Dodaj do ulubionych

Doszłam do wniosku, że...:>

05.05.14, 21:39
pasuje mi...cofnąc czas o jakieś..hm.....30 lat suspicious
jak to zrobić? suspicious
Obserwuj wątek
    • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:42
      uwierzyć w reinkarnację big_grin big_grin big_grin
      • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:46
        chyba nie dopisałam...bez zejścia tongue_out
        • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:48
          w takim razie należy znaleźć punkt załamania czasoprzestrzeni, ustalić dokładnie za pomocą drobiazgowych obliczeń, w którym miejscu dokładnie należy wejść w załamanie materii - i gotowe big_grin big_grin big_grin
          • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:52
            O kurde! A skąd Ty to samo pomyślałeś, co ja? Dokładnie w tym samym czasie?! shock (patrz niżej mój wpis).
            To będzie pewnikiem nowa teoria spiskowa big_grin
            • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:53
              ukradłeś mi z przeglądarki !!!! suspicious

big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> O kurde! A skąd Ty to samo pomyślałeś, co ja? Dokładnie w tym samym czasie?! shock
              > (patrz niżej mój wpis).
              > To będzie pewnikiem nowa teoria spiskowa big_grin
              • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:56
                To Ty zrobiłeś! Tylko podstępnie o minutę zegar przeglądarki przestawiłeś! Ty... hakerze Ty! big_grin
                • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:57
                  Już wiem! Z pulpitu mi ukradłeś! big_grin
                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:02
                    wcale nie !!!! widziałem łapę co mi gmyrała w okienku jak pisałem !!!!! suspicious

hardy1 napisał:

> Już wiem! Z pulpitu mi ukradłeś! big_grin
                    • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:06
                      ale to było moje okienko! Przyznałeś się mimowolnie! suspicious
                      • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:07
                        ... ale i tak dobrze, że gdzie indziej mi nie gmyrałeś suspicious tongue_out
                        • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:13
                          hardy1 napisał:

> ... ale i tak dobrze, że gdzie indziej mi nie gmyrałeś suspicious tongue_out

może TO jeszcze przed Tobą?! suspicious znasz Pierzaka przecież.... big_grin
                          big_grin
                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:20
                            macie farta, że pies lać chce suspicious

rudka-a napisała:
                            > może TO jeszcze przed Tobą?! suspicious znasz Pierzaka przecież.... big_grin
                            > big_grin
                            • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:25
                              fenikss.2972 napisał:

> macie farta, że pies lać chce suspicious

tetrówke mu zafunduj suspicious big_grin
                              • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:30
                                O kurde! Muszę uważać, jeszcze naprawdę zacznie mi grzebać... w koralach suspicious
                                A teraz to psem się migiem wymiguje! big_grin
                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:34
                                  hardy1 napisał:

> O kurde! Muszę uważać, jeszcze naprawdę zacznie mi grzebać... w koralach suspicious
                                  > A teraz to psem się migiem wymiguje! big_grin

Pod piórami się znowu zapaliło, to dał dyla suspicious
                                  przemysli i...wróci...wink
                                  psa wystawia sie na balkon..jakby o tym nie wiedział suspicious
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:02
                                    bym wystawił, jakbym miał suspicious
                                    balkon znaczy suspicious

rudka-a napisała:
                                    >
                                    > Pod piórami się znowu zapaliło, to dał dyla suspicious
                                    > przemysli i...wróci...wink
                                    > psa wystawia sie na balkon..jakby o tym nie wiedział suspicious
                                    • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:26
                                      fenikss.2972 napisał:

> bym wystawił, jakbym miał suspicious
                                      > balkon znaczy suspicious

dostawkę se zrób suspicious
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:29
                                        chcieli my suspicious władza orzekła - niet !! suspicious

rudka-a napisała:

> dostawkę se zrób suspicious
                                        • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:41
                                          to balkonik na kółkach...albo składany. Władza do mobilnego się nie przyczepi, już to Drzymała kiedyś przerobił. Ucz się od mądrzejszego tongue_out
                                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:43
                                            no i jak kundel ma szczać z balkoniku na kółkach niby ?? suspicious

hardy1 napisał:

> to balkonik na kółkach...albo składany. Władza do mobilnego się nie przyczepi,
                                            > już to Drzymała kiedyś przerobił. Ucz się od mądrzejszego tongue_out
                                            • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:46
                                              fenikss.2972 napisał:

> no i jak kundel ma szczać z balkoniku na kółkach niby ?? suspicious

jak to jak suspicious podnosi łapę, Ty puszczasz wodę i psa zachęcasz big_grin
                                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:47
                                                Wy to jesteście jednak popaprani !! suspicious

rudka-a napisała:
                                                > jak to jak suspicious podnosi łapę, Ty puszczasz wodę i psa zachęcasz big_grin
                                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:54
                                                  fenikss.2972 napisał:

> Wy to jesteście jednak popaprani !! suspicious

a kto mówił, że jest inaczej? suspicious
                                                  trza się dostosować przecież do...innych big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:58
                                                    no
                                                    wariaty wszystkich krajów łączcie się !! big_grin

rudka-a napisała:
                                                    > a kto mówił, że jest inaczej? suspicious
                                                    > trza się dostosować przecież do...innych big_grin
                                                  • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:01
                                                    fenikss.2972 napisał:

> no
                                                    > wariaty wszystkich krajów łączcie się !! big_grin

Mowy nie ma suspicious z tymi maniakalno - prześladującymi sie nie bratam suspicious
                                                    inna mam odmianę schizy suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:07
                                                    kaftanik i się wyrówna big_grin

rudka-a napisała:

> Mowy nie ma suspicious z tymi maniakalno - prześladującymi sie nie bratam suspicious
                                                    > inna mam odmianę schizy suspicious
                                                  • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:16
                                                    No dobra. Rudka, niech Kogut nie puszcza wody. Niech zaświeci pieskowi własnym przykładem i pokaże, jak się to robi. Wystarczy, jak łapkę podniesie... tongue_out
                                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:56
                                  te koraliki to ja pieskowi na śniadanko zapodam suspicious zaraz po tym, jak Ci je u.......rwę suspicious

hardy1 napisał:

> O kurde! Muszę uważać, jeszcze naprawdę zacznie mi grzebać... w koralach suspicious
                                  > A teraz to psem się migiem wymiguje! big_grin
                                  • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:42
                                    Aha. Pomarzyć lubisz? To marz... nawet maż się tongue_out
                                    • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:47
                                      hardy1 napisał:

> Aha. Pomarzyć lubisz? To marz... nawet maż się tongue_out

taki Dyzio marzyciel z niego suspicious obłokowy bujacz big_grin
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:48
                                        kogut podskakiwacz suspicious

rudka-a napisała:

> taki Dyzio marzyciel z niego suspicious obłokowy bujacz big_grin
                                        • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:17
                                          No. Prawie do kolan mi doskakuje... suspicious
                                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 10:51
                                            do kolan to mój kundel da radę dolać big_grin

hardy1 napisał:

> No. Prawie do kolan mi doskakuje... suspicious
                                            • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:43
                                              Jasne. Twoich kolan big_grin
                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:46
                                pampersy są big_grin jeszcze mam zapas po staruszku, co zszedł był ponad dwa lata temu - chodził - nawet chętnie big_grin

rudka-a napisała:
                                > tetrówke mu zafunduj suspicious big_grin
                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:51
                                  Ten zdaje sie za młody na takie cusik wink
                                  nie mógłbys sąsiada prosić, kiedy idzie śmieci wynieść, aby Felka zabrał? suspicious
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:11
                                    somsiada ni mom
                                    somsiadkę tylko
                                    ale się wstydzę

big_grin big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Ten zdaje sie za młody na takie cusik wink
                                    > nie mógłbys sąsiada prosić, kiedy idzie śmieci wynieść, aby Felka zabrał? suspicious
                                    > ;
                                    • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:43
                                      ... braku sąsiada czy że masz sąsiadkę? Nie wstydź się, sąsiadka też człowiek (chyba) wink
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:46
                                        somsiadka to somsiadka suspicious
                                        do tego kociara suspicious
                                        nie człowiek suspicious

hardy1 napisał:

> ... braku sąsiada czy że masz sąsiadkę? Nie wstydź się, sąsiadka też człowiek (
                                        > chyba) wink
                                        • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:49
                                          fenikss.2972 napisał:

> somsiadka to somsiadka suspicious
                                          > do tego kociara suspicious
                                          > nie człowiek suspicious

znacy się..innej wiary? suspicious
                                          ni ma znaczenia suspicious
                                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:51
                                            Ty !!
                                            a co to jest to gupie żółte co mi maszeruje ?? suspicious

rudka-a napisała:

> znacy się..innej wiary? suspicious
                                            > ni ma znaczenia suspicious
                                            • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:56
                                              fenikss.2972 napisał:

> Ty !!
                                              > a co to jest to gupie żółte co mi maszeruje ?? suspicious

AAA, to tylko zamaskowany szpieg big_grin
                                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:01
                                                J23 w akcji ??

rudka-a napisała:
                                                >
                                                > AAA, to tylko zamaskowany szpieg big_grin
                                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:02
                                                  fenikss.2972 napisał:

> J23 w akcji ??

J-23 znowu nadaje suspicious
                                                  big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:08
                                                    trza dywersję przeprowadzić big_grin

rudka-a napisała:

> J-23 znowu nadaje suspicious
                                                    > big_grin
                                                  • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:21
                                                    O! Mały Kogucik! Jaki poczciwina! Kogut już cofnął się w czasie big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 10:54
                                                    to był porządny kurczak big_grin

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkzHXoVNR86Fg5yngPZ-5NqiVJ3PYxwvK0cYaZmOaK1Ok1hAkNFA

hardy1 napisał:

> O! Mały Kogucik! Jaki poczciwina! Kogut już cofnął się w czasie big_grin
                                                  • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:44
                                                    Boś cofnął się jeszcze dalej big_grin
                        • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:14
                          ja Ci udowodnię żeś to mi gmyrał !!! suspicious screena zrobię !!!! suspicious

hardy1 napisał:

> ... ale i tak dobrze, że gdzie indziej mi nie gmyrałeś suspicious tongue_out
                          • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:27
                            fenikss.2972 napisał:

> ja Ci udowodnię żeś to mi gmyrał !!! suspicious screena zrobię !!!! suspicious

Zrób, ale pokaż go nam dopiero w 2016..jak to w forumowym zwyczaju jest big_grin
                            suspicious
                            • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:49
                              ależ oczywiście, że za co najmniej 5 lat pokażę big_grin to jak dobre wino - musi dojrzeć big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:
                              > Zrób, ale pokaż go nam dopiero w 2016..jak to w forumowym zwyczaju jest big_grin
                              > suspicious
                              • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:53
                                enikss.2972 napisał:

> ależ oczywiście, że za co najmniej 5 lat pokażę big_grin to jak dobre wino - musi doj
                                > rzeć big_grin big_grin big_grin
                                >

a potem Ci zapitolą, jak na tym ogłoszeniu big_grin
                                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:12
                                  będę pilnował !! suspicious

rudka-a napisała:
                                  > a potem Ci zapitolą, jak na tym ogłoszeniu big_grin
                                • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:45
                                  Kurde... chyba na 2016 pozbędę się netu... na wszelki wypadek tongue_out
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:46
                                    Ci gołębiem wyślę suspicious

hardy1 napisał:

> Kurde... chyba na 2016 pozbędę się netu... na wszelki wypadek tongue_out
                                    • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:21
                                      za bardzo obsrywa big_grin
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 10:54
                                        się zapakuje kuper w pampersa big_grin

hardy1 napisał:

> za bardzo obsrywa big_grin
                                        • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:46
                                          No! Wreszcie porządnie myślisz. Daj przykład i kuper zapakuj w pampersa, Kogucie suspicious
                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:12
                        nic się nie przyznawałem, bo to moje było a rąsia ipe miała !!!! suspicious

hardy1 napisał:

> ale to było moje okienko! Przyznałeś się mimowolnie! suspicious
                        • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:28
                          Ta twoja rąsia po obcych IPach grzebie! W kompy zagląda! Z pulpitu ściąga! Podszywa się! suspicious
                          • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:30
                            hardy1 napisał:

> Ta twoja rąsia po obcych IPach grzebie! W kompy zagląda! Z pulpitu ściąga! Pods
                            > zywa się! suspicious

To On jest ten słynny włamacz Andre 'Lupę' Koguttę? suspicious
                            • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:56
                              ja jestem Don KurLeone !!!! suspicious

rudka-a napisała:
                              >
                              > To On jest ten słynny włamacz Andre 'Lupę' Koguttę? suspicious
                              • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:05
                                fenikss.2972 napisał:

> ja jestem Don KurLeone !!!! suspicious

Sie zdecyduj w końcu suspicious Cezar, czy Doncośtam suspicious
                                bo za kilka lat będziesz nam tu jak..nie wskazując palcem historyjki opowiadał suspicious big_grin
                                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:18
                                  mam osobowość mnogą big_grin
                                  inne to mi kurde mogą..... big_grin
                                  izydorek, reszta "grupy"
                                  może mi pocmokać du....
                                  żo nad tym myślałem big_grin
                                  jeszcze nie zwariowałem big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:
                                  > Sie zdecyduj w końcu suspicious Cezar, czy Doncośtam suspicious
                                  > bo za kilka lat będziesz nam tu jak..nie wskazując palcem historyjki opowiadał
                                  > suspicious big_grin
                                  • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:30
                                    fenikss.2972 napisał:

> mam osobowość mnogą big_grin
                                    > inne to mi kurde mogą..... big_grin
                                    > izydorek, reszta "grupy"
                                    > może mi pocmokać du....
                                    > żo nad tym myślałem big_grin
                                    > jeszcze nie zwariowałem big_grin big_grin big_grin

W lot pojął myśli moje suspicious
                                    bo o tę chodziło mi dziewoję suspicious
                                    • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:32
                                      ja Cię znam jak szeląg zły suspicious
                                      piszę to, co myślisz Ty suspicious

rudka-a napisała:

> W lot pojął myśli moje suspicious
                                      > bo o tę chodziło mi dziewoję suspicious
                                      • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:51
                                        fenikss.2972 napisał:

> ja Cię znam jak szeląg zły suspicious
                                        > piszę to, co myślisz Ty suspicious

suspicious ojj.....czas na zmiany suspicious
                                        • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:55
                                          rudka-a napisała:
                                          > suspicious ojj.....czas na zmiany suspicious
                                          czyn będzie pisany... ? big_grin big_grin big_grin
                                          • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:58
                                            fenikss.2972 napisał:

> czyn będzie pisany... ? big_grin big_grin big_grin

i tylko dla wtajemniczonych zrozumiany wink
                                            • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:03
                                              teorie dorobią spiskowe big_grin
                                              a co Ci chodzi po głowie....? big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:
                                              > i tylko dla wtajemniczonych zrozumiany wink
                            • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:48
                              rudka-a napisała:
                              > To On jest ten słynny włamacz Andre 'Lupę' Koguttę? suspicious

Nie. On ci jest Andrę Koguttę de Lupę w Dupę suspicious
                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:49
                                nieeeeeeeeeeee nooooooooooooooooo big_grin big_grin big_grin big_grin

masz przesr.................suspicious no wiesz co masz suspicious

hardy1 napisał:
                                > Nie. On ci jest Andrę Koguttę de Lupę w Dupę suspicious
                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:53
                                  fenikss.2972 napisał:

> nieeeeeeeeeeee nooooooooooooooooo big_grin big_grin big_grin big_grin
                                  >
                                  > masz przesr.................suspicious no wiesz co masz suspicious
                                  >
                                  >
                                  > hardy1 napisał:
                                  > > Nie. On ci jest Andrę Koguttę de Lupę w Dupę suspicious
                                  >
                                  >

..jakos tak po fhransusku zabrzmiało....suspicious
                                  a z tym mam niezbyt fajne skojarzenia suspicious big_grin
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:57
                                    nie lubisz po fhancusku ?? suspicious

rudka-a napisała:
                                    > ..jakos tak po fhransusku zabrzmiało....suspicious
                                    > a z tym mam niezbyt fajne skojarzenia suspicious big_grin
                                    • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:58
                                      z jaką bułą i strzałką mie sie kojarzy confused
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:05
                                        masz jakieś psychodeliczne skojarzenia big_grin

rudka-a napisała:

> z jaką bułą i strzałką mie sie kojarzy confused
                                        • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:27
                                          Ee, to tak dla zmyłki. Pewnie Rudka miała na myśli merdę... znaczy lubi merdać kitą :.
                                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 10:57
                                            ona już nie ma kity suspicious

hardy1 napisał:

> Ee, to tak dla zmyłki. Pewnie Rudka miała na myśli merdę... znaczy lubi merdać
                                            > kitą :.
                                            • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:47
                                              a sprawdzałeś? tongue_out
                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:52
                            ja mam screena że na moim pulpicie rąsia była Twoja i ona ipe miała i gmyrała !!! kiedyś na forum ze szczałką wywalę to zobaczysz !!! suspicious

big_grin

hardy1 napisał:

> Ta twoja rąsia po obcych IPach grzebie! W kompy zagląda! Z pulpitu ściąga! Pods
                            > zywa się! suspicious
                            • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:50
                              Mnie? Mnie straszysz szczałką?! Mnieee?!!!
                              A weź se te szczałkie wsadź w dupię, Arsę Koguttę! suspicious
                              • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:51
                                Jeszcze mi raz szczałkom zagrozisz, to ci przybulę tak, że buła Ci na dziobie wyskoczy! suspicious
                                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:56
                                  Cię szczała buli och !
                                  no chyba będzie foch !! suspicious

hardy1 napisał:

> Jeszcze mi raz szczałkom zagrozisz, to ci przybulę tak, że buła Ci na dziobie
                                  > wyskoczy! suspicious
                                  • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:30
                                    Ja ci szczałe w dzioba wrażę!
                                    Potem kukać jeszcze każę! suspicious
                                    • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 11:00
                                      byle nie obiad na spółę
                                      a potem szczałą w bułę big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Ja ci szczałe w dzioba wrażę!
                                      > Potem kukać jeszcze każę! suspicious
                                      • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:50
                                        Jedna buła,
                                        jedna szczała,
                                        miast obiadu
                                        podpuszczała big_grin
                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:54
                                to święta rzecz ta szczała !!!
                                wskazuje to co miała......... !! suspicious

hardy1 napisał:

> Mnie? Mnie straszysz szczałką?! Mnieee?!!!
                                > A weź se te szczałkie wsadź w dupię, Arsę Koguttę! suspicious
                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:57
                  hardy1 napisał:

> To Ty zrobiłeś! Tylko podstępnie o minutę zegar przeglądarki przestawiłeś! Ty..
                  > . hakerze Ty! big_grin

Weź Mu, Hardy skop..czupryne za to suspicious..pomogę Ci, zanim odmłodnieję big_grin
                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:02
                    nie wolno się bić !!!! suspicious

rudka-a napisała:
                    >
                    > Weź Mu, Hardy skop..czupryne za to suspicious..pomogę Ci, zanim odmłodnieję big_grin
                    • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:06
                      To nielegalne czuprynobicie będzie suspicious big_grin
                      • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:09
                        Kurde, czego nie robi się po prośbie! big_grin Z wielką przyjemnością... Rudka, potrzymaj tylko, co by się nie wyrywał... chwyć go dobrze za ten, no , za tego... no trzymaj mocno, a ja go "pogłaszczę" po czuprynie big_grin
                        • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:12
                          hardy1 napisał:

> Kurde, czego nie robi się po prośbie! big_grin Z wielką przyjemnością... Rudka, potrz
                          > ymaj tylko, co by się nie wyrywał... chwyć go dobrze za ten, no , za tego... no
                          > trzymaj mocno, a ja go "pogłaszczę" po czuprynie big_grin

Ja też bym Mu w grzebień trzasnęła suspicious...a pózniej w dziób suspicious
                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:18
                            żebym ja Ci kity nie sfajczył zaraz suspicious

rudka-a napisała:
                            >
                            > Ja też bym Mu w grzebień trzasnęła suspicious...a pózniej w dziób suspicious
                            >
                            • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:28
                              fenikss.2972 napisał:

> żebym ja Ci kity nie sfajczył zaraz suspicious

Stop!!..nawet o tym nie masz co marzyć suspicious
                              bo podbiję Ci łoko suspicious
                              • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:31
                                a ja drugie! Co by się żadne nie skarżyło, że opuszczone jest suspicious
                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:35
                                  hardy1 napisał:

> a ja drugie! Co by się żadne nie skarżyło, że opuszczone jest suspicious

Ooo, tooo...własnie toooo....ino równo, żeby spuchło suspicious
                                  big_grin
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:03
                                    ciekawe jak wygląda sfajczona Wewióra i oskubany Indor suspicious big_grin suspicious

rudka-a napisała:

> Ooo, tooo...własnie toooo....ino równo, żeby spuchło suspicious
                                    > big_grin
                                    • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:07
                                      fenikss.2972 napisał:

> ciekawe jak wygląda sfajczona Wewióra i oskubany Indor suspicious big_grin suspicious

moja wyłobraznia tego nie ogarnia jednak suspicious
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:19
                                        a moja tak big_grin
                                        to piękny widok ....................big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:
                                        > moja wyłobraznia tego nie ogarnia jednak suspicious
                                        • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:53
                                          Niedoczekanie... oczka zapuchnięte dużo niedowidzą suspicious
                                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:56
                                            na macanego poradzę suspicious

hardy1 napisał:

> Niedoczekanie... oczka zapuchnięte dużo niedowidzą suspicious
                                            • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:34
                                              uważaj, co macasz suspicious
                                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 11:00
                                                a to niech macane uważają big_grin

hardy1 napisał:

> uważaj, co macasz suspicious
                                                • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:51
                                                  A co? Zamiast macać, zgryzasz? tongue_out
                                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:59
                                  czerwone koraaaaaaaaaaaleeeee czerwone niczym winooooooooo
                                  mój pies się ładnie baaaaaaaaaaaawiiiii Indor się nie wywinął suspicious

hardy1 napisał:

> a ja drugie! Co by się żadne nie skarżyło, że opuszczone jest suspicious
                                  • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:55
                                    Indor się nie wywijał, bo nie miał potrzeby,
                                    za to Kogut szybko dziobem dotknął gleby big_grin
                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:54
                                się najpierw gwoździkiem do podłogi przybije i wtedy to mi możesz skoczyć suspicious po orzeszek suspicious

big_grin

rudka-a napisała:
                                > Stop!!..nawet o tym nie masz co marzyć suspicious
                                > bo podbiję Ci łoko suspicious
                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:56
                                  fenikss.2972 napisał:

> się najpierw gwoździkiem do podłogi przybije i wtedy to mi możesz skoczyć suspicious
                                  > ; po orzeszek suspicious
                                  perwersji mu sie zachciało big_grinbig_grin
                                  tongue_out
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:14
                                    jak zwykle o tej porze big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:
                                    > perwersji mu sie zachciało big_grinbig_grin
                                    > tongue_out
                        • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:15
                          eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee suspicious weź Ty se kogo innego do głaskania znajdź !!!! suspicious

hardy1 napisał:

> Kurde, czego nie robi się po prośbie! big_grin Z wielką przyjemnością... Rudka, potrz
                          > ymaj tylko, co by się nie wyrywał... chwyć go dobrze za ten, no , za tego... no
                          > trzymaj mocno, a ja go "pogłaszczę" po czuprynie big_grin
                          • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:27
                            Rudka! Kogut wyraźnie się prosi, tylko udaje, że niby nie chce. To Ty za jedną łapkę go łap, ja za drugą, trochę rozciągniemy i... po czuprynie i grzebieniu! Uczeszemy go big_grin
                            • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:36
                              hardy1 napisał:

> Rudka! Kogut wyraźnie się prosi, tylko udaje, że niby nie chce. To Ty za jedną
                              > łapkę go łap, ja za drugą, trochę rozciągniemy i... po czuprynie i grzebieniu!
                              > Uczeszemy go big_grin

Własnieee!!!..i dla pewności jeszcze przydeptam suspicious suspicious
                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:05
                                a te pendzelki na uszkach też się ślicznie jarają suspicious

rudka-a napisała:
                                >
                                > Własnieee!!!..i dla pewności jeszcze przydeptam suspicious suspicious
                                • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:57
                                  Zdaje Ci się. Po przydeptaniu gwiazdki Ci się w oczkach pojawiły, to i pędzelki oświetliły wink
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:01
                                    albo koraliki powieszę sobie na żyrandolu..............................suspicious suspicious suspicious

hardy1 napisał:

> Zdaje Ci się. Po przydeptaniu gwiazdki Ci się w oczkach pojawiły, to i pędzelki
                                    > oświetliły wink
                                    • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:35
                                      one już i tak wysoko wiszą, nie dosięgniesz tongue_out
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 11:01
                                        same spadną, jak będziesz wiał suspicious

hardy1 napisał:

> one już i tak wysoko wiszą, nie dosięgniesz tongue_out
                                        • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:52
                                          Widzę, że ciągle jeszcze marzysz... suspicious
                            • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:51
                              Hardy
                              grabisz sobie
                              strasznie
                              ja Ci w końcu kuku zrobię !!!! suspicious

big_grin

hardy1 napisał:

> Rudka! Kogut wyraźnie się prosi, tylko udaje, że niby nie chce. To Ty za jedną
                              > łapkę go łap, ja za drugą, trochę rozciągniemy i... po czuprynie i grzebieniu!
                              > Uczeszemy go big_grin
                              • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:55
                                fenikss.2972 napisał:

> Hardy
                                > grabisz sobie
                                > strasznie
                                > ja Ci w końcu kuku zrobię !!!! suspicious

Nie jestem pewna, czy bedzie zadowolony suspicious
                                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:13
                                  bo nie ma być zadowolony !! suspicious

rudka-a napisała:
                                  > Nie jestem pewna, czy bedzie zadowolony suspicious
                                  • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:58
                                    Ależ będę zadowolony! Z przyjemnością posłucham, jak Kogut kukułkę udaje big_grin
                                    • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:04
                                      no ktoś musi te jaja podrzucić, by wysiedzieć mógł ktoś !! big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Ależ będę zadowolony! Z przyjemnością posłucham, jak Kogut kukułkę udaje big_grin
                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:13
                        do sądu Cię podam !!!!! suspicious

rudka-a napisała:

> To nielegalne czuprynobicie będzie suspicious big_grin
                        • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:15
                          fenikss.2972 napisał:

> do sądu Cię podam !!!!! suspicious

i sądy sa dla ludzi smile)) podaj...wstawię się..
                          ale jak przegrasz, to Ci wytoczę proces jaaa! tongue_outPP
                          • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:25
                            ale dla sprawiedliwości, podrzucę Ci, Rudka, poręcznego handgranacika. Sąd sądem, ale sprawiedliwość...suspicious
                            • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:32
                              hardy1 napisał:

> ale dla sprawiedliwości, podrzucę Ci, Rudka, poręcznego handgranacika. Sąd sąde
                              > m, ale sprawiedliwość...suspicious

...wiaaadooomoooo - musi być!! suspicious
                              na raz, dwa, trzy....wycigam zawleczkę i...chooooduuuuuuuuuuuuuu suspicious
                              big_grin
                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:01
                                eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
                                to się robi odwrotnie !! granat się rzuca a nie zawleczkę !!!! big_grin

ups............................za późno.......................................big_grin

rudka-a napisała:
                                > ...wiaaadooomoooo - musi być!! suspicious
                                > na raz, dwa, trzy....wycigam zawleczkę i...chooooduuuuuuuuuuuuuu suspicious
                                > big_grin
                                • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:02
                                  fenikss.2972 napisał:

> eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
                                  > to się robi odwrotnie !! granat się rzuca a nie zawleczkę !!!! big_grin

Lepiej wiej suspicious już rzuciłam suspicious
                                  ooooooooooooooooooo, leeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii suspicious
                                  • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 23:15
                                    no złapałem zawleczkę big_grin będzie na pamiątkę.... big_grin

rudka-a napisała:
                                    > Lepiej wiej suspicious już rzuciłam suspicious
                                    > ooooooooooooooooooo, leeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii suspicious
                                    • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:01
                                      tyle, że Ruda pół sekundy później rzuciła z drugiej ręki granacikiem , już bez zawleczki wink

Rudka, zobacz, co tam z Koguta zostało... będzie na pieczyste? suspicious
                                      • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:06
                                        nie rzuciła big_grin oglądała big_grin

hardy1 napisał:

> tyle, że Ruda pół sekundy później rzuciła z drugiej ręki granacikiem , już bez
                                        > zawleczki wink
                                        >
                                        > Rudka, zobacz, co tam z Koguta zostało... będzie na pieczyste? suspicious
                                        • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:09
                                          Rzuciła suspicious

niewiele zostało....suspicious
                                          pare piór, ze dwa pazury i siwy grzebień w strzępach suspicious
                                          grilla nie bedzie suspicious
                                          • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:11
                                            jaki siwy ???? suspicious

rudka-a napisała:

> Rzuciła suspicious
                                            >
                                            > niewiele zostało....suspicious
                                            > pare piór, ze dwa pazury i siwy grzebień w strzępach suspicious
                                            > grilla nie bedzie suspicious
                                            • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:45
                                              No, taki siwy w strzępach suspicious
                                              • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 11:02
                                                to z całą pewnością nie trafiła suspicious

hardy1 napisał:

> No, taki siwy w strzępach suspicious
                                                • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:53
                                                  Nie musiała. Samo pierdyknęło, to i tylko w strzępach siwe zostało suspicious
                            • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 22:47
                              weź sobie ten granacik i wsadź..... suspicious będzie rozrywka big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> ale dla sprawiedliwości, podrzucę Ci, Rudka, poręcznego handgranacika. Sąd sąde
                              > m, ale sprawiedliwość...suspicious
                              • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:03
                                nie jestem zachłanny, za to uczynny i hojny - Tobie wsadzę suspicious
                                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:09
                                  eeee !!! eeeeeeeeeeeeeeeeee !!! bez takich kurde !!! suspicious

hardy1 napisał:

> nie jestem zachłanny, za to uczynny i hojny - Tobie wsadzę suspicious
                                  • rudka-a Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:11
                                    fenikss.2972 napisał:

> eeee !!! eeeeeeeeeeeeeeeeee !!! bez takich kurde !!! suspicious

nie bój się suspicious tu podobno w cholere wazeliny jest big_grinbig_grinbig_grin
                                    • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:12
                                      a to to prawda big_grin

rudka-a napisała:

> nie bój się suspicious tu podobno w cholere wazeliny jest big_grinbig_grinbig_grin
                                      • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 00:46
                                        no to granacik z wazeliną wsadzę...lekko wejdzie big_grin
                                        • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 11:02
                                          wazelinkę to mi stąd zabieraj suspicious

hardy1 napisał:

> no to granacik z wazeliną wsadzę...lekko wejdzie big_grin
                                          • hardy1 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 06.05.14, 20:54
                                            chcesz na sucho? Ten granacik? tongue_out
                • fenikss.2972 Re: Doszłam do wniosku, że...:> 05.05.14, 21:59