Dodaj do ulubionych

/Jaką pracę dodatkową polecacie?_

08.01.13, 14:19
Ma ktoś z was pomysł na pracę dodatkową na weekendy? A może jakieś zajęcie związane z dostępem do internetu? Na czym można sensownie dorobić?
Obserwuj wątek
    • lotosowa425609 Re: /Jaką pracę dodatkową polecacie?_ 05.02.18, 09:10
      praca zdalna przez internet jest dzisiaj coraz bardziej popularna. Ale trzeba się na czymś znać. Jak ktoś się zna np. na grafice albo tłumaczeniach, to nie powinien mieć problemu. Ja kiedyś sobie tak dorabiałam dzięki zdalnym konwersacjom
      • remigius991 Re: /Jaką pracę dodatkową polecacie?_ 07.02.18, 09:45
        wydaje mi się że coraz więcej firm otwiera się na możliwość pracy zdalnej. Na tym blogu praca-opolskie.pl/zawod-ktory-mozna-wykonywac-w-domu/ jest opisane jakie zawody możemy wykonywać z domu. To co najważniejsze to fakt, że pracować z domu mogą osoby, które nie mają za dużo kontaktu z klientem i a ich stanowisku wymaga samodzielności. Sam kiedyś tak pracowałem i faktycznie samoorganizacja jest bardzo ważna a plusem jest na pewno wygoda - w końcu oszczędzamy na dojazdach .
    • stojka3 Re: /Jaką pracę dodatkową polecacie?_ 20.03.18, 21:50
      Jeżeli dysponujecie czasem, mogę polecić agencję eurocare www.eurocare.com.pl/praca-opiekunka-niemcy , praca polega na opiece nad osobami starszymi, nie jest łatwa i wymaga cierpliwości, ale na pewno taki jednorazowy wyjazd się opłaca jeżeli chodzi o zarobki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka