Dodaj do ulubionych

Cytaty.....

13.02.14, 17:46
....."Ale Wawa to przetrwa. To dziadostwo zwane IIIRP lemingów posranych i słoików przetrwa i inne dziadostwo z tego chowu wyhodowane. Miasto się odrodzi bo Wawa to miasto niezłomne. Ale potrzeba lat na to a nawet pokoleń......"
Kogut!!!big_grin I nie mow ze nie wolno!big_grin
Za takie cos to albo Nobla albo Oscara.big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 17:52
      hmmm
      no w sumie jeśli takie perełki znajdziesz - to czasem - CZASEM !! Cię za to nie opieprzę big_grin
      byle z głową było suspicious
      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 13.02.14, 18:14
        kurde.....Kogut! Ja ciem mowiem, forumy to kopalnia takich perelek!big_grinbig_grinbig_grin
        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 18:20
          wiem
          ludzie bywają dziwni
          nie raz się nabijałem np z obrońców kultury, którzy jako argumentów używali - jesteś kurwa chamem big_grin
          lub też tekstów pełnych takich kulturalnych zwrotów
          wszędzie można znaleźć takie tfurczości nawiedzone big_grin
          • tan.nawe Re: Cytaty..... 13.02.14, 18:56
            fenikss.2972 napisał:

> ludzie bywają dziwni
            > nie raz się nabijałem np z obrońców kultury, którzy jako argumentów używali -
            > jesteś kurwa chamem big_grin
            > lub też tekstów pełnych takich kulturalnych zwrotów

Albo argumenty "urody". smile

"byl tutaj pewien karzel, ktory rozpisywal sie o celulicie, zapomnial biedaczek spojrzec w lustro i nie pomyslal nawet, ze skoro taki niedorobiony, to jego zdanie nie ma zadnego znaczenia"

No, prawda? Trza być "dorobionym", albo trzymać gębę na kłódkę. big_grin
            • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:04
              generalnie, to każdy, kto używa argumentu w stylu - ty stara, gruba, pomarszczona krowo - pokazuje tylko i wyłącznie swój poziom. Odnoszenie się w dyskusji do czyjejś fizjonomii, to nic innego, jak dowód na brak jakichkolwiek rzeczowych argumentów, oraz na kulturę szczekadła na poziomie kreta. Choć zdarza mi się w epogeum złości palnąć coś na temat wieku, może w nadziei, że jak się nobliwy wiek przypomni, to może klapka zaskoczy, że ..........ups ojej, chyba mi już nie wypada.... - to robię to rzadko i z czystej złośliwości - świadomie i po chamsku. Bo mi jeszcze normalnych argumentów nie braknie, poza tym, w moim wieku..... big_grin to jeszcze rozum na tyle sprawny, a umysł chłonny, że kiedy czegoś nie wiem, to mogę się douczyć big_grin
              ale moja mamusia szanowna często powtarza - spadaj, za stara jestem na to - to chyba wie co mówi big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
              >
              > Albo argumenty "urody". smile
              >
              > "byl tutaj pewien karzel, ktory rozpisywal sie o celulicie, zapomnial bi
              > edaczek spojrzec w lustro i nie pomyslal nawet, ze skoro taki niedorobiony,
              > to jego zdanie nie ma zadnego znaczenia"

>
              > No, prawda? Trza być "dorobionym", albo trzymać gębę na kłódkę. big_grin
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 13.02.14, 18:28
      ......"Nie sądzisz że w tych pralkach to my faceci jesteśmy wsadem ? smile kupujemy i włazimy do nich do środka tak jak zażyczy sobie obdarowana. Syndrom modliszki a nasza głupota ? ....."big_grinbig_grinbig_grin
      Rozumie to ktos?smirk
      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 18:49
        znaczy że mam kupić babie pralkę a potem się do niej - pralki nie baby - wepchać ? hmmmm......... trochę to perwersją jedzie big_grin
        • debi_bebi Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:18
          Może dla niektórych wejść w relacje z kobietą to to samo, co znaleźć się w pralce - i jedna i druga wypiorą do czysta smile
          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:20
            weź mnie nie strasz big_grin
            • debi_bebi Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:26
              No chyba nie chciałbyś zostać wypranym do bródna? suspicious
              • debi_bebi Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:27
                Cholera, mnie się Bródno (taka dzielnica w Wa-wie) pomyliło z brudem big_grin
                • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:28
                  ale bo to uroczo wyszło big_grin
              • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:27
                ja bym w ogóle nie chciał być prany suspicious
                zwłaszcza w pralce suspicious
                • tan.nawe Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:31
                  Ani tymbardziej - sprany! big_grin
                  • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:32
                    no bo ja pacyfista z natury jestem, to przesz nie oddam suspicious

big_grin
                    • tan.nawe Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:40
                      No, to mógłbyś być jeszcze spłukany. big_grin
                      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:45
                        a to, to akurat jestem notorycznie big_grin
                        ale wyżąć, ani wykręcić się nie dam, zawirowań też unikam no i nie używam wybielaczy big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:

> No, to mógłbyś być jeszcze spłukany. big_grin
                        • tan.nawe Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:50
                          fenikss.2972 napisał:

> ale wyżąć, ani wykręcić się nie dam, zawirowań też unikam no i nie używam wybie
                          > laczy
                          big_grin big_grin big_grin

A Calgonu, co byś nie zwapniał? wink big_grin
                          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:53
                            calgonu czasem owszem, bo się boję, coby mi rozum betonem nie zaszedł big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                            > A Calgonu, co byś nie zwapniał? wink big_grin
    • tan.nawe Re: Cytaty..... 13.02.14, 19:54
      1zorro-bis napisał:

> ....."Ale Wawa to przetrwa. To dziadostwo zwane IIIRP lemingów posranych i słoi
      > ków przetrwa i inne dziadostwo z tego chowu wyhodowane

Uuuu! To musiał napisać jakiś od siedmiu pokoleń wawiak! Warsiawiak, znaczy, pełną gębą! big_grinbig_grinbig_grin
      big_grin
      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 07:18
        ,,,,,,....."- Podobnie jak w PRL-u rodzimi zdrajcy i sprzedawczyki głoszą wyzwolenie i chodzą w glorii chwały, że wywalczyli niepodległość??? Różnica polega na zabarwieniu, W PRL-u byli "czerwoni" a teraz są... chyba "tęczowi"? Dobrali więcej kolorów... hmmm ......"big_grin
        big_grinbig_grinbig_grin
        • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 09:17
          ......."Aha, czytałam, że gdyby państwo przeznaczyło pieniądze, które nakręcają orkiestrę (np. darmowy czas telewizyjny, za który normalnie płaci się krocie) na potrzeby szpitali, to przekroczyłoby to znacznie datki podrzucane przez Owsiaka.
          No ale cóż... igrzyska być muszą. I zdaje się, że mało kto widzi, że brakuje chleba......."
          big_grinbig_grinbig_grin
          • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 09:18
            ......"Bo igrzyska sa dla gawiedzi a chleb dla Owsiaka... "
            smirk
            • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:01
              to dla mnie dwa piwa i pasztecik proszę !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> ......"Bo igrzyska sa dla gawiedzi a chleb dla Owsiaka... "
              > smirk
              • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:20
                i to pisza niby wyksztalcone osoby.......big_grin
                To ja juz wole byc robolem z pendzelkiem w lapie......smirk
                • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:49
                  ......"Zapewne Kiszczak i Jaruzel to dla Ciebie ludzie honoru. Ciąg się esbecki flaku......."
                  big_grinbig_grinbig_grin
                  • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:51
                    nie ma czegoś mniej politycznego ?? suspicious

big_grin
                    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:56
                      jest!big_grin
                      ......"Jakie sa kobiety? Bezlitosne są i zabójcze. Wydrapią serce flaki wyprują i puszczą oko do alfonsa. Trzeba na nie uważać......."
                      big_grinbig_grinbig_grin
                      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:58
                        ....."Wodka....Kto ją kuźwa wymyślił co za menda jedna i parówa ? niech temu co ją wymyślił Bozia w dzieckach wynagrodzi!.....:"
                        big_grinbig_grinbig_grin
                        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:59
                          kuźwa, gdzie Ty łazisz ???? big_grin
                          • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 11:00
                            no, chciales niepolitycznie.....big_grinbig_grinbig_grin
                            ......"Można sobie kukać i gadać a i tak psu na budę. Nie ma jak było kiedyś. Podwórko koledzy alpagi i pierwsze dziewczyny. Jebał pies......"
                            big_grinbig_grinbig_grin
                            • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 11:02
                              Ty suspicious
                              miało być - czasami suspicious

się pochoruję w końcu suspicious
                              • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 11:03
                                towarzyskie......big_grin
                                ......"Damy sobie dzióbek w dzióbek ryjku ?....."
                                big_grinbig_grinbig_grin
                                • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 11:07
                                  zaczynam się o Ciebie poważnie martwić suspicious
                                  • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 11:31
                                    czemu????big_grin
                                    Bo panie, te pierunskie forumy to.....kopalnia rozrywki!big_grinbig_grinbig_grin
                                    fenikss.2972 napisał:

> zaczynam się o Ciebie poważnie martwić suspicious
                                    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 17:42
                                      dlatego lubię demotywatory np - fajnie zebrane głupoty w wersji obrazkowej big_grin
                                      bo takich mundrości to jest mnóstwo w sieci - a ludzie się lubią z głupoty śmiać big_grin

nie chce mi się cytować, nie lubię, drażni mnie to - ale czasem robię wyjątek.

Hipokryzja to hołd składany cnocie przez występek.
                                      François de La Rochefoucauld

"Okropny to był widok - taki wykoślawiony. I pomyśleć, że niektórym kobietom się wydaje, że im w takich kopytach do twarzy."

1zorro-bis napisał:

> czemu????big_grin
                                      > Bo panie, te pierunskie forumy to.....kopalnia rozrywki!big_grinbig_grinbig_grin
                                      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 14.02.14, 19:10
                                        horror.big_grinbig_grinbig_grin
                                        • tan.nawe Re: Cytaty..... 14.02.14, 20:50
                                          "Human beings are perhaps never more frightening than when
                                          they are convinced beyond doubt that they are right."

Wyrazy najwyższego uznania dla cytującej co powyżej. Za trzeźwe, samokrytyczne spojrzenie na siebie i swoich. big_grin
                                          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 22:19
                                            nie liczyłbym na daleko
                                            idącą samokrytykę big_grin

tu nawet ustawa antymonopolowa nie pomoże - niektórzy muszą ją mieć i już big_grin

a mnie tylko wkur.........do kwadratu ta hipokryzja
                                            jak by tak powspominać te patelnie, te karły - ale nieeeeeeeeeee nic z tych rzeczy big_grin kryształowo jest i tyle big_grin big_grin big_grin

i tylko płot coraz bardziej za niski, bo chyba nie doczekamy już, że będziemy pisać, bez obaw że zaraz echo odpowie.... big_grin
                      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:58
                        kurde suspicious
                        ten świat zaczyna mnie przerażać suspicious

big_grin
          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 14.02.14, 10:00
            no big_grin ale wtedy telewizja poniosła by kolosalne straty, ponieważ odpadłyby zyski z reklam, które to są spore .... big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> ......."Aha, czytałam, że gdyby państwo przeznaczyło pieniądze, które nakręcają
            > orkiestrę (np. darmowy czas telewizyjny, za który normalnie płaci się krocie)
            > na potrzeby szpitali, to przekroczyłoby to znacznie datki podrzucane przez Owsi
            > aka.
            > No ale cóż... igrzyska być muszą. I zdaje się, że mało kto widzi, że brakuje ch
            > leba......."
            > big_grinbig_grinbig_grin
            • wirujacypunkt Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:01
              W trakcie dzisiejszego wystąpienia prezesPan powiedział:"będziemy popierać sztukę w ramach
              tego na co będzie zezwalać państwo" i drugi cytat z przemówienia" będziemy bronić Polaków
              tych co żyją na Litwie i w Niemczech". Było więcej wypowiedzi w podobnym stylu.
              Po takich ciekawych wypowiedziach aż chce się zaśpiewć.
              Niech żyje nam tow. Stalin,
              co usta szłodsze ma od malin big_grinbig_grinbig_grin

P.S. Zorro będzie szczęśliwszy w tych Niemczech, bo Kaczyński obroni Zorro przed Niemcami,
              którzy są gnębicielami emigrantów z Polski big_grinbig_grinbig_grin

• fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:03
                weź go nie stresuj big_grin big_grin big_grin
              • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:04
                kurde.....smirk
                Mam znowu emigrowac?!big_grin
                • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:07
                  no nie bardzo, bo wszędzie dopadnie Cię złoooooooooooooooo big_grin big_grin big_grin

Gdy czytam dokumenty unijne, to czasami mam wrażenie, że unijni dysydenci mają obsesję na tle seksu, ponieważ wszędzie go wciskają

Nie poważam szczególnie ministra Bogdana Zdrojewskiego, zwłaszcza gdy zobaczyłam, jak wręczał róże Romanowi Polańskiemu oskarżonemu o pedofilię, ale akurat wydał pieniądze na słuszny cel. Kwota nie jest przesadzona

moja od niedawna ulubiona/ny poseł profesor big_grin

1zorro-bis napisał:

> kurde.....smirk
                  > Mam znowu emigrowac?!big_grin
                  >
                  • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:20
                    big_grinbig_grinbig_grin
                    wpolityce.pl/wydarzenia/74276-zus-skoro-kowalczyk-zdobyla-zloto-ze-zlamana-noga-to-pan-ze-zlamana-noga-moze-pracowac
                    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:25
                      widziałem to wczoraj big_grin big_grin big_grin big_grin
                      • wirujacypunkt Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:35
                        Po co leń ze złamaną nogą ma siedzieć w domu?
                        Nogą nie myśli, ręce ma zdrowe, to do roboty i już !!! big_grin
                        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:39
                          wena tfurcza ZUS nie zna granic big_grin
                          • wirujacypunkt Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:44
                            To prawda, wg nich nawet stolarz, który stracił dłoń może pracować w zawodzie.
                            Czasami nie widomo śmiać się czy płakać ?

fenikss.2972 napisał:

> wena tfurcza ZUS nie zna granic big_grin
                            • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:51
                              raczej zacząć zbierać podpisy pod kategorycznym żądaniem likwidacji tej mafii big_grin
                              • wirujacypunkt Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:57
                                ZUS został już tak skrytykowany, tyle złego powiedziano, że rządzący powinni się zająć
                                tą instysucją, bardzo, bardzo dawno temu.
                                Teraz jest jakaś nowa afera związana z ZUS-em.
                                • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 13:59
                                  widziałem tytuły, ale wrodzone lenistwo nie pozwoliło mi poczytać big_grin big_grin big_grin
                                  • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 15.02.14, 14:06
                                    no bo ZUS o zdrowie dba.....big_grinbig_grinbig_grin
                                    wiadomosci.onet.pl/szczecin/najslynniejsza-sauna-w-kraju-sprawa-afery-w-szczecinskim-zus-ie/ltwgk
                                    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 14:09
                                      czy mi się wydaje, czy zmieniłeś sygnaturkę ?? big_grin big_grin big_grin
                                      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 15.02.14, 14:10
                                        jasne! bo jak cos takiego czytam, to.......big_grinbig_grinbig_grin
                                        tarnow.naszemiasto.pl/artykul/zus-tarnow-kolejne-zatrzymania-w-aferze-lapowkarskiej,1541427,t,id.html
                                        fenikss.2972 napisał:

> czy mi się wydaje, czy zmieniłeś sygnaturkę ?? big_grin big_grin big_grin
                                        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 15.02.14, 14:31

https://www.xdpedia.com/upload/images/do_wszystkich_jednostek_2013-06-06_19-25-22_middle.jpg
                            • dwa-filary Re: Cytaty..... 15.02.14, 19:43
                              wirujacypunkt napisał:

> To prawda, wg nich nawet stolarz, który stracił dłoń może pracować w zawodzie.
                              > Czasami nie widomo śmiać się czy płakać ?
                              >
                              Bo widzisz punkciku, zus ma wejścia do samego pana Boga i ma możliwość cudownego uzdrawienia uncertain
                              • wirujacypunkt Re: Cytaty..... 16.02.14, 00:24
                                Witaj dwójeczko, miło Ciebie widzieć, a co do ZUS-u pelna zgoda.
                                Też chciałabym mieć takie dojścia jak ma ZUS.

dwa-filary napisała:

> wirujacypunkt napisał:
                                >
                                > > To prawda, wg nich nawet stolarz, który stracił dłoń może pracować w zawo
                                > dzie.
                                > > Czasami nie widomo śmiać się czy płakać ?
                                > >
                                > Bo widzisz punkciku, zus ma wejścia do samego pana Boga i ma możliwość cudowneg
                                > o uzdrawienia uncertain
                                >
                                >
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 08:25
      ..............."A więc coraz bardziej będziemy upodabniać się do 'bantustanów' - rządząca klasa plus potężny aparat urządniczo sądowy i służby chroniący wspólnych interesów a na drugim biegunie motłoch który będzie zapieprzał na nich do us...nej śmierci bo emerytur i tak nie powącha. Kto z młodych odważny i przedsiębiorczy będzie spieprzał z tego syfu aby dalej od niego......."smirk

Naprawde taki w Polsce.....SYF?!big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:25
        big_grinbig_grinbig_grin
        ........"Wygląda na to że obecna polityka upadlania Polaka rękami Polaka robienia z niego nędzarza jest jak najbardziej świadomą polityką twórców i kreatorów III RP. Ma być tanie bydło robocze dla bogatej zagranicy a ci którzy zostaną pracując za psie pieniądze mają być wyrobnikami dla nadludzi czyli dla władzy oraz tych co ją chronią i wspierają bo przecież oni też muszą być dobrze opłacani. Natomiast dla motłochu szczaw mirabelki oraz śmietnikowe rajdy plus zbieranie puszek......."
        Jak Wy mozecie w takim strasznym kraju zyc?!big_grinbig_grinbig_grin
        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:27
          aż tak źle nie jest, moje kundle wpierdzielają smażone wątróbki drobiowe big_grin
          • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:43
            to powiedz mi z jakiego kraju takie teksty pochodza?!big_grin Bo jak to czytam to az strach do Polski jechac! A ja znowu w kwietniu siem wybieram!big_grinbig_grinbig_grin
            • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:45
              no to już wiesz, że tylko z własną wałówą i dwoma gorylami big_grin
              • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:47
                kurde.....a kalach chyba tez sie przyda, co?big_grinbig_grin
                fenikss.2972 napisał:

> no to już wiesz, że tylko z własną wałówą i dwoma gorylami big_grin
                • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:49
                  a przywieź kilka, tylko tak, żeby nie złapali big_grin
                  ................się przydadzą...... big_grin
                  • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:56
                    to zza Buga nie jest latwiej?smirk
                    fenikss.2972 napisał:

> a przywieź kilka, tylko tak, żeby nie złapali big_grin
                    > ................się przydadzą...... big_grin
                    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:58
                      oj no jest, ale skoro proponujesz przerzut, to nie odmówimy big_grin
                    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:58
                      ......."Uwaga! Ostrzegamy! Tusk jeździ po kraju i maniakalnie szuka gdzie by tu wepchnąć się przed kamerę. Teraz prześladuje Kamila Stocha !......"
                      big_grinbig_grinbig_grin
                      Kurde.....biedny ten stoch!big_grinbig_grinbig_grin
                      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:01
                        to predzej cos takiego.....smirk
                        www.autokrata.pl/galeria/Pancerny-Mercedes-klasy-S-Zniesie-ostrzal-z_s18211
                        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:09
                          nooo !! big_grin

i ile miejsca w bagażniku.... big_grin
                      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:06
                        podobno można go też na obiad zaprosić big_grin
                        • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:22
                          Tuska?!big_grin
                          fenikss.2972 napisał:

> podobno można go też na obiad zaprosić big_grin
                          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:24
                            no big_grin gdzieś niedawno widziałem fotki big_grin
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:45
      ........"
      "Narodowy Fundusz Zdrowia chce ograniczyć ilość cesarskich cięć. Zdaniem urzędników lekarze przeprowadzają je teraz zbyt często. Cesarki są bowiem wyżej wyceniane niż poród naturalny i na ich przeprowadzaniu szpitale zarabiają większe pieniądze."

Tak,to za ciebie taki przepis wyszedł rudy morderco......"
      big_grinbig_grinbig_grin
      To Tusk w Polsce juz ....morduje???!big_grinbig_grinbig_grin
      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 12:48
        podobno baby idą na łatwiznę i każda chce cesarki, bo to wygodne, pod znieczuleniem i bezstresowo.
        Nie wiem, czy morduje, ale rudy big_grin
        • tan.nawe Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:03
          fenikss.2972 napisał:

> Nie wiem, czy morduje, ale rudy big_grin

Nie rudy! Autor tej rewelacji ( o rudym mordercy) to chyba daltonista. Chociaż mówią, że generalnie faceci nie znają się na kolorach. Zorro, nie obraź się, są wyjątki. smile
          A zresztą, jeśli morderca, to powiniem być czarny, nie? big_grin
          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:08
            on się nie zna na kolorach big_grin widziałaś te obrazki ?? big_grin

tan.nawe napisała:

> Nie rudy! Autor tej rewelacji ( o rudym mordercy) to chyba daltonista. Chociaż
            > mówią, że generalnie faceci nie znają się na kolorach. Zorro, nie obraź się, s
            > ą wyjątki. smile
            > A zresztą, jeśli morderca, to powiniem być czarny, nie? big_grin
            • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:11
              ......."Dzikie zwierzęta bywają nieobliczalne i na ogół zawsze są groźne. Taki wkurzony np dzik rozerwał by takiemu ciekawskiemu lekkomyślnemu tętnicę udową jak nic......."
              O...kurde.smirk
              • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:23
                no bo..........................big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> ......."Dzikie zwierzęta bywają nieobliczalne i na ogół zawsze są groźne. Taki
                > wkurzony np dzik rozerwał by takiemu ciekawskiemu lekkomyślnemu tętnicę udową j
                > ak nic......."
                > O...kurde.smirk
                >
            • tan.nawe Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:15
              Widziałam. No, bardzo kolorowe są. I zdaje się, że o to właśnie chodzi, żeby kolorami krzyczeć. Bo niby jak inaczej malarz ma krzyczeć? smile
              • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:24
                po cichu suspicious

tan.nawe napisała:

> Widziałam. No, bardzo kolorowe są. I zdaje się, że o to właśnie chodzi, żeby ko
                > lorami krzyczeć. Bo niby jak inaczej malarz ma krzyczeć? smile
                • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:31
                  po....cichu?
                  big_grin
                  www.youtube.com/watch?v=1StijejgfZg
                  • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:34
                    ........"A ciekawe dlaczego w ogóle nazywa się to punktem G a nie np punktem B i dlaczego punktem a nie np optymalnym miejscem bądź miejscówką dla ugoszczenia filuta....."big_grinbig_grinbig_grin
                    O.....kurde.big_grinsmirk
                    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:36
                      big_grin big_grin big_grin gdzieś Ty znowu polazł ?? big_grin

1zorro-bis napisał:

> ........"A ciekawe dlaczego w ogóle nazywa się to punktem G a nie np punktem B
                      > i dlaczego punktem a nie np optymalnym miejscem bądź miejscówką dla ugoszczenia
                      > filuta....."big_grinbig_grinbig_grin
                      > O.....kurde.big_grinsmirk
                      >
                      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:37
                        ..........porno forum.....big_grinbig_grinbig_grin
                        fenikss.2972 napisał:

> big_grin big_grin big_grin gdzieś Ty znowu polazł ?? big_grin
                        >
                        >
                        > 1zorro-bis napisał:
                        >
                        > > ........"A ciekawe dlaczego w ogóle nazywa się to punktem G a nie np punk
                        > tem B
                        > > i dlaczego punktem a nie np optymalnym miejscem bądź miejscówką dla ugosz
                        > czenia
                        > > filuta....."big_grinbig_grinbig_grin
                        > > O.....kurde.big_grinsmirk
                        > >
                        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:38
                          Ci to kiedyś zaszkodzi, zobaczysz big_grin

1zorro-bis napisał:

> ..........porno forum.....big_grinbig_grinbig_grin
                  • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:35
                    o !! i to jest to !! big_grin

1zorro-bis napisał:

> po....cichu?
                    > big_grin
                    > www.youtube.com/watch?v=1StijejgfZg
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:25
      ..............."Ja takiej nie mam, mi jest dobrze. Współczuję a właściwie to nie współczuję lemingom. Niech zapieprzają do śmierci bo za tym głosowali i tego chcą. Dopilnuję tego by się zesrali gdy będą protestować przeciwko samym sobie. Polactwo musi dostać nauczkę. inaczej nauka pójdzie w las. Bida z nędzą i śmietniki to najlepsza nauczka dla lemingów..."
      big_grinbig_grinbig_grin
      No nie wie, nie wiem.....czy pojade.big_grin
      Coraz wiekszy strach mnie ogarnia.....big_grinbig_grin
      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:26
        kur.............wa !!!
        jak mnie wpienia to polactwo ! suspicious
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:26
      ......."Lubię zapach piwa i pieczonego kurczaka z przyprawami......"big_grin
      No, i to jest przynajmniej jakis pozytyw.big_grinbig_grin
      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:28
        o tak big_grin niedzielnie obiadowo big_grin
        • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:31
          ......"Flaszka Niby nic a coś - prawda ? taka malutka taka kuźwa cieplutka a cóś smile w mordę jeżyka. Dasz w pyszczek flaszeczce ? nie sądzę ....."
          big_grinbig_grinbig_grin
          Przy niedzieli.....smirk
          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:33
            weź mnie nie osłabiaj suspicious
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:33
      .........."Twój racjonalizm mi się podoba
      Nie umiesz no to nie gotujesz. Chłopu co najwyżej kupisz paprykarz szczeciński,
      paprykarz oczywiście w puszce. Sama palcem po mapie (tylko?) pieprzniesz drzwiami,
      tyłek w troki i z domu.."smirk
      big_grinbig_grinbig_grin
      No, prosze....a do baru nie laska?big_grin
      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:34
        ja Ci chyba limit dzienny wyznaczę big_grin
        3 i amba big_grin
        • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:44
          ......no, bo jak przy niedzieli tak po kosciele po forumach poserfujesz , to.......big_grinbig_grinbig_grin
          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 13:48
            się zdziwisz, ale ja bardzo rzadko łażę po forumach big_grin

może to dlatego, że nie po kościółku.... big_grin
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:46
      no a alkoholowe? Forum.....big_grin
      ........"Wódka piwko winko politura i denaturat ? jak pić to pić do dnia a harmonia bez przerwy niech gra......"
      big_grinbig_grinbig_grin
      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:49
        eeeeeeeee pić to ja nie bardzo
        a Ty masz limit wyczerpany suspicious

1zorro-bis napisał:

> no a alkoholowe? Forum.....big_grin
        > ........"Wódka piwko winko politura i denaturat ? jak pić to pić do dnia a harm
        > onia bez przerwy niech gra......"
        >
    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:48
      albo.....polityczne. Forum.big_grinbig_grinbig_grin
      ........"Dokładnie. Ale czy to że Ty czy ja nie mieliśmy lekko to kurwa mamy się biczować a młodym odpuszczać ? nie dyszę zemstą ale niech młodzi zapierdalają jak ja, w brudzie i w smrodzie za grosze. Niech poznają smak pierdolonej demokracji którą nomen omen gardzą......"
      big_grinbig_grinbig_grin
      • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:50
        a na mnie wrzeszczą jak kurwa napiszę suspicious

1zorro-bis napisał:

> albo.....polityczne. Forum.big_grinbig_grinbig_grin
        > ........"Dokładnie. Ale czy to że Ty czy ja nie mieliśmy lekko to kurwa mamy si
        > ę biczować a młodym odpuszczać ? nie dyszę zemstą ale niech młodzi zapierdalają
        > jak ja, w brudzie i w smrodzie za grosze. Niech poznają smak pierdolonej demok
        > racji którą nomen omen gardzą......"
        >
        • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:52
          bo tutaj jest ten, no....jak mu tam...acha! Savoire-vivre....big_grinbig_grinbig_grin
          Albo jakos tak.....big_grinbig_grinbig_grin

fenikss.2972 napisał:

> a na mnie wrzeszczą jak kurwa napiszę suspicious
          >
          > 1zorro-bis napisał:
          >
          > > albo.....polityczne. Forum.big_grinbig_grinbig_grin
          > > ........"Dokładnie. Ale czy to że Ty czy ja nie mieliśmy lekko to kurwa m
          > amy si
          > > ę biczować a młodym odpuszczać ? nie dyszę zemstą ale niech młodzi zapier
          > dalają
          > > jak ja, w brudzie i w smrodzie za grosze. Niech poznają smak pierdolonej
          > demok
          > > racji którą nomen omen gardzą......"
          > > big_grinbig_grinbig_grin
          > >
          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 15:53
            nie wiem, kto Ci takich głupot naopowiadał big_grin

1zorro-bis napisał:

> bo tutaj jest ten, no....jak mu tam...acha! Savoire-vivre....big_grinbig_grinbig_grin
            > Albo jakos tak.....big_grinbig_grinbig_grin
            • tan.nawe Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:03
              fenikss.2972 napisał:

> a na mnie wrzeszczą jak kurwa napiszę

To pisz: kura, jak na koguta przystało! big_grin

P.S. Zapamiętaj raz na zawsze: "Co wolno damie i wojewodzie, nie tobie chamie i smrodzie!"
              wink
              • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:04
                no kurwa !! suspicious

tan.nawe napisała:

> P.S. Zapamiętaj raz na zawsze: "Co wolno damie i wojewodzie, nie tobie chamie i
                > smrodzie!"
                > wink
                • tan.nawe Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:07
                  fenikss.2972 napisał:

> no kurwa !! suspicious
                  >
                  > big_grin big_grin big_grin

KURAAA!!! big_grinbig_grinbig_grin
                  • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:08
                    a kurwa mac?big_grin
                    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:10
                      ..........."Na Twojej fali to jest. Myślisz że jesteś pępkiem świata i zarządasz umysłami ? Moim na pewno nie więc wal się Pani ładna......."
                      big_grinbig_grinbig_grin
                    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:10
                      mać porządna jest suspicious

1zorro-bis napisał:

> a kurwa mac?big_grin
                      >
                      • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:13
                        ..........."Pier..l się rybo .."
                        big_grinbig_grinbig_grin
                    • tan.nawe Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:13
                      1zorro-bis napisał:

> a kurwa mac?
                      big_grin

Kur.y mać? Tyż kura! big_grin

• fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:52
                        kury to macać big_grin

tan.nawe napisała:
                        > Kur.y mać? Tyż kura! big_grin
                        >
                        • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:59
                          kura macana nalezy do macanta.....big_grinbig_grinbig_grin
                          fenikss.2972 napisał:

> kury to macać big_grin
                          >
                          > tan.nawe napisała:
                          > > Kur.y mać? Tyż kura! big_grin
                          > >
                          • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 17:04
                            chyba Cię pogięło !! suspicious
                            u nas haremy są zabronione !! suspicious

kupić, nie kupić, pomacać warto.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> kura macana nalezy do macanta.....big_grinbig_grinbig_grin
                            • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 08:00
                              chcialbym tu wklepac absolutny cytat miesiaca ale Kogut chyba by mnie udusil.........big_grin
                              Zdradze tylko, ze autorem jest......Kiszka!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                              • k.karen Re: Cytaty..... 18.02.14, 08:48
                                Jak Kiszka, to już nie musisz wklejać; domyślam się i wszystko jasne
                                big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
                                • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 10:31
                                  nie wiem, ale mysle ze ZLOTY medal za tworczosc mu sie nalezy!big_grinbig_grinbig_grin
                                  k.karen napisała:

> Jak Kiszka, to już nie musisz wklejać; domyślam się i wszystko jasne
                                  > big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
                                  >
                                  >
                              • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 18.02.14, 10:54
                                przypomnę tylko, że umiem czytać, choć powoli i dwa razy, ale umiem suspicious

1zorro-bis napisał:

> chcialbym tu wklepac absolutny cytat miesiaca ale Kogut chyba by mnie udusil...
                                > ......big_grin
                                > Zdradze tylko, ze autorem jest......Kiszka!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                >
                                • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:11
                                  aaaaaaaaaaaaaaaaaa........to czytales?big_grinbig_grinbig_grin
                                  Dobre, co?big_grin
                                  fenikss.2972 napisał:

> przypomnę tylko, że umiem czytać, choć powoli i dwa razy, ale umiem suspicious
                                  > big_grin big_grin big_grin
                                  >
                                  >
                                  > 1zorro-bis napisał:
                                  >
                                  > > chcialbym tu wklepac absolutny cytat miesiaca ale Kogut chyba by mnie udu
                                  > sil...
                                  > > ......big_grin
                                  > > Zdradze tylko, ze autorem jest......Kiszka!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                  > >
                                  • tan.nawe Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:26
                                    Właśnie przeczytałam! big_grin
                                    Podobno czytać wolno, pozwalają, nikomu nie bronią.
                                    Więc się przyznam: ja też czytuję, nawet często, bo lubię dobre komedie. Tragikomedie też.
                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                    • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:34
                                      ja czytam wolno, nie dlatego, że wolno, tylko dlatego, że bez podstawówki ...big_grin

tan.nawe napisała:

> Właśnie przeczytałam! big_grin
                                      > Podobno czytać wolno, pozwalają, nikomu nie bronią.
                                      > Więc się przyznam: ja też czytuję, nawet często, bo lubię dobre komedie. Tragik
                                      > omedie też.
                                      > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                      • tan.nawe Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:44
                                        fenikss.2972 napisał:

> ja czytam wolno, nie dlatego, że wolno, tylko dlatego, że bez podstawówki ...big_grin

Ooo, to szkoła średnia pewnie zaocznie, matura eksternistycznie, dyplomy kupione na targu...itd, itd... big_grinbig_grinbig_grin
                                        • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:47
                                          a na co mi to !! big_grin
                                          zamiast idiotycznych dyplomów, kupiłem sobie czadowy komputer big_grin
                                          poza tym, u mnie na targu to tylko fajkami bez akcyzy handlują big_grin

aaaaaaaaaaaaaaa i Ruskie granatami big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                                          > Ooo, to szkoła średnia pewnie zaocznie, matura eksternistycznie, dyplomy kupion
                                          > e na targu...itd, itd... big_grinbig_grinbig_grin
                                          • tan.nawe Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:51
                                            fenikss.2972 napisał:

> poza tym, u mnie na targu to tylko fajkami bez akcyzy handlują big_grin
                                            >
                                            > aaaaaaaaaaaaaaa i Ruskie granatami

A patelniami? wink Patelnie nieprzypalone można u was kupić, czy tylko przypalone? wink big_grin

> tan.nawe napisała:
                                            > > Ooo, to szkoła średnia pewnie zaocznie, matura eksternistycznie, dyplomy
                                            > kupion
                                            > > e na targu...itd, itd... big_grinbig_grinbig_grin
                                            • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:53
                                              w sumie to kupuję nieprzypalone, ale mam talent do zmiany tego stanu..... big_grin

tan.nawe napisała:

> A patelniami? wink Patelnie nieprzypalone można u was kupić, czy tylko przypalon
                                              > e? wink big_grin
                                              • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 12:08
                                                big_grinbig_grinbig_grin
                                                no, lepszy pendzel w garsci niz matura na chaku.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                Ortograf, ortograf!big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 12:40
                                                  a oto glowna nagroda dla.....Kiszki!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  www.youtube.com/watch?v=5bFxfm8_Jhs
                                                  • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 18.02.14, 12:44
                                                    strasznie lubię w tym starym dobrym wykonaniu big_grin

1zorro-bis napisał:

> a oto glowna nagroda dla.....Kiszki!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    > www.youtube.com/watch?v=5bFxfm8_Jhs
                                                  • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 13:01
                                                    prawda? Super!big_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> strasznie lubię w tym starym dobrym wykonaniu big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > a oto glowna nagroda dla.....Kiszki!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    > > www.youtube.com/watch?v=5bFxfm8_Jhs
                                    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:35
                                      no, to taki forumowy......kabaret.big_grin
                                      tan.nawe napisała:

> Właśnie przeczytałam! big_grin
                                      > Podobno czytać wolno, pozwalają, nikomu nie bronią.
                                      > Więc się przyznam: ja też czytuję, nawet często, bo lubię dobre komedie. Tragik
                                      > omedie też.
                                      > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                  • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:33
                                    od dawna podziwiam Kiszkę za zaj.........teksty i riposty big_grin

1zorro-bis napisał:

> aaaaaaaaaaaaaaaaaa........to czytales?big_grinbig_grinbig_grin
                                    > Dobre, co?big_grin
                                    • 1zorro-bis Re: Cytaty..... 18.02.14, 11:36
                                      jest niezly. Trzeba mu to przyznac.big_grin
                                      fenikss.2972 napisał:

> od dawna podziwiam Kiszkę za zaj.........teksty i riposty big_grin
                                      >
                                      >
                                      > 1zorro-bis napisał:
                                      >
                                      > > aaaaaaaaaaaaaaaaaa........to czytales?big_grinbig_grinbig_grin
                                      > > Dobre, co?big_grin
                  • fenikss.2972 Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:10
                    HURAAAAAAAAAA suspicious

tan.nawe napisała:
                    >
                    > KURAAA!!! big_grinbig_grinbig_grin
                • wirujacypunkt Re: Cytaty..... 16.02.14, 16:14
                  fenikss.2972 napisał:

> no kurwa !! suspicious

O kurka w piórka, a fe, a nie ładnie sad
                  Takie brzydkie słowo !