Dodaj do ulubionych

jestem niedouczony

04.02.14, 10:28
no bo jestem
nic nie wiem np o fizyce kwantowej
a chciałbym być alfą i gametą
omegą znaczy
znałem pewnego profesorka
matematyk to był
chyba dobry
ale nie umiał zrobić sadzonych jaj
był niedouczony

czemu ma służyć ten wywód ?
ano temu, że i profesor może być idiotą
niedawno przytaczałem tu całą masę przykładów z całego świata
ale żeby to odkryć, trzeba mieć jasny umysł i równo pod sufitem

bo podobno fanki prof Pawłowicz obruszyły się, że nazywamy ją idiotką
ale to już tylko ich problem big_grin

a poważnie - czy posiadany i baaardzo eksponowany tytuł zawsze świadczy o nieprzebranej wiedzy i inteligencji ?

chyba poszukam kolejnych przykładów big_grin
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:36
      Kogut....igrasz z ogniem.big_grinbig_grinbig_grin
      Zaraz sie zacznie.....smirk
      Wywody pisane o 3.22 sa nie do pobicia.
      Wiec uwazaj.....big_grinbig_grinbig_grin
      • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:40
        ale że co ??
        obiektywnie - zaczepiam kogoś ?
        nie
        a mnie czasem zaczepiają
        a wiesz jak się turystycznie ognisko gasi .... ??

big_grin
        • k.karen Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:50
          Czy Ty sugerujesz, mój drogi, że pisparanoję da się leczyć tylko urynoterapią? shock
          big_grin big_grin big_grin
          • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:54
            bardzo naukowo wyłożyłaś tę kwestię big_grin big_grin big_grin
            • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:56
              no, ale na nocnych Markow czasem lekarstwa nie ma.....big_grin
              Moze jakis....ATOM by sie znalazl?big_grinbig_grinbig_grin
              • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:57
                ten pedał ??? big_grin big_grin big_grin
                • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:58
                  nie my ATOMU z Atomkiem.....big_grinbig_grinbig_grin
                  Na ten "nocny prooblem" to tylko ATOM moze pomoc.big_grinbig_grinbig_grin
                  fenikss.2972 napisał:

> ten pedał ??? big_grin big_grin big_grin
                  • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:03
                    uffffffff

no i tak się udziela paranoja !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> nie my ATOMU z Atomkiem.....big_grinbig_grinbig_grin
                    > Na ten "nocny prooblem" to tylko ATOM moze pomoc.big_grinbig_grinbig_grin
                • fenikss.2972 profesor idiota 04.02.14, 11:02
                  to konkurs teraz będzie - na najciekawsze głupoty "uczonych" idiotów big_grin big_grin big_grin

- durne tezy
                  - oszustwa
                  - przekręty
                  - opinie

wszystko big_grin co tylko uda się znaleźć big_grin

przewidziane nagrody !!!!!

big_grin

Ale oszustwa naukowe wcale nie są domeną polskich badaczy. Przekręty wychodzą na jaw na całym świecie.

Ostatnio czasopismo "New Scientist" poinformowało, że jeden z amerykańskich naukowców jest podejrzany aż o 145 przypadków fałszowania i fabrykowania danych. Profesor badał m.in. wpływ napojów alkoholowych na zdrowie człowieka. Ostatnio badacz udowadniał w obszernym raporcie, że czerwone wino działa pozytywnie na organizm człowieka, wydłużając życie. Wcześniej, na podstawie rzekomych badań na szczurach, tę samą właściwość przypisywał białemu winu i piwu.
                  Teraz profesor ma problem, bo dochodzenie prowadzone przez trzy lata przez jego macierzystą uczelnię wykazało, że badacz mógł się dopuścić oszustw. Co więcej, po publikacji tych informacji pojawili się naukowcy, którzy są gotowi potwierdzić oszustwa wspomnianego profesora.
                  Nie pierwszy to i na pewno nie ostatni przypadek.

Dosyć powszechnie wiadomo, że szpinak to fantastyczne źródło żelaza. Tymczasem to bzdura, którą naukowcy odkryli jeszcze przed II wojną światową. Okazało się, że sekretarka niemieckiego chemika, który prowadził badania szpinaku, pomyliła się i źle wpisała wynik. (big_grin) Choć sprawę odkręcono, w powszechnym przekonaniu szpinak to ciągle fantastyczne warzywo. Z chęci zdobycia pieniędzy i sławy bierze się także oszustwo przypisywane Koreańczykowi Woo Suk Hwangowi. Miał on być twórcą pierwszego klonu człowieka.

natablicy.pl/nie-mozna-wierzyc-naukowcom-falszuja-badania-dla-pieniedzy,artykul.html?material_id=4f23c518b564da9d71000000
                  • tan.nawe Re: profesor idiota 04.02.14, 11:17
                    "Dosyć powszechnie wiadomo, że szpinak to fantastyczne źródło żelaza. Tymczasem to bzdura, którą naukowcy odkryli jeszcze przed II wojną światową. Okazało się, że sekretarka niemieckiego chemika, który prowadził badania szpinaku, pomyliła się i źle wpisała wynik. () Choć sprawę odkręcono, w powszechnym przekonaniu szpinak to ciągle fantastyczne warzywo"

Noooo, szpinaku nie ruszać! Bo uwielbiam!!! suspicious
                    I mam gdzieś: jest/nie jest źródłem żelaza, stali, czy innej miedzi - fantastyczny jest i basta!
                    • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:20
                      ależ ja go też bardzo lubiem big_grin
                      z czosnkiem i śmietaną big_grin
                      albo omleta big_grin
                      • 1zorro-bis Re: profesor idiota 04.02.14, 11:27
                        tez!!!big_grin
                        fenikss.2972 napisał:

> ależ ja go też bardzo lubiem big_grin
                        > z czosnkiem i śmietaną big_grin
                        > albo omleta big_grin
                        • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:33
                          ale np durny lekarzyna mi zabraniał przy nadkrwistości - "bo w szpinaku za dużo żelaza je" big_grin

1zorro-bis napisał:

> tez!!!big_grin
                          > fenikss.2972 napisał:
                          >
                          > > ależ ja go też bardzo lubiem big_grin
                          > > z czosnkiem i śmietaną big_grin
                          > > albo omleta big_grin
                          >
                          >
                      • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:30
                        śliczne big_grin

NASA ukrywa przed światem dziejową tajemnicę

Naturalny satelita Ziemi od lat jest źródłem wielu dywagacji. Prowadzą one do powstawania wielu - mniej lub bardziej dziwnych - teorii dotyczących jego historii. Bólu głowy mogą przysporzyć kolejne, wykluczające się często hipotezy dotyczące powstania Księżyca, lądowania na nim człowieka, a nawet starożytnych cywilizacji, które niegdyś rzekomo go zamieszkiwały.

Wielu obserwatorów sugeruje, że świat już dawno mógłby zapoznać się z prawdą dotyczącą Srebrnego Globu, a odpowiedzialność za to, że tak się dotąd nie stało ponosi NASA, która starannie maskuje kolejne fakty. Czy rzeczywiście coś jest na rzeczy, a jeśli tak, to czy poznamy kiedyś prawdę na temat Księżyca?

Wśród najbardziej kontrowersyjnych teorii dotyczących Księżyca, które pojawiły się dotąd znajdziemy tą, która zakłada, że człowiek nigdy nie postawił na nim stopy. Ale też inną, dość surrealistyczną wersję, która głosi, że jedną z pierwszych osób, które dotarły na Księżyc był Hitler, który na Srebrnym Globie stanąć miał dzięki supernowoczesnej technologii rozwijanej przez nazistów.

Wśród narzędzi, które miały pomóc mu się tam dostać znajdują się: pocisk rakietowy V2 oraz samolot myśliwski Messerschmitt Me 262.

"To czego NASA nie mówi ludziom, to informacje dotyczące odkrycia pozostałości starożytnej księżycowej cywilizacji. Do dnia dzisiejszego zarówno same informacje, jak i artefakty są starannie ukrywane przed narodem amerykańskim." - mówi bez ogródek cytowany przez portal AOL Richard C. Hoagland, były konsultant NASA i kurator w Springfield Science Museum w Springfield. "Fotografie orbitalne wyraźnie pokazują skalę starożytnych ruin, które pozostały na Księżycu.
                        • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:36
                          niewiarygodne.pl/gid,12826019,img,12826503,kat,1017185,page,2,title,Czy-Ksiezyc-zamieszkiwaly-starozytne-cywilizacje-NASA-ukrywa-przed-swiatem-dziejowa-tajemnice,galeriazdjecie.html
                          fenikss.2972 napisał:

> śliczne big_grin
                          >
                          > NASA ukrywa przed światem dziejową tajemnicę
                          >
                          > Naturalny satelita Ziemi od lat jest źródłem wielu dywagacji. Prowadzą one do p
                          > owstawania wielu - mniej lub bardziej dziwnych - teorii dotyczących jego histor
                          > ii. Bólu głowy mogą przysporzyć kolejne, wykluczające się często hipotezy dotyc
                          > zące powstania Księżyca, lądowania na nim człowieka, a nawet starożytnych cywil
                          > izacji, które niegdyś rzekomo go zamieszkiwały.
                          >
                          > Wielu obserwatorów sugeruje, że świat już dawno mógłby zapoznać się z prawdą do
                          > tyczącą Srebrnego Globu, a odpowiedzialność za to, że tak się dotąd nie stało p
                          > onosi NASA, która starannie maskuje kolejne fakty. Czy rzeczywiście coś jest na
                          > rzeczy, a jeśli tak, to czy poznamy kiedyś prawdę na temat Księżyca?

• fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:38
                            Maurice Chatelain, specjalista od spraw łączności, który w tym czasie pracował dla NASA, publicznie oświadczył, że spotkanie załogi Apollo 11 z istotami pozaziemskimi jest wielką tajemnicą NASA oraz że wszystkie misje Apollo były obserwowane przez UFO.

Jedną z najbardziej intrygujących kwestii związanych z lotami na Księżyc jest to, że od czasu programu Apollo NASA nie wysłała tam żadnych astronautów i nic nie wskazuje na to, żeby nosiła się z takim zamiarem w najbliższym czasie.

strefatajemnic.onet.pl/tajemnice-ksiezyca/w8s71
                            • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:41
                              Szczepionki zmieniają ludzi w homoseksualistów

Tak, nie przesłyszeliście się. Pewien włoski naukowiec – nawiasem mówiąc obecnie znany tylko z tego jednego wyskoku, nie jestem w stanie znaleźć żadnych jego prac naukowych, więc to słowo weźcie sobie w cudzysłów na wszelki wypadek – tak właśnie twierdzi. Z pewnością ma na swoje twierdzenia twarde dowody? Cóż… niekoniecznie. Posłuchajmy jednak:

Szczepimy dziecko, potem to dziecko rośnie, starając się znaleźć swoją własną osobowość; a jeśli jest w nim rtęć albo inne substancje które znajdują się w szczepionkach, i te substancje dostaną się do mózgu, dziecko staje się gejem. Ten problem szczególnie widoczny będzie w kolejnych pokoleniach, bo gdy homoseksualiści mają dzieci, te dzieci dziedziczą w genach chorobę rodziców. Bo homoseksualizm to choroba, nieważne że WHO zdecydowało inaczej. Kogo to obchodzi! Rzeczywistość jest taka, że jest to choroba. Każde szczepienie powoduje homoseksualizm, bo zapobiega kształtowaniu się osobowości. Można powiedzieć, że to mikroforma autyzmu. Sami zobaczycie ile gejów będzie w przyszłych pokoleniach, to będzie katastrofa.

illuminatiworld.pl/?p=230
                              • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:51
                                antynoble

Nagrodę w dziedzinie fizjologii zdobył zespół z Wielkiej Brytanii, Austrii i Holandii za stwierdzenie, że ''brakuje dowodów na zaraźliwe ziewanie u żółwi czerwonostopych''.

Ig Nobel z biologii powędrował do australijskich badaczy, którzy odkryli, że pewien gatunek australijskiego żuka lubi spółkować z butelkami pewnego gatunku australijskiego piwa.

Najdziwaczniejszym osiągnięciem w dziedzinie psychologii wybrano badania tłumaczące, dlaczego i w jakich okolicznościach ludzie wzdychają. Okazało się, że nie jest to przejaw smutku, jak wiele osób sądzi, lecz zrezygnowania.

Medycznego Ig Nobla dostały dwa zespoły, które zbadały, jaki wpływ na podejmowanie decyzji ma pełny pęcherz moczowy. Jeden z naukowców podsumował swoje badania sentencją: ''Kiedy cię przyciśnie, to cię przyciśnie''.

W dziedzinie chemii wygrali Japończycy, którzy skonstruowali alarm przeciwpożarowy, opierający się na pomiarze stężenia wasabi w powietrzu.

Studia nad równowagą sportowców rzucających dyskiem oraz młotem przeprowadzone przez pewnego Duńczyka przyniosły mu nagrodę w dziedzinie fizyki. Zauważył, że dyskobole mają zawroty głowy, a miotacze młotem nie.

Pokojowy Ig Nobel powędrował na Litwę, w ręce burmistrza Wilna Arturasa Zuokasa, który z nieprawidłowo parkującymi kierowcami walczył pojazdem opancerzonym.
                                big_grin big_grin big_grin big_grin

Nagrodę w dziedzinie bezpieczeństwa publicznego dostał John Senders za pionierskie badania nad dystraktorami podczas jazdy samochodem. W ich trakcie oślepiał kierowców klapkami na oczy.

Literackiego Ig Nobla dostał John Perry z Uniwersytetu Stanforda za Teorię Strukturalnej Prokrastynacji. Według niej aby osiągnąć coś wielkiego, należy zaczynać pracę od rzeczy ważnych, unikając w ten sposób rzeczy ważniejszych. Kto nie zastosuje się do tej zasady, nie ma szans na nagrodę Ig Nobla.

deser.pl/deser/1,111857,10389315,Antynoble_rozdane__Oto_najdziwniejsze_zdobycze_nauki.html
                                • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:56
                                  Prof. Pawłowicz o "unijnej szmacie": "Być może mogłam określić ten unijny symbol łagodniej"

wot kultura profesura !! big_grin big_grin big_grin

Oświadczenie

Ponieważ określenie przeze mnie w wywiadzie dla Super Expressu z dnia 10.12.2013 r. unijnej flagi terminem "unijna szmata" poruszyło niektóre osoby, których opinie bardzo sobie cenię, przyznam, iż być może mogłam określić ten unijny symbol łagodniej.

wpolityce.pl/artykuly/69211-prof-pawlowicz-o-unijnej-szmacie-byc-moze-moglam-okreslic-ten-unijny-symbol-lagodniej

• 1zorro-bis Re: profesor idiota 04.02.14, 11:52
                                a nie mowilem?!big_grin
                                Demony obudziles.....big_grinbig_grinbig_grin
                                • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 11:57
                                  no to wołamy egzorcystę !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> a nie mowilem?!big_grin
                                  > Demony obudziles.....big_grinbig_grinbig_grin
                                  >
                                  • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 12:02
                                    Zbieramy kasę dla Agenta Tomka, żeby ulżył poseł Pawłowicz.
                                    14 osób lubi to

Społeczność
                                    Jesteśmy organizacją skupiającą ludzi zatroskanych kondycją psychiczną posłów, którzy nie z własnej winy nie zaspakajają swoich podstawowych potrzeb co ma wpływ na procesy legislacyjne w Polsce.

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-c.ak/hphotos-ak-ash4/1044503_550184298382265_692054096_n.png
                                    • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 12:03

https://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/391623_481927508544188_1082678108_n.jpg
                                      • tan.nawe Re: profesor idiota 04.02.14, 12:10
                                        Noo, z pana posła Krystyna to przyjstojny profesor jest! Przystojnieszy niż z pani posłanki Krystyny - profesorka! (GENDER!!!) big_grinbig_grinbig_grin
                                        • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 12:22
                                          wiesz co ?
                                          przyznam, że nie słuchałem tej baby, bo mnie nudzą wywody idiotów
                                          ale teraz, kiedy tego słucham - to chyba faktycznie trzeba zweryfikować poziom ludzi z tytułami.
                                          To psychol w czystej postaci.

dno chamstwa - prostactwo z tytułem

tak zachowuje się PROFESOR idiota na posiedzeniu sejmu

Liderka listy PiS w naszym okręgu: "Spierdalaj"

tan.nawe napisała:

> Noo, z pana posła Krystyna to przyjstojny profesor jest! Przystojnieszy niż z p
                                          > ani posłanki Krystyny - profesorka! (GENDER!!!) big_grinbig_grinbig_grin
                                          • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 12:26
                                            nieuk, nawet nie umie się poprawnie wysławiać, pośmiewisko wszystkich.
                                            profesor big_grin big_grin big_grin włancza big_grin
                                            .........no ale jest w stodole big_grin

• 1zorro-bis Re: profesor idiota 04.02.14, 12:31
                                            nooooo....pelna "kultura"big_grin
                                            • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 12:37
                                              ja chyba zmienię zdanie i zacznę się tą polityką interesować
                                              toż takich jaj nie widziałem w żadnym wiodącym kabarecie !!!! big_grin
                                              kurde, tą babę trzeba leczyć i to szybko !!! big_grin
                                              zakompleksiona z postawą atakującą, zerową samooceną i maniami i fobiami !!! big_grin big_grin big_grin
                                              nadpobudliwa, agresywna, na granicy histerii big_grin

1zorro-bis napisał:

> nooooo....pelna "kultura"big_grin
                                              >
                                              • tan.nawe Re: profesor idiota 04.02.14, 12:48
                                                fenikss.2972 napisał:

> kurde, tą babę trzeba leczyć i to szybko
                                                !!! big_grin

A w życiu! Przecież "lekarze reprezentują zbrodniczy przemysł"!
                                                To jest kwiatek pani profesor, różyczka śliczna pani poseł, fiołek-matołek psorki-pisiorki!
                                                big_grinbig_grinbig_grin
                                                • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 12:51
                                                  i jak w tym kraju ma być dobrze, kiedy prowadzą go takie debile
                                                  • k.karen Re: profesor idiota 04.02.14, 13:01
                                                    Tak tylko, na wszelki wypadek, dodam.
                                                    IDIOTA, MOHER - TO NIE WIEK, NIE WYKSZTAŁCENIE, ALE STAN UMYSŁU

I nie jest to tylko "przypadłość" sejmowych profesorów.

www.sport.pl/sport/1,65025,13177461,Spor_o_nazwe_klubu_ekstraklasy__Nawet_profesor_moze.html

• fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 13:13
                                                    oczywiście !!!
                                                    moimi ulubionymi idiotami są wielcy z NASA !! big_grin big_grin big_grin

k.karen napisała:

> Tak tylko, na wszelki wypadek, dodam.
                                                    > IDIOTA, MOHER - TO NIE WIEK, NIE WYKSZTAŁCENIE, ALE STAN UMYSŁU
                                                    >
                                                    > I nie jest to tylko "przypadłość" sejmowych profesorów.
                                                    >
                                                    > www.sport.pl/sport/1,65025,13177461,Spor_o_nazwe_klubu_ekstraklasy__Nawet_profesor_moze.html
                                                    >
                                                    > big_grin big_grin big_grin
                                                  • tan.nawe Re: profesor idiota 04.02.14, 13:17
                                                    "bycie profesorem nie zabezpiecza przed publicznym zrobieniem z siebie idioty"

...co było do udowodnienia. smile
                                                    I udowodnione zostało - wielokrotnie.
                                                  • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 13:26
                                                    chyba przy okazji orbów już pisałem - najgorszy idiota, to idiota naukowiec, utytułowany, bo siłą rzeczy może być uznany za autorytet, przez co może wyrządzić wiele szkód swoimi niedorzecznościami. Idioty spod budki z piwem nikt nie słucha. Idioty z tytułem - owszem.....

tan.nawe napisała:

> "bycie profesorem nie zabezpiecza przed publicznym zrobieniem z siebie idiot
                                                    > y"

>
                                                    > ...co było do udowodnienia. smile
                                                    > I udowodnione zostało - wielokrotnie.
                                                  • k.karen kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 13:47
                                                    i utożsamia się z teoriami spiskowymi, wszędzie widzi tylko zło, złodziejstwo, spiski, brud, smród, ubóstwo, biedę, kłamstwa, oszustwa, bandytów, zboczeńców, genderów, Żydów, masonów, komuchów, agentów, sprzedajne kłamliwe media ( w tym oczywiście przede wszystkim żydowską i paskudną GW i TVN)?

MOHERY, czyli wierni, łagodni, tolerancyjni, sprawiedliwi, bogobojni, święci, kochający, uczciwi, skromni, super wykształceni, radośni, spokojni, oryginalni, twórczy, kreatywni... i w ogóle jedyni w swoim rodzaju najlepsi z najlepszych, kwiat narodu polskiego, w tym także emigracyjnego... wierni poddani ojca Rydzyka, wielka polska i mądra rodzina.

Alleluja i do przodu... a Żydy, masony... raus, raus, raus! big_grin

• fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 13:48
                                                    Nobla mu !!! Nobla !!! big_grin big_grin big_grin big_grin
                                                  • tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 13:52
                                                    k.karen napisała:

> Alleluja i do przodu... a Żydy, masony... raus, raus, raus! big_grin

Napisałam na P., napiszę i w tutaj:

"Śmierdziuchy żydowskie, raus! Tu są Polacy!"
                                                    Jeszua ben Miriam, Jeszua ben Josef, raus! - tu są katolicy i ojciec ich - prawdziwej wiary krzewiciel i obrońca, dyr. T.Rydzyk
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 13:55
                                                    a do Zydow sie wszyscy modla......big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:00
                                                    religia nienawiści
                                                    nie ma nic wspólnego z chrześcijańską, ani żadną inną
                                                    za to z fanatyzmem owszem

tan.nawe napisała:

> Napisałam na P., napiszę i w tutaj:
                                                    >
                                                    > "Śmierdziuchy żydowskie, raus! Tu są Polacy!"
                                                    > Jeszua ben Miriam, Jeszua ben Josef, raus! - tu są katolicy i ojciec ich - praw
                                                    > dziwej wiary krzewiciel i obrońca, dyr. T.Rydzyk
                                                  • tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:03
                                                    fenikss.2972 napisał:

> religia nienawiści
                                                    > nie ma nic wspólnego z chrześcijańską, ani żadną inną
                                                    > za to z fanatyzmem owszem

Otóż to!
                                                  • k.karen Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:07
                                                    To ja się bez bicia przyznam, że uległam lobby żydowskiemu, ponieważ modlę się do Żyda Jezusa i Jego Matki Żydówki - Maryi.

tan.nawe napisała:

> fenikss.2972 napisał:
                                                    >
                                                    > > religia nienawiści
                                                    > > nie ma nic wspólnego z chrześcijańską, ani żadną inną
                                                    > > za to z fanatyzmem owszem

>
                                                    > Otóż to!
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:09
                                                    straszne......big_grin
                                                    k.karen napisała:

> To ja się bez bicia przyznam, że uległam lobby żydowskiemu, ponieważ modlę się
                                                    > do Żyda Jezusa i Jego Matki Żydówki - Maryi.
                                                    >
                                                    > tan.nawe napisała:
                                                    >
                                                    > > fenikss.2972 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > religia nienawiści
                                                    > > > nie ma nic wspólnego z chrześcijańską, ani żadną inną
                                                    > > > za to z fanatyzmem owszem

> >
                                                    > > Otóż to!
                                                  • k.karen Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:12
                                                    Tak, to jest straszne, bo razem z moherami powinnam się modlić do ojca Rydzyka, polskiego Polaka, a nie do jakichś tam Żydów!

Tak, widzę ten mój straszny błąd!

Tragedia! big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:31
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    Zawsze mozesz go naprawic.....big_grinsmirk
                                                    k.karen napisała:

> Tak, to jest straszne, bo razem z moherami powinnam się modlić do ojca Rydzyka,
                                                    > polskiego Polaka, a nie do jakichś tam Żydów!
                                                    >
                                                    > Tak, widzę ten mój straszny błąd!
                                                    >
                                                    > Tragedia! big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:41
                                                    a wracając
                                                    tej babie faktycznie brakuje chłopa
                                                    zauważyliście pewną prawidłowość ?
                                                    o seksie, związkach, rodzinie - wypowiadają się ludzie, którzy znają "problem ze słyszenia" ponieważ sami tego nie doświadczyli.
                                                    Jeśli pani profesor związek, uczucie jest równoznaczne z seksem - to ja jej teraz naprawdę szczerze współczuję, bo wiem już, że baba nie ma zielonego pojęcia o czym mówi.
                                                    Pomijam, że nie ma też żadnego prawa wypowiadać się w temacie - gdyż są to sprawy intymne obcych jej ludzi. Ale wyraźnie widać, że fobię ma. Druga ewentualność - baba jest jest homo, a podnosząc wrzaski w tym temacie, stosuje zasadę, że pod latarnią zawsze najciemniej.
                                                    No i jest klasycznym przykładem tego strasznego gendera - ciągle podkreśla, iż nie jest posłanką a posłem big_grin big_grin big_grin

a jaka szeroka znajomość w temacie big_grin
                                                    hmmmmmmmmm ..............................coś w tym jednak jest big_grin

"Do odbytu to jest miłość?", czyli prof. Krystyna Pawłowicz o gender i homoseksualistach

Zagadnienia związane z gender i skomplikowaną ludzką seksualnością nie przestają rozpalać zmysłów posłanki Krystyny Pawłowicz. Kolejny raz z jedyną w swym rodzaju swadą mówiła o tym w weekend w Zabrzu. Jednym z głównych tematów wykładu polityk Prawa i Sprawiedliwości okazały się rozważania o tym, czy... seks analny to dowód prawdziwej miłości.

Krystyna Pawłowicz na Śląsku wróżyła również wyjątkowo szybką ewolucję akceptowanych w społeczeństwie upodobań seksualnych. Jej zdaniem, homoseksualizm niewiele różni się do zoofilii i wkrótce także zboczeńcy będę domagali się tolerancji. - To teraz nawet z kozami, małpami itd. będzie można uprawiać seks? Skoro baba z babą lub chłop z chłopem mogą, to czemu nie? - grzmiała pani profesor.

natemat.pl/90653,do-odbytu-to-jest-milosc-czyli-prof-krystyna-pawlowicz-o-gender-i-homoseksualistach

oraz.... big_grin

"Wolałbym bzyknąć kozę niż posłankę Pawłowicz".

i jest prześladowany za poglądy - to mamy tą wolność czy nie ????

big_grin

Domaracki wytłumaczył, że uwagi, jakie Pawłowicz kierowała pod adresem Anny Grodzkiej, wyprowadziły go z równowagi. Poseł zaś "też jest człowiekiem" i może dzielić się ze światem swoimi emocjami. Domaracki podkreślił, że nie obawia się ani ewentualnego pozwu ze strony Pawłowicz, ani kar, jakie mógłby na niego nałożyć przewodniczący partii.

natemat.pl/89379,wolalbym-bzyknac-koze-niz-poslanke-pawlowicz-posel-twojego-ruchu-poszedl-o-krok-za-daleko
                                                  • tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:11
                                                    Ja też! smile
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:20
                                                    i same zobaczcie jak niebezpieczny jest fanatyzm - wyznawcy Żyda jednocześnie na Żydów plują, w drodze na modlitwy do Żyda - jak można zwichrować ludzką psychikę, żeby nagle przestali łączyć te dwie rzeczy - pomijam, że ponoć chrześcijaństwo to nauka miłosierdzia. Ale to już przerabiali ci od czarownic na stosach

k.karen napisała:

> To ja się bez bicia przyznam, że uległam lobby żydowskiemu, ponieważ modlę się
                                                    > do Żyda Jezusa i Jego Matki Żydówki - Maryi.
                                                  • tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:32
                                                    fenikss.2972 napisał:

> i same zobaczcie jak niebezpieczny jest fanatyzm - wyznawcy Żyda jednocześnie n
                                                    > a Żydów plują, w drodze na modlitwy do Żyda

Feniksie, tego akurat nie musisz mi tłumaczyć. Nie mnie!
                                                    Fanatyzmem w każdym wydaniu brzydzę się jak g...m w kolektywnych sraczach hoteli olimpijskich w Soczi. wink big_grin

> ponoć chrześcijaństwo to nauka miłosierdzia.

Nie ponoć, ale na pewno.

> Ale to już przerabiali ci od czarownic na stosach

To byli tacy chrześcijanie jak... no, jak ci od Radyja i paniów profesorków P. smile

• k.karen Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:32
                                                    Ty nic nie wiesz i nie rozumiesz, Fenkssie! wink

To był spisek Żydów, po to by ludzie uwierzyli, że Jezus i Maryja to Żydzi.
                                                    Prawdziwy polski Polak Rydzyk dawno odkrył ten spisek, ale ciężko pracuje bo na razie udało mu się przekonać i OBUDZIĆ tylko PiS i jego sympatyków.

• k.karen Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:33
                                                    *err - Fenikssie smile
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:42
                                                    bo ja niedouczony jezdem big_grin big_grin big_grin

k.karen napisała:

> Ty nic nie wiesz i nie rozumiesz, Fenkssie! wink

• tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:47
                                                    fenikss.2972 napisał:

> bo ja niedouczony jezdem big_grin big_grin big_grin

Jednym słowem... profesor? wink big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:59
                                                    weź mi nie ubliżaj suspicious

jak poczytałem górnolotność posła Pawłowicz prof. - to się cieszę, że nie jestem profesorkiem big_grin

tan.nawe napisała:
                                                    > Jednym słowem... profesor? wink big_grin
                                                  • tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:05
                                                    fenikss.2972 napisał:

> weź mi nie ubliżaj suspicious

A gdzieżbym śmiała!
                                                    Nie gniewaj się za cytat zza płota, ale nie mogę się powstrzymać! big_grinbig_grinbig_grin

kicho_nor

Taka cena Twojej sławy

• fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:07
                                                    aż tak niedouczony nie jestem i czytać umiem, chociaż mi Hardy próbuje zabraniać w imię wolności i równości suspicious

widziałem smile

tan.nawe napisała:
                                                    > Nie gniewaj się za cytat zza płota, ale nie mogę się powstrzymać! big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:27
                                                    pieeeeeekne!!!!big_grin
                                                    Brawo....Kiszka!big_grin
                                                    tan.nawe napisała:

> fenikss.2972 napisał:
                                                    >
                                                    > > weź mi nie ubliżaj suspicious
                                                    >
                                                    > A gdzieżbym śmiała!
                                                    > Nie gniewaj się za cytat zza płota, ale nie mogę się powstrzymać! big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                    > kicho_nor
                                                    >
                                                    > Taka cena Twojej sławy

>
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:31
                                                    to nie stadion narodowy suspicious

1zorro-bis napisał:

> pieeeeeekne!!!!big_grin
                                                    > Brawo....Kiszka!big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:41
                                                    to jak? Hip, hip, hurrrrra?big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> to nie stadion narodowy suspicious
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > pieeeeeekne!!!!big_grin
                                                    > > Brawo....Kiszka!big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:43
                                                    i co ja mam robić z tymi dzieciakami..... big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> to jak? Hip, hip, hurrrrra?big_grin

• 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:54
                                                    kupic duuuuuza piaskownice!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    I lopatki.big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> i co ja mam robić z tymi dzieciakami..... big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > to jak? Hip, hip, hurrrrra?big_grin
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:56
                                                    chyba jedyne rozsądne wyjście big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> kupic duuuuuza piaskownice!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > I lopatki.big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:59
                                                    no.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:59
                                                    1zorro-bis napisał:

> kupic duuuuuza piaskownice

Ooo, tak! Piasek jest uniwersalny (nie mylić z uniwersyteckim profesorem!).
                                                    Z piasku można budować, na piasku się opalać, piaskiem garnki myć, ale można też piaskiem w oczy sypać, w piasek można ... hmmm... lać! uncertain
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 16:05
                                                    taaa
                                                    chwila spokoju a potem..........

- wojna o łopatkę i wiaderko
                                                    - niszczenie dorobku w postaci babek
                                                    - dyskryminacje na tle wielkości, kształtu i ilości babek
                                                    - kradzież dóbr intelektualnych czyli pomysłów na zamek
                                                    - koalicje, poplecznictwo, rozłamy grupowe

a na koniec się okaże, że wszystkiemu winien ten, co tą piaskownicę postawił suspicious
                                                    nie ma głupich suspicious

tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > kupic duuuuuza piaskownice

>
                                                    > Ooo, tak! Piasek jest uniwersalny (nie mylić z uniwersyteckim profesorem!).
                                                    > Z piasku można budować, na piasku się opalać, piaskiem garnki myć, ale można te
                                                    > ż piaskiem w oczy sypać, w piasek można ... hmmm... lać! uncertain
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 16:10
                                                    no i......GENDER!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> taaa
                                                    > chwila spokoju a potem..........
                                                    >
                                                    > - wojna o łopatkę i wiaderko
                                                    > - niszczenie dorobku w postaci babek
                                                    > - dyskryminacje na tle wielkości, kształtu i ilości babek
                                                    > - kradzież dóbr intelektualnych czyli pomysłów na zamek
                                                    > - koalicje, poplecznictwo, rozłamy grupowe
                                                    >
                                                    > a na koniec się okaże, że wszystkiemu winien ten, co tą piaskownicę postawił :&
                                                    > #62;
                                                    > nie ma głupich suspicious
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 16:14
                                                    gender to będzie, jak Ci Ruda wpierdzieli za zepsutą babkę, a Ty siądziesz na środku i się rozbeczysz big_grin

1zorro-bis napisał:

> no i......GENDER!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 16:12
                                                    kurde.....a tam "dziewica orleanska" sie odezwala.....big_grin
                                                    A ja to co?! Kolekcjoner?!big_grin
                                                    No, chyba nie "dziewic"......big_grinbig_grinbig_grin
                                                    tan.nawe napisała:

> fenikss.2972 napisał:
                                                    >
                                                    > > weź mi nie ubliżaj suspicious
                                                    >
                                                    > A gdzieżbym śmiała!
                                                    >
                                                    > kicho_nor
                                                    >
                                                    > Taka cena Twojej sławy

>
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 16:15
                                                    poprawnie będzie - prawiczek orleański big_grin

1zorro-bis napisał:

> kurde.....a tam "dziewica orleanska" sie odezwala.....big_grin
                                                    > A ja to co?! Kolekcjoner?!big_grin
                                                    > No, chyba nie "dziewic"......big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 16:18
                                                    1zorro-bis napisał:

> kurde.....a tam "dziewica orleanska" sie odezwala.....big_grin
                                                    > A ja to co?! Kolekcjoner
                                                    ?!

Hola, holaaa! Proszę mi tu dziewictwa nie imputować! Zwłaszcza umysłowego. suspicious
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 16:24
                                                    o tak, tak! To dziewictwo jest najgorsze!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > kurde.....a tam "dziewica orleanska" sie odezwala.....big_grin
                                                    > > A ja to co?! Kolekcjoner
                                                    ?!
                                                    >
                                                    > Hola, holaaa! Proszę mi tu dziewictwa nie imputować! Zwłaszcza umysłowego. :-&#
                                                    > 62;
                                                  • 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:26
                                                    no, nareszcie!!!!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> bo ja niedouczony jezdem big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > k.karen napisała:
                                                    >
                                                    > > Ty nic nie wiesz i nie rozumiesz, Fenkssie! wink
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:30
                                                    Ty też suspicious a do tego sklerotyczny suspicious bo taki był tytuł wątku, który zacząłem suspicious

1zorro-bis napisał:

> no, nareszcie!!!!big_grinbig_grinbig_grin

• 1zorro-bis Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:40
                                                    no, ale az trudno bylo uwierzyc!big_grin Ale skoro jeszcze raz potwierdzasz i na innych forach tez to.......big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    Alleluja i.....do przodu!big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> Ty też suspicious a do tego sklerotyczny suspicious bo taki był tytuł wątku, który zacz
                                                    > ąłem suspicious
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no, nareszcie!!!!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 15:42
                                                    Ci odpowiem filozoficznie

cechą ludzi, o wielkich umysłach, jest umiejętność dostrzegania swojej małości

(można cytować)

1zorro-bis napisał:

> no, ale az trudno bylo uwierzyc!big_grin Ale skoro jeszcze raz potwierdzasz i na inny
                                                    > ch forach tez to.......big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    > Alleluja i.....do przodu!big_grin
                                                  • k.karen Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:01

Taaa... i to wszystko w trakcie pielgrzymki na Jasną Górę, tam gdzie to jest miejsce Maryi, królowej Polski, wynocha...raus, raus, raus... śmierdziuchy żydowskie, masony!
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:05
                                                    to jest tragiczne
                                                    biorąc jeszcze pod uwagę, że takie hasła wykrzykują w przeważającej większości nobliwe sześćdziesięciolatki plus - osoby, które powinny posiadać jakiś rozum, choćby z tytułu przeżytych lat. Katastrofa

k.karen napisała:

>
                                                    > Taaa... i to wszystko w trakcie pielgrzymki na Jasną Górę, tam gdzie to
                                                    > jest miejsce Maryi, królowej Polski, wynocha...raus, raus, raus... śmierdziuchy
                                                    > żydowskie, masony!

• tan.nawe Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:10
                                                    To prawdziwe (nie obrażając tych miłych zwierzątek) owieczki, by nie rzec baranki wink bez skazy. Tzn. bez skażonego inteligencją umysłu podążające za swym pasterzem... Ojcem "duchowym", znaczy.
                                                  • fenikss.2972 Re: kto ślepo wierzy profesorom idiotom? 04.02.14, 14:27
                                                    nie
                                                    o to chodzi, że nie, chociaż posługując się baranią nomenklaturą - to klasyczny owczy pęd
                                                    ale to nie stricte brak rozumu pcha ludzi do fanatyzmu. Zwykle fanatyczni przywódcy skupiają ludzi, którzy jedną potrzebę - niemożliwą do zaspokojenia, a kluczową - zastępują inną - np oskarżaniem o niemoc kogoś - tak powstaje najpierw mała grupka, głosząca np - nie mam zielonych spodni bo władza zeżarła farbę - i ruch zaczyna się rozprzestrzeniać, rozwijając coraz więcej zarzutów i głosząc coraz więcej roszczeń

tan.nawe napisała:

> To prawdziwe (nie obrażając tych miłych zwierzątek) owieczki, by nie rzec baran
                                                    > ki wink bez skazy. Tzn. bez skażonego inteligencją umysłu podążające za swym pas
                                                    > terzem... Ojcem "duchowym", znaczy.
                                              • fenikss.2972 lekcja gramatyki 04.02.14, 12:49
                                                jako, że język polski jest dosyć trudny - czasem przydaje się dokształt.... big_grin

akwarium, liceum, forum - odmieniają się tak samo - wiedza na poziomie szkoły podstawowej - u nas obowiązkowa z urzędu.

M. fora,
                                                D. forów,
                                                C. forom,
                                                B. fora,
                                                N. forami,
                                                Ms. forach,
                                                W. fora.

wiedza z Googli bywa mylna.... big_grin
                                                Dopełniacz for (zamiast forów) jest błędny, choć wyniki wyszukiwania z Googli potwierdzają niestety, że taka odmiana jest dość częsta. Aby zapamiętać, która forma jest poprawna, warto posłużyć się analogią do liceum czy muzeum – nie powiemy przecież liceu czy muzeu, ale liceów oraz muzeów. Wówczas łatwiej zapamiętać, że poprawna forma to forów, a nie for.

trzeba dbać o czysty język. No ale skoro takie autorytety jak to profesor nie umią........poprawnie się wysławiać....... big_grin tak to jest, kiedy się nie włancza myślenie..... big_grin big_grin big_grin
                                                • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 12:52
                                                  Kogut.....a moze to mialo byc: for....a z forum.....a?big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 12:56
                                                    oo !! to jest dobre hasło na winietkę !! big_grin
                                                    się może skończy komentowanie przez płot big_grin

1zorro-bis napisał:

> Kogut.....a moze to mialo byc: for....a z forum.....a?big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 12:57
                                                    prawda?big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> oo !! to jest dobre hasło na winietkę !! big_grin
                                                    > się może skończy komentowanie przez płot big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > Kogut.....a moze to mialo byc: for....a z forum.....a?big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    > >
                                                • tan.nawe Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 12:54
                                                  No wiesz! Czepiasz się! To tylko zwykła literówka, taka jak "rata sunt..." wink
                                                  • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 12:56
                                                    no i ta doksztalcona ma gbaaaaardzo rozdmuchane EGO.
                                                    Jakis kretynski LINKEND (tak to sie chyba pisze) rozsyla setki zaproszen.
                                                    Ja dostaje tego swinstwa dziennie kilkanascie. A ......damulka mysli ze ja do niej. Personalnie......Phiiiiiii:......big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 12:58
                                                    chyba jedna z dziewczyn tu miała podobny problem - wystarczy program antywirusowy i po kłopocie

1zorro-bis napisał:

> no i ta doksztalcona ma gbaaaaardzo rozdmuchane EGO.
                                                    > Jakis kretynski LINKEND (tak to sie chyba pisze) rozsyla setki zaproszen.
                                                    > Ja dostaje tego swinstwa dziennie kilkanascie. A ......damulka mysli ze ja do n
                                                    > iej. Personalnie......Phiiiiiii:......big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • tan.nawe Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:01
                                                    Ja też miałam. Olałam.
                                                  • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:15
                                                    ale ja dostaje od kilkunastu dni! Od ludzi o ktorych istnieniu w ogole nie mialem pojecia! Niezla paranoja....smirk
                                                    fenikss.2972 napisał:

> chyba jedna z dziewczyn tu miała podobny problem - wystarczy program antywiruso
                                                    > wy i po kłopocie
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no i ta doksztalcona ma gbaaaaardzo rozdmuchane EGO.
                                                    > > Jakis kretynski LINKEND (tak to sie chyba pisze) rozsyla setki zaproszen.
                                                    > > Ja dostaje tego swinstwa dziennie kilkanascie. A ......damulka mysli ze j
                                                    > a do n
                                                    > > iej. Personalnie......Phiiiiiii:......big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    > >
                                                  • fenikss.2972 Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:22
                                                    jedna z tych osób musiała zahaczyć o stronkę, która zwyczajnie włamuje się do Twojej bazy adresowej i zaczyna bez jej wiedzy rozsyłać reklamy do wszystkich osób z książki adresów. Jeśli kolejna kliknie w link nieopatrznie - proceder rozszerza się na kolejne książki adresowe.
                                                    Tak, jak Ci już pisałem - nie ma jednego skutecznego programu antywir. To - to typowy spamiarz - wpisz w google nazwę stronki, która przysyła takie maile - znajdziesz kilka programików do usunięcia szkodnika

1zorro-bis napisał:

> ale ja dostaje od kilkunastu dni! Od ludzi o ktorych istnieniu w ogole nie mial
                                                    > em pojecia! Niezla paranoja....smirk
                                                  • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:30
                                                    mnie to teraz juz wszystko w SPAMie laduje....big_grin
                                                  • tan.nawe Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:34
                                                    1zorro-bis napisał:

> mnie to teraz juz wszystko w SPAMie laduje
                                                    ....big_grin

O, kurczę! To ja do Ciebie nie napiszę, Zorro... sad
                                                  • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:40
                                                    a pisalas?smirk
                                                    tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > mnie to teraz juz wszystko w SPAMie laduje
                                                    ....big_grin
                                                    >
                                                    > O, kurczę! To ja do Ciebie nie napiszę, Zorro... sad
                                                  • tan.nawe Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:46
                                                    1zorro-bis napisał:

> a pisalas?smirk

No właśnie jeszcze nie! big_grin
                                                    Ale już, już chciałam. smile
                                                  • fenikss.2972 Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:47
                                                    to jak napiszesz - wrzaśnij na forumie - Zorro !! poczta !!! i niech sobie szuka big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > a pisalas?smirk

>
                                                    > No właśnie jeszcze nie! big_grin
                                                    > Ale już, już chciałam. smile
                                                  • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:54
                                                    do odwaznych swiat nalezy.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > a pisalas?smirk

>
                                                    > No właśnie jeszcze nie! big_grin
                                                    > Ale już, już chciałam. smile
                                                  • fenikss.2972 Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:45
                                                    ale powinieneś to sprawdzić, żeby nie rozsyłać innym - choć Ty chyba tego nie masz, bo ja nic nie dostałem, a wiem, że reklamy przychodzą np natychmiast po mailu z zainfekowanej poczty.

1zorro-bis napisał:

> mnie to teraz juz wszystko w SPAMie laduje....big_grin
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 13:53
                                                    czy to ode mnie jest rozsylane to nie wiem jak to sie sprawdza. A tak w sumie to mi to .....wisi.big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: lekcja gramatyki 04.02.14, 12:57
                                                    o przepraszam, rzetelnie sprawdzona i potwierdzona recydywa ....big_grin

tan.nawe napisała:

> No wiesz! Czepiasz się! To tylko zwykła literówka, taka jak "rata sunt..." wink
                                    • tan.nawe Re: profesor idiota 04.02.14, 12:07
                                      fenikss.2972 napisał:

> Zbieramy kasę dla Agenta Tomka, żeby ulżył poseł Pawłowicz.
                                      > 14 osób lubi to
                                      >
                                      >
                                      > big_grin big_grin big_grin big_grin
                                      > Społeczność
                                      > Jesteśmy organizacją skupiającą ludzi zatroskanych kondycją psychiczną posł
                                      > ów, którzy nie z własnej winy nie zaspakajają swoich podstawowych potrzeb co ma
                                      > wpływ na procesy legislacyjne w Polsce.
                                      >
                                      >
                                      > https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-c.ak/hphotos-ak-ash4/1044503_55018429838226
> 5_692054096_n.png

No, ja panią profesor rozumiem; bardzo dobrze ją (?) rozumiem. big_grinbig_grinbig_grin
                                      • fenikss.2972 Re: profesor idiota 04.02.14, 12:10
                                        po obejrzeniu kilku filmików - stwierdzam, że to to stanowi trzecią płeć big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                                        > No, ja panią profesor rozumiem; bardzo dobrze ją (?) rozumiem. big_grinbig_grinbig_grin
            • k.karen Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:04
              Chyba tylko w ten sposób big_grin
              bo na zrozumienie o czym się dyskutuje nie liczę, za nich myśli Rydzyk i PiS big_grin
              • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:06
                poczekaj Kogut az sie mundrala obudzi......big_grin
                Tak kolo poludnia.....big_grinbig_grinbig_grin
                Szykuj ATOMY!big_grinbig_grinbig_grin
                • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:19
                  myślisz, że energia jądrowa załatwiłaby sprawę ?? big_grin

1zorro-bis napisał:

> poczekaj Kogut az sie mundrala obudzi......big_grin
                  > Tak kolo poludnia.....big_grinbig_grinbig_grin
                  > Szykuj ATOMY!big_grinbig_grinbig_grin
                  >
                  • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:27
                    no.....big_grin
                    Albo jakis facet-kamikaze.....big_grinbig_grinbig_grin
                    fenikss.2972 napisał:

> myślisz, że energia jądrowa załatwiłaby sprawę ?? big_grin
                    >
                    >
                    > 1zorro-bis napisał:
                    >
                    > > poczekaj Kogut az sie mundrala obudzi......big_grin
                    > > Tak kolo poludnia.....big_grinbig_grinbig_grin
                    > > Szykuj ATOMY!big_grinbig_grinbig_grin
                    > >
                    • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:28
                      Kogut....obudziles ....stwory.big_grinbig_grinbig_grin
                      • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:34
                        przesz tu same miłe ludzie som big_grin

1zorro-bis napisał:

> Kogut....obudziles ....stwory.big_grinbig_grinbig_grin
                        >
                        • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:38
                          ale gdzie indziej.....smirk
                          Ale glowny demon jeszcze chrapie.....big_grinbig_grinbig_grin
                          fenikss.2972 napisał:

> przesz tu same miłe ludzie som big_grin
                          >
                          > 1zorro-bis napisał:
                          >
                          > > Kogut....obudziles ....stwory.big_grinbig_grinbig_grin
                          > >
                          • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:44
                            gdy człowiek śpi, budzą się demony.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> ale gdzie indziej.....smirk
                            > Ale glowny demon jeszcze chrapie.....big_grinbig_grinbig_grin

• tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 12:01
                              fenikss.2972 napisał:

> gdy człowiek śpi, budzą się demony.... big_grin
                              >
                              >
                              > 1zorro-bis napisał:
                              >
                              > > ale gdzie indziej.....smirk
                              > > Ale glowny demon jeszcze chrapie.....big_grinbig_grinbig_grin

Już się obudził, zdaje się. wink
                    • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:32
                      no to jakby nie patrzeć - Ty masz bliżej !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> no.....big_grin
                      > Albo jakis facet-kamikaze.....big_grinbig_grinbig_grin

• 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:37
                        blizej - tak!big_grin
                        Ale.....czy ja ....kamikaze???!!big_grinbig_grinbig_grin
                        fenikss.2972 napisał:

> no to jakby nie patrzeć - Ty masz bliżej !! big_grin big_grin big_grin
                        >
                        > 1zorro-bis napisał:
                        >
                        > > no.....big_grin
                        > > Albo jakis facet-kamikaze.....big_grinbig_grinbig_grin
                        >
                        • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:44
                          czasem takie wrażenie odnosiłem.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> blizej - tak!big_grin
                          > Ale.....czy ja ....kamikaze???!!big_grinbig_grinbig_grin
                          • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:52
                            no wiesz......smirk
                            fenikss.2972 napisał:

> czasem takie wrażenie odnosiłem.... big_grin
                            >
                            >
                            > 1zorro-bis napisał:
                            >
                            > > blizej - tak!big_grin
                            > > Ale.....czy ja ....kamikaze???!!big_grinbig_grinbig_grin
                            • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:58
                              no wiem... big_grin

1zorro-bis napisał:

> no wiesz......smirk
              • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 11:17
                ja bym był nawet tolerancyjny dla różnych poglądów, ale niestety mamy już do czynienia z fanatycznym ruchem moherowym - a tego zaakceptować się nie da
      • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:43
        1zorro-bis napisał:

> Kogut....igrasz z ogniem

Nie bój żaaby, Zorro!
        Mogą go palić ogniem, a on na to, jak na lato. Zawsze się z popiołów wygrzebie! Taki już z tego Koguta Feniks jest! smile
        • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:50
          jak ktoś wsadza łapę w ognisko, musi się liczyć z tym, że się poparzy
          dopóki nikt mi nie próbuje komentować tego, co jest na moim forum - zdaje się jestem grzeczny i nikogo nie ruszam
          ale że mam szczerze dosyć domorosłych "geniuszów" idiotów - to skoro się ktoś waży, to ja bierny nie pozostanę, tym bardziej, że krytyka dotyczy głównie osób, które coś tu napisały - a to się nie zmieniło i nigdy nie zmieni - Zorro wie - póki ruszał mnie, to się czasem zasapał, bez efektu, ale jak ruszył kogoś z mojego forum...............................wink
          • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:58
            > ale jak ruszył kogoś z mojego forum...............................wink

wink chyba właśnie próbują... wink
            • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 04.02.14, 10:59
              caly czas.....big_grin
              Jak nie bula to niedouczone....smirk
              tan.nawe napisała:

> > ale jak ruszył kogoś z mojego forum...............................
              > wink
              >
              > wink chyba właśnie próbują... wink
              • hardy1 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 19:33
                Kurde! Aleście się popi... napisali! big_grin Aż oczy mnie bolą od czytania, na dopiski już nie mam w tej chwili siły big_grin
                • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 19:37
                  czytaj, bo tu niezmiernie mądre i ważne słowa padły big_grin

wygrało dziś - dziewictwo umysłowe big_grin

niestety, złośliwi mogą zaraz dorobić ideologię, że poczęcie nastąpiło w środowisku homo.... big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Kurde! Aleście się popi... napisali! big_grin Aż oczy mnie bolą od czytania, na dopi
                  > ski już nie mam w tej chwili siły big_grin
                  • hardy1 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 19:54
                    ... to pewnie dziewictwo dzieworódcze big_grin
                    • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 20:11
                      żeby nie było - urodził Zorro !! suspicious

hardy1 napisał:

> ... to pewnie dziewictwo dzieworódcze big_grin
                      • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 20:46
                        fenikss.2972 napisał:

> żeby nie było - urodził Zorro !! suspicious

>

Zaraz, zaraz!
                        Zorro może urodził, ale poczęła służebnica pańska, tzn. avecezarowa - tannawe. smile
                        O czym niniejszym sama donosi, pusząc się niemiłosiernie o wyróżnieniu, jakie poczęcie owo spotkało, przeczytawszy. big_grin

• fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 20:49
                          toś mnie uspokoiła !! big_grin
                          bo w tej całej orgii, gdzie każdy z każdym......straciłem rachubę kto komu ....big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:

> Zaraz, zaraz!
                          > Zorro może urodził, ale poczęła służebnica pańska, tzn. avecezarowa - tannawe.
                          > smile
                          > O czym niniejszym sama donosi, pusząc się niemiłosiernie o wyróżnieniu, jakie p
                          > oczęcie owo spotkało, przeczytawszy. big_grin
                          >
                          • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 20:57
                            fenikss.2972 napisał:

> bo w tej całej orgii, gdzie każdy z każdym......straciłem rachubę kto komu ....

A fe! A fe! A fe! Nu, pogodziii, Kogut! suspicious
                            big_grinbig_grinbig_grin
                            • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:01
                              co fe !! suspicious co fe !! suspicious

na boku nie można
                              na pedała nie można
                              na ręcznym nie można
                              na kocią łapę nie można
                              na orgii nie można

to co kurde jeszcze można ?? suspicious

tan.nawe napisała:
                              > A fe! A fe! A fe! Nu, pogodziii, Kogut! suspicious
                              > big_grinbig_grinbig_grin
                              • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:11
                                fenikss.2972 napisał:

> co fe !! suspicious co fe !! suspicious
                                >
                                > na boku nie można
                                > na pedała nie można
                                > na ręcznym nie można
                                > na kocią łapę nie można
                                > na orgii nie można

> to co kurde jeszcze można ?? suspicious

Na rydzyka jeszcze można.

• fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:13
                                  w zimie ???? suspicious

tan.nawe napisała:
                                  > Na rydzyka jeszcze można.

• hardy1 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:24
                                    W zimie nawet Rydzyk
                                    poślizgnie się na minie.

Ledwiem na chwilę opuścił Dworzec, a tu już... gender i porubstwo na czterdzieści fajerek! Rodzi Zorro, a zapładnia Tannave... piekło i szatany w natarciu!! Toż to przeciw prawu bosk... naturalnemu! shock
                                    • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:25
                                      ale to nie gender !!! big_grin
                                      to raczej transwestytyzm !!! big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> W zimie nawet Rydzyk
                                      > poślizgnie się na minie.
                                      >
                                      > Ledwiem na chwilę opuścił Dworzec, a tu już... gender i porubstwo na czterdzieś
                                      > ci fajerek! Rodzi Zorro, a zapładnia Tannave... piekło i szatany w natarciu!! T
                                      > oż to przeciw prawu bosk... naturalnemu! shock
                                      • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:35
                                        fenikss.2972 napisał:

> ale to nie gender !!! big_grin
                                        > to raczej transwestytyzm
                                        !!!

Jaki transwestytyzm! suspicious
                                        Mnie się to "dziewictwo umysłowe" w główce niedziewiczej poczęło samorodnie!
                                        • fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:39
                                          to kto w końcu począł i kto spłodził suspicious
                                          bo nie wiem, jak mam zarejestrować rodziców !! suspicious

tan.nawe napisała:
                                          > Jaki transwestytyzm! suspicious
                                          > Mnie się to "dziewictwo umysłowe" w główce niedziewiczej poczęło samorodnie!
                                          • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:48
                                            fenikss.2972 napisał:

> to kto w końcu począł i kto spłodził suspicious
                                            > bo nie wiem, jak mam zarejestrować rodziców
                                            !! suspicious

Toż mówię, że samorodnie mi się poczęło, zapłodnione słowem prof. posła, Krystyna P.!
                                            A słowo ciałem się stało z pomocą Zorro. wink

• fenikss.2972 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 21:55
                                              super !!!!!! big_grin big_grin big_grin

znaczy, że trójkąciki można !!!! big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                                              > Toż mówię, że samorodnie mi się poczęło, zapłodnione słowem prof. posła, Krysty
                                              > na P.!
                                              > A słowo ciałem się stało z pomocą Zorro. wink
                                              >
                                              • tan.nawe Re: jestem niedouczony 04.02.14, 22:00
                                                Trójkąciki można. I kółeczka można. Genderowo ma być! big_grin
                                                • hardy1 Re: jestem niedouczony 04.02.14, 22:36
                                                  No! Mówiem, że gender! To wszytko bez te zamiany pci!
                                                  Baba płodzi, a chłop rodzi,
                                                  Tak w przyrodzie nie uchodzi!
                                                  tongue_out
                      • 1zorro-bis Re: jestem niedouczony 05.02.14, 07:37