Dodaj do ulubionych

jedna baba drugiej babie

12.02.15, 00:15
.............wsadziła do dupy grabie

albo...............

ploty - najlepsze zajęcie znudzonych matron......
tak więc życzę niektórym owocnego obrabiania dup.

a pozostałym - dobranoc.... smile
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 06:43
      Nie wiem o co się rozchodzi.
      Ja nawet banków nie obrabiam , ani poletka..ani takich tam - co wynika z wrodzonego lenistwa.
      • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 07:11
        bo to zakamuflowana wiadomość dla tych, co wiedzą.... big_grin
    • arogancka_agrafka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 08:43

Gały wytrzeszczam
      shock
      • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 08:50
        jakaś Ty teraz urocza big_grin

arogancka_agrafka napisała:

>
        > Gały wytrzeszczam
        > shock
        >
        • arogancka_agrafka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 09:03
          kogucik.2872 napisał:

> jakaś Ty teraz urocza big_grin

och.......big_grin
          Ciekawe, czy będę równie urocza jak mi się morda wykrzywi tongue_out
          • wirujacypunkt Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 13:19
            Nie przejmuj się i wytrzeszczaj, ja też powytrzeszczam razem z Tobą smile
            Może coś wypatrzymy ?
            • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 14:22
              no i będę miał zastęp z wyłupiastymi oczami big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Nie przejmuj się i wytrzeszczaj, ja też powytrzeszczam razem z Tobą smile
              > Może coś wypatrzymy ?
              • wirujacypunkt Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:12
                Ale jaki ważny zastęp z wybałuszonymi oczętami.
                Mniemam, że jedyny taki na kuli ziemskiej big_grin

kogucik.2872 napisał:

> no i będę miał zastęp z wyłupiastymi oczami big_grin big_grin big_grin
                >
                >
                > wirujacypunkt napisał:
                >
                > > Nie przejmuj się i wytrzeszczaj, ja też powytrzeszczam razem z Tobą smile
                > > Może coś wypatrzymy ?
                >
                >
                • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:31
                  no przesz oczywiście, że jedyny ! big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Ale jaki ważny zastęp z wybałuszonymi oczętami.
                  > Mniemam, że jedyny taki na kuli ziemskiej big_grin
                  • wirujacypunkt Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:05
                    Znowu jesteśmy zgodni big_grin

kogucik.2872 napisał:

> no przesz oczywiście, że jedyny ! big_grin
                    >
                    > wirujacypunkt napisał:
                    >
                    > > Ale jaki ważny zastęp z wybałuszonymi oczętami.
                    > > Mniemam, że jedyny taki na kuli ziemskiej big_grin
                    >
                    • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:06
                      no i znowu będzie na mnie !!! suspicious

big_grin big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Znowu jesteśmy zgodni big_grin
                      • wirujacypunkt Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:17
                        Na kogoś musi być big_grin

kogucik.2872 napisał:

> no i znowu będzie na mnie !!! suspicious
                        >
                        > big_grin big_grin big_grin big_grin
                        >
                        >
                        > wirujacypunkt napisał:
                        >
                        > > Znowu jesteśmy zgodni big_grin
                        >
                        • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:18
                          ale kuźwa dlaczego zawsze na mnie ???? suspicious

big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Na kogoś musi być big_grin
          • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 14:21
            ależ będziesz i wówczas urocza big_grin
            może np "urocza inaczej" ...big_grin big_grin big_grin

> och.......big_grin
            > Ciekawe, czy będę równie urocza jak mi się morda wykrzywi tongue_out
            >
            • arogancka_agrafka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:12
              kogucik.2872 napisał:

> ależ będziesz i wówczas urocza big_grin
              > może np "urocza inaczej" ...big_grin big_grin big_grin

Złośliwiec hehe
              tongue_out
              • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:13
                och przylazła moja ulubiona Arogancja big_grin big_grin big_grin

> Złośliwiec hehe
                > tongue_out
                >
                >
                • arogancka_agrafka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:39
                  kogucik.2872 napisał:

> och przylazła moja ulubiona Arogancja big_grin big_grin big_grin

Przylazła, przyczołgała, przypełzła, przyleciała tongue_out
                  Ale ważne, że dotarła big_grin
                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:43
                    boszszsz aż się czołga do mnie !! big_grin big_grin big_grin

> Przylazła, przyczołgała, przypełzła, przyleciała tongue_out
                    > Ale ważne, że dotarła big_grin
                    >
    • anus-hka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:16
      Z gminu sie wywodzę kjm...dup nie obrabiam jeno mnie obrabiają ale nijak z tego przyjemności nie mam sad
      • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:24
        no to Cię lubię, bośmy w jednym klubie big_grin

anus-hka napisała:

> Z gminu sie wywodzę kjm...dup nie obrabiam jeno mnie obrabiają ale nijak z tego
        > przyjemności nie mam sad
      • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:25
        ... no to kiepsko ją obrabiają, skoro tak bez przyjemności.. big_grinbig_grinbig_grin A znasz przysłowie - Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie??.... no to się odwiń i poobrabiaj im... tak żeby też nie mieli przyjemności winkbig_grin
        • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:26
          no w sumie jest jakieś panaceum big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... no to kiepsko ją obrabiają, skoro tak bez przyjemności.. big_grinbig_grinbig_grin A znasz p
          > rzysłowie - Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie??.... no to się odwiń i poobrabiaj im..
          > . tak żeby też nie mieli przyjemności winkbig_grin
          • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:41
            ... myślenie ma przyszłość.... suspicious
            • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:42
              stary slogan i bez sensu !! big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... myślenie ma przyszłość.... suspicious
              • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:47
                ... stary i ciągle aktualny .. suspicious no... jeśli tak uważasz, to i takie masz skutki.... suspicioustongue_out
                • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:48
                  skutek mniej ważny, ważniejsza przyczyna... big_grin

coco.franelka napisała:

> ... stary i ciągle aktualny .. suspicious no... jeśli tak uważasz, to i takie mas
                  > z skutki.... suspicioustongue_out
                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:56
                    e tam... skutek jest ważny! To jak z pączkiem... nie jest ważne, że masz na niego ochotę... ważne jest, że go zdobędziesz i zjesz! tongue_out
                    Ktoś obrabia ci odwłok - ważne... ale ważniejsze jest jak mu za to zapłacisz! O! tongue_out
                    • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 18:59
                      czasem brak zapłaty jest dosadniejszy, jak wendetta.... smile
                      • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:05
                        aaaaa... to znaczy, że liczyłbyś, że nastąpi skrucha, która będzie twoją zapłatą... big_grinbig_grinbig_grin ja bym na to nie liczyła.... bo brak zapłaty może zostać uznany za zwycięstwo big_grinbig_grinbig_grin
                        Tak o tych pączkach.... że zgłodniałam.... musowo kolacja winkbig_grin
                        • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:06
                          no to smacznego big_grin
                          • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:24
                            dziękuję big_grin właśnie się zabieram...za porcję żeberek z buraczkami.... mniam, mniam.... a wszystko to popiję kawusią.... big_grinbig_grinbig_grin
                            • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:29
                              o tej porze ????

ja bym popił piwkiem big_grin
                              • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:50
                                kawka do kolacji to już rytuał... big_grin za piwkiem nie przepadam... suspicious
                                • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:52
                                  nie wiesz, co dobre suspicious

coco.franelka napisała:

> kawka do kolacji to już rytuał... big_grin za piwkiem nie przepadam... suspicious
                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:55
                                    odwrotnie! ponieważ wiem co dobre, to to piję big_grin znawca się znalazł... suspicious
                                    • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:57
                                      no oczywiście że znawca !! big_grin

aaaaaaaaaaaa bo Ty jeszcze nie wiesz, że wróble ćwierkają, iż ja za dużo tego piwska żłopię big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> odwrotnie! ponieważ wiem co dobre, to to piję big_grin znawca się znalazł... suspicious
                                      • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:42
                                        ... a przecież wiadomo, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje.. big_grinbig_grinbig_grin
                                        • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:44
                                          że niby ja krowa ??? suspicious ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!! suspicious

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... a przecież wiadomo, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje.. big_grinbig_grinbig_grin
                                          • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:48
                                            no... kogut jesteś... ten co to wczoraj tu "piał" winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                            • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:50
                                              no bo godzina piania się zbliża to może i dziś też jakiś hejnał pójdzie !! big_grin

coco.franelka napisała:

> no... kogut jesteś... ten co to wczoraj tu "piał" winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                              • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:14
                                                .... oooo... zbliża się twoja godzina.... biedaku..... winkbig_grin
                                                • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:15
                                                  ale o soooo choziiiiiiiii ? suspicious

coco.franelka napisała:

> .... oooo... zbliża się twoja godzina.... biedaku..... winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:22
                                                    no... że będziesz piał..... a mówiłam nie pal... suspicious i jeszcze to piwsko.... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:25
                                                    będę piał !!! suspicious tylko zapalę i łyknę browara !! suspicious

coco.franelka napisała:

> no... że będziesz piał..... a mówiłam nie pal... suspicious i jeszcze to piwsko..
                                                    > .. suspicious
                                          • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:51
                                            a poza tym ja ci w portkach nie sprawdzałam.... skąd mam wiedzieć ile tych no.... tych wyrostków tam masz... suspiciouswink
                                            • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:52
                                              Ty zboczeńcu jeden Ty !!!! suspicious

coco.franelka napisała:

> a poza tym ja ci w portkach nie sprawdzałam.... skąd mam wiedzieć ile tych no..
                                              > .. tych wyrostków tam masz... suspiciouswink
                                              • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:53
                                                No za co???!! Przecież NIE SPRAWDZAŁAM! suspicious
                                                • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:53
                                                  za myśli nieczyste o moich spodniach !!!!! suspicious

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> No za co???!! Przecież NIE SPRAWDZAŁAM! suspicious
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:58
                                                    jakby moje myśli były w twoich portkach to nie narzekałbyś, że nieczyste.. suspicioustongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:59
                                                    ojej ojej zboczeniec !!!! suspicious

coco.franelka napisała:

> jakby moje myśli były w twoich portkach to nie narzekałbyś, że nieczyste.. :
                                                    > 2;tongue_out
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:01
                                                    chciałbyś... suspicioustongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:03
                                                    muszę to przemyśleć suspicious

coco.franelka napisała:

> chciałbyś... suspicioustongue_out
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:05
                                                    ... za późno.... trzeba się było szybciej decydować .. suspicioustongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:07
                                                    ale ja nie wiem, CO zdecydować !! suspicious

coco.franelka napisała:

> ... za późno.... trzeba się było szybciej decydować .. suspicioustongue_out
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:10
                                                    .... o dopuszczeniu myśli do zaglądania w twoje portki... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:11
                                                    a kysz !! a kysz !!! na wszelki wypadek zdjąłem, nie ma w co zaglądać !! suspicious

coco.franelka napisała:

> .... o dopuszczeniu myśli do zaglądania w twoje portki... suspicious
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:16
                                                    łeeee.... tajemnica zawsze ciekawsza...... a tak... prawda ujrzała światło dzienne.... winkbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:18
                                                    wieczór jest !! suspicious jakie światło dzienne ?? suspicious

coco.franelka napisała:

> łeeee.... tajemnica zawsze ciekawsza...... a tak... prawda ujrzała światło dzie
                                                    > nne.... winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:25
                                                    dzienne czy sztuczne, co za różnica.... i tak widać, że wyobraźnia spłatała figla.... suspiciouswinktongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:26
                                                    o żesz Tyyyyyyyyyyyyyy suspicious

coco.franelka napisała:

> dzienne czy sztuczne, co za różnica.... i tak widać, że wyobraźnia spłatała fig
                                                    > la.... suspiciouswinktongue_out
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:30
                                                    no i co? nie lepsza była tajemnica? trzeba to było portki ściągać??!! tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:32
                                                    idę z psem, zanim się rozkojarzę suspicious

coco.franelka napisała:

> no i co? nie lepsza była tajemnica? trzeba to było portki ściągać??!! tongue_outbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:34
                                                    tylko portki załóż!.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:46
                                                    łoj dobrze, że zdążyłem doczytać.... big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> tylko portki załóż!.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:53
                                                    no.... to teraz miłego spaceru.. smile.... tylko nie skręć gdzieś na piwo! suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:31
                                                    kurde, a tego już nie doczytałem.... big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> no.... to teraz miłego spaceru.. smile.... tylko nie skręć gdzieś na piwo! suspicious
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:41
                                                    wiedziałam.... suspicious i pewnie zwalisz to na Felusia, że tak prowadził.... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:42
                                                    no !! zna drogę skubany !! big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> wiedziałam.... suspicious i pewnie zwalisz to na Felusia, że tak prowadził.... :&#
                                                    > 62;
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:45
                                                    ... a nie mówiłam!.... suspiciousbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:46
                                                    czepiasz się big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... a nie mówiłam!.... suspiciousbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:48
                                                    tylko stwierdzam fakt.... suspicioustongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:49
                                                    chyba Ci ciśnienie skoczyło big_grin to musi po kawie big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> tylko stwierdzam fakt.... suspicioustongue_out
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:53
                                                    spoko.... moje w normie.... pilnuj swojego... po piwku.... winkbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 22:56
                                                    po piwku spada big_grin ciśnienie też.... big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> spoko.... moje w normie.... pilnuj swojego... po piwku.... winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:13
                                                    no... pij, pij a nie będziesz mógł.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:14
                                                    no i dobrze big_grin Ty nie pijesz, to nie będziesz łatwiejsza big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> no... pij, pij a nie będziesz mógł.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:18
                                                    no... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:19
                                                    ja bym się tak nie cieszył suspicious

coco.franelka napisała:

> no... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:26
                                                    co mam pić po próżnicy.... suspicious ..... poczekam na okazję winktongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:27
                                                    okazję tworzymy sobie sami big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> co mam pić po próżnicy.... suspicious ..... poczekam na okazję winktongue_out
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:39
                                                    https://emoty.blox.pl/resource/smutek.gif ...... nie jestem takim specjalistą jak ty https://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:42
                                                    to się babo ucz big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> https://emoty.blox.pl/resource/smutek.gif ...... nie jestem takim spe
                                                    > cjalistą jak ty https://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:45
                                                    ... zanim się nauczę, to już nie będzie po co.....https://emoty.blox.pl/resource/chytry.gifhttps://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:46
                                                    to ucz się szybciej !! big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... zanim się nauczę, to już nie będzie po co.....https://emoty.blox.pl/res
> ource/chytry.gifhttps://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:53
                                                    nie poganiaj https://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif .... jeszcze trochę i idę spać... podobno "nigdy nie odmówili ci co się śnili...." https://emoty.blox.pl/resource/wink.gifhttps://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:55
                                                    no to idziem spać :
                                                    osobno znaczy big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> nie poganiaj https://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif .... jeszcz
                                                    > e trochę i idę spać... podobno "nigdy nie odmówili ci co się śnili...." [im
                                                    > g]emoty.blox.pl/resource/wink.gif[/img]https://emoty.blox.pl/resourc</a>
> e/th_girl_haha.gif
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:56
                                                    ... no to miłych snów wink Dobranoc smile
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:57
                                                    dobrej big_grin

coco.franelka napisała:

> ... no to miłych snów wink Dobranoc smile
                                • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:54
                                  no to teraz mogę już z głodnym pogadać.... big_grinbig_grin
                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 19:56
                                    A dupa !! Ty żeberka, ja udko kurczęcie dobrze wysmażone big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> no to teraz mogę już z głodnym pogadać.... big_grinbig_grin
                                    • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:38
                                      dziś żeberka jutro udko szefa big_grinbig_grinbig_grin a smażone i do tego jeszcze dobrze, wcale nie jest zdrowe.. suspicious
                                      • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:42
                                        a kij w zdrowe !! grunt, że dobre big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> dziś żeberka jutro udko szefa big_grinbig_grinbig_grin a smażone i do tego jeszcze dobrze, wcale
                                        > nie jest zdrowe.. suspicious
                                        • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:52
                                          no... tu się z tobą zgodzę (tfu....) grunt, że smakuje big_grin
                                          • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:53
                                            tak jak browarek !! big_grin

coco.franelka napisała:

> no... tu się z tobą zgodzę (tfu....) grunt, że smakuje big_grin
                                            • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:54
                                              komu smakuje temu smakuje, a mnie NIE... suspicious
                                              • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:56
                                                no bo nie wiesz, co dobre !!!! big_grin big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> komu smakuje temu smakuje, a mnie NIE... suspicious
                                                • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 20:59
                                                  Ja tam WSZYSTKO wiem!.... baba jestem... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:00
                                                    no............
                                                    do tego blondi............
                                                    no.............
                                                    wiesz wiesz .... big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> Ja tam WSZYSTKO wiem!.... baba jestem... suspicious
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:02
                                                    a figa! łysa jestem big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:04

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha big_grin łysa blondi !! czad !! big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> a figa! łysa jestem big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:08
                                                    zdecyduj się.... blondi, czy łysa.... a widziałeś łysinę blondi?? .. no chyba wypacykowana na karnawał... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:10
                                                    jesuuuuuuuuuuuuuuu weź mnie nie stresuj !!!! suspicious

coco.franelka napisała:

> zdecyduj się.... blondi, czy łysa.... a widziałeś łysinę blondi?? .. no chyba w
                                                    > ypacykowana na karnawał... suspicious
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:11
                                                    ... a co? nie wiesz na jaki kolor swoją pomazać??.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:12
                                                    jak mi zabłyśnie, to przelecę na zielono !! big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... a co? nie wiesz na jaki kolor swoją pomazać??.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:18
                                                    .. i koniecznie odblaskową ... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:19
                                                    odblaski się na żółto zrobi big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> .. i koniecznie odblaskową ... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:27
                                                    zielona... i jeszcze żółta..... za choinkę będziesz robił?? winkbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:28
                                                    nie
                                                    za clowna !! big_grin

coco.franelka napisała:

> zielona... i jeszcze żółta..... za choinkę będziesz robił?? winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 21:33
                                                    stań na rozjeździe u nas.... pożytek będzie ... big_grinbig_grinbig_grin
    • wirujacypunkt Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:28
      Dobranoc big_grin
      Ciiiiiiiiiiiiiiiiicho, bo Cezar udał się na spoczynek big_grin
      • kogucik.2872 Re: jedna baba drugiej babie 12.02.15, 23:29
        nigdzie nie polazłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! świntuszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suspicious

wirujacypunkt napisał:

> Dobranoc big_grin
        > Ciiiiiiiiiiiiiiiiicho, bo Cezar udał się na spoczynek big_grin

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka