kogucik.2872
10.03.17, 17:02
teraz ja cię podsumuję niunia.
Oczywiście nie w prostackim stylu inwektyw bez poparcia, bo to akurat jest wyłącznie twoją domeną.
Moje inwektywy zawsze mają konkretne wsparcie faktycznymi argumentami.
W tym cyklu argumentami będzie twoje chamskie zachowanie, czego następstwem było odejście z twojego forum wszystkich normalniejszych.
Jeden z licznych przykładów wpadł tu przed świętami, widząc kolejne wybryki spółki.
Zabawne, że znany mi wyłącznie od was, was wizytą nie zaszczycił.
Ale po kolei.
Zaczniemy od skrajnej arogancji i bezinteresownej pogardy do ludzi. Do wszystkich - znanych, czy zupełnie obcych i przypadkowych.
Wtedy jeszcze byłem dość tolerancyjny, choć to właśnie za buraki wyleciałaś niunia z Lasu.
możesz mnie nazywać w tych swoich histerycznych wywodach, jak chcesz - nie łudź się, że mnie jeszcze cokolwiek rusza.
Za to ja postaram się bardzo dokładnie i metodycznie zebrać to, co ruszało mnie kiedyś, co było przyczyną mojej do ciebie i spółki POGARDY - co podkreślę, bo ja gardzę tylko tymi, którzy sobie na to naprawdę zasłużą. I nie zrodziło się uczucie owo wczoraj, tylko 3 lata temu z okładem.
Zniesmaczenie wystającą z butów słomą, chamstwem, arogancją, awanturnictwem, butą, brakiem poszanowania do kogokolwiek, prześmiesznym poczuciem wyższości - czyli w skrócie - prawdziwym, udowodnionym buractwem.
I jak to zwykle ja - znów się do tego mocno przyłożę, coby niczego nie pominąć.
Co prawda konkluzja powinna nastąpić bardzo dawno temu, ale podpowiem - bardzo się kurwa nie opłaca mnie zaczepiać. A jeszcze bardziej nie opłaca się w to brnąć.
No to do rychłego poczytania.