kogucik.2872
05.01.17, 17:32
czy jakoś tak.
ponieważ wczoraj dostałem cynk, że jakaś łachudra szarga mnie po dziwnych miejscach - poszedłem tam.
Zażądałem natychmiastowego usunięcia pokopiowanych bez niczyjej wiedzy i zgody fragmentów MOJEGO forum.
Mam gdzieś czy leczysz swoje paranoje, czy nie - ja sobie nie życzę występów w twoim psychiatryku !
Masz 24 na usunięcie wszystkich ukradzionych stąd postów i WSZYSTKICH komentarzy obrażających mnie i kogokolwiek z tego forum. !!
po upływie tego czasu załatwię ci na tym twoim blogu taki sajgon, jakiego jeszcze nie widziałaś dotąd.
skoro jesteś za stara, lub jesteś zbyt głębokim debilem i nie ogarniasz nawet komórki, a co dopiero komputera czy netu - tworząc urojeniowe teorie spiskowe - to je sobie twórz !! we własnym pokoju bez klamek i we własnym towarzystwie !!
każda przestrzeń - blog też - to przestrzeń użyczona przez kogoś.
miejsce, w którym obowiązuje regulamin, oraz polskie prawo.
tak więc po upływie terminu - przekonasz się z czym to się wiąże.
odwal się debilu ode mnie raz na zawsze !1
przybłąkałaś się na moje forum jak bezpańska suka kilka lat temu - mimo mojej początkowej grzeczności - zachowywałaś się od początku jak skończony cham, psychol i debil.
w końcu zostałaś stąd usunięta.
NIE PO TO DEBILU, ŻEBY SOBIE POKOPIOWAĆ MOJE FORUM I UMIEŚCIĆ W TWOIM WARIATKOWIE !
link do największego głupa, jakiego kiedykolwiek tu spotkałem - urojenia, spiskowe teorie, jad, obrażanie każdego, kogo spotkała na drodze - choćby przypadkowo. Czysta mowa nienawiści, stąd psychola pogonili, to sobie stworzył bloga i się nami zabawia.
jejwyspaszczesliwa.wordpress.com/2016/10/04/to-wciaz-nie-koniec/comment-page-1/#comment-7260
masz screeny - żeby nie było