shachar
14.03.14, 00:54
wszystko jest jakieś takie.....popieprzone jest to wszystko...
Chciałabym być wielkim Znawcą od Ukrainy i od Komputerów o Od Czego Tam Jeszcze, a tymczasem gówno wiem o większości spraw. Tera zastanawiam się czy kupując AVG strzeliłam sobie w stopę, bo komputer od roku wysyła mi sygnały, że nie ma miejsca na dysku, ciągle robię clean-up jakiś taki doraźny, ciągle mi wyskakuje okienko, że mało miejsca, MAŁO MIEJSCA KRZYCZY DO MNIE. A tu nagle w mailu przyszło rozwiązanie od AVG, że poprawią performance komputera na razie na próbę, a potem za jedyne 39.99, przypadek to czy nie?? hę?
O Ukraińcach myślę, żeby się nie dali Ruskim sk****nom, ale jak wspomnę II wojnę światową i Czechy, to wydaje mi się że mądrzejsi byli, strasznie mi żal było że Warszawa taka goła i kamien na kamieniu nie ostał się. Nie wiem, co mam myśleć.
Zastanawiam się, czy ktoś coś w życiu tak naprawdę wie dogłębnie? Czy tylko pajacuje że wie i wpędza mnie w kompleksy, że może już coś powinnam/ wypadałoby wiedzieć na pewno?
Pamiętacie Lutego, Dinga, Fleur, jak oni pysznili się tym, po mojemu ,że wiedzieli?
Czy ktoś kuma o czym mówię?