Dodaj do ulubionych

Komleksy podstarzalych pudernic......

30.12.13, 20:18
....czy niedopieszczonych starych ciot?big_grinbig_grinbig_grin
No bo tak sobie mysle....i dochodze do wniosku - gdzie sa granice zidiocienia?
No bo tak.... - zabawa w necie - zabawa, ale....zaczyna sie robic niesmacznie i wtedy czlowiek zaczyna oczy ze zdumienia przecierac gdy......smirk
Dowiaduje sie od ledwie poznanej osobniczki o jakis prywatnych zobowiazaniach finansowych jakiegos Bogu ducha winnego czlowieka z Lodzi wobec owej osobniczki, otrzymuje mailem zdjecia owego czlowieka ze wspolnej wycieczki do Paryza, slucha przez telefon fragmentow zyciorysu tegoz czlowieka, jego corki z USA, o zonie itd, itp.....Chore? Chyba tak.smirk
Potem otrzymuje zdejecia niejakiego doktora z Lodzi, jego zony, informacje z zycia prywatnego i....zaczyna sie robic coraz mniej przyjemnie i....czlowiek zyczyna przecierac oczy coraz bardziej ze zdumienia pytajac sie siebie .......w co wdepnal?smirk No, chce zaoszczedzic innym bylym znajomym opisu z ich zycia, zawodow, zdjec i opisow ze wspolnych spotkan bo.....mysle ze wkraczamy na teran szpitala psychiatrycznego - w ktorym te "osobki" znajdowac sie juz powinny.
Jedno trzeba przyznac - zawsze i to jakims cudem kolejne "ofiary" na jakis czas uda im sie pozyskac.
Ale....mysle, ze do czasu.big_grin
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:24
      ...........i mysle, ze powinienem b l te niekonczace sie rozmowy telefonioczne nagrywac. Bylby niezly material dla psychiatry.big_grin
      Niestety, z medycyna mam malo wspolnego ale taka znajomosc to raczej jako ostrzezenie dla innych to......brrrrrrr.....big_grin
      • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:30
        po prostu olej
        • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:38
          z jednej strony masz racje ale.....obserwujac dzialania tych pudernic od paru lat - stwierdzam ze kazdego powoli biora na "tapete", wkradajac sie najpierw "w laski" prywatnego zycia a potem obszczekujac w najobrzdliwszy sposob na forum publicznym. Mnie to wisi, bo ja mam skore slonia ale gdy kiedys trafia na kogos o slabszej kondycji psychicznej moze to miec kiepskie skutki, nie uwazasz?
          I tak w sumie dzialalnosc tych "damulek" jest obrzydliwa. I najsmieszniejsze jest to, ze ciagle sie na to ktos nabiera. A o ich najnowszym przyjacielu ja tez sie od pudernicy pare ciekawostek rodzinnych - a w szczegolnosci o zonie dowiedzialem....smirk Od pudernicy, naturalnie......smirk
          Czy to nie jest chore? Czy ja spowoiednikiem jestem czy skrzynka informacji?smirk
          Tak jakbym nie mial nic ciekawszego do roboty.....big_grin

fenikss.2972 napisał:

> po prostu olej
          • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:41
            ..i tak w sumie to jest.....DNO.
            I ze ja musialem w tym gownie uczestniczyc......smirk
            Bleeeee....
            • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:44
              olej
          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:42
            owszem
            przerobiłem to
            ale robiąc to samo - dajesz pożywkę do kolejnych bzdur
            • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:47
              myslisz? No, ale ile mozna? Przeciez to nudne.....big_grin
              Chlopy daly dyla z domu, zycie ucieka i tak to potem wyglada.....big_grin
              fenikss.2972 napisał:

> owszem
              > przerobiłem to
              > ale robiąc to samo - dajesz pożywkę do kolejnych bzdur
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:51
                nie rób tego samego.....
                wiem, że ośmieszanie bliskich - Twojej żony - na forum, na którym nawet jej nie ma - to szczyt chamstwa - ale to świadczy nie o Tobie czy żonie - to świadczy o tych, którzy się dopuszczają zachowań poniżej poziomu kreta
              • k.karen Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:55
                Zorro, ale my to wszystko wiemy, naprawdę. A nawet jeszcze więcej!

Nie warto, mówię Ci nie warto. Feniks dobrze Ci radzi. Szkoda czasu, bo nerwów dawno już nie ma z naszej strony, coraz rzadziej się z tego też śmiejemy, a poza tym tak już poważnie - to nawet nie wypada się śmiać z tak żałosnych i przegranych istot.
                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:57
                  ja mu się nie dziwię
                  bo to jest zagranie poniżej jakiegokolwiek poziomu
                  ale po prostu nie warto
                  • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:25
                    eeeeeeeeeee........tam ponizej poziomu. Sakral vel Mirek bardziej "po uszach "zaliczyl. Ode mnie niestety tez.....Glupio, jakos....smirk
                    fenikss.2972 napisał:

> ja mu się nie dziwię
                    > bo to jest zagranie poniżej jakiegokolwiek poziomu
                    > ale po prostu nie warto
                    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:32
                      chyba prym w obrażaniu siebie nawzajem wiedliśmy my
                      tak jak ja kiedyś - dałem się podjudzać przeciwko innym ludziom
                      a dziś - cytuje się chłopczyka w płaszczyku - dla swoich potrzeb

powinieneś mieć satysfakcję z tego, że dwa chamy potrafią rozmawiać - wyższe sfery nie

i to jest dobra lekcja smile

1zorro-bis napisał:
                      > eeeeeeeeeee........tam ponizej poziomu. Sakral vel Mirek bardziej "po uszach "z
                      > aliczyl. Ode mnie niestety tez.....Glupio, jakos....smirk
                      • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:36
                        ....sorry, ze znowu skopiowalem - ale to jest to GOWNO, o ktorym przed chwila pisalem.smirk
                        ........"Tak sie zastanawiam tylko skad na mojej poczcie znalazly sie maile niejakiego Kolpanowicza? hmmmm................................... i nie tylko jego.... :":
                        Wlazla do mojej poczty?!smirk
                        • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:38
                          Zorro no ja Cię proszę suspicious

zmień hasło suspicious nie będę przerabiał od nowa teorii spiskowych i włamań na pocztę suspicious

1zorro-bis napisał:

> ....sorry, ze znowu skopiowalem - ale to jest to GOWNO, o ktorym przed chwila p
                          > isalem.smirk
                          > ........"Tak sie zastanawiam tylko skad na mojej poczcie znalazly sie maile nie
                          > jakiego Kolpanowicza? hmmmm................................... i nie tylko jego
                          > .... :":
                          > Wlazla do mojej poczty?!smirk
                          >
                          • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:40
                            powiem krotko: DNO.big_grin
                            I jeszcze raz: DNO.big_grin
                            Babsztyl powinien sie leczyc.
                            Myslisz, ze jest jeszcze czas?smirk
                            • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:42
                              szczerze.... ?
                              przed końcem świata nie zdąży big_grin big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> powiem krotko: DNO.big_grin
                              > I jeszcze raz: DNO.big_grin
                              > Babsztyl powinien sie leczyc.
                              > Myslisz, ze jest jeszcze czas?smirk
                              >
                            • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:43
                              i to by bylo na tyle w tym temacie.smirk
                              Bo mysle, ze szkoda czasu aby sie przechodzonymi, podstarzalymi pudernicami dalej zajmowac.big_grinbig_grinbig_grin
                              Jest tyle pieknych i mlodych kobitek na swiecie, nie?big_grin
                • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 21:24
                  masz racje, ale ....ja sie nie denerwuje tylko sie dziwie.big_grin
                  Jak dlugo mozna tak sobie zycie (pudernic) pieprzyc? Przeciez jest na swiecie fajnie, nie?big_grin
                  k.karen napisała:

> Zorro, ale my to wszystko wiemy, naprawdę. A nawet jeszcze więcej!
                  >
                  > Nie warto, mówię Ci nie warto. Feniks dobrze Ci radzi. Szkoda czasu, bo nerwów
                  > dawno już nie ma z naszej strony, coraz rzadziej się z tego też śmiejemy, a poz
                  > a tym tak już poważnie - to nawet nie wypada się śmiać z tak żałosnych i przegr
                  > anych istot.
    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 30.12.13, 20:29
      tak
      wiem
      ja się dowiadywałem szczegółów o charytatywnej działalności na rzecz jakiejś strasznie niewdzięcznej kobiety, kwoty, zdjęcia, historia choroby, życiorys jej i syna
      ja to wszystko znam

Zorro - wyhamuj - nie warto
    • sorel.lina Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 00:22
      1zorro-bis napisał:

> Potem otrzymuje zdejecia niejakiego doktora z Lodzi, jego zony, informacje z zy
      > cia prywatnego i....zaczyna sie robic coraz mniej przyjemnie i....czlowiek zycz
      > yna przecierac oczy coraz bardziej ze zdumienia pytajac sie siebie .......w co
      > wdepnal?smirk

Co do powyższego nie mieliśmy cienia wątpliwości, że tak właśnie się działo, bo o "dyskrecji", "dobroci", "klasie" i "wysokim poziomie etycznym" tych osób oboje z WU przekonaliśmy się bardzo szybko. I było nam wtedy tak przykro i gorzko, jak Tobie teraz.
      Ale Zorro, one naprawdę nie zasługują na takie uczucia. Nawet na takie.
      Trzymaj się, Zorro - najważniejsze, że w końcu otworzyłeś te oczy! smile
      A wiesz: co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. smile

• fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 00:26
        Sorel..............
        ja obrażałem ludzi bo uwierzyłem.......
        dokładnie tak samo
        więc wiem
        a Zorro ?
        jest całkiem w porządku
        bo jeśli nie..............to ja też nie.............. smile
        • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 07:54
          to ja uwazam, ze teraz powinno sie zalozyc nowe FORUM. "Forum naiwnych idiotow", i wszyscy powinnismy sie do niego zapisac.....big_grin
          fenikss.2972 napisał:

> Sorel..............
          > ja obrażałem ludzi bo uwierzyłem.......
          > dokładnie tak samo
          > więc wiem
          > a Zorro ?
          > jest całkiem w porządku
          > bo jeśli nie..............to ja też nie.............. smile
          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 09:33
            Alez ja nigdy nie zaprzeczalem zem idiota, gbur i prostak big_grin
            • k.karen Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 09:38
              Co tam... Obyśmy nigdy nie byli zgorzkniali!
              I tego życzę Wszystkim na ten Nowy Rok smile
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 10:54
                i obyśmy zdrowi byli......... big_grin

...............na ciele też big_grin big_grin big_grin

k.karen napisała:

> Co tam... Obyśmy nigdy nie byli zgorzkniali!
                > I tego życzę Wszystkim na ten Nowy Rok smile
                • hardy1 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 11:22
                  Dokładnie to to! Na ciele też smile Nie ma jak dwa w jednym w Nowym Roku też smile
            • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 12:20
              no, tutaj muszem bez bicia siem przyznac, zem siem az za takiego naiwnego idiotem nie mial.big_grin
              fenikss.2972 napisał:

> Alez ja nigdy nie zaprzeczalem zem idiota, gbur i prostak big_grin
              • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 12:29
                ..................a "damy" dalej nie odpuszczaja tylko jakies stare brudy wyciagaja......smirk
                WSTYD.
                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 12:42
                  bądź dobrym samarytaninem .........

współczuj Zorro...............współczuj.................big_grin big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> ..................a "damy" dalej nie odpuszczaja tylko jakies stare brudy wycia
                  > gaja......smirk
                  > WSTYD.
                  >
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 12:43
                zawsze byłem samokrytyczny big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, tutaj muszem bez bicia siem przyznac, zem siem az za takiego naiwnego idiot
                > em nie mial.big_grin
                > fenikss.2972 napisał:
                >
                > > Alez ja nigdy nie zaprzeczalem zem idiota, gbur i prostak big_grin
                >
                >
      • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 00:27
        a w ogóle to się cieszę, że Cię widzę

sorel.lina napisała:

• sorel.lina Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 00:47
          fenikss.2972 napisał:

> a w ogóle to się cieszę, że Cię widzę

Ja też się cieszę, Fenikssie! smile
          I chociaż niełatwy czas przeżywamy teraz z WU, to uśmiecham się, jak zawsze wtedy, kiedy widzę, że są mądrzy, porządni ludzie na świecie. A że kiedyś zbłądzili, dali plamę...? To tym bardziej są ludzcy, bo to widzą, rozumieją i nie chcą już powtórzyć.
          Serdeczności na Nowy Rok dla ptactwa wszelkiego! smile
          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 01:03
            Dzieki za te slowa.
            i Tobie najlepszego Sorel. I WU
            • ulisses-achaj Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 02:21
              Wszystkiego Najlepszego Dworcowym ! smile Nie nadążam za czasem smile

Co do reszty - szkoda każdego słowa ....
              • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 07:56
                i ja tez tak mysle.
                ulisses-achaj napisał:

> Wszystkiego Najlepszego Dworcowym ! smile Nie nadążam za czasem smile
                >
                > Co do reszty - szkoda każdego słowa ....
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 09:29
                Najlepszego Uli big_grin
      • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 07:51
        masz racje. ale okazuje sie, ze wszyscy bylismy podobnie naiwni, bo inaczej skad owe "damy" mialyby prywatne zdjecia konkretnych osob, dane osobowe, adresy, telefony.....smirk
        I potem to we wstretny sposob wykorzystuja. Jeszcze raz powtarzam - ja mam skore slonia ale ktos inny?

>
        > Co do powyższego nie mieliśmy cienia wątpliwości, że tak właśnie się działo, bo
        > o "dyskrecji", "dobroci", "klasie" i "wysokim poziomie etycznym" tych osób obo
        > je z WU przekonaliśmy się bardzo szybko. I było nam wtedy tak przykro i gorzko,
        > jak Tobie teraz.
        > Ale Zorro, one naprawdę nie zasługują na takie uczucia. Nawet na takie.
        > Trzymaj się, Zorro - najważniejsze, że w końcu otworzyłeś te oczy! smile
        > A wiesz: co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. smile
        >
        >
        >
        >
        • wscieklyuklad Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 09:01
          Ta wstępna "miniaturka przyprawiła mnie o dreszcz na przedramieniach" i przed"goleniach". Chyba dlatego, że wszystko co opisujesz, Zorro, jest prawdą. Ale prawdziwe dreszcze zaczęły się w momencie, gdy "nad tekstem nadciągnęły czarne chmury" nagiej prawdy o parze żyjątek. Strofy te spotęgowały dreszcze, jak zawsze, gdy się czymś zachwycę... Ale, że noc była, więc nie szlochałem potem z tego zachwycenia, ale i tak było mi cudnie. Bo tylko noc (choć i dzień takoż) wolna od egzaltacji niesie prawdziwe ukojenie.

Życzę, byś w Nowym Roku jak najrzadziej musiał wywoływać dreszcze czytelnicze przypominaniem tego, co w necie najtragiczniejsze - dno zachowań.

Życzę Tobie ale i innym "dworcowiczom" aby treści wypełniał już tylko delikatny stukot szyn dworcowych i by żadna Sza-"hitka" (biała wdowa) nie detonowała swego pasa w miejscu publicznych spotkań.

Z roz-szronionego Krakowa i spod chmur ciemnych roz-dreszczony przedramiennie i przed"golennie"

Wasz Wu.
          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 09:27
            I Tobie nasz WU mniej zlowieszczych dreszczow big_grin wszystkiego dobrego na Nowy Rok Wam big_grin
          • 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:02
            big_grin big_grin
            No co mogę, uśmiałem się nad tekstem WU, uśmiałem się szeroko, za co WU dziękuję i życzę dobrego, całego Nowego Roku. Bez takich dreszczów big_grin

WU napisał:

> Życzę, byś w Nowym Roku jak najrzadziej musiał wywoływać dreszcze czytelnicze p
            > rzypominaniem tego, co w necie najtragiczniejsze - dno zachowań.

Feniksowi i Dworcowi wszystkiego jak najlepszego smile
            • ulisses-achaj Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:11
              Też się"uchachałem" smile
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:13
                jak to ktoś kiedyś powiedział

nie dajmy się zwariować.......smile

ulisses-achaj napisał:

> Też się"uchachałem" smile
              • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:20
                wiesz....teraz Ty zostales "glownym aktorem".smirkD
                ulisses-achaj napisał:

> Też się"uchachałem" smile
                • ulisses-achaj Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:22
                  zwykła kolej rzeczy ... smile
                  • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:23
                    no big_grin

ulisses-achaj napisał:

> zwykła kolej rzeczy ... smile
                  • 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:39
                    Tak jest, nie dajmy się zwariować.
                    Patrzysz: kwiatek. A to rosiczka...Ups. Ominąć.

ulisses-achaj napisał:

> zwykła kolej rzeczy ... smile
                    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:41
                      rosiczki są bardzo pożyteczne big_grin
                      pożerają upierdliwe muchi........ big_grin

1agfa napisał:

> Tak jest, nie dajmy się zwariować.
                      > Patrzysz: kwiatek. A to rosiczka...Ups. Ominąć.
                      >
                      > ulisses-achaj napisał:
                      >
                      > > zwykła kolej rzeczy ... smile

• fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:42
                        zresztą..................
                        w rezultacie i tak wszystko będzie na Rudą big_grin big_grin big_grin big_grin
                        • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:13
                          biedna......Ruda.big_grin
                          fenikss.2972 napisał:

> zresztą..................
                          > w rezultacie i tak wszystko będzie na Rudą big_grin big_grin big_grin big_grin
                          • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:16
                            no coz.....smirk
                            "Damy" przy starym roku jeszcze narzekaja, ze .....Polaczkom pomagaly.....big_grin
                            To kurde, ja ta bagietke zezarlem w ramach pomocy Polaczkom czy Szkopom? Bo juz sie pogubilem......big_grinbig_grinbig_grin
                            • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:24
                              odkup big_grin
                              niedobrze z długiem na nowy rok zostawać big_grin

1zorro-bis napisał:

> no coz.....smirk
                              > "Damy" przy starym roku jeszcze narzekaja, ze .....Polaczkom pomagaly.....big_grin
                              > To kurde, ja ta bagietke zezarlem w ramach pomocy Polaczkom czy Szkopom? Bo juz
                              > sie pogubilem......big_grinbig_grinbig_grin
                              >
                              • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:22
                                no ale na jakie Konto? Na jakie konto?!big_grinbig_grinbig_grin
                                fenikss.2972 napisał:

> odkup big_grin
                                > niedobrze z długiem na nowy rok zostawać big_grin
                                >
                                > 1zorro-bis napisał:
                                >
                                > > no coz.....smirk
                                > > "Damy" przy starym roku jeszcze narzekaja, ze .....Polaczkom pomagaly....
                                > .big_grin
                                > > To kurde, ja ta bagietke zezarlem w ramach pomocy Polaczkom czy Szkopom?
                                > Bo juz
                                > > sie pogubilem......big_grinbig_grinbig_grin
                                > >
                                • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:27
                                  .......popatrz Kogut.....smirk
                                  Nawet demokracji dworcowej tutaj"damy"....sorry....pudelnice ....zazdroszcza!big_grinbig_grinbig_grin

......."Wyśmienite... syn Laertesa ramię w ramię na jednym wątku z osobistym kabotynem i łachudrą. Pyszne......":big_grin
                                  • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:34
                                    Te suspicious tu nie ma demokracji suspicious

tu są po prostu normalni big_grin

a nie................

ploooose paaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiii a on dał Małgosi japko a mi nieeeeeeeeeeeeeee

big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> .......popatrz Kogut.....smirk
                                    > Nawet demokracji dworcowej tutaj"damy"....sorry....pudelnice ....zazdroszcza!:
                                    > Dbig_grinbig_grin
                                    >
                                    > ......."Wyśmienite... syn Laertesa ramię w ramię na jednym wątku z osobistym ka
                                    > botynem i łachudrą. Pyszne......":big_grin
                                    >
                                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:32
                                  no kurde adresu nie znasz ? big_grin

1zorro-bis napisał:
                                  > no ale na jakie Konto? Na jakie konto?!big_grinbig_grinbig_grin
                                  • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:33
                                    no nie zmam!!!
                                    Za to.....pudelnice znajom!big_grinbig_grinbig_grin
                                    Moze mnie kiedys odwiedzom?smirk
                                    Jak niektorys......big_grin
                                    fenikss.2972 napisał:

> no kurde adresu nie znasz ? big_grin
                                    >
                                    > 1zorro-bis napisał:
                                    > > no ale na jakie Konto? Na jakie konto?!big_grinbig_grinbig_grin
                                    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:37
                                      toś Ty jednak idiota bezkonkurencyjny big_grin big_grin big_grin

zdobądź jakoś big_grin w guglu poszukaj czy coś.... big_grin

1zorro-bis napisał:
                                      > no nie zmam!!!
                                      • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:38
                                        Tyyyyyyyyy czekaj !! mam pomysła big_grin genialnego !!!! big_grin
                                        numer tela znasz - doładowanie sprezentuj big_grin big_grin big_grin

fenikss.2972 napisał:

> toś Ty jednak idiota bezkonkurencyjny big_grin big_grin big_grin
                                        >
                                        > zdobądź jakoś big_grin w guglu poszukaj czy coś.... big_grin
                                        >
                                        > 1zorro-bis napisał:
                                        > > no nie zmam!!!
                                        • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:39
                                          numer tela mam. Ale domowy.....big_grin
                                          A tego sie doladowac nie da.smirk
                                          fenikss.2972 napisał:

> Tyyyyyyyyy czekaj !! mam pomysła big_grin genialnego !!!! big_grin
                                          > numer tela znasz - doładowanie sprezentuj big_grin big_grin big_grin
                                          >
                                          >
                                          >
                                          > fenikss.2972 napisał:
                                          >
                                          > > toś Ty jednak idiota bezkonkurencyjny big_grin big_grin big_grin
                                          > >
                                          > > zdobądź jakoś big_grin w guglu poszukaj czy coś.... big_grin
                                          > >
                                          > > 1zorro-bis napisał:
                                          > > > no nie zmam!!!
                                          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:44
                                            toś się bracie załatwił na ament sad
                                            aż mi Cię żal sad
                                            z takim długim.........znaczy długiem na nowy rok zostaniesz sad
                                            jak Ty se chopie z tym poradzisz sad
                                            ech.................

big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> numer tela mam. Ale domowy.....big_grin
                                            > A tego sie doladowac nie da.smirk
                                            • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:45
                                              kurde.....chyba jakis sponsoring znowu zrobiem.big_grin
                                      • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 15:39
                                        ale ja przeciez nawet nie wiem jak sie pudelnice z nazwiska nazywaja.....big_grin
                                        A imiona to troche malo.big_grin
                          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:23
                            oj będzie dym, jak wróci... big_grin

1zorro-bis napisał:
                            > biedna......Ruda.big_grin
                            • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:24
                              z bombkom?big_grinbig_grinbig_grin
                              fenikss.2972 napisał:

> oj będzie dym, jak wróci... big_grin
                              >
                              > 1zorro-bis napisał:
                              > > biedna......Ruda.big_grin
                              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:27
                                żeby mi tu z KaeMem nie wpadła big_grin
                                CeKaeMem znaczy big_grin

1zorro-bis napisał:
                                > z bombkom?big_grinbig_grinbig_grin

• 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:49
                        Aaaa...zwracam honor rosiczce big_grin
                        W takim razie - to co innego. Ale - ominąć! suspicious

fenikss.2972 napisał:

> rosiczki są bardzo pożyteczne big_grin
                        > pożerają upierdliwe muchi........ big_grin
                        • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:53
                          ale co ?? ale co ??
                          sprecyzuj big_grin big_grin big_grin

1agfa napisał:

> Aaaa...zwracam honor rosiczce big_grin
                          > W takim razie - to co innego. Ale - ominąć! suspicious
                          >
                          • ulisses-achaj Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:02
                            Hmmmm ....... ciężko będzie "odpowiednie dać rzeczy słowo" ... smile Pan wie, Agfa wie, a ja się domyślam ... smile
                            • 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:18
                              ...No właśnie!...suspicious

ulisses-achaj napisał:

> Hmmmm ....... ciężko będzie "odpowiednie dać rzeczy słowo" ... smile Pan wie, Ag
                              > fa wie, a ja się domyślam ... smile
                              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:25
                                no niech Ci będzie big_grin big_grin big_grin

1agfa napisał:

> ...No właśnie!...suspicious

• 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 22:27

O takiej "rosiczce" mówiłem,
                                  wiotkiej, słodkiej i omdlałej
                                  w bladej zieleni spowitej całej smile
                                  Miłe złego początki...tongue_out
                                    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 22:39
                                      najsmutniejsze jest to, że nie pomaga - uważaj - trzeba ten palec stracić, żeby się przekonać
                                      boląca to lekcja.... smile
                                  • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 22:37
                                    wiem wiem big_grin
                                    sam się nabrałem na te omdlałości big_grin
                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 13:22
                  nie pierwszy to raz nim został i zapewne nie ostatni

tylko o kim to świadczy - o Ulim ?
                  no weź..... big_grin

1zorro-bis napisał:

> wiesz....teraz Ty zostales "glownym aktorem".smirkD
                  > ulisses-achaj napisał:
                  >
                  > > Też się"uchachałem" smile
                  >
                  >
    • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:20
      i tylko pewnego pana na " L" mi zal......Bo brnie tam powoli tak jak inni kiedys......big_grin
      A raczej dwoch na "L".....smirk
      • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 31.12.13, 14:25
        a mnie nie szkoda lata...................big_grin

1zorro-bis napisał:

> i tylko pewnego pana na " L" mi zal......Bo brnie tam powoli tak jak inni kiedy
        > s......big_grin
        > A raczej dwoch na "L".....smirk
        >
    • jokker39 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 10:52
      Nie uważam, by kierowała Tobą szczerość, Zorro. Sam podobne rzeczy robiłeś i jakoś nie przyszło Ci do głowy, że zachowujesz się - delikatnie mówiąc - nieprzyzwoicie. Swego czasu pisaliśmy trochę do siebie na privie i nieopatrznie powiedziałem Ci (na szczęście bardzo ogólnie) czym się zajmuję w życiu. Po jakimś czasie trąbiłeś o tym, gdzie tylko się dało. Zachowując proporcje, niczym się nie różniłeś od Maski i Szamanki.
      Nie pielęgnuję uraz, ale pewnych rzeczy nie zapomina się, dlatego dziwię się wszystkim, którzy po wszystkim co od Ciebie usłyszeli, rozmawiają z Tobą jak gdyby nigdy nic.
      • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 11:43
        widzisz Jokker - różnie to bywa - ja osobiście nie odpowiadam za innych, mogę mówić we własnym imieniu - wiele zachowań Zorra rozumiem, bo parę lat temu dałem się podkręcić i zachowywałem się bardzo podobnie. Z czego dumny nie jestem, ale nadal pamiętam. Zresztą - wiele razy mu tu pisałem, że ma nauczkę, że wie teraz na własnej dupie jak to jest.
        Tak samo też nie pozwalam kopiować innych, jak i nie pozwalałem kopiować siebie.
        I wciąż będzie mnie drażnić i wkurzać to samo, bez względu kto to robi.
        na resztę niech on odpowiada jak wróci, bo z tego co wiem na razie wyjechał.
        • jokker39 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 12:39
          Oczywiście, każdy mówi za siebie. "Rejestr", nawiązując do słów Sorelliny, istnieje. Można do niego nie zaglądać, można odpuścić, przebaczyć, ale pewnych rzeczy się nie zapomina. Nie zapomniałem, jak Zorro drwił z każdego z nas, nie przebierając w słowach. Na nikim nie zostawił suchej nitki. Teraz podobno brzydzi się tym, że Maska i Szamanka wykorzystywały prywatne rozmowy z wieloma osobami i ujawniały ich treści na forach. Ale przecież on sam z tego korzystał. Jakoś nie pamiętam, by ktoś inny prócz niego pisał np. o doktorze Pavulonie. Tym wątkiem strzelił sobie w stopę.
          Jeśli forum ma dla mnie inne znaczenie, niż tylko zapełnienie dnia, to chciałbym rozmawiać z ludźmi, którzy przynajmniej mnie nie drażnią.
          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 12:53
            i zapewne nikt nie zapomniał ......
            bo nie każde zachowanie da się wytłumaczyć zaślepieniem
            zresztą - parę razy po drodze o tym wspominałem, tak jak kiedyś napisałem tu, żeby nie liczył na to - że nagle wszyscy mu wybaczą i zapomną smile
            bo wiadomo, że tak nie będzie
            a ja niezmiennie wyśmiewam głupotę - nie ma znaczenia czy w wykonaniu Zorra będzie, czy kogokolwiek innego
            sytuacja, która miała miejsce - kompletnie bez znaczenia, kogo dotyczyła - sama sytuacja - była chamska do granic.
            stąd też i moje upomnienia ciągłe - jeśli coś kogoś drażni, rusza, wkurza - niech nie robi tego samego
            a ludzie są tylko ludźmi - czasem trzeba zaliczyć porządnego kopa w dupę, żeby się zacząć zastanawiać nad własnym zachowaniem
          • sorel.lina Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 13:20
            Hej, Jokkerze! smile

Tak, wybaczyć nie równa się zapomnieć. Pamięta ten, kto wybaczył i ten, któremu wybaczono. Tak jest i tak być powinno, choćby jako nauka na przyszłość.
            Ale nie wybaczyć, gdy ktoś o to prosi, znaczyłoby odebrać szansę na spokój ducha nie tylko proszacemu, ale także sobie.
            "... i odpuść nam nasze winy, jako i my
            odpuszczamy naszym winowajcom"

Serdeczności, Jokkerze! smile
            • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 13:32
              nikt tak ostro nie reagował na zachowania Zorra jak ja ...smile
              o tym chyba przypominać nie muszę
              tym bardziej widać, że dogadać może się każdy - wystarczy odrobina dobrej woli
              nigdy nie występuję przeciwko - komuś
              ani nie tworzę "obozów przeciwko"
              o czym chyba Sorell przekonaliście się nie raz - jeśli wkurza mnie czyjaś postawa czy zachowanie - nie ma znaczenia, czy to "my, wy, czy oni"
              jak również przyjmuję konstruktywną krytykę pod własnym adresem, ponieważ nikt idealny nie jest smile
            • jokker39 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 13:52
              Sorelino, Twoja niezachwiana pewność, że Zorro przy kolejnej zmianie konstelacji plotkarsko-towarzyskich nie powróci do swych dawnych przyjaźni i nawyków, i nie zacznie znów obrzucać nas brzydko woniejącym błotkiem jest godna najwyższego podziwu.
              Mój podziw będzie jeszcze większy, gdy zgodnie z ewangelicznymi zasadami nadstawisz drugi policzek i serdecznie zaprosisz do uczestnictwa na Podwórku i tutaj przemiłą Maskę i łagodną Szamankę.

Najlepsze życzenia smile

-
              • sorel.lina Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 14:46
                Nie mam pewności ani co do Zorra, ani co do nikogo, ale mam wiarę w ludzi, chociaż nie raz z tego powodu oberwalam. I to boleśnie.
                Maski ani Szamanki nie zaproszę, ale jeśli by przeprosiły i poprosiły, to dałabym i im szansę. Warunkowo i ostrożnie, do pierwszej "wpadki".
                Drugiego policzka bym nie nadstawiła, sama bym go wymierzyła! Aż taka "ewangeliczna" nie jestem. big_grin
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 15:05
                swojego czasu wysłuchiwałem płaczów - człowiek niestety zwykle kieruje się sugestiami - co bardzo zabawnie wyszło niedawno choćby z okazji fotki ducha - ci, co pamiętają czasy orłów - wiedzą o czym mówię - czytałem straszne teksty, dowiadywałem się, że zbóje straszliwe na jakimś forum udostępniały czyjeś adresy, jak realnie zagrażały swoim dobroczyńcom, wyłudziwszy jakieś pieniądze, czytałem, jak zbóje straszliwe w sposób skrajnie chamski naigrywały się z przypadłości jednej z prześladowanych powiem Ci, że w życiu nie widziałem takiej eskalacji nienawiści jak wtedy - wierząc w płaczliwe prośby - bo to prześladowane łaziły za mną, a nie odwrotnie - bardzo się postarałem, żeby te straszne zbóje unieszkodliwić. I się udało. Choć metody pozostawiają wiele do życzenia. A dziś ? Jakbym wrócił do tekstów orłów pod adresem - to po wymianie nicków w tekście - dokładne te same teksty czytam.
                Czyżby syndrom sztokholmski .....?
                ale wracając - i żeby nie było - absolutnie nie bronię Zorra - jest dorosły i musi odpowiadać sam za siebie - z doświadczenia wiem, jak łatwo manipulować ludźmi, przedstawiając im stan rzeczy według własnych potrzeb.
                Też zdarzyło mi się w tej nakręconej już wtedy spirali nienawiści - wykorzystać przeciwko komuś informacje prywatne - tylko że wcześnie te informacje dostałem - podsunięte usłużnie - ze zdjęciami czyjegoś mieszkania, opisem chorób, życiorysami całej rodziny, której w życiu na oczy nie widziałem.

dziś się okazuje, że ci, co się rozwodzili nad używaniem wielu nicków np - zresztą z tego powodu po raz pierwszy trafiłem kiedyś na Twoje forum, po tekście tamże - na mój temat, o czym mnie poinformował ktoś ze znajomych - więc dziś się okazuje, że od lat nabierali ludzi, zmieniając tożsamość jak rękawiczki, pisząc raz będąc chłopcem, raz dziewczynką - nawiasem mówiąc - to tłumaczy tą zajadłość w "demaskowaniu" chociażby Ciebie

dziś też wiem, że zachowanie orłów były tylko i wyłącznie samoobroną, na dokładnie to, co obserwujemy tu od kilku lat, a trollami był ktoś zgoła inny - z perspektywy czasu człowiek zaczyna widzieć to, czego wcześnie nie zauważał.

i tak, jak na bieżąco reagowaliśmy na poczynania Zorra, nazywając je bez pardonu po imieniu, tak nadal - przynajmniej ja - reaguję i będę reagował na ZACHOWANIA osób - niezależnie kim te osoby są i kogo owe zachowania dotyczą.
                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:00
                  i tak to właśnie było ....smile odsyłam do lasu....smile

Mxxxa !
                  Autor: kogucik.2272 13.12.09, 18:06
                  Dodaj do ulubionych
                  Odpowiedz cytując Odpowiedz
                  proszę, waż trochę słowa, po co zadrażniać - trzymajmy się mojej koncepcji - ja nie chcę podtrzymywać awantur - ja chcę je zakończyć - po mojemu. OK ?
                  • kicho_nor Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:02
                    Przepraszam że tu się pojawiłem.

Odnośnie Zorro
                    Jak się pojawiłem na Loży to przyglądałem co i jak.
                    To był czas przepychanki Jokker- Zorro.
                    Jokker pisał nie pisz Zorro a Zorro odpisywał Jokker czy mogę pisać
                    Dziwna to była sytuacja.
                    Wydaje mi się człowiek szuka kontaktu, nie chce być odrzucany, zachowanie po odrzuceniu
                    może być różne, najczęściej kończy (oby) tylko trzaśnięciem drzwi ale jak widać bywa
                    chęcią dokuczenia tym co odrzucili. Rozgoryczenie, pamięć odrzucenia podpowiada w rewanżu
                    cały arsenał oskarżeń nie istotnie czy prawdziwych.

W sumie ja odbieram Zorro, że to taki duży dzieciak i proszę o akt łaski dla niego
                    niezależnie co mówi

• fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:12
                      cześć
                      nie widzę powodu, dla którego miałbyś się nie pojawiać.

tak. Ująłeś w sposób konkretny, to co myślę i robię

o ile chyba najostrzej tępiłem zachowanie Zorra - o tyle przyjmuję człowieka, który zachowanie zmienił.
                      Nie pozwalając na powtórki w przeciwną stronę - choć i rozumiem rozgoryczenie i niedowierzanie z powodu choćby wielkiej afery o bułę.

• sorel.lina Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:18
                      Kichonorze, niewiem, jak Feniks, ale ja się cieszę, że się tu pojawiłes. smile
                      I cieszę się, że napisałes, co napisałeś.
                • sorel.lina Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:05
                  Feniksie, cży jest wśród nas ktoś bez choćby odrobiny brudu za paznokcimi? Nie sądzę! Ale każdy zasługuje na drugą szansę. Oczywiście, pod warunkiem, że sam tego chce, na siłę nikogo uszczęśliwiać nie można.
                  • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:18
                    nie ujmowałbym nawet tego tak górnolotnie - drugą szansą - proste - forum jest po to, żeby pisać. I dopóki ktoś nie podpadnie, nie obrazi innych, nie zachowa się paskudnie - pisze
                    nie wiem, czy pamiętasz, ile razy wpuszczałem Milky - do znudzenia - i do znudzenia wyrzucałem po każdym incydencie. Nie uprzedzam się do ludzi. Nie toleruję tylko pewnych zachowań.
                  • rudka-a Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:25
                    Czarne chmury zebrały się nad nieobecnym (podobno chwilowo) Zorro..czas jakby rozliczeń...
                    ..nigdy nie ukrywałam, że kawał wszy z Niego był..był!, taka mam nadzieję...ale doczekaliśmy się w końcu tego, że rozum wskoczył w odpowiednie miejsce. Narobił niezłego bajzlu ludziom, dawał z siebie całą moc. Gdzieś juz tu napisałam, że musiał dostać niezłego kopa, by zobaczyć, jak boli to, co fundował innym...
                    umieć powiedzieć PRZEPRASZAM, to wielka rzecz....
                    a poza tym widzę, że sobie nie radzi z porażką......
                    pożyjemy, zobaczymy...

to miłego, sobotniego życzę....smile
                    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:28
                      o matko Ruda !! coś Ty żarła, że tak mądrze gadasz ?? big_grin

tak, kolejny głos, z którym się całkowicie zgadzam
                      a Zorro się pewnie odniesie do tego po powrocie, żeby nie było, że się sąd jakiś zaoczny odbył.

i masz rację - nic o nas - bez nas - zostawmy to do czasu, kiedy będzie mógł się odnieść zainteresowany smile
                      • rudka-a Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:33
                        Wiesz....smile zasadniczo, to mało mnie obchodzi, czy się zgadzasz smile))))))))))
                        Piszę, co uważam i mało mnie boli, co kto i gdzie....smile))))))
                        • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:34
                          no jakżeby inaczej big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Wiesz....smile zasadniczo, to mało mnie obchodzi, czy się zgadzasz smile))))))))))
                          > Piszę, co uważam i mało mnie boli, co kto i gdzie....smile))))))
                          • rudka-a Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:37
                            Zadam tylko jedno pytanie...
                            jak to jest, że dwie baby piszą w necie i gromada (dośc liczna) nie może się z nimi uporać...baardzo długi czas...
                            jesteś w stanie mi na to odpowiedzieć??
                            smile
                            • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:44
                              Ruda noooooooooo
                              przesz ja nigdy nie ukrywałem, że głupi jestem big_grin

mało tego, wciąż nowi dają się nabierać na płaczliwe skargi i łykają martyrologię wszechczasów

co mi z tego, że trzymam się od gnoju z daleka, kiedy szlag mnie trafia, bo piszę u siebie o czymś i natychmiast jest echo - i już na Zorra się tego zwalić nie da. Tak jak z duchami było.

Wiesz, że cierpliwość mam anielską (......................big_grin) no
                              ale i ona ma swoje granice

rudka-a napisała:

> Zadam tylko jedno pytanie...
                              > jak to jest, że dwie baby piszą w necie i gromada (dośc liczna) nie może się z
                              > nimi uporać...baardzo długi czas...
                              > jesteś w stanie mi na to odpowiedzieć??
                              > smile
                              • rudka-a Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:46
                                Znam Cie dobrze.....lawirujesz mi tu smile)
                                ale niech Ci będzie smile
                                spodziewałam się opowieści o asie w rękawie wink sprytnie sie wywinąłeś....
                                smile
                                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:51
                                  podkoszulek ma rękawki krótkie, więc na asa nie ma miejsca big_grin

bo to - to tylko ciekawostka przyrodnicza... big_grin

Mxxxa !
                                  Autor: kogucik.2272 13.12.09, 18:06
                                  Dodaj do ulubionych
                                  Odpowiedz cytując Odpowiedz
                                  proszę, waż trochę słowa, po co zadrażniać - trzymajmy się mojej koncepcji - ja nie chcę podtrzymywać awantur - ja chcę je zakończyć - po mojemu. OK ?
                            • tan.nawe Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:49
                              Może lepiej w ogóle nie próbować?
                              Wtedy same się ze sobą "uporają". wink
                              • rudka-a Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:50
                                Nie liczyłabym na to.....smile)
                                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:53
                                  no co Ty big_grin

rudka-a napisała:

> Nie liczyłabym na to.....smile)
                              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 16:53
                                tak wszystkich namawiam
                                ale kurde człowiek jest tylko człowiekiem i czasem się w końcu wścieknie... tongue_out)
                                • sorel.lina Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 17:21
                                  Prawda! Też się nieraz wściekam, ale
                                  gruczołów jadowych mi brak. uncertain
                    • 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 22:49
                      Pozdrawiam Cię Rudko smile Czytam. Tak jest jak Feniks mówi, że niezmiernie mądrze prawisz. Trudno, ogromnie trudno jest przepraszać.
                      Chociaż...w pamięci zostanie, to się jednak liczy.
                      Tobie także, miłego sobotnio-niedzielnego smile

rudka-a napisała:

> Czarne chmury zebrały się nad nieobecnym (podobno chwilowo) Zorro..czas jakby r
                      > ozliczeń...
                      > ..nigdy nie ukrywałam, że kawał wszy z Niego był..był!, taka mam nadzieję...ale
                      > doczekaliśmy się w końcu tego, że rozum wskoczył w odpowiednie miejsce. Narobi
                      > ł niezłego bajzlu ludziom, dawał z siebie całą moc. Gdzieś juz tu napisałam, że
                      > musiał dostać niezłego kopa, by zobaczyć, jak boli to, co fundował innym...
                      > umieć powiedzieć PRZEPRASZAM, to wielka rzecz....
                      > a poza tym widzę, że sobie nie radzi z porażką......
                      > pożyjemy, zobaczymy...
                      >
                      > to miłego, sobotniego życzę....smile
                      • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 22:54
                        i co jak co - ale Ruda od tej jednej strony zna mnie świetnie - nigdy nie przekreślam ludzi - chyba że po wielu doświadczeniach przekonuję się na własnym tyłku, że nic innego tym ludziom się nie należy

ponoć wielcy przywódcy zawsze podejmują kontrowersyjne decyzje big_grin big_grin big_grin

żart

Ty też pamiętasz Agfo, jak to było od początku ....smile
                        • 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 08.01.14, 17:13
                          fenikss.2972 napisał:

> i co jak co - ale Ruda od tej jednej strony zna mnie świetnie - nigdy nie przek
                          > reślam ludzi - chyba że po wielu doświadczeniach przekonuję się na własnym tyłk
                          > u, że nic innego tym ludziom się nie należy

Są i tacy. Niezmiennie po erę mezozoiczną pamiętliwi i z przepełnionymi magazynami "haków".

> ponoć wielcy przywódcy zawsze podejmują kontrowersyjne decyzje big_grin big_grin big_grin
                          >
                          > żart

Żart? To nie żart, to prawda, Feniksie smile

> Ty też pamiętasz Agfo, jak to było od początku ....smile

Tak jest, pamiętam jak było od początku, chociaż spore lata upłynęły. Z alzheimera mam tylko a wink Niektórych rzeczy z tamtych czasów - żal. I muszę (bo muszę gwoli prawdy) dodać, że nauta okrzyczany wówczas jako największy troll potrafił dochować dyskrecji w sprawie np. moich personaliów lub fotek. Honorny w takiej sprawie gość. Człowiek się ciągle uczy...i tylko krowa nie zmienia zdania. Nic nie jest tylko białe i tylko czarne.
                          • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 08.01.14, 17:18
                            ....."Tak jest, pamiętam jak było od początku, chociaż spore lata u
                            płynęły. Z alzheimera mam tylko a wink Niektórych rzeczy z tamtych czasów - żal. I muszę (bo muszę gwoli prawdy) dodać, że nauta okrzyczany wówczas jako największy troll potrafił dochować dyskrecji w sprawie np. moich personaliów lub fotek. Honorny w takiej sprawie gość. Człowiek się ciągle uczy...i tylko krowa nie zmienia zdania. Nic nie jest tylko białe i tylko czarne......"
                            FAKT.smirk
                            • fenikss.2972 uprasza się 08.01.14, 17:24
                              żeby mi wreszcie te pudernice zniknęły sprzed oczków suspicious
                              • 1zorro-bis Re: uprasza się 08.01.14, 17:29
                                to moze oczka zamkniesz i sie "seksem po slunsku" zajmiesz?big_grinbig_grinbig_grin
                                fenikss.2972 napisał:

> żeby mi wreszcie te pudernice zniknęły sprzed oczków suspicious
                      • rudka-a Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 23:16
                        Odpozdrawiam, Agfo smile) dopowiem tylko...i zrozumieć swoje błędy....
                        Rozumiem Jokkera....żeby wybaczyć potrzeba czasu...

Serdeczności smile
                        • tan.nawe Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 05.01.14, 00:18
                          "...żeby wybaczyć potrzeba czasu"

Jednemu więcej, drugiemu mniej. Innemu i wieczności za mało... Pamiętliwość to wróg pamięci.
                          • hardy1 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 05.01.14, 15:00
                            Mam podobnie.
                            Doświadczyłem, pamiętam. Nie jestem zbyt pamiętliwy. Wypośrodkowuję.
          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 18:12
            i odniosę się jeszcze do Jokkera
            bo skojarzyła mi się sytuacja sprzed dwóch dni bodajże
            z tym Pavulonem - owszem - choć kiedyś gdzieś już o tym pisałem
            nieprawda, że nikt inny nie pisał
            wątek pod tym tytułem ciągnął się i ciągnął

to się nazywa - ciche przyzwolenie

i pisało pod tym tytułem kilka osób
            nikt - a w szczególności właściciel forum - nie zareagował - to też manipulacja - nawet sprytne posunięcie by w razie czego powiedzieć - umywam ręce, to nie ja, to on

jeśli u mnie na forum, ktoś kogoś obraża, to czuję się odpowiedzialny za wszystkich obecnych - upominam lub kasuję - co miało miejsce niedawno, kiedy pod C wylądował link do jakichś fotek - po to jestem moderatorem forum, żeby do takich sytuacji nie dopuścić
            jeśli zaczniesz pisać obraźliwe, pełne epitetów teksty pod czyimś adresem, a ja nie zareaguję - będę dokładnie tak samo za to odpowiedzialny.

jokker39 napisał:

> Oczywiście, każdy mówi za siebie. "Rejestr", nawiązując do słów Sorelliny, istn
            > ieje. Można do niego nie zaglądać, można odpuścić, przebaczyć, ale pewnych rzec
            > zy się nie zapomina. Nie zapomniałem, jak Zorro drwił z każdego z nas, nie prze
            > bierając w słowach. Na nikim nie zostawił suchej nitki. Teraz podobno brzydzi s
            > ię tym, że Maska i Szamanka wykorzystywały prywatne rozmowy z wieloma osobami i
            > ujawniały ich treści na forach. Ale przecież on sam z tego korzystał. Jakoś ni
            > e pamiętam, by ktoś inny prócz niego pisał np. o doktorze Pavulonie. Tym wątkie
            > m strzelił sobie w stopę.
            > Jeśli forum ma dla mnie inne znaczenie, niż tylko zapełnienie dnia, to chciałby
            > m rozmawiać z ludźmi, którzy przynajmniej mnie nie drażnią.
            >
            >
            • jokker39 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 18:30
              Koguciku, kończąc tę rozmowę: Twoje stanowisko znam, Ty poznałeś moje. Mógłbym ciągnąć tę rozmowę, ale to już niczego nie zmieni.
              Rozumiem woltę Zorra, nie rozumiem Waszej, ale ok, nie muszę.

Pozdrowienia smile
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 04.01.14, 18:37
                pewno, że nie musisz big_grin

przy okazjo dobrze Cię widzieć smile
                pozdrówka smile
                • tan.nawe Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 05.01.14, 22:43
                  Pudernice (co za okrutne określenie! ) tzn. "silne kobiety", są już cztery. I każda z nich ma swoich osobistych mizantropów, nienawistników, hejterów, którzy je straszliwie prześladowali, prześladują, lub będą prześladowali.
                  Paranoja?
                  • 1agfa Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 08.01.14, 17:27
                    tan.nawe napisała:

> Pudernice (co za okrutne określenie! ) tzn. "silne kobiety", są już cztery. I k
                    > ażda z nich ma swoich osobistych mizantropów, nienawistników, hejterów, którzy
                    > je straszliwie prześladowali, prześladują, lub będą prześladowali.
                    > Paranoja?

Określenie rzeczywiście - jednak - paskudne. Autorowi nie gratuluję.

Teraz ja!
                    "O zagubieniu się pomiędzy niewiastami "suspicious

Przytłacza pisacza myśl ciężka
                    i wielka jak góra...
                    mówi o oczach jednej -
                    odzywa się wtóra.
                    Mówi o lodowatej bieli
                    innej zimnej pani,
                    znów "ta trzecia" głos bierze -
                    że to o niej zdanie.
                    Czy w każdej Pani drzemie
                    samowpatrzenie
                    i narcyzmu krztyna?!
                    Pisacz mówi o jednej, drugiej...
                    a tu...że to o Niej!...
                    inna sie podpina.
                    Pisacz o Niej nie myślał -
                    ani nie zamierzał -
                    "ta trzecie" i tak gniewna
                    w złości się wyszczerza tongue_out
                    • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 08.01.14, 17:31
                      Agfo.....nie badzmy tacy przewrazliwieni.smirk
                      Voila:
                      Słownik Języka
                      Polskiego

Słownik SJP.pl
                      słowa
                      komentarze
                      więcej

pudernica

dopuszczalne w grach

► pudernica

o kobiecie nadmiernie używającej pudru i innych kosmetyków takich jak róże, cienie, szminki
              • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 12:33
                i jeszcze Jokker....
                Nie mozesz rozumiec mojej "wolty" jak to piszesz. Bo to nie zadna "wolta" tylko uczestniczac w tym bezsensownym "marszu wojennym" w pewnym momencie doszedlem do wniosku, ze zaczyna sie robic niesmacznie i zabrnelo to za daleko. Moje krytyczne uwagi na wiadomym forum i zamknietym zostaly usuniete, ale przynajmniej napisalem to co myslalem i sie pozegnalem. Oczywiscie dostalem BANA po odejsci, zeby nie moc odpowiadac . Jest to najprostrze i.....NAJPRYMITYWNIEJSZE rozwiazanie. Nie tylko na tym forum. Bo wedlug mnie to tak jakby kogos wystawic za drzwi mieszkania i zaczac na jego temat rozprawiac nie dajac mu mozliwosci reakcji. Dokladnie tak samo bylo i na Twoim forum.smirk
                Ale....zostawmy lepiej te wyliczanki kto. gdzie i kiedy komou....bo to bez sensu.
                Jednej rzeczy NIKT mi nie moze zarzucic - NIGDY nie publikowalem na forum prywatnych zdjec osob z ich wizerunkami w celu "podkrecenia" wojenki. A niestety, to bylo praktykowane. A to juz jest nie fair.
                Tyle "ewangelii".big_grin
                jokker39 napisał:

> Koguciku, kończąc tę rozmowę: Twoje stanowisko znam, Ty poznałeś moje. Mógłbym
                > ciągnąć tę rozmowę, ale to już niczego nie zmieni.
                > Rozumiem woltę Zorra, nie rozumiem Waszej, ale ok, nie muszę.
                >
                > Pozdrowienia smile
                >
      • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 12:17
        o kurcze.....Jokker!big_grinbig_grinbig_grin
        A Ty skad sie urwales??!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        No, sorry....-musialem na poczatek troche emotkami poszalec zeby Ciebie troszeczke zdenerwowac....smirk
        A co do Twojego komentarza powienm Ci tak: sam swiety nie jestes, i w tym durnym "ferworze walki" narobiles rowniez sporo dziadostwa. Wiec, sorry - ale nie licytujmy sie. Sam dobrze wiesz jak ja trafilme na TWOJE forum i jak Ty mnie potem zaczales traktowac - majac te przewage, ze Ty - od samego poczatku wiedziales DOKLADNIE kim ja jestem w realu i co robie a ja - moglem tylko wierzyc Tobie co o sobie napisales. A rownie dobrze mogles byc.....Marsjaninem.
        I jeszcez raz TOBIE powtarzam - narobilem sporo dziadostwa na forum, sporo osob naoobrazalem - czesto nawet nie myslac o tym -i....jest mi z tego powodu glupio. A czy Ty wierzysz w to co mowie czy nie to....jest to juz Twoje sprawa i Twoj problem.
        Ja wychodze z zalozenia, ze jesli ludzie maja odrobine oleju w glowie i potrafia ze soba rozmawiac to sa w stanie kazde dziadostwo naprawic. Inaczej na swiecie wojny nie mialyby konca.....smirk
        jokker39 napisał:

> Nie uważam, by kierowała Tobą szczerość, Zorro. Sam podobne rzeczy robiłeś i ja
        > koś nie przyszło Ci do głowy, że zachowujesz się - delikatnie mówiąc - nieprzyz
        > woicie. Swego czasu pisaliśmy trochę do siebie na privie i nieopatrznie powiedz
        > iałem Ci (na szczęście bardzo ogólnie) czym się zajmuję w życiu. Po jakimś czas
        > ie trąbiłeś o tym, gdzie tylko się dało. Zachowując proporcje, niczym się nie r
        > óżniłeś od Maski i Szamanki.
        > Nie pielęgnuję uraz, ale pewnych rzeczy nie zapomina się, dlatego dziwię się ws
        > zystkim, którzy po wszystkim co od Ciebie usłyszeli, rozmawiają z Tobą jak gdyb
        > y nigdy nic.
        • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 12:23
          dodam jeszcze tak

jakie mieliśmy wszyscy o Tobie zdanie - wiesz dokładnie.

półtora roku po likwidacji orłów - wciąż znajdowałem wściekłe ataki pod moim adresem - i nie tylko moim - pod adresem wszystkich, którzy się znaleźli w moim otoczeniu. I nie dziwię im się.
          Żadne słowa nie są w stanie zmienić tego, co przez ostatnie lata zaszło. Po prostu pokaż że jesteś inny. Z czasem się wyrówna.
        • jokker39 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 14:04
          Zorro, proszę nie pochlebiaj sobie. Wymieniłem z Tobą kilka maili. Sam mi napisałeś kim jesteś, bo jęzor Cię swędział i chciałeś - skoro nie potrafiłeś na forum - zabłysnąć na mailu. Z resztą zrobiłeś to sam nie proszony. A drobina tego, co powiedziałem Ci o sobie szybko wypłynęła na forach. Nie rób więc z siebie większego obłudnika.

Co do złego traktowania Cię na Loży, gratuluję dobrej pamięci.
          To mój ostatni post w tym temacie. Wszystko zostało powiedziane.

Raz jeszcze pozdrowienia dla Dworzan smile
          • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 14:20
            a może byś zajrzał czasem towarzysko a ?

pisałem już, że niestety nie wiem, co zaszło między Wami. Wiem, że Twoje forum przez to zmieniło status. Szkoda.
            Nie musicie się kochać.
            zakończmy po prostu pewien etap idiotycznych wojen

pozdrawiam smile
            • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 15:40
              widac, Jokker nie potrafi.smirk
              fenikss.2972 napisał:

> a może byś zajrzał czasem towarzysko a ?
              >
              > pisałem już, że niestety nie wiem, co zaszło między Wami. Wiem, że Twoje forum
              > przez to zmieniło status. Szkoda.
              > Nie musicie się kochać.
              > zakończmy po prostu pewien etap idiotycznych wojen
              >
              > pozdrawiam smile
              • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 16:01
                Zorro - tego nie wiesz
                może ma powód
                tego nie wiem ja
                prawda jest taka, że zarobiłeś na to i trzeba się zmierzyć z konsekwencjami
                myślę, że z czasem się wszystko wyrówna

1zorro-bis napisał:
                > widac, Jokker nie potrafi.smirk
          • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 15:39
            Wiesz Jokker, ja cenie ludzi, ktorzy potrafia wyjsc z siebie i popoatrzec na sienie z boku. Niestety, jak widze Ty nie potrafisz. Ja sobie pochlebiam? To dlaczego kontynuowales ze mna te "paskudna" znajomosc przysylaljac mi rozne fotki z gor? Wiesz, dowiedziales sie ode mnie przez przypadek kim jestem ale....ja Ciebie wcale nie upowaznialem abys to dalej podawal. cChociaz....tak naprawde to mi to....zwiasa. ale to ni bylo ladne. No, ale moim zdaniem Twoj najwiekszy problem ze mna bylo to, ze Ty chciales grac role "poprawiacza i szlachetnego nauczyciela." Mojej skromnej osoby....smirk
            A ja Ci juz nie raz napisalem, ze za stary jestem na Twoje nauki.
            Ale.....nie mam wcale ochoty Ciebie zmieniac. A skoro Ty siebie uwazasz za swietego wobec innych - to tkwij dalej w tym przekonaniu.
            Voila.big_grin
            jokker39 napisał:

> Zorro, proszę nie pochlebiaj sobie. Wymieniłem z Tobą kilka maili. Sam mi napis
            > ałeś kim jesteś, bo jęzor Cię swędział i chciałeś - skoro nie potrafiłeś na for
            > um - zabłysnąć na mailu. Z resztą zrobiłeś to sam nie proszony. A drobina tego,
            > co powiedziałem Ci o sobie szybko wypłynęła na forach. Nie rób więc z siebie w
            > iększego obłudnika.
            >
            > Co do złego traktowania Cię na Loży, gratuluję dobrej pamięci.
            > To mój ostatni post w tym temacie. Wszystko zostało powiedziane.
            >
            > Raz jeszcze pozdrowienia dla Dworzan smile
            • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 15:58
              Zorro - nie oczekuj, że wszyscy od razu zapomną. Zresztą - już to było kiedyś napisane.
              I mają do tego prawo.
              powiem Ci tylko tyle, że masz farta, bo trafiłeś i tak na ludzi cywilizowanych. I wiem coś o tym, bo wiem ile czasu ciągnęły się za mną smrody po moim występie na rzecz wiadomych...
              wyluzujcie
              wszyscy
              • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 16:26
                Kogut, ja niczego nie oczekuje tylko nie lubie jak niektorzy zapominaja co sami wyczyniali. A akurat Jokker - jak juz pisalem - do tych "niewiniatek" nie nalezal.
                I tutaj nie chodzi o to zeby sie wybielac.:smirk
                fenikss.2972 napisał:

> Zorro - nie oczekuj, że wszyscy od razu zapomną. Zresztą - już to było kiedyś n
                > apisane.
                > I mają do tego prawo.
                > powiem Ci tylko tyle, że masz farta, bo trafiłeś i tak na ludzi cywilizowanych.
                > I wiem coś o tym, bo wiem ile czasu ciągnęły się za mną smrody po moim występi
                > e na rzecz wiadomych...
                > wyluzujcie
                > wszyscy
                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 16:31
                  wszyscy na pewnym etapie "daliśmy z siebie wszystko"
                  i nikt się nie wybiela
                  to se ne vrati
                  czas złożyć broń

1zorro-bis napisał:
                  > Kogut, ja niczego nie oczekuje tylko nie lubie jak niektorzy zapominaja co sami
                  > wyczyniali. A akurat Jokker - jak juz pisalem - do tych "niewiniatek" nie nale
                  > zal.
                  > I tutaj nie chodzi o to zeby sie wybielac.:smirk

• 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 16:57
                    ja dawno "bron zlozylem" bo to idiotyzm, ale jak widze nie wszyscy potrafia.smirk
                    fenikss.2972 napisał:

> wszyscy na pewnym etapie "daliśmy z siebie wszystko"
                    > i nikt się nie wybiela
                    > to se ne vrati
                    > czas złożyć broń
                    >
                    > 1zorro-bis napisał:
                    > > Kogut, ja niczego nie oczekuje tylko nie lubie jak niektorzy zapominaja c
                    > o sami
                    > > wyczyniali. A akurat Jokker - jak juz pisalem - do tych "niewiniatek" ni
                    > e nale
                    > > zal.
                    > > I tutaj nie chodzi o to zeby sie wybielac.:smirk
                    >
                    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:00
                      obaj nie potraficie smile
                      będą mi tu jak w przedszkolu się licytować co kto komu suspicious

obaj macie drobny problem i obaj powinniście korzystać z tego, że jesteście na neutralnym gruncie.

wyrzygać się nawzajem - ok - czasem pomaga - grunt żeby grzecznie smile

1zorro-bis napisał:
                      > ja dawno "bron zlozylem" bo to idiotyzm, ale jak widze nie wszyscy potrafia.smirk
                      • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:06
                        Kogut.....ja nie mam problemu i nie zamierzam sie wiecej z nim "licytowac".
                        Poza tym....jezeli ja rozmawiam i wyjasniam z kims - to akurat w tym wypadku wiem, ze za wieloma nickami, z ktorymi .....no, "przegialem pale" - stoja ludzie. wiem jak wygladaja, jak sie nazywaja, gdzie mieszkaja (miasto) i nawet jakie maja zawody. To sa ludzie z krwi i kosci. W wypadku Jokkera i....nie obraz sie ....i w Twoim wypadku - to sa MATRIXY.big_grin
                        fenikss.2972 napisał:

> obaj nie potraficie smile
                        > będą mi tu jak w przedszkolu się licytować co kto komu suspicious
                        >
                        > obaj macie drobny problem i obaj powinniście korzystać z tego, że jesteście na
                        > neutralnym gruncie.
                        >
                        > wyrzygać się nawzajem - ok - czasem pomaga - grunt żeby grzecznie smile
                        >
                        > 1zorro-bis napisał:
                        > > ja dawno "bron zlozylem" bo to idiotyzm, ale jak widze nie wszyscy potraf
                        > ia.smirk
                        • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:09
                          ja się nie obrażam smile ja tego bardzo pilnuję smile
                          za każdym nickiem stoją ludzie - z maszyną przesz nie piszesz

1zorro-bis napisał:
                          > Kogut.....ja nie mam problemu i nie zamierzam sie wiecej z nim "licytowac".
                          > Poza tym....jezeli ja rozmawiam i wyjasniam z kims - to akurat w tym wypadku wi
                          > em, ze za wieloma nickami, z ktorymi .....no, "przegialem pale" - stoja ludzie.
                          > wiem jak wygladaja, jak sie nazywaja, gdzie mieszkaja (miasto) i nawet jakie m
                          > aja zawody. To sa ludzie z krwi i kosci. W wypadku Jokkera i....nie obraz sie .
                          > ...i w Twoim wypadku - to sa MATRIXY.big_grin
                          • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:43
                            no a ja ten BLAD przez niewiedze i przypadek zrobilem. A moglem udawac "ciocie Klocie".....big_grinbig_grinbig_grin
                            • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:47
                              a po co udawać
                              toż dla mnie np za nickiem stoją dajmy na to cyce - bo jakoś dziwnie reszty nie pamiętam big_grin
                              każdy się bawi jak uważa
                              Ty i tak wiesz więcej.... smile
                              i to nie ma tu znaczenia, bo każdy nick to człowiek - nawet troll
                              więc taki argument nie wystarczy, żeby komuś po dupie jeździć no nie ?

1zorro-bis napisał:

> no a ja ten BLAD przez niewiedze i przypadek zrobilem. A moglem udawac "ciocie
                              > Klocie".....big_grinbig_grinbig_grin
                              >
                              • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:52
                                to mow mi od dzisiaj......."panno Zorruniu"big_grinbig_grinbig_grin
                                • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:54
                                  a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj big_grin

1zorro-bis napisał:

> to mow mi od dzisiaj......."panno Zorruniu"big_grinbig_grinbig_grin
                                  >
                                  • 1zorro-bis Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 17:57
                                    a dlaszeeeego?big_grin
                                    fenikss.2972 napisał:

> a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj big_grin
                                    >
                                    >
                                    > 1zorro-bis napisał:
                                    >
                                    > > to mow mi od dzisiaj......."panno Zorruniu"big_grinbig_grinbig_grin
                                    > >
                                    • fenikss.2972 Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 18:03
                                      jakby Ci tu oględnie wyłuszczyć..... big_grin

1zorro-bis napisał:
                                      > a dlaszeeeego?big_grin

• k.karen Re: Komleksy podstarzalych pudernic...... 07.01.14, 22:43
                          1zorro-bis napisał:

> Kogut.....ja nie mam problemu i nie zamierzam sie wiecej z nim "licytowac".
                          > Poza tym....jezeli ja rozmawiam i wyjasniam z kims - to akurat w tym wypadku wi
                          > em, ze za wieloma nickami, z ktorymi .....no, "przegialem pale" - stoja ludzie.
                          > wiem jak wygladaja, jak sie nazywaja, gdzie mieszkaja (miasto) i nawet jakie m
                          > aja zawody. To sa ludzie z krwi i kosci. W wypadku Jokkera i....nie obraz sie .
                          > ...i w Twoim wypadku - to sa MATRIXY.big_grin

Z tym się nie zgadzam. Dla ciebie nieznani, dla innych znani. W końcu ja Ciebie nie znam realnie i co z tego, że wiem jak się nazywasz, a skąd pewność, że jesteś tym jak mi Cię przedstawiono?
                          Nie chce mi się wałkować tego tematu, to bicie piany i nic z tego nie wynika.
                          Jedno tylko sprostuję, Twoje nazwisko i to czym się zajmujesz, dowiedzieliśmy się od maski ( a nie od kogoś z Loży)