Dodaj do ulubionych

Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;)

23.11.15, 10:21

.... dobre serce..... dobre serce to potęga.... winkbig_grinbig_grinbig_grin

https://www.lolmania.pl/uploads/posts/t/11966.jpg
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:26
      no !! ta ma naprawdę dobre..............serce !! big_grin
      • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:41
        ... no... jak się tak człek napatrzy z samego rana, to z werwą kroczy przez cały dzień.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
        • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:43
          nie wiem tylko czy to zdrowe, żeby werwa wzeszła w stan permanentny big_grin
          • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:46
            ... jaki permanentny?..... tylko do wieczora (albo i wcześniej...) .. winktongue_outbig_grin
            • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:47
              no chyba, że mnie znowu ktoś wkur...............rzy - to pewnie wcześniej big_grin
              • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:55
                ... a jak się będzie spieszył!?.... big_grinbig_grinbig_grin
                • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:56
                  kiepsko big_grin
                  ale chorąży zawsze zdąży big_grin
                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:58
                    ... będzie leciał kurc galopkiem... a nie jak zwykle świńskim truchtem.... big_grin:big_grinbig_grin
                    • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 10:59
                      szkoda
                      świński trucht jest bardzo zabawny big_grin
                      • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:01
                        ... no i jeszcze..... nie pytaj kto puka, tylko czym!... otwieraj!!... big_grinbig_grinbig_grin
                        • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:03
                          póki nie wiem kto - nie otwieram big_grin
                          czy Ty wiesz, jakie teraz szuje łażą po ludziach ?? big_grin
                          • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:07
                            ... oj tam.... hasło wystukiwał.... winkbig_grin
                            • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:08
                              hasło ??
                              kradzione jak nic !! big_grin
                              • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:11
                                ... czarnowidz od samego rana..... suspicious darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.... suspicious
                                i kto wie czy taka okazja się jeszcze powtórzy... suspicious winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:12
                                  już ja się wolę upewnić
                                  ploty poczytać
                                  przemyśleć
                                  dopiero działać big_grin big_grin big_grin
                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:18
                                    .... do tego czasu to ci entuzjazm opadnie..... tongue_outwink
                                    • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:21
                                      albo dopiero podskoczy.... big_grin
                                      • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:26
                                        ... i znowu musiałbyś.... serca szukać... tongue_outbig_grin
                                        • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:35
                                          taki śliczny kuperek, choć jakby po darciu pierza big_grin szkoda go zgubić big_grin
                                          • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:43
                                            .... po zobaczeniu takiego kuperka, marna praca będzie.... dobry szef dałby wolne. winkbig_grin
                                            • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:45
                                              dobry szef wysłałby do roboty jak najdalej, żeby sam mógł ów kuperek przetrzepać big_grin
                                              • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:51
                                                ... no... jak się głupek pochwali i wazelinką poleci... i poda adres!... no to zasłużyłby na to... suspicious
                                                big_grinbig_grinbig_grin
                                                • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 11:55
                                                  nawet jak nie poda, to tu działa taki wywiad.... !! big_grin że jak przykręcam śrubkę w szafce - to cztery fora dalej już wiedzą jaka to śrubka i jaki kolor śrubowkręta big_grin big_grin big_grin
                                                  oczywiście wymiana informacji jest niezbędna big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 12:06
                                                    ... nie ma wszystkowiedzących! jest to tylko ich wiara, że tacy są... wink przepływ informacji, wskazany.... ale trzeba uważać, bo to jak w grze "głuchy telefon"... to co się słyszy na końcu, czasem daleko odbiega od pierwowzoru.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 12:13
                                                    czasem mnie jeszcze zastanawia, czy to totalny brak rozrywki, że się ją czerpie ze szczucia, czy to kwestia charakteru, czy nuuuuuuuuuda big_grin
                                                    ale Ci powiem, że niektóre postawy do dziś mnie szokują big_grin
                                                    chyba i ja wreszcie powinienem zmienić postawę i się dostosować do obowiązujących trendów big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 12:31
                                                    ... polecę Bartoszewskim..... trzeba być przyzwoitym.... smile
                                                    Na to składa się wszystko, co wymieniłeś.... tylko w różnych, małych i większych, kawałkach... taki patchwork .... ten się trzyma, inny się pruje.... ale jakoś tam trwa.... big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 12:34
                                                    dlatego ja mam zasady i żyję wg nich
                                                    ciągle jednak zapominam, że wkoło jest znacznie więcej ludzi bez żadnych zasad.
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 12:50
                                                    ... ale im z tym dobrze.... to ich motto życiowe - żadnych zasad!..... łatwiej być chorągiewką i wybierać wybiórczo w zależności od sytuacji - korzyści, zabawy, ciekawości itd. , niż ciągle tylko wg jednej zasady... nuda, z korzyściami to różnie... smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 12:52
                                                    największa korzyść z życia wg zasad to taka, że patrząc do lustra nie muszę sobie pluć w twarz.
                                                    A to w dzisiejszych czasach wymierna wartość dodatnia
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 12:57
                                                    ... naiwny!.... big_grinbig_grinbig_grin ty myślisz, że po spojrzeniu sobie w twarz plunie na nią!?... przecież on ma zawsze rację! ON... a nie inny... jak więc pluć nie poczuwając się do winy, do inności pd tych co postępują inaczej - czyli oni źle! To nie on, a my mamy się do niego dostosować - tzn. wyznawać to co i on... big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:02
                                                    tu w sumie nie o racje chodzi
                                                    tu chodzi o rozliczenie samego siebie
                                                    dwie strony - winien - ma
                                                    ma - to to, co się otrzymało
                                                    winien - to to, co się dało
                                                    jeśli po stronie ma jest dużo, a po winien - nic - to defraudacja.
                                                    czyli brać wszystko, nie dawać nic
                                                    spoko
                                                    z czasem taki układ owocuje
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:19
                                                    ... nie każdy rozlicza sam siebie!...
                                                    Po jego stronie defraudacja występuje, owszem, ale NIE PO JEGO STRONIE.. po jego stronie jest deficyt! Za mało dostał w porównaniu do tego co on dał! I nic tego nie zmieni, a szczególnie czyjeś tłumaczenia... on to widzi inaczej.... a przede wszystkim ma... poczucie krzywdy....
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:25
                                                    takiego rozliczenia nie da się oszukać
                                                    bo coś po tej stronie - winien - trzeba wpisać - tylko co ?
                                                    aaaaaa poczucie krzywdy to i owszem
                                                    dojmujące wręcz
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:30
                                                    ... da się, da się.... zależy kto rozlicza... i kogo... winkbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:32
                                                    a nie nie
                                                    tu ważne jest rozliczenie własne
                                                    nie ktoś kogoś
                                                    właśnie z poczucia krzywdy się ono zwykle bierze, bo zaczyna się od
                                                    - czemu jest źle, skoro tyle daję, no bo na przykład temu...................i pustka
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:36
                                                    ... jak umiesz liczyć, to nie licz na to big_grinbig_grinbig_grin zawsze łatwiej jest rozliczyć kogoś niż siebie, tym bardziej, że nie widzi się własnych błędów.... bo ich nie było!... winkbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:41
                                                    no i właśnie tu nie o błędy chodzi
                                                    tylko o konkrety
                                                    to mniej więcej tak
                                                    jak Ty miałaś katarek, to Cię zabawiałem - i to jest +
                                                    jak ja miałem katarek - Ty zabawiałaś mnie - i to jest +
                                                    ale mogło być inaczej
                                                    jak ja miałem katarek - Ty mnie zabawiałaś - to jest +
                                                    jak Ty miałaś katarek - ja byłem strasznie zajęty.... - a to jest -
                                                    tu nie ma błędów
                                                    tu są konkretne wartości dodane
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:46
                                                    ... nie każdy myśli tak jak ty, czyli racjonalnie... tacy myślą inaczej, bo gdyby ich tok myślenia przebiegał, tak jak twój.... to nie byliby sobą.... winkbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:48
                                                    niech rypną snickersa to przestaną gwiazdorzyć !! big_grin big_grin big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:53
                                                    ... a tego to se nie żałują!.... jako rekompensatę za doznane krzywdy... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    Mój firefox szaleje.... chyba będę musiała zmienić z XP (nie chronionego) na windowsa 10....
                                                    Często nie daje się pisać, bo w trakcie pisania przerywa mi i daje po 20 stron reklam! Od sklepów, po gry i flirty!!! a w międzyczasie oczywiście zainstaluj program - czego to ja już nie miałam.. Ustawione mam blokowanie wyskakujących okien, ale co z tego? robi po swojemu.... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 13:54
                                                    zainstaluj AdBlock - i po reklamach
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 14:01
                                                    6 raz zaczynam.. suspicious przekierowuje mi strony! przerywa pisanie i wali taśmowo! ale to nie wszystko... jeszcze inne cudeńka się dzieją.... suspicious Idę jeść obiad.... może jak odpocznie to choć trochę znowu podziała... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 14:05
                                                    znowu podpadłaś !! big_grin big_grin big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 14:14
                                                    Na razie spokój.... nie miałam czym podpaść... suspicious mój fachman już ostatnio mi mówił, że trzeba będzie chyba pomyśleć o zmianie... blokowanie stron i inne cyrki. Po zmianie wywalam avasta i wracam do aviry. Przy niej takich szopek nie miałam.. a teraz to mam wszystko rozregulowane! Na górze pasek, że firefox nie zezwala na przekierowywanie stron i co?? Startowa też inna - a ciągle wyskakuje jako pierwsza inna! Likwiduję ją, a ona ciągle jest! Koszmar.... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 15:09
                                                    a to spamer jest, też takiego miałem big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 15:19
                                                    ta strona to istartsurf.com.... wyłączam ją, wywalam, a ona ciągle wraca. Jakoś się uspokoiło... i mogę pisać... na jak długo.. nie wiem..
                                                    Musiałam też wyłączyć w avaście osłonę stron www bo każda strona była blokowana, bo coś tam o certyfikatach... I nawet blokował włączenie internetu! No więc wyłączyłam .... bez "lekarza" się nie obędzie... czekam tylko na finans.... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 15:34
                                                    szczerze mówiąc nie pamiętam, gdzie to się trwale usuwało - ale na pewno samo wpisanie od nowa strony startowej nie wystarczy.
                                                    Ja miałem takiego zbuka na poprzednim kompie - parę dni z cholerstwem walczyłem.
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 15:37
                                                    tu masz fajną instrukcję - do siódemki co prawda - ale będzie podobnie

www.pcrisk.pl/narzedzia-usuwania/7570-istartsurf-com-redirect
                                                    coco.franelka napisała:

> ta strona to istartsurf.com.... wyłączam ją, wywalam, a ona ciągle wraca. Jakoś
                                                    > się uspokoiło... i mogę pisać... na jak długo.. nie wiem..
                                                    > Musiałam też wyłączyć w avaście osłonę stron www bo każda strona była blokowan
                                                    > a, bo coś tam o certyfikatach... I nawet blokował włączenie internetu! No wię
                                                    > c wyłączyłam .... bez "lekarza" się nie obędzie... czekam tylko na finans.... :
                                                    > >
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 15:38
                                                    a tu jeszcze ładniej opisane

www.mamkomputer.info/jak-usunac-istartsurf-com-z-komputera/
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 16:48
                                                    DZIĘKI!!!!!!! Udało się!!... big_grinbig_grinbig_grin
                                                    AdBlock też zainstalowany!!! big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Jak na razie wszystko OK!!.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 16:50
                                                    i widzisz pindziu ? big_grin nie trza doktora big_grin a finanse zaoszczędzone..... big_grin big_grin big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 17:40
                                                    big_grinbig_grinbig_grin.... ale to jeszcze nie koniec.... teraz menadżer zadań jest "okrojony", wyskakuje tylko ramka z danymi, ale bez nagłówka, nie można zlikwidować... nadal nie mogę uruchomić studia samsung i nie mogę z tel. przerzucić zdjęć.... jest jeszcze sporo innych spraw, np. na gazecie.pl jest tekst i pierwsze zdjęcia do art., reszta puste miejsca, ale kiedy przejdę na wybrany art. wszystko ok., jak cofnę na str. główną, to jest więcej zdjęć, ale nie wszystkie... i tak po kolejnych cofnięciach więcej zdjęć się ukazuje... no... to chyba jeszcze nie wszystko... jak coś sobie przypomnę to ci napiszę... a i jeszcze jedno.... udało mi się wywalić Istartsurf, to teraz mam websserches.com...... a tego już nie wiem jak zlikwidować, chociaż on nie włazi na stronę startową ... suspicious cyrk panie, cyrk! big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 17:56
                                                    a mówiłem - nie łaź po pornolach !! big_grin
                                                    jeśli nie możesz uruchomić jakiejś aplikacji - zapewne jest uszkodzona - trzeba wywalić i jeszcze raz zainstalować.
                                                    jeśli nie ładuje Ci się grafika na stronach - coś ją nadal blokuje

tu masz cd usuwania spamiarzy - to co zostało, to część tego, co już wywaliłaś

usunwirusa.pl/webssearches-com/
                                                    www.pcrisk.pl/narzedzia-usuwania/7454-istart-webssearches-com-virus
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 18:23
                                                    żeby było śmieszniej.... zdjęcia "wróciły", menadżer wcięło.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                    zaraz spróbuję tego webssearchesa.... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 18:31
                                                    ale na co Ci ten menadżer ? big_grin

coco.franelka napisała:

> żeby było śmieszniej.... zdjęcia "wróciły", menadżer wcięło.... big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > zaraz spróbuję tego webssearchesa.... suspicious
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 19:02
                                                    do menadżera się przyzwyczaiłam... suspicious dużo się z niego dowiaduję, a mój komp różne harce wyprawia.... suspicious
                                                    ten webssearches dla mnie za trudny.... żeby to jeszcze było w języku polskim!.... a tam obrazki tłumaczące zupełnie inne niż u mnie no i po angielsku.... suspicious nic nie kapuję, nie mogę znaleźć tego czego szukam... z tym pierwszym poszło łatwo, ale tego nie mogę nigdzie znaleźć.... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 19:04
                                                    za pół godziny wrócę to poszukam lepszej instrukcji big_grin albo sama wrzuć w google big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 19:30
                                                    ... poczekam big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 20:09
                                                    tu masz leniu patentowany instrukcję i programik do usuwania spamera - programiku nie sprawdzałem - ale powinien być dobry big_grin

knksoftware.pl/adware/webssearches

coco.franelka napisała:

> ... poczekam big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 20:50
                                                    przeskanował..... 116 robali!!!.... i 50 dolców!!!!!
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 20:54
                                                    łooooooooooooooo Farelka w akcji big_grin

dobra - to poczytaj instrukcję - ten spamer był częścią tamtego - nie usunęłaś wszystkiego - stąd wraca - ten drugi ja miałem - teraz sobie przypominam - udało mi się świństwa pozbyć - daj mi trochę czasu to sobie przypomnę - jak big_grin

coco.franelka napisała:

> przeskanował..... 116 robali!!!.... i 50 dolców!!!!!
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 20:57
                                                    PO ANGIELSKU!!!!!.... suspicious ten program.... i nigdzie nie pisało, że trzeba płacić!!
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 20:58
                                                    się było uczyć języków big_grin

ale opis usuwania jest po polsku - przesz widziałem suspicious

big_grin

coco.franelka napisała:

> PO ANGIELSKU!!!!!.... suspicious ten program.... i nigdzie nie pisało, że trzeba pł
                                                    > acić!!
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 21:11
                                                    A teraz nie mogę go odinstalować!!! ... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 21:13
                                                    zrób to też przez panel sterowania i programy big_grin

coco.franelka napisała:

> A teraz nie mogę go odinstalować!!! ... suspicious
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 21:18
                                                    ... aleś ty mądry... jak sto głupich.... suspicious przecież przez panel sterowania to robię!! Usuń programy!!! Ale ten program po angielsku!! i ciort wie co nacisnąć! bo coraz to nowe się otwiera... oczywiście PO ANGIELSKU!! ślag mnie zara trafi!!!!
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 21:19
                                                    nacisnąć - usuń !! big_grin

coco.franelka napisała:

> ... aleś ty mądry... jak sto głupich.... suspicious przecież przez panel sterowan
                                                    > ia to robię!! Usuń programy!!! Ale ten program po angielsku!! i ciort wie co
                                                    > nacisnąć! bo coraz to nowe się otwiera... oczywiście PO ANGIELSKU!! ślag mnie
                                                    > zara trafi!!!!
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 21:23
                                                    panel sterowania - dodaj/usuń programy
                                                    tam jest po polsku

coco.franelka napisała:

> ... aleś ty mądry... jak sto głupich.... suspicious przecież przez panel sterowan
                                                    > ia to robię!! Usuń programy!!! Ale ten program po angielsku!! i ciort wie co
                                                    > nacisnąć! bo coraz to nowe się otwiera... oczywiście PO ANGIELSKU!! ślag mnie
                                                    > zara trafi!!!!
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 21:32
                                                    czy ja piszę po chińsku??!!!...nie mogę usunąć, bo ten PROGRAM jest po angielsku! Odinstalowanie też! i nie wiem co mam kliknąć! Mało tego.... znalazłam program za darmo ale nie mogę go zainstalować! Tamten angielski nie daje!
                                                  • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 21:37
                                                    dobra
                                                    umiesz zrobić zrzut ekranu ?
                                                    pokaż mi co wyskakuje po próbie usunięcia przez ps

zrzut ekranu - klawisz na klawiaturze - prtscn - potem trzeba otworzyć paint - wkleić, zapisać
                                                    idę na gg

coco.franelka napisała:

> czy ja piszę po chińsku??!!!...nie mogę usunąć, bo ten PROGRAM jest po angielsk
                                                    > u! Odinstalowanie też! i nie wiem co mam kliknąć! Mało tego.... znalazłam progr
                                                    > am za darmo ale nie mogę go zainstalować! Tamten angielski nie daje!
                                                  • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 14:07
                                                    Zainstalowałam... big_grin zobaczymy co się teraz wydarzy... big_grin
                                                    a teraz idę jeść!.... a po obżarciu się zobaczę jak działa big_grin
                                                    Smacznego, jeśli jeszcze jesteś przed obiadem big_grin
    • anus-hka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 14:09
      O.
      Zaiste serce to ja mam spooore big_grinbig_grin
      • coco.franelka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 14:15
        ... spore czy nie... najważniejsze, że jest... big_grin a że pojemne? no... wskazane... wskazane.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
      • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 15:09
        dawaj, popatrzymy !! big_grin

anus-hka napisała:

> O.
        > Zaiste serce to ja mam spooore big_grinbig_grin
        • anus-hka Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 17:34
          Kwalifikacje na przeszczep trza miećtongue_out
          • kogucik.2872 Re: Najważniejsze to, żeby kobieta miała.... ;) 23.11.15, 17:38
            mam kwalifikacje na przyszczyp big_grin to prawie to samo big_grin

anus-hka napisała:

> Kwalifikacje na przeszczep trza miećtongue_out
    • mori111 Ja serca nie mam... 23.11.15, 17:55
      ja mam morelkę tongue_out

https://i1.ryjbuk.pl/347faca127aa8914937e30275dcd7652c361e81b/gdzie-jest-morela1-jpg
      • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 17:57
        o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko jedyno !!!! big_grin no same morele !! big_grin
        • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:01
          Kiedyś ja, jeszcze jako forumowa morelka, znalazłam na tym zdjęciu prawdziwą morelkę...teraz już nie pamiętam, ale wiem, że gdzieś na dole big_grin
          • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:03
            no mi się widzi, że to ta morelowa dupka na samym dole, tak mniej więcej pośrodku big_grin
            • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:09
              Możliwe, ale zerknij na pierwszą w drugim rzędzie tongue_out
              • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:12
                nieeeeeeeeeeeeee
                to dupka big_grin
                chyba big_grin

mori111 napisała:

> Możliwe, ale zerknij na pierwszą w drugim rzędzie tongue_out
                • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:48
                  kończę z tym
                  ja tak dłużej nie mogę wpatrywać się w babskie tyłki
                  to mnie nie kręci suspicious
                  • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:49
                    toś Ty się tam cały czas gapiła ??? big_grin to nawet ja już przestałem !! big_grin

mori111 napisała:

> kończę z tym
                    > ja tak dłużej nie mogę wpatrywać się w babskie tyłki
                    > to mnie nie kręci suspicious
                    • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 19:06
                      Bo widzisz, my kobiety....zawsze więcej możemy big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 19:11
                        wam się tylko tak wydaje !! Ty po prostu się gapiłaś, żeby mi udowodnić, że morelka co ją wskazałem to jednak dupa, a ja nie mam racji !!!! big_grin

mori111 napisała:

> Bo widzisz, my kobiety....zawsze więcej możemy big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 19:27
                          No coś Ty! ja tylko wspominalam big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                          Mój drogi Kogucie, masz rację! jak nic to morela big_grin
                          • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:05
                            to jakiś podstęp suspicious
                            to jak nic podstęp !! suspicious

big_grin big_grin big_grin

mori111 napisała:

> No coś Ty! ja tylko wspominalam big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            > Mój drogi Kogucie, masz rację! jak nic to morela big_grin
                            • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:17
                              Przejęzyczyłeś się...chcialeś napisać "postęp " big_grin
                              • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:18
                                już ja wiem co chciałem suspicious ale nie będę się kłócił, bo znowu wyjdzie że moje najmojsze suspicious

(poDstęp!!big_grin)

mori111 napisała:

> Przejęzyczyłeś się...chcialeś napisać "postęp " big_grin
                                • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:21
                                  Widzialeś? Widziałeś? klawiatura ci coś szwankuje i wybija literkę D suspicious
                                  • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:26
                                    mój tracerek jest the best suspicious D D D miało być suspicious

mori111 napisała:

> Widzialeś? Widziałeś? klawiatura ci coś szwankuje i wybija literkę D suspicious
                                    • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:36
                                      Nie jest ok teraz Ci dwukropki poginęły przy literze D suspicious
                                      • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:39
                                        nic mi nie poginęło big_grin
                                        jak piszę - poDstęp - to jest to poDstęp big_grin
                                        (a dwukropki są tam gdzie mają być big_grin big_grin big_grin )

mori111 napisała:

> Nie jest ok teraz Ci dwukropki poginęły przy literze D suspicious
                                        • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:42
                                          Oj, chyba tak Cie zamotałam, ze już sam nie wiesz co piszesz suspicious
                                          Spokojnie, wszystko będzie dobrze, jutro dojdziesz do siebie. kiss
                                          • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:43
                                            no nie mówiłem ???? podstęp !! big_grin big_grin big_grin

mori111 napisała:

> Oj, chyba tak Cie zamotałam, ze już sam nie wiesz co piszesz suspicious
                                            > Spokojnie, wszystko będzie dobrze, jutro dojdziesz do siebie. kiss
                                            • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:54
                                              Ach Ci mężczyźni...zawsze muszą się doszukiwać drugiego dna ;P
                                              • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:55
                                                nie trzeba głęboko szukać suspicious ono ZAWSZE jest za tym pierwszym !! suspicious

mori111 napisała:

> Ach Ci mężczyźni...zawsze muszą się doszukiwać drugiego dna ;P
      • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 17:59
        musiałem się otrząsnąć !! to chiba będzie..................w dolnym rzędzie big_grin
        • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:04
          wyobraziłam sobie ten błysk w oku big_grin
          • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:05
            no
            to była frustracja
            czego to kurna takie małe ?? big_grin

mori111 napisała:

> wyobraziłam sobie ten błysk w oku big_grin
            • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:09
              Bo teraz małe jest modne big_grin
              • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:13
                ale nie obrazki !! suspicious

big_grin

mori111 napisała:

> Bo teraz małe jest modne big_grin
                • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:46
                  no, ale co na tym obrazku? wielka dupa? nie mała big_grin
                  • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 18:48
                    jaka ona wielka jak na centymetr na centymetr ?? big_grin
                    • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 19:08
                      Ty to od razu chciałbyś by była na cały ekran suspicious
                      Na małej nie widać cellulitu big_grin
                      • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 19:12
                        nic nie widać !!
                        a to takie młode dupki też to mają ?? big_grin

mori111 napisała:

> Ty to od razu chciałbyś by była na cały ekran suspicious
                        > Na małej nie widać cellulitu big_grin
                        • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 19:25
                          No ba, jak młoda i hmmm pulchna...
                          faceci też mają big_grin
                          • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:04
                            no mają faceci, jak taką poderwą big_grin

(Ty co to jest i czy to zaraźliwe ??)

mori111 napisała:

> No ba, jak młoda i hmmm pulchna...
                            > faceci też mają big_grin
                            • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:24
                              Hahahahahahahahahahahahahahahaha zaraźliwe jak cholera big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                              Nawet sporo facetów widzialam na hotelu z takimi skórkami pomarańczy big_grin
                              Wyobraź sobie, że to nie koniec, oni zaciążają! Chyba kobiecych cech nabywacie big_grin
                              • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:27
                                że co proszę ???? suspicious

big_grin

mori111 napisała:

> Hahahahahahahahahahahahahahahaha zaraźliwe jak cholera big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                > Nawet sporo facetów widzialam na hotelu z takimi skórkami pomarańczy big_grin
                                > Wyobraź sobie, że to nie koniec, oni zaciążają! Chyba kobiecych cech nabywacie
                                > big_grin
                                >
                                • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:38
                                  Brzuszki ciążowe nosicie, tak tak, ale nie jestem pewna co rodzicie...tego jeszcze nie widzialam big_grin
                                  • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:39
                                    podobno to mięsień piwny big_grin

mori111 napisała:

> Brzuszki ciążowe nosicie, tak tak, ale nie jestem pewna co rodzicie...tego jesz
                                    > cze nie widzialam big_grin
                                    • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:48
                                      Nie mówi się mięsień piwny tylko lustrzyca big_grin

https://pozytywna.pl/media/thumbnail/f6/3d/f63dbba525dbbaab72a05e29db6ced13.jpg
                                      • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:50
                                        podobno seks załatwia nadmiar przyrostu big_grin big_grin big_grin
                                        • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:55
                                          podobno, ale ja w bajki nie wierzę tongue_out
                                          • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:56
                                            to nie bajka tylko sport !! big_grin

mori111 napisała:

> podobno, ale ja w bajki nie wierzę tongue_out
                                            • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:57
                                              dość ryzykowny big_grin
                                              • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:59
                                                trza się zabezpieczać !! big_grin

mori111 napisała:

> dość ryzykowny big_grin
                                                • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 21:10
                                                  Penisa na supełek i niebezpieczeństwo opanowane. tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 21:11
                                                    oho
                                                    zaczynają się perwersje big_grin big_grin big_grin

mori111 napisała:

> Penisa na supełek i niebezpieczeństwo opanowane. tongue_out
                                                  • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 21:12
                                                    tia...zaraz będzie że sado maso suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 21:12
                                                    łoj
                                                    będzie się działo.... big_grin big_grin big_grin

mori111 napisała:

> tia...zaraz będzie że sado maso suspicious
                      • coco.franelka Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 19:24
                        ... aleś mu dogodziła!.... i to NA NOC!!... biedak nie będzie mógł zasnąć.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                        • mori111 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:02
                          Pamiętam, wieki temu pisała tu też moja siostra Delicya...i ktoś wkleił właśnie to zdjęcie...ubaw był po pachy, bo ja morelka_1 byłam. Moja siostra, jak i ja, dwie wariatki z głupawkami. Miałam obsesję na punkcie Ville Vallo (ciacho i ten głos...) wkleiła mi piękne zdjęcie, o takie:
                          https://i63.tinypic.com/29xjh3d.jpg

• kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:11
                            tak
                            nie no
                            fotka pana/pani (bo za chiny nie wiem big_grin) fajna
                            w sumie
                            chyba z higieną problem, skoro swędzi
                            cy cuś.... big_grin big_grin big_grin
                              • kogucik.2872 Re: Ja serca nie mam... 23.11.15, 20:25
                                no pewno że kojarzę big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka