jacenty7 28.08.05, 23:12 Ja nie wiem. Może ktoś wie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omen44 Re: Dlaczego warto żyć w K-K? 15.09.05, 12:23 Miasto K-K nie jest złe. Oczywiście zawsze może być lepiej, ale nie ma co narzekać. Mamy piękną niedokonczoną obwodnice, ładne stare miasto w koźlu, promenade przy odrze.Mamy bardzo duże perspektywy rowoju, które daje nam rzeka odra z portem rzecznym, niedaleko lezy atostrada, ale trzeba zainwestować..... Odpowiedz Link Zgłoś
jacenty7 Re: Dlaczego warto żyć w K-K? 20.09.05, 11:26 No tak to duże atuty: niedokończona obwodnica, stare miasto z cyganami, promenada....i perspektywy ...dla wnuków i ich prawnuków ....jeżeli dożyją Odpowiedz Link Zgłoś
omen44 Re: Dlaczego warto żyć w K-K? 27.09.05, 12:16 Obwodnica jest niedokonczona to fakt, ale w sposób znaczny odciążyła centrum Kędzierzyna z ruchu ciężarówek i już nie przewozi sie tamtędy materiałów niebezpiecznych. A jeśli chodzi o Cyganów to maja prawo sobie żyć gdzie chcą i nbie powinno to nikomu przeszkadzać. Ja 15 lat mieszkałem w Koźlu na Rynku i jakoś mi nie przeszkadzali. Ja im nie wchodziłem w droge i oni mi też nie wchodzili, a że krzyczą to taką mają mentalność i wszelkie odmienne kultury powinnismy szanować bo to poprostu jest człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard5 dzielnica Port? 27.10.05, 11:34 Chce sie przeprowadzic wlasnie do K-K,najgorsze wrazenie zrobila na mnie dzielnica Port (chyba tak sie nazywa).Reszta jest ok, a co do rynku w Kozlu- jest ladny a ze cyganie siedza przy fontannie...no coz przeciez tam mieszkaja.Sluza i deptak sa fajnie zrobione.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś