hardy1 13.01.14, 21:15 Kogut to ma klawe życie oraz wyżywienie klawe. Przede wszystkim już o świcie podaje mu Rudka kawę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:02 Kawę Rudka mu podaje Jajecznicy wszak nie jada Woli kluski śląske z sosem A do tego jest rolada hardy1 napisał: > Kogut to ma klawe życie > oraz wyżywienie klawe. > Przede wszystkim już o świcie > podaje mu Rudka kawę... > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:40 jajecznicę na śniadanie ? z przyjemnością, moje panie konkurencji to zwalczanie... wirujacypunkt napisał: > Kawę Rudka mu podaje > Jajecznicy wszak nie jada > Woli kluski śląske z sosem > A do tego jest rolada > > > > hardy1 napisał: > > > Kogut to ma klawe życie > > oraz wyżywienie klawe. > > Przede wszystkim już o świcie > > podaje mu Rudka kawę... > > > Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:49 Możesz czasem Kurze cwany, własne jajka mieć podane Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:54 własne to ja dobrze znam lepiej pilnuj swoich tam hardy1 napisał: > Możesz czasem > Kurze cwany, > własne jajka > mieć podane Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:13 Skoro o jajach mowa patelnia juz gotowa mogą być na boczku albo na słoninie na samą myśl.. już się ślinię Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:15 Dawaj Ruda, te jaja kurze! To będzie żarcie bliskie naturze Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:23 czyżbyś drogi kolego nie machnął jaja żadnego... ? hardy1 napisał: > Dawaj Ruda, > te jaja kurze! > To będzie żarcie > bliskie naturze Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:46 Twoim kurom podebrałem, jajecznicy dziś zachciałem Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:52 u nas jaj jest pod dostatkiem więc wesprzemy Ciebie datkiem Indyk pannom jaj już nie da bieda panie...............straszna bieda.............. hardy1 napisał: > Twoim kurom podebrałem, > jajecznicy dziś zachciałem Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 18:59 Moje panny, moja troska. Ty o kury swe się troskaj. Jak mówiły mi na ucho, coś u Kura z mocą krucho Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 19:44 moje kury ?? Ci na ucho ?? raczej z Tobą będzie krucho hardy1 napisał: > Moje panny, moja troska. > Ty o kury swe się troskaj. > Jak mówiły mi na ucho, > coś u Kura z mocą krucho Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:50 Pewnie Tobie nie powiedzą... siedź za miedzą z tą niewiedzą Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:19 na boczku, z cebulką, czosnek musowo dawaj jajecznicę droga teściowo rudka-a napisała: > Skoro o jajach mowa > patelnia juz gotowa > mogą być na boczku > albo na słoninie > na samą myśl.. > już się ślinię Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:14 Moje dobrze są schowane. Twoje pewnie pod tapczanem Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:21 oj coś mi się tutaj skradasz swoje do lodówki wkładasz ...? hardy1 napisał: > Moje dobrze są schowane. > Twoje pewnie pod tapczanem Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:47 Ty od moich to z daleka! Nawet nie wiesz, co cię czeka... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:53 nie strasz, nie strasz, boś sam w strachu poratujem jajem brachu .... hardy1 napisał: > Ty od moich to z daleka! > Nawet nie wiesz, co cię czeka... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 19:00 Pewnie moje podebrane, boś sam już nie jesteś w stanie Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 19:45 moje chociaż wzięcie mają bo się Twoje nie nadają ... hardy1 napisał: > Pewnie moje podebrane, > boś sam już nie jesteś w stanie Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:48 Tyle że Twe dawne kury do mnie uderzyły w konkury Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:56 Ci się machnęło dziobanie chyba z podrywaniem hardy1 napisał: > Tyle że Twe dawne kury > do mnie uderzyły w konkury Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:27 by podziobać zgrywusie, trza podrywać...konusie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:14 a do tego Zorro go budzi.... hardy1 napisał: > Kogut to ma klawe życie > oraz wyżywienie klawe. > Przede wszystkim już o świcie > podaje mu Rudka kawę... > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:24 Zorro Ty juz więcej nie podskakuj. Przyjdzie tabun puderniczek i uszczypnie Cię w policzek. Później buła Ci przyłożą Na łopatki dwie rozłożą Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:33 Za kulisami kiedyś słyszałam, że owa Rudka, to mu podała, (jak na damę przystało) - kakao potem owsiankę, michę gorczycy a teraz gdzieś w kącie siedzi i ryczy A co do Zorra, to kwestia taka, że nie raz jeszcze obiją biedaka Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:46 Czy Rudka miła tak w kącie ryczy, czy Kur przeżarty michą gorczycy? Co do Zorra, kwestia taka - zwykła buła, wielka draka Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:51 napiszemy scenariusz, potem będzie premiera wielkie kino sensacji - Zorro bułę zabiera potem będą nagrody, jakieś Palmy, Oscary część następna produkcji - z świńskiej dupy - kalmary hardy1 napisał: > Czy Rudka miła > tak w kącie ryczy, > czy Kur przeżarty > michą gorczycy? > > Co do Zorra, > kwestia taka - > zwykła buła, > wielka draka Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:00 a potem będzie w tivi i serial Odcinek ...sięczny, i wtedy też bal Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:08 i natłuczemy kasy kupę będą nas ładnie całować w...... sygnety, to ponoć dodaje podniety.... hardy1 napisał: > a potem będzie > w tivi i serial > Odcinek ...sięczny, > i wtedy też bal Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:11 Myślisz, że sygnety? To trzeba też purpury. Dopiero będą konfitury Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:15 chcesz wielebnym zostać teraz ????? kurde, ale będzie cool afera hardy1 napisał: > Myślisz, że sygnety? > To trzeba też purpury. > Dopiero będą konfitury Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:49 A co! Nas jest stać na wiele! Po cóż zbędne ceregiele. Na łeb biret, w łapie laska... będzie z tego niezła kaska Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:53 Zanim na dobre rozwinie się wątek to może zapytam na początek czy na śniadanie chce z dżemem bułę, czy może nieznaną pamułę? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:00 to - pa cośtam - na parapet albo do klejenia tapet buły nie chcę byłą czkam cebularzyk ciepły mam rudka-a napisała: > Zanim na dobre rozwinie się wątek > to może zapytam na początek > czy na śniadanie chce z dżemem bułę, > czy może nieznaną pamułę? > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:18 Weż no nie 'spadaj' tak nisko bądż, jak jakieś panisko... zjedz coś światowego a nie bele jakiego Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:26 do kurwetki koty szczają kurwasanty France mają kalemary i ostrogi ja chcę kaszę i pierogi rudka-a napisała: > Weż no nie 'spadaj' tak nisko > bądż, jak jakieś panisko... > zjedz coś światowego > a nie bele jakiego > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:41 będziesz mlaskał, ślinił palce? może bułę chcesz ze smalcem?? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:48 ja na buły jestem czuły po tym, jak się te..............obuły chlebuś, smalec, korniszonek tak najlepiej zacząć dzionek rudka-a napisała: > będziesz mlaskał, ślinił palce? > może bułę chcesz ze smalcem?? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:08 a gdzie kawa w filiżance? weż odpowiedz koleżance gdzie zastawa srebrna cała? nie pokazuj tylko wała!! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:12 weź się wypchaj filiżanką kawa w kubku koleżanko rudka-a napisała: > a gdzie kawa w filiżance? > weż odpowiedz koleżance > gdzie zastawa srebrna cała? > nie pokazuj tylko wała!! > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:46 weź to kakałko wlej sobie w buty a nie nim straszysz porządne koguty rudka-a napisała: > Za kulisami kiedyś słyszałam, > że owa Rudka, to mu podała, > (jak na damę przystało) - kakao > potem owsiankę, michę gorczycy > a teraz gdzieś w kącie siedzi i ryczy > > A co do Zorra, to kwestia taka, > że nie raz jeszcze obiją biedaka Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:51 Dlategoś Kurze, coś wzrostem kurą, jam na kakao urosłem górą Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:55 jak wejdziesz na drabinkę może przewyższysz dziewczynkę hardy1 napisał: > Dlategoś Kurze, > coś wzrostem kurą, > jam na kakao > urosłem górą Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:01 panienkę z okienka? Sięgnę nawet do drugiego pięterka Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:09 ależ nie oponuję wcale drugie pięterko w domku.............dla lalek..... hardy1 napisał: > panienkę z okienka? > Sięgnę nawet > do drugiego pięterka Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:51 Mierzysz Kurze według siebie? Moja głowa jest aż w niebie Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:56 no ja wiem, że bujasz w chmurach nie wiesz więc, gdzie dół, gdzie góra.... hardy1 napisał: > Mierzysz Kurze według siebie? > Moja głowa jest aż w niebie Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 19:03 Nie wiem, prawda, tyle że... gdzie rozpierzchły kury Twe Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 19:47 pochowane przed Indorem boś się gapił za mym dworem hardy1 napisał: > Nie wiem, prawda, tyle że... > gdzie rozpierzchły kury Twe Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:47 Nie chcę wyglądać jak zbój, ale... kur już nie masz, harem mój Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:55 to jest chyba wbrew naturze co Ty możesz zrobić kurze ?? hardy1 napisał: > Nie chcę wyglądać jak zbój, ale... > kur już nie masz, harem mój Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:07 enikss.2972 napisał: > to jest chyba wbrew naturze > co Ty możesz zrobić kurze ?? Hardy!..żadnych opowieści kurzy móżdżek tego nie pomieści Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:18 rudka-a napisała: > enikss.2972 napisał: > > > to jest chyba wbrew naturze > > co Ty możesz zrobić kurze ?? > > Hardy!..żadnych opowieści > kurzy móżdżek tego nie pomieści Siła złego na jednego Biedny kur już ledwo dycha Dajcie spokój kogutowi Niech se wreszie pooddycha Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:21 nie bój żaby swoją drogą - oni to mi mogą.... i choć we dwa się zebrali rady jakoś mi nie dali wirujacypunkt napisał: > Siła złego na jednego > Biedny kur już ledwo dycha > Dajcie spokój kogutowi > Niech se wreszie pooddycha Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:26 DOPÓKI NIE SPADNĄ OSTATNIE KOŚCI - NIE MA LITOŚCI!! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:28 Górą kur Nie dał rady adwersarzy chór fenikss.2972 napisał: > nie bój żaby > swoją drogą - oni to mi mogą.... > i choć we dwa się zebrali > rady jakoś mi nie dali > > wirujacypunkt napisał: > > Siła złego na jednego > > Biedny kur już ledwo dycha > > Dajcie spokój kogutowi > > Niech se wreszie pooddycha Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:34 Już lat kilka z Nim się droczę lubię, kiedy tak jazgocze Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:38 oj nie raz się darło pierze czasem mnie cholera bierze lecz to znana wszystkim wieść kura nie tak łatwo zjeść... rudka-a napisała: > Już lat kilka z Nim się droczę > lubię, kiedy tak jazgocze Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:31 tylko na tę prośbą Rudki dam Ci spokój, Kogucie malutki... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:35 toż za cienko popiskują i za nisko podskakują wirujacypunkt napisał: > Górą kur > Nie dał rady adwersarzy chór Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:45 Jak podfruną za wysko Wydziobiesz im oko? E, nie jesteś taki zły Ty pokażesz tylko kły fenikss.2972 napisał: > toż za cienko popiskują > i za nisko podskakują > > wirujacypunkt napisał: > > Górą kur > > Nie dał rady adwersarzy chór > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:51 się nie będę długo droczył wyżej kura nikt nie skoczy wirujacypunkt napisał: > Jak podfruną za wysko > Wydziobiesz im oko? > E, nie jesteś taki zły > Ty pokażesz tylko kły Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:53 Gdzieś słyszałam takie gadki, że od dawna wcina papki dawno ząbki wyleciały wróble o tym cos ćwierkały P Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 22:59 kogut moooże i grzeczniejszy starszy.....lepszy ...i......mądrzejszy .... woli lepić dziś pierogi.... ale nadal ma ostrogi !! rudka-a napisała: > Gdzieś słyszałam takie gadki, > że od dawna wcina papki > dawno ząbki wyleciały > wróble o tym cos ćwierkały P Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:12 Mowisz starszy i ostrogi ? Jak ostroga jest stępiona Nawet kogut nie pokona Nie pokona, nie poradzi Piórka strzepnie u ogona I na grzędzie sobie siędzie Spokój będzie fenikss.2972 napisał: > kogut moooże i grzeczniejszy > starszy.....lepszy ...i......mądrzejszy .... > woli lepić dziś pierogi.... > ale nadal ma ostrogi !! > > rudka-a napisała: > > > Gdzieś słyszałam takie gadki, > > że od dawna wcina papki > > dawno ząbki wyleciały > > wróble o tym cos ćwierkały P Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:14 ja na spokój bym nie liczył przecież Indor ciągle kwiczy wirujacypunkt napisał: > Mowisz starszy i ostrogi ? > Jak ostroga jest stępiona > Nawet kogut nie pokona > Nie pokona, nie poradzi > Piórka strzepnie u ogona > I na grzędzie sobie siędzie > Spokój będzie Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:28 Indor przecież już nie fika Indor poszedł do kurnika Cichy jakiś, znikł biedaczek Dziś indyka nie zobaczysz (chyba) fenikss.2972 napisał: > ja na spokój bym nie liczył > przecież Indor ciągle kwiczy > > > wirujacypunkt napisał: > > > Mowisz starszy i ostrogi ? > > Jak ostroga jest stępiona > > Nawet kogut nie pokona > > Nie pokona, nie poradzi > > Piórka strzepnie u ogona > > I na grzędzie sobie siędzie > > Spokój będzie Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:33 Bączku, Indor teraz ma robotę, po robocie ma ochotę, lecz już noc jest... tylko Kura to ratuje że ja jutro znów pracuję Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:44 to go teraz aż żałuję straszny koniec mu winszujesz ... wirujacypunkt napisał: > Zorro Ty juz więcej nie podskakuj. > Przyjdzie tabun puderniczek > i uszczypnie Cię w policzek. > Później buła Ci przyłożą > Na łopatki dwie rozłożą > Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:53 ... i tak Bączek niby miła, kij w mrowisko znów włożyła Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:56 Może to nie chodzi o puderniczki tylko jakieś korzenne pierniczki?? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:06 uuuuuuu jak taka ma ci korzeń to dopiero będzie gorzej... rudka-a napisała: > Może to nie chodzi o puderniczki > tylko jakieś korzenne pierniczki?? > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:20 Różne dziwy różne cuda zamiast Hanki, tam jest Kuba Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:57 jak to - niby ?? a chcesz w dziób ?? się na rymach lepiej skup hardy1 napisał: > ... i tak Bączek niby miła, > kij w mrowisko znów włożyła Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:05 "... roztomiła" dobrze brzmi? Już Ci przeszło? Lepiej Ci? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:12 myślę, że mi będzie lepiej jak się komuś dzioba sklepie hardy1 napisał: > "... roztomiła" dobrze brzmi? > Już Ci przeszło? > Lepiej Ci? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:24 Nie bij, Hardy już Kuraka cała gęba już w siniakach grzebień nawet fioletowy dzióbek także purpurowy Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:27 chciałabyś chciaaaaaaaałaaaaaaa...................... takiego wała.... rudka-a napisała: > Nie bij, Hardy już Kuraka > cała gęba już w siniakach > grzebień nawet fioletowy > dzióbek także purpurowy Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:30 Co to za gesty, co to za słowa do kogoś je Kurze zaadresował??? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:34 Ci się może nie podoba narodowa symbolika sportowa ?? rudka-a napisała: > Co to za gesty, co to za słowa > do kogoś je Kurze zaadresował??? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:52 coś pamietam jakieś ręce latały w łokciach na krzyż się złamały... to chyba sa te wały Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:57 takiego wała jak Polska cała tak kiedyś gawiedź skandowała rudka-a napisała: > coś pamietam jakieś ręce latały > w łokciach na krzyż się złamały... > to chyba sa te wały Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:53 Tylko dla Ciebie, Rudko to zrobię. Nie sklepię Kuraka po jego dziobie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:04 chociaż troszeczkę sklep mu..miseczkę Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:43 Jak tak bardzo prosisz... muszę Kurowi jego ogon skosić Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:54 o żesz zboczony zostaw ogony !! hardy1 napisał: > Jak tak bardzo prosisz... > muszę Kurowi jego ogon skosić Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:24 Masz aż dwa? Aha... Jeden ci zostawię. Będzie w zastawie. Wybieraj, który, ... i tak będziesz podobny do kury Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:42 1zorro-bis napisał: > a do tego Zorro go budzi.... ............a mógłby ktoś bardziej podobny do ludzi... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:38 bardzo Hardy się zdziwicie widząc moją rzyć o świcie... gdyż, by rosły piórka cudnie ja nie wstaję przed południem... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:46 Ja tam wolę wstać o świcie no i też mam klawe życie niech Ci rosną nowe piórka będzie skubać je wiewiórka Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:53 skubnij sobie kitę może jak się zerwiesz o tej porze rudka-a napisała: > Ja tam wolę wstać o świcie > no i też mam klawe życie > niech Ci rosną nowe piórka > będzie skubać je wiewiórka > Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 22:54 Kiedy Rudka ze mną w parze, wnet Koguta zgrzejem w garze Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:01 nie no, kurde to ci ulga ten znów o trójkącie gulga hardy1 napisał: > Kiedy Rudka > ze mną w parze, > wnet Koguta > zgrzejem w garze Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:04 potem na ruszt nieboraka usmażymy wnet Kuraka!! a do tego są szparagi i nie bedzie po nim zgagi Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:09 Z rusztu Kurak? Dobrze jest! Jest pieczyste! Będzie fest Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:10 ja sobie chyba w końcu poradzę i Wam te ruszta w de... chętnie wsadzę... rudka-a napisała: > potem na ruszt nieboraka > usmażymy wnet Kuraka!! > a do tego są szparagi > i nie bedzie po nim zgagi Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:27 Co Ty nie powiesz?! toż w Tobie siła uważaj, by d..... się nie zwęgliła Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:32 moja dupa, żadna sprawa kita w szprychach to zabawa rudka-a napisała: > Co Ty nie powiesz?! > toż w Tobie siła > uważaj, by d..... > się nie zwęgliła > Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:57 Więc przyszykuj czystą de... kiedy szprychę wsadzą w Cię Jednak dziś dam Tobie żyć, bo czas w łóżko włożyć rzyć Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 13.01.14, 23:59 perwersyjne Twe marzenia są nie do spełnienia hardy1 napisał: > Więc przyszykuj czystą de... > kiedy szprychę wsadzą w Cię > > Jednak dziś dam Tobie żyć, > bo czas w łóżko włożyć rzyć Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 21:40 To nie ma marzenia, Kurze. Tak będziesz wyglądał w naturze Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:03 a od kity zabierz łapy!! nie dla Ciebie te pułapy! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:05 jak się we drzwi kitę wciśnie Ruda tylko cienko piśnie rudka-a napisała: > a od kity zabierz łapy!! > nie dla Ciebie te pułapy! > > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:13 ...jak oderwie się od drzwi wszystkie ząbki wsadzi Ci.. od ogona aż do brwi! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:15 mutant jakiś nie wewióra może skoczyć mi na pióra rudka-a napisała: > ...jak oderwie się od drzwi > wszystkie ząbki wsadzi Ci.. > od ogona aż do brwi! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 00:18 No poeci, wierszokleci Po pólnocy, pora spać Moje dzieci. Jutro w szprychy kija włożę I zakręcę, o mój Boże Będzie kurz i zawierucha Zobaczycie, będzie skucha Jajecznice sama zjem Dla Was bułka oraz dżem O poranku Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:32 Dobre czasy powróciły Indor i Kogucik miły znowu się przekomarzają i po piórach sobie dają. Z przyjemnością Was czytałam i po pachy się uśmiałam. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 14.01.14, 23:37 Alice !! jakże mi dziś miło !! jakby słonko zaświeciło ..... alice0553 napisała: > Dobre czasy powróciły > Indor i Kogucik miły > znowu się przekomarzają > i po piórach sobie dają. > Z przyjemnością Was czytałam > i po pachy się uśmiałam. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 14:49 No proszę Alice się odnalazła... jeszcze Kurowi za pióra nie zalazła Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 15:05 Alice to stara przyjaciółka znaczy - że stażem nie wiekowo !!!! bo należymy razem do kółka, gdzie się rozmawia tylko rymowo hardy1 napisał: > No proszę > Alice się odnalazła... > jeszcze Kurowi za pióra > nie zalazła Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 17:41 Trochę lat na grzbiecie,Koguciku,noszę ale o laseczkę jeszcze się nie proszę. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 17:45 a ja tam chętnie przygarnę laseczkę taką co to wesprze i rozbawi troszeczkę alice0553 napisała: > Trochę lat na grzbiecie,Koguciku,noszę > ale o laseczkę jeszcze się nie proszę. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 17:58 Nie znam Alis, ale miło, że nowe dziewcze przybyło, albo powróciło Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 18:01 Dobra, dobra, nie kontekstuj, Kogucie. Chyba że chcesz, aby Alce tak ci rymnęła aż rymniesz... jak długi. (to w ramach przysługi) Co zaś do kółka, mam nadzieję, że nie różańcowego, ani oazowego... Fakt, tam też śpiewają, ale falę inną odbierają PS. I przypomnę, Kurze, o obowiązkach Gospodarza - wpierw byś mnie przedstawił... amnezja się przydarza? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 18:19 a to fircyk nad fircyki no i po co Ci te krzyki aaaaaaaaaaa - Ty Alice przecież znasz tyle, że sklerozę masz hardy1 napisał: > Dobra, dobra, > nie kontekstuj, Kogucie. > Chyba że chcesz, > aby Alce > tak ci rymnęła > aż rymniesz... > jak długi. > (to w ramach przysługi) > > Co zaś do kółka, > mam nadzieję, że > nie różańcowego, > ani oazowego... > Fakt, tam też śpiewają, > ale falę inną odbierają > > PS. I przypomnę, Kurze, > o obowiązkach Gospodarza - > wpierw byś mnie przedstawił... > amnezja się przydarza? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 18:55 Jam fizjonomistom jezd! Łatwiej fotkę pamiętam... gorzej po latach tekst. Ale, ale... coś mi dziś po głowie chodziło, że gdzieś z Alice słowa mieniałem... gdzie i kiedy to było? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 19:04 toż Alice Ciebie pamiętała przecież to wczoraj napisała uuuuuuuu Indysiu, ale plama tak zapomnieć - straszny blamaż hardy1 napisał: > Jam fizjonomistom jezd! > Łatwiej fotkę pamiętam... > gorzej po latach tekst. > Ale, ale... > coś mi dziś po głowie chodziło, > że gdzieś z Alice słowa mieniałem... > gdzie i kiedy to było? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 20:12 Ja z Wierszyków Nie-Poważnych i z Indorem (tym odważnym) czasem słówko zamieniłam gdy w Świecie Do Rymu byłam. Lecz On wtedy był zajęty walką o AL pochłonięty więc nawet nie zauważył że z jakąś tam Alice gwarzył. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 23:09 O, to były stare dzieje, teraz nowy dzień już dnieje, trzeba ruszyć nowe rymy... tu na Dworcu pograndzimy Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 15.01.14, 23:33 To są dzieje już tak stare że Indorze,dajesz wiarę? nie pamiętam pewnych sztuczek lecz może się znów nauczę jakiś emotikon wstukać a nie tylko rymem dukać. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 21:28 Czasem wierzę, czasem nie... i tak życie toczy się p Ty zaś, Alice, emotkami przepleć rym między zwrotkami Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 22:19 Chciałabym, lecz boję się że emotek wyjdzie źle -. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 22:22 No i widzisz,pochrzaniłam zbędny myślnik postawiłam. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 22:28 no i co się stało że jakiś myślnik - zaraz źle ? wcale nie alice0553 napisała: > No i widzisz,pochrzaniłam > zbędny myślnik postawiłam. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 22:56 Alice, weź se na podglądzie przed wysłaniem spojrzyj. Emotek doglądnij, dojrzyj Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:29 Weszłam tam i co? i chała było to,co wystukałam. Widać znów coś źle zrobiłam emotka nie wydobyłam. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:34 my Cię szybko nauczymy dzisiaj w cenie są dziewczyny alice0553 napisała: > Weszłam tam i co? i chała > było to,co wystukałam. > Widać znów coś źle zrobiłam > emotka nie wydobyłam. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:44 Dobra... podejrzyj w "odpowiedzi" do mojego wpisu, jakie i jak emotki do wpisu wstawiać > Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:20 Dzięki,Hardy,wypróbuję najwyżej znów coś zepsuję. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:41 Też chcę takie życie klawe więc na rano proszę kawę rogaliki dwa do kawy grzankę z odrobiną marmolady bułka z nutellą lub miodem da sobie radę z pierwszym głodem Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:45 Ba! Nie tak szybko! Wpierw trzeba się pogibać gibko Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:54 Gibaj, gibaj się Indorze Po bułeczkę ? A, być może. hardy1 napisał: > Ba! Nie tak szybko! > Wpierw trzeba się > pogibać gibko Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:47 Zamówienie jest złożene Ptaki do roboty zagonione Z rana ptaka praca czeka Dobrze, że litość masz dla człowieka rudka-a napisała: > Też chcę takie życie klawe > więc na rano proszę kawę > rogaliki dwa do kawy > grzankę z odrobiną marmolady > bułka z nutellą lub miodem > da sobie radę z pierwszym głodem Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:53 Hardy,trzeci z lewej mnie interesuje ale zapomniałam,jak się go wpisuje. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 16.01.14, 23:55 dwukropek wstaw a potem zaraz duże D wstawić się postaraj alice0553 napisała: > Hardy,trzeci z lewej mnie interesuje > ale zapomniałam,jak się go wpisuje. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:00 O De pamiętałam,ale dalej nic więc piszę i klikam w napis "wyślij",hyc. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:07 Alice, zobaczysz, jak zapisuje się emotki, które powyżej pokazałem, kiedy na tamten mój wpis klikniesz "odpowiedz" (i zobaczysz pod swoim okienkiem do dopisania w: "Odpowiadasz na:") Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:07 Jaka buźka roześmiana. Z wieczora oraz z rana ? alice0553 napisała: > O De pamiętałam,ale dalej nic > więc piszę i klikam w napis "wyślij",hyc. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:08 i tak trzymać moje drogie teraz życzę senki błogie wirujacypunkt napisał: > Jaka buźka roześmiana. > Z wieczora oraz z rana ? > > > alice0553 napisała: > > > O De pamiętałam,ale dalej nic > > więc piszę i klikam w napis "wyślij",hyc. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:07 no i się ślicznie wszystko udało i pełen sukces - a to już nie mało alice0553 napisała: > O De pamiętałam,ale dalej nic > więc piszę i klikam w napis "wyślij",hyc. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:08 Alice ma fixe idee - pamietać o "De" Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:12 Bączku, lepiej nie wnerwiaj mnie! Ja i kawa z rańca?! Rano płatki i mleko świeże... ...i wtedy jest cud-dobrze Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:16 Oj, przepraszam mój Indorze. Proszę przebacz !!! Jeśli możesz ? hardy1 napisał: > Bączku, lepiej nie wnerwiaj mnie! > Ja i kawa z rańca?! > Rano płatki i mleko świeże... > ...i wtedy jest cud-dobrze Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 00:30 Ustalę z Kogutem, czy łaski udzielić, czy staniesz pod knutem Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 19:11 Knutem straszysz mnie Indorze ? O nie ładnie ! Snadmie knut na mnie nie spadnie. Raczej pójdę sobie Nim krzywdy się dorobie. Język schowaj, Bo odpadnie. Knut na mnie nie spadnie !!! Ja Cię grzecznie przeprosiłam. Bylam dla Ciebie miła. A Ty knutem straszyć chcesz? Brzydko czynisz. O tym wiesz? hardy1 napisał: > Ustalę z Kogutem, > czy łaski udzielić, > czy staniesz pod knutem Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Kogut to ma klawe życie... 17.01.14, 19:45 i jeszcze mi tu imputuje że ze mną przedyskutuje po koralach go wypykać i do pieca sruuuu Indyka wirujacypunkt napisał: > Knutem straszysz mnie Indorze ? > O nie ładnie ! > Snadmie knut na mnie nie spadnie. > Raczej pójdę sobie > Nim krzywdy się dorobie. > Język schowaj, > Bo odpadnie. > Knut na mnie nie spadnie !!! > Ja Cię grzecznie przeprosiłam. > Bylam dla Ciebie miła. > A Ty knutem straszyć chcesz? > Brzydko czynisz. > O tym wiesz? > > > hardy1 napisał: > > > Ustalę z Kogutem, > > czy łaski udzielić, > > czy staniesz pod knutem Odpowiedz Link