi czas pracowaliśmy nad bezawaryjnością i utrzymaniem serwisu. Niestety, względy prawne oraz technologiczne uniemożliwiają nam przeniesienie serwisu. W związku z tym serwis zostanie zamknięty. Zamknięcie serwisu oznacza, że dostęp do serwisu oraz zawartych na nim treści nie będzie możliwy, po zamknięciu serwisu treści nie będą dostępne. Do 30 listopada 2022, użytkownik fotoforum będzie mógł pobrać, z ustawień swojego konta, zdjęcia opublikowane w serwisie." Odpowiedz Link
palczak.madagaskarski Re: Czy działa u Was link do ZDJĘCIA PTAKÓW? 11.05.23, 22:56 Tak, fotoforum już dawno zostało zlikwidowane. Odpowiedz Link