Dodaj do ulubionych

znikamy stad bez slowa 😲

29.12.21, 01:39
po 10-15 latach obecnosci. Czy uwazacie, ze to "grzecznie" wobec nas wszystkich ? Rozumiem, ze zadnego przymusu uczestnictwa nie bylo, nikt niczego nie podpisywal... ale uwazam, ze nalezy nam sie chociaz "pocalujta mnie w dupe".
Pod tym wzgledem hsirk zdal egzamin.
Paco wypial sie na nas, jeszcze wczesniej dingi-rybolog i wielu innych.
Oczywiscie, moze byc choroba, czy odjazd z tego swiata. Tego wykluczyc nie mozna.
Co o tym myslicie ? Ale bez zbytnich filozofii prosze. Pomyslcie o tych, ktorzy lamia sobie glowy, co sie stalo z osoba obecna tutaj przez lata i nagle...
Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 00:09
      Imuś, ale do kogo to?
      Nasza mała grupka wiernych smile tu bywa, a inni, niewierni smile , zniknęli więc nie przeczytają tego.
      No chyba... że czytają i że ruszy ich sumienie.
      • a_iii_ty Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 01:29
        ale pusta ta Cafe Farmazon 😲
        nie ma klientow, nie ma dochodu, jak tu zyc ?
    • krytyk2 Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 19:41
      Każdy z tych stałych uczestników forum mówił przedtem co jest powodem odejścia.Tak było z Rybologiem,tak było z Fleuret,podobnie z Lutym.I nie były to miłe cenzurki.
      • 7zahir Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 20:30
        Nie pamietam , zeby Paco pisał dlaczego nas opuszcza .
        Mnie Imek wyprosił osobiście :-‚
        • a_iii_ty Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 21:18
          buahaha, nic nie napisal, zaciukal kryske edka i dal noge do Szwecji.
        • hsirk123 Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 23:26
          @ może czytałaś, może nie, ale odpisalem
      • a_iii_ty Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 23:33
        nie pamietam ani jednej z cenzurek
    • hsirk123 Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 23:21
      Shakira się zaszczepiła i to mnie niepokoi...
      • a_iii_ty Re: znikamy stad bez slowa 😲 30.12.21, 23:32
        nie wiem co ma zaszczepienie sie do tego ? zatextowalem do niej dzisiaj i jak narazie zadnego znaku, to mnie tez niepokoi.
        • rzeka.suf Re: znikamy stad bez slowa 😲 31.12.21, 02:05
          kallka trop wam rzucila a wy nic big_grin
          • a_iii_ty Re: znikamy stad bez slowa 😲 31.12.21, 02:37
            jaki trop ? gdzie ? jak ?
            • rzeka.suf Re: znikamy stad bez slowa 😲 31.12.21, 02:51
              Niepotrzebnie się odezwałam. Nic jej nie jest, nie martwcie się. Jak chcecie to tropcie, a jak nie chcecie, to zaczekajcie aż się sama zechce odezwać.
              • a_iii_ty Re: znikamy stad bez slowa 😲 31.12.21, 03:01
                nieladnie tak rzeko, mow szybko co wiesz 😎
                • shachar Re: znikamy stad bez slowa 😲 31.12.21, 15:12
                  -kiedy ostatnio zobaczyłam w mojej poczcie, że mam potwierdzić swój udział na forum Farmazonia....
                  nie udawaj, że nie kombinowałeś wysadzić tego forum w powietrze, tylko nie wiesz jak, bo coś tam się pozmieniało, więc zmieniasz, kto może / nie może pisać, zamykasz i otwierasz...

- kiedy zobaczyłam, jak wykasowujesz wątki, w których mało korzystnie się prezentujesz

- kiedy poczytałam, jak nastawiasz łysych na szczerbatych

- kiedy zobaczyłam parę nikiforów ( tradycyjnie Krasiński, babcia z Wisły)

- kiedy uzmysłowiłam sobie, że brak w tobie ciekawości k czemukolwiek, oprócz twoich specyficznych zainteresowań. Każdy temat jest zjechany, nie warty rozwagi.

- kiedy widzę, że jak nukasz klejentów żeby pisali, byleco, byleby pisali, bo tobie jest to do czegoś potrzebne

zobaczyłam wtedy czysto i wyraźnie, że jesteś niezrównoważony. Aż dziwię się, że Basieńka dała się jeszcze raz nabrać.

Zaczepiłam się u Janka w Oceanie i w przeciwieństwie , jest to wlaściciel baru, który nie szarpie się z klientami, czasami wpada na jednego, poklepie wszystkich po plecach i leci dalej. Tam jest po prostu przyjemnie siedzieć.

Nie odżegnuję się od niczego, jakichś dramatycznych pożegnań nie robię, bo wszyscy znają Ocean i tam też bywają, więc z kim się żegnać ?
                  A , jeszcze na Oceanie wisi link do Farmazonii, a u ciebie już nie ma linku do nikogo, nawet twojego ukochanego Lopeza, to też o czymś świadczy.

Nie chciałam tego pisać, bo po co czynić nieprzyjemności, ale z drugiej strony lepiej mieć feedback.
                  I tym zakończę ten wątek.
                  • a_iii_ty Re: znikamy stad bez slowa 😲 31.12.21, 15:58
                    pierdolisz glupoty Goska !
                    • kasuje tylko watku zalozone przeze mnie, i tylko wtedy gdy nie ma tam zadnych wpisow. Po co maja zalegac ?
                    • Kraszewski nie Krasinski kolezanko
                    • nie nukam nikogo bo mi to potrzebne do czegos ! Chcialem tylko by Farmazonia nie miala charakteru blogu z moimi wynurzeniami.
                    • przepraszam bardzo, ale co w tym zlego, ze pisze o moim hobby, takim czy smakim ? Ty oprocz narzekania na swoje warunki pracy nie piszesz o niczym.
                    • nic nie kombinowalem z wysadzeniem w powietrze Farmazonii !
                    • napuszczanie lysych na szczerbatych ??? daj mi przyklad prosze !
                    ••••
                    szanuj swoje "zrownowazenie" i z diagnozami to sie powstrzymuj. Caly ten twoj post to obraz nadwrazliwosci.
                    Ja nawet dla hsirka mam wiecej sympatii po tym co tu wyprawia, niz ty dla mnie.
                    Zycze ci wszystkiego dobrego s nowym godom 🥳
      • 7zahir Re: znikamy stad bez slowa 😲 01.01.22, 17:43
        Tylko 1 raz, Johnsonem, bo musiałam towarzyszyć mamie u lekarza.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka