Dodaj do ulubionych

Dlaczego warto żyć w K-K?

28.08.05, 23:12
Ja nie wiem. Może ktoś wie....
Obserwuj wątek
    • omen44 Re: Dlaczego warto żyć w K-K? 15.09.05, 12:23
      Miasto K-K nie jest złe. Oczywiście zawsze może być lepiej, ale nie ma co
      narzekać. Mamy piękną niedokonczoną obwodnice, ładne stare miasto w koźlu,
      promenade przy odrze.Mamy bardzo duże perspektywy rowoju, które daje nam rzeka
      odra z portem rzecznym, niedaleko lezy atostrada, ale trzeba zainwestować.....
      • jacenty7 Re: Dlaczego warto żyć w K-K? 20.09.05, 11:26
        No tak to duże atuty: niedokończona obwodnica, stare miasto z cyganami,
        promenada....i perspektywy ...dla wnuków i ich prawnuków ....jeżeli dożyją
        • omen44 Re: Dlaczego warto żyć w K-K? 27.09.05, 12:16
          Obwodnica jest niedokonczona to fakt, ale w sposób znaczny odciążyła centrum
          Kędzierzyna z ruchu ciężarówek i już nie przewozi sie tamtędy materiałów
          niebezpiecznych. A jeśli chodzi o Cyganów to maja prawo sobie żyć gdzie chcą i
          nbie powinno to nikomu przeszkadzać. Ja 15 lat mieszkałem w Koźlu na Rynku i
          jakoś mi nie przeszkadzali. Ja im nie wchodziłem w droge i oni mi też nie
          wchodzili, a że krzyczą to taką mają mentalność i wszelkie odmienne kultury
          powinnismy szanować bo to poprostu jest człowiek.
          • wizard5 dzielnica Port? 27.10.05, 11:34
            Chce sie przeprowadzic wlasnie do K-K,najgorsze wrazenie zrobila na mnie
            dzielnica Port (chyba tak sie nazywa).Reszta jest ok, a co do rynku w Kozlu-
            jest ladny a ze cyganie siedza przy fontannie...no coz przeciez tam
            mieszkaja.Sluza i deptak sa fajnie zrobione.Pozdrowienia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka