Dodaj do ulubionych

z pamiętnika kogucika

08.05.17, 21:24
Życie bywa okrutne. Po półtoramiesięcznym pijaństwie wylądowałem nad jeziorem Czos. W wieeelkich airbagach schowałem całe kurestwo i papierosy. Chcąc zabrać cząstkę zaufania, zabrałem też zakupione w Ogrodzie Saskim ogórki kiszone w akwarium. Szyderczy śmiech Jokera, który akurat moczył nóżki w bajorze, obmacując Mona Lizę, przypomniał mi w ostatniej chwili o zapasie czekolady. Znajomy Lucyfer bredził coś po drodze o księżniczkach urojonych.
A ja tak bardzo chciałem zapomnieć o Krośnie i o dziadku.
Reflektory lokomotywy, wielkie jak źrenice Amy Winehouse, cięły nicość nocy, jak zęby homara.
O matko, a gdzie homar ma zęby ??
Bliski popełnienia harakiri dotarłem do kwatery.
Czułem się jak w oku cyklonu. Dotarłem jakoś do hotelu.
Odpaliłem kompa, choć widziałem, że był niedomknięty, więc ktoś po drodze się włamał.
Z monitora wysunęła się ręka, męska brutalna dłoń pokazała mi faka. To Mariusz albo Dariusz. Albo Bronisław de la Skrytyblog...
Uciekłem do łazienki. Zatrzasnąłem drzwi. Spadł szlafrok, prosto do wanny pełnej ogórków kiszonych... jak bajoro, jak bajoro, żadnego światła nikt nie wniósł, do diabła (mów mi wuju, czyli Lucyfer, Lucjan z Grabiny...).
Z za ściany dobiegał wrzask trędowatej Francuzki. Wrzeszczała na jednym wdechu o pestce.
Zatkałem uszy odebraną godnością, a gębę krewetkami i homarami. Zrzuciwszy balerinki w rozmiarze bliżej nieokreślonym, ległem na wyrku, rozmyślając o sushi.
Zaplanowałem zaprosić więcej koleżanek, zatrutych kaczkami, na zbliżające się Dni Wanny.
Zasnąłem, śniąc o blondynkach. Rano - przy bułeczkach - spowity szmaragdowym szalikiem, rozmyślałem o hejcie i syndromie sztokholmskim - w swoistej depresji, nie zapominając o zdradzie, pasożytnictwie i skurwysyństwie - korzystając z osobowości mnogiej - zaplanowałem internetowe okrucieństwo. A mogliśmy spokojnie, przy popcornie ulepić kilka bałwanków....

cdn.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 21:35
      Mariusz? czy to moze do mnie/o mnie?
      • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 21:48
        Ty to masz dywan nie taki, pazury nie takie i w ogóle nie tak powinnaś urządzać przyjęcia !! big_grin
        • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:07
          kogucik.2872 napisał:

> Ty to masz dywan nie taki, pazury nie takie i w ogóle nie tak powinnaś urządzać
          > przyjęcia !! big_grin
          >

Aha, to znaczy nie do mnie/o mnie... ale tam bylo tez o szlafroku - a posiadam, mam tez kapcie i wanne...
          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:20
            i ogórki kiszone też pewnie posiadasz... ? suspicious

big_grin big_grin big_grin
            • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:34
              kogucik.2872 napisał:

> i ogórki kiszone też pewnie posiadasz... ? suspicious
              >
              > big_grin big_grin big_grin
              >

Miewam, jak se kupie w ruskim sklepie... smile ale ostatnio nawet w naszym wiejskim supermarkecie zrobili polki w polskimi wyrobiami, takie tam przemieszane wszystko na kupie - ogorki kiszone w sloikach, kapusta kiszona z marchewka a obok ptasie mleczko smile
              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:38
                zaraz się sezon zacznie - ukiś sobie w akwarium big_grin
    • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:22
      To o mnie! Jak mozesz tak mnie traktowac, Kurze, mam szmaragdowy szal. Przyznaj sie, ilu detektywow zaangazowales, aby to wysledzili... przeciez trzymam go na samym dnie szafy i nosze raz na 3 lata. No i wlasnie wczoraj wyrzucilam sloik po kiszonych ogorkach. Nie ma co, zawiadomie o tym mjego adwokata.
      • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:24
        oj tam oj tam
        o gupi szalik nie będziemy się szturchać big_grin
        mam tresowanego homara - podejrzał big_grin big_grin big_grin
        pozdrów adwokata - jak dosłyszy big_grin
      • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:25
        No i skad u Ciebie taka perwersja? Snisz o blondynkach? Pewnie specjalnie, bo chcesz mi dowalic, sugerujac w ten sposob, ze jestem farbowana.
        • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:27
          Jestem starsza od Ciebie, wiec nie mysl sobie, ze sniac o blondynkach bedziesz udawal Marcona. Nic z tego! W razie czego przysiegne na Marsylianke, ze nigdy ie bylam Twoja nauzycielka.
          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:33
            Ty się wiekiem nie zasłaniaj big_grin przynajmniej teraz wiem, kto mnie nieświadomego przeleciał big_grin big_grin big_grin
        • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:32
          ja tam się na babskich fikołkach nie znam big_grin
          • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:35
            kogucik.2872 napisał:

> ja tam się na babskich fikołkach nie znam big_grin
            >

Na fikolkach? Wydalo sie, podladasz przez lornetke, gdy robie gimnastyke!
            • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:39
              fotki cykam !! mam w apku lepsze zbliżenie, jak w lornetce big_grin się potem zarchiwizuje i będzie... big_grin
          • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:37
            A ja ide o zaklad, ze AL nie sprawdzala tego szala na dnie szafy, bo jego tam juz pewnie nie ma - zostal zdalnie podprowadzony przez monitor... smile jak te wianki...
            A tak naprawde to mnie sie wydaje, ze tam i tak chodzilo o jeden jedyny "wianek" nad ktorym ubolewa "ofiara" a ten wianek zwinal jej Mariusz wlasnie big_grin
            • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 22:40
              mi się też ten sam wianek nasunął... jakem Mariusz... big_grin big_grin big_grin
              • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 05:47
                kogucik.2872 napisał:

> mi się też ten sam wianek nasunął... jakem Mariusz... big_grin big_grin big_grin
                >

A moze to nie Mariusz tylko Mariuszka, kto wie, dzisiaj mozna sie za kazdego przebrac.
                • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 07:58
                  myślisz, że by się nie kapnęła jakem wianek kradł ?? big_grin
                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 08:16
                    Rano, po śniadaniu, postanowiłem dotrzeć nad jezioro. Droga wiodła przez las, więc ubrawszy się odpowiednio, ruszyłem pewnym krokiem. Wkoło cichosza, jedynie gdzieś w oddali słychać było pohukiwania śnieżnej sowy.
                    Z każdym krokiem moja pewność siebie malała jakby. Nieustające poczucie bycia śledzonym, potęgowało nieprzyjemne wrażenie. W końcu nie zdzierżyłem.
                    - wyłazić ! - wrzasnąłem gdzieś w przestrzeń przede mną. - wyłazić - desperacko wrzasnąłem głośniej.
                    Za plecami usłyszałem zamieszanie. Z krzaczorów wyskoczyły dwa krasnoludki i rozpierzchły się na cztery strony świata. Szósty błyskawicznie wdrapał się nie na olbrzymią sosnę, kryjąc się między szeroko rozcapierzonymi, palczastymi liściami na wierzchołku.
                    Wyjąłem aparat i nie zdejmując osłony z obiektywu, żeby nie wzbudzać podejrzeń, cyknąłem parę fotek. Z lustra po prawej wyjrzał Królik.
                    Zaraz.....................skąd to lustro w lesie ??
                    Czyżby Alicja z krainy czarów aż tu zawędrowała z całym majdanem, w poszukiwaniu zdradzieckiej damy pik oraz filuternego jokera ?
                    Na wszelki wypadek kopnąłem lustro, które o dziwo zamiast się stłuc, legło dostojnie twarzą w glebę.
                    Wreszcie dotarłem do jeziora. Nad wodą leniwie przefrunęło stadko ćwierkających latających ryb. W szuwarach na brzegu spokojnie spoczywał, ukryty tam rok temu sprzęt do wędkowania. Rozesłałem więc do okolicznych robaków zaproszenia na ryby i w oczekiwaniu na spodziewanych gości, zdrzemnąłem się, śniąc o wiankach....
                    cdn.
                    • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 09:34
                      hahahaha.... dobre... big_grin
                • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:02
                  al-szamanka napisała:

> A moze to nie Mariusz tylko Mariuszka

Ooooo.... Nie tylko jedna. smile
                  Niektóre nawet świetne wiersze piszą. Taka STH np. smile
    • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 23:06
      Dooobre.
      Tylko palgiat big_grin big_grin big_grin
      Pamietaj o prawach autorskich, maska cię pouczy w tym względzie.

Resztę przeczytam jutro.
      Dobranoc
      • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 23:07
        co to jest palgiat ?? big_grin big_grin big_grin
      • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 23:11
        (się GHB przypomniało, stąd się rąsia częsie)

nie to nie palgiat (znaczy tfu plagiat)
        jestem tak inteligentny, że używając słów haseł, napisałem opowiadanko big_grin

ale jak wydam całość, to się mogę podzielić tantiem ... big_grin
        • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 23:16
          kogucik.2872 napisał:

> jestem tak inteligentny, że używając słów haseł, napisałem opowiadanko big_grin
          >
          > ale jak wydam całość, to się mogę podzielić tantiem ... big_grin

Nie, dziękuję, piszę swoje.
          "Twoja" opowieść będzie w nim bardzo ważnym, ale tylko rozdziałem smile

> (się GHB przypomniało, stąd się rąsia częsie)

Nie, śpiąca jestem, idę spać, a ty rób, co chcesz, bylebyś mnie nie obudził big_grin big_grin

• kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 23:19
            śpiąca księżniczka urojona
            i GHB w mleczku.... big_grin
            i armata nie obudzi.

blondynka.2801 napisała:
            > Nie, śpiąca jestem, idę spać, a ty rób, co chcesz, bylebyś mnie nie obudził big_grin
            > big_grin
            >
          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 08.05.17, 23:22
            spróbuj mi ją ukraść, to pójdę do adwokata. A mój jest młodszy. Sprawniejszy... big_grin

blondynka.2801 napisała:
            > "Twoja" opowieść będzie w nim bardzo ważnym, ale tylko rozdziałem smile
            • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 09:59
              kogucik.2872 napisał:

> spróbuj mi ją ukraść, to pójdę do adwokata. A mój jest młodszy. Sprawniejszy...
              > big_grin

Bez obaw. smile
              Moja opowieść będzie całkiem na poważnie.
              O hejcie w necie, uprawianym przez osoby z pierwszych stron gazet i tzw. przyzwoitych ludzi.
              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:19
                ale to idź z tym do Pudelka, a nie zawracasz gitarę ludziom, którzy na pierwszych stronach gazet nie występują....

blondynka.2801 napisała:
                > Bez obaw. smile
                > Moja opowieść będzie całkiem na poważnie.
                > O hejcie w necie, uprawianym przez osoby z pierwszych stron gazet i tzw. przyzw
                > oitych ludzi.
      • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 00:00
        blondynka.2801 napisała:

> Dooobre.
        > Tylko palgiat big_grin big_grin big_grin
        > Pamietaj o prawach autorskich, maska cię pouczy w tym względzie.
        >
        > Resztę przeczytam jutro.
        > Dobranoc

Jaki plagiat, jaki plagiat - skoro to wszystko ukradlas z naszych forow? to ty trollico popelnialas plagiat.
        I wciaz nie mam odpowiedzi w temacie KUREWSTWA jakie popelnilas kradnac zdjecie Rudki z floga - zlodziejko...
        Jakos w tym temacie nie masz kompletnie nic do powiedzenia - zlodziejko... o swoj wianek sie martwisz, trza bylo tylko nie podkladac d...to bys wianek miala ale kradziez cudzego zdjecia to ciebie juz jakos nie dotyczy - to tematu nie ma....
        Kradziez naszych postow - tez ciebie nie dotyczy - trollico.
        Typowe trollowskie zachowanie wmawiac ludziom, ze sa wielbladami i cieszy sie ta chora kreatura, ze doprowadzila ludzi do bialej goraczki - byc moze, ze taki wlasnie miala cel - tak funkcjonuja trolle.
        • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 09:56
          m.maska napisała:
          > Jaki plagiat, jaki plagiat - skoro to wszystko ukradlas z naszych forow?

Jeśli chcesz ze mną porozmawiać na jakikolwiek temat, to zadaj choć jedno normalne pytanie, a przede wszystkim wyhamuj z obelgami (kurewstwo, złodziejka, podkładać dupę, trollico itp.) bo z bluzgiem nie rozmawiam. Z zasady. O czym świetnie wie Kogut, bo do tej pory jego bluzgające posty tkwią w moderacji na moim blogu. I po raz trzeci przypominam, że nie dalej jak 6 dni temu zapytałam wprost, czy zarzuty o plagiat, donosicielstwo, prymitywizm i podłość są, czy nie są do mnie. Mogłaś wraz z koleżankami i kolegami wyjaśnić sprawę. Materiał poglądowy poniżej.

blondynka.2801 03.05.17, 18:27

Świetny facet.
          Zawodowy sędzia.
          To go odróżnia OD.
          Ciekawe, jaką kreatywną karę by wymyślił za próbę linczu?!?

al-szamanka 03.05.17, 18:59

A ja się zastanawiam jak ciekawie ukarałby plagiatora, jak donosiciela, a jak prymitywnego i podłego kłamcę.

blondynka.2801 03.05.17, 19:12

Jak kiedyś na Dworcu zapytałam wprost Koguta, przy okazji zdaje się "szumowin", tak teraz zapytam równie wprost - to do mnie? O mnie?
          Jeśli tak, to poproszę twarde dowody, bo inaczej uznam to za pomówienie, pani Aldono.

I świadoma tego, co mówię, oświadczam, że:
          - nigdy nikogo nie splagiatowałam,
          - nigdy nie brałam udziału w żadnych konkursach literackich ani fotograficznych, w ogóle w żadnych,
          - u siebie na blogu, wykorzystując cudzą twórczość, zawsze podaję autora, o osobnej kategorii "CUDZE SŁOWA" nie wspominając,
          - nigdy na nikogo nie doniosłam,
          - czasem kłamię.

A Pani?

al-szamanka 03.05.17, 19:42

Wyczernione mówi samo za siebie. Ani o Pani, a ni o mnie

blondynka.2801 03.05.17, 19:48

Poproszę jaśniej, co konkretnie ma Pani na myśli.
          Pani słowa o plagiacie, donosicielstwie, prymitywizmie i podłości były, czy nie były do mnie/o mnie?

al-szamanka 03.05.17, 19:56

W żadnym wypadku... i zdziwiona jestem Pani reakcją. To, co wyczerniłam mogę powiedzieć także o sobie.

blondynka.2801 03.05.17, 19:59

OK. Dziękuję za odpowiedź.

-----------------------------------

Nie zależy ci na wyjaśnieniu śprawy. Ty chcesz się jeszcze troszkę pobawić, szarpiąc i kąsając.
          Mówiłam ci wczoraj, że te numery to nie ze mną. Już nie. smile

I specjalnie dla ciebie i dla rudzi na miły dzień.... smile
          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:18
            to po chuj się wpierdzielasz w czyjeś rozmowy i dopytujesz, czy to o tobie ?
            skoro się skojarzyło,to znaczy, że to oświadczenie jest również nieprawdą

I świadoma tego, co mówię, oświadczam, że:
            - nigdy nikogo nie splagiatowałam,
            - nigdy nie brałam udziału w żadnych konkursach literackich ani fotograficznych, w ogóle w żadnych,
            - u siebie na blogu, wykorzystując cudzą twórczość, zawsze podaję autora, o osobnej kategorii "CUDZE SŁOWA" nie wspominając,
            - nigdy na nikogo nie doniosłam,
            - czasem kłamię.
            • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:20
              kogucik.2872 napisał:

> to po chuj się wpierdzielasz

Miłego dnia, Katonie smile
              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:25
                weź się zdecyduj, bo faktycznie strace orientację

i nie zapomnij - masz czas do końca tygodnia, żeby uwiarygodnić publiczne szkalowanie mojej osoby, insynuacje, zarzuty, dziwne imputowane ksywy - po tym terminie ja zacznę działać. A działam skutecznie.

miłego dnia urojona królewno

blondynka.2801 napisała:
                > Miłego dnia, Katonie smile
                • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:28
                  kogucik.2872 napisał:

> i nie zapomnij - masz czas do końca tygodnia, żeby uwiarygodnić publiczne szkal
                  > owanie mojej osoby, insynuacje, zarzuty, dziwne imputowane ksywy - po tym termi
                  > nie ja zacznę działać. A działam skutecznie.

Jeśli ktoś kogoś szkaluje i straszy, to wy mnie.
                  Czego najlepszym dowodem jest ta rozmowa.
                  Ruszysz kamyk, ruszy lawina.
                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:32
                    czas leci
                    więc działaj

ja dotrzymam słowa

mnie najbardziej uraża wciskanie bzdur i konfabulacje na temat osobowości mnogiej. Mnie bawi, jak komuś wpierdolę i ten ktoś dokładnie wie, od kogo dostał. Czasy PRL i partii też minęły, więc kategorycznie nie życzę sobie zwrotu "wy" w moim kierunku, tym bardziej , że "towarzyszem" nigdy nie byłem.

masz czas do piątku.
                    • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 15:51
                      kogucik.2872 napisał:

Czasy PRL i partii też minęły, więc kategorycznie nie życzę sobie zwrotu "wy" w moim kierunku, tym bardziej , że "towarzyszem" nigdy nie byłem.

Piszę pod twoim postem, bo gdzieś w drzewku napisać muszę, ale nie traktuj tego „wy”, aż tak osobiście i nerwowo. Nie mam ochoty się kopać z koniem, a co dopiero pojedynczo z tabunem koni. smile

Dopóki nie rozumiałam, dlaczego robicie mi to, co robicie, okropnie mnie raniliście. Szarpiąc, kąsając i kopiąc tam, gdzie najbardziej zaboli. Od samego początku. Absolutnie celowo. Z premedytacją.

Od kiedy pojęłam, a stało się to ponad pół roku temu, co, a raczej kto smile jest motorem napędowym waszego postępowania, nie jesteście już w stanie zranić mnie czymkolwiek. Bo nawet, gdybym była ze złota zrobiona, a nie jestem smile, to i tak w waszych działaniach wobec mnie niczego by nie zmieniło. Odgórny plan. Ustawka. Od kiedy to zrozumiałam, przeanalizowawszy przeszłość bardzo gruntownie, żadne pisane przez was słowa, odnoszące się do mojej inteligencji, wyglądu, wieku, gustu, preferencji seksualnych, powiązań rodzinnych, zasad, pisanych wierszyków, robionych fotografii czy używanych w stopce obrazków smile itp. itd., nie są w stanie mnie zranić, choć staracie się, jak zwykle, ogromnie.

Nadal nie rozumiecie, że sytuacja jest już całkiem inna, bo choć stosujecie te same metody, które kiedyś były bardzo skuteczne, to JA się zmieniłam, bo już rozumiem, dlaczego (dla kogo) to robicie. Musiałam zrozumieć, nie miałam innego wyjścia, aby odzyskać spokój. I tak, mam satysfakcję, bo PRAWIE niemożliwe było dotrzeć do prawdy, a ja się jednak domyśliłam. PRAWIE, jak ogólnie wiadomo, robi różnicę. smile

Myślę, że to tak naprawdę złości was najbardziej, ale to już nie mój, a wasz problem.
                      • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 16:58
                        blondynka.2801 napisała:

> Dopóki nie rozumiałam, dlaczego robicie mi to, co robicie, okropnie mnie ranili
                        > ście. Szarpiąc, kąsając i kopiąc tam, gdzie najbardziej zaboli. Od samego począ
                        > tku. Absolutnie celowo. Z premedytacją.
                        >

A moglabys nam tez przyblizyc dlaczego robimy to co robimy i co robimy? wg Ciebie oczywiscie...
                        • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 17:51
                          łażąc po tym jej blogu, odwiedziłem również wszystkich tych, którzy się u niej pojawiali. Schemat ten sam - najpierw ciurlanie a potem nagle wściekłe ataki na każdego. Wszyscy stamtąd uciekli w popłochu dawno temu i trzymają się z daleka. Znalazłem też blog tego odysa czy jak mu tam, miałem zamiar napisać (i w końcu zresztą napisałem) żeby się dowiedzieć o co chodzi z tymi wojnami na tamtych blogach - a znalazłem niespodziankę - facet mega zdesperowany już chyba ponad rok temu umieścił na swojej stronie oświadczenie, w którym ze szczegółami opisał, jak nagle zaczęła go atakować, oskarżać, straszyć. Facet oświadczył też, że nie ma zielonego pojęcia o co babie chodzi - i nie dziwię się - wcześniej ciurlała z nim równie słodko, jak z pozostałymi. Nie ma znaczenia - facet, czy baba - każdy podpadał nagle za jakieś słówko, które "się skojarzyło" i padał ofiarą wścieklizny.

swoją drogą - nie wiem, co ta baba nawywijała, ale musiała wykręcić parę niezłych numerów, skoro teraz tak histerycznie i obsesyjnie boi się, żeby się nie wydało, wyczulona na każde słówko, które mogłoby sugerować, że ktoś coś wie. Wynika z tego, że niezły z niej aparat i nie taka niewinna, na jaką się próbuje uporczywie naszym kosztem lansować.

m.maska napisała:
                          > A moglabys nam tez przyblizyc dlaczego robimy to co robimy i co robimy? wg Cieb
                          > ie oczywiscie...
                          >
                          >
                        • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:41
                          m.maska 09.05.17, 16:58

>A moglabys nam tez przyblizyc dlaczego robimy to co robimy?

Nie, nie mogłabym, ale miło, że pierwszy raz zadałaś mi normalne pytanie smile

m.maska 09.05.17, 16:38

badz laskawa i odstosunkuj sie ode mnie i nie wymieniaj mojego nicka na swoim durrnym blogu i przestan wynosic posty z MOJEGO forum...

Oczywiście, że usunę cytat z Ciebie, wykorzystany u mnie na blogu, skoro o to prosisz. Jak zresztą każde inne użyte u mnie i podpisane autorem dzieło smile Na prośbę autora. Nie mogę natomiast obiecać, że nigdy nie użyję Twojego nicku, bo "maska" to rzeczownik pospolity. Podobnie, jak odmieniana u was przez wszystkie przypadki "blondynka". Posty publikuję swoje. Swoje własne. I z Twojego i z innych forów. smile

• kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:46
                            Nie mogę natomiast obiecać, że nigdy nie użyję Twojego nicku, bo "maska" to rzeczownik pospolity. Podobnie, jak odmieniana u was przez wszystkie przypadki "blondynka"

to tak jak ogórki, Mona Lisa, pestka, Mazury, homary, szalik i milion innych słów, których użycie przez kogokolwiek na tych i innych forach grozi napadem wściekłych - to do mnie ??? to o mnie ??? co masz do mnie ????
                            • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:55
                              kogucik.2872 napisał:

> to tak jak ogórki, Mona Lisa, pestka, Mazury, homary, szalik

Tak, dlatego ani Ty, ani ja nie uważamy ich za cytaty, objęte prawem autorskim smile
                              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:57
                                nie ?? to dlaczego na twoim pojebanym blogu wylądowały obrazki i cytaty postów - o ogórkach, jokerach itp ?? ty czytasz sama siebie ? wątpię. Może jednak od tego zacznij.
                                • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:08
                                  kogucik.2872 napisał:

> nie ?? to dlaczego na twoim pojebanym blogu wylądowały obrazki i cytaty postów
                                  > - o ogórkach, jokerach itp ?? ty czytasz sama siebie ? wątpię. Może jednak od t
                                  > ego zacznij.

A gdzie je widzisz na moim "pojebanym" blogu? Nie ma? Zniknęły?
                                  Podobnie, jak z Twojego forum poznikały obsceniczne wątki, rzekomo poświęcone rudzi.
                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:13
                                    i co z tego, że po mojej awanturze zniknęły ? jakim prawem w ogóle się tam znalazły ??

a chuj ci do tego, co jest czy znika z mojego forum. Czy obsceniczne wątki, dotyczące rudzi - dotyczyły ciebie czy rudzi ?? Zniknęły też wątki w twoim temacie - czy zniknęły ? nie - są nadal - my je widzimy - ty nie - ale jednym ruchem mogę sprawić, że znowu zobaczysz ! i o te możesz się upomnieć - bo one dotyczyły ciebie - cała reszta to nie twoja brocha. Co ty moja mamusia jesteś, że będziesz mnie rozliczać z moich zabaw na trzepaku ????

blondynka.2801 napisała:
                                    > A gdzie je widzisz na moim "pojebanym" blogu? Nie ma? Zniknęły?
                                    > Podobnie, jak z Twojego forum poznikały obsceniczne wątki, rzekomo poświęcone r
                                    > udzi.
                            • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:57
                              blondynka.2801 09.05.17, 18:41
                              m.maska 09.05.17, 16:58

>A moglabys nam tez przyblizyc dlaczego robimy to co robimy?

>Nie, nie mogłabym, ale miło, że pierwszy raz zadałaś mi normalne pytanie smile

A dlaczego nie mogłabyś? Z Twojej pisaniny wynika, że to żadna tajemnica. Może w końcu wejdziemy na trop o co rzeczywiście Ci chodzi. Jeszcze raz podkreślam, że nie znam Twojego bloga, nie interesują mnie Mariusze i Bronisławy, bo po prostu nie wiem kto oni zacz, nie wiem ile blondynek u Ciebie pisze i co jadłaś wczoraj na obiad.
                              I gdy piszę: piękne, nieprawdopodobne, nadzwyczajne, niesamowite, wyjątkowe... to na pewno nie mam Ciebie na myśli. Również nie o Tobie jest, gdy używam innych słów np. jajko, nocny dyżur, Felix, zmęczona, krowa, deszcz leje, zwariowana, pokurcz, balkon, nadziejny i wiele, wiele innych.
                              • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:01
                                Aha, i nigdy nie podwędziłam Ci żadnego wianka. W realu nie kradnę, a co dopiero przez ekran!
                                • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:08
                                  al-szamanka napisała:

> Aha, i nigdy nie podwędziłam Ci żadnego wianka. W realu nie kradnę, a co dopier
                                  > o przez ekran!
                                  >
                                  >

Wszystkim wokol wciska od kilku dni jakies wyimaginowane winy, ale do jasnej cholery po raz ktorys z kolei pytam Ciebie Blondyno jakim PRAWEM ukradlas zlodziejko zdjecie Rudki z floga i umiescilas je na swoim blogu - w tym temacie nie masz nic do powiedzenia - za to probujesz nam wmawiac jakies winy, ktore sobie wwymyslilas - przy czym Twoja wina jest ewidentna i bezsporna. Jestes zlodziejem i tyle.
                              • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:03
                                al-szamanka napisała:

> blondynka.2801 09.05.17, 18:41
                                > m.maska 09.05.17, 16:58
                                >
                                > >A moglabys nam tez przyblizyc dlaczego robimy to co robimy?
                                >
                                > >Nie, nie mogłabym, ale miło, że pierwszy raz zadałaś mi normalne pytanie s
                                > mile
                                >
                                > A dlaczego nie mogłabyś? Z Twojej pisaniny wynika, że to żadna tajemnica. Może
                                > w końcu wejdziemy na trop o co rzeczywiście Ci chodzi. Jeszcze raz podkreślam,
                                > że nie znam Twojego bloga, nie interesują mnie Mariusze i Bronisławy, bo po pro
                                > stu nie wiem kto oni zacz, nie wiem ile blondynek u Ciebie pisze i co jadłaś wc
                                > zoraj na obiad.
                                > I gdy piszę: piękne, nieprawdopodobne, nadzwyczajne, niesamowite, wyjątkowe...
                                > to na pewno nie mam Ciebie na myśli. Również nie o Tobie jest, gdy używam innyc
                                > h słów np. jajko, nocny dyżur, Felix, zmęczona, krowa, deszcz leje, zwariowana,
                                > pokurcz, balkon, nadziejny i wiele, wiele innych.

zapomnialas o wannie i szlafroku..
                            • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:58
                              kogucik.2872 napisał:

> Nie mogę natomiast obiecać, że nigdy nie użyję Twojego nicku, bo "maska" to rze
                              > czownik pospolity. Podobnie, jak odmieniana u was przez wszystkie przypadki "bl
                              > ondynka"
                              >
                              > to tak jak ogórki, Mona Lisa, pestka, Mazury, homary, szalik i milion innych sł
                              > ów, których użycie przez kogokolwiek na tych i innych forach grozi napadem wści
                              > ekłych - to do mnie ??? to o mnie ??? co masz do mnie ????
                              >
                              >

Ze nie wspomne o "ona" - zaimek uzywany na kazdym forum czy blogu na rowni z "on" - jak se ktos bierze taki nick, a potem czyta "ona to czy tamto i przylatuje jak porabana: to do mnie? to mnie?
                              Ona po prostu nie kapuje... niech se uzywa maska, maskowac, maskarada - mnie to zwisa i powiewa, tylko niech sie odwali ode mnie...

Poza tym.... Kur, dziekuje, ze wziales na siebie to szalenstwo... bo nie mam nerwow do tlumaczenia, ze nie jestem wielbladem...
                              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:05
                                nie ma za co
                                wkurza mnie bardziej chyba jak Was, bo kilka miesięcy temu podjąłem się też próby wytłumaczenia babie, że atakuje ludzi po forach, nieświadomych niczego, którzy absolutnie nic jej nie zrobili. Że rzuca oszczerstwami na prawo i lewo nawet się nie zastanawiając nad tym, co robi. Że nie mamy nic wspólnego z jej obsesją. Że zapomnieliśmy o jej istnieniu, bo znikła na kilka lat bodajże i nikt by nie pamiętał, gdyby nie ten link do bloga - a tam kilkuletnie wklejki z naszych forów. Bo było mi jej żal, uwierzywszy, że faktycznie ktoś jej coś zrobił - w necie jest przecież wszystko możliwe, a naiwnych nie brakuje. I bardzo szczerze chciałem jej uzmysłowić, że atakuje niewłaściwych ludzi. I prawie uwierzyłem, że wreszcie się opamiętała. A potem nagle stałem się obiektem kolejnego wściekłego ataku.
                                Więc ten tydzień poświęcę na udowadnianie - że jeśli chcę komuś przypierdolić - to robię to wprost, oficjalnie i nie potrzebuję do tego miliona nicków i słów kluczy. W piątek kończy się termin. Po nim zabawę skończę a zacznę na poważnie.
                      • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 17:11
                        blondynka.2801 napisała:

> Piszę pod twoim postem, bo gdzieś w drzewku napisać muszę, ale nie traktuj tego
                        > „wy”, aż tak osobiście i nerwowo. Nie mam ochoty się kopać z koniem, a co dopi
                        > ero pojedynczo z tabunem koni. smile

oczywiście, że traktuję to osobiście, ponieważ od "wy" pojechałaś mi również tam, gdzie tabunu koni nie ma - czyli na priv.
                        >
                        > Dopóki nie rozumiałam, dlaczego robicie mi to, co robicie, okropnie mnie ranili
                        > ście. Szarpiąc, kąsając i kopiąc tam, gdzie najbardziej zaboli. Od samego począ
                        > tku. Absolutnie celowo. Z premedytacją.

oczywiście, że od dwóch dni robię to celowo i z premedytacją. Tak, jak obiecałem, przy którymś tłumaczeniu kolejnego idiotycznego "niezrozumienia" i kolejnego pytanka - to do mnie ?? to o mnie ???? co masz do mnie ??? - teraz piszę dokładnie o tobie. Wprost, otwartym tekstem - dokładnie tak, jak to deklarowałem.
                        >
                        > Od kiedy pojęłam, a stało się to ponad pół roku temu, co, a raczej kto smile jest
                        > motorem napędowym waszego postępowania, nie jesteście już w stanie zranić mnie
                        > czymkolwiek.

skoro wreszcie dotarło, że motorem napędowym "naszego postępowania" są twoje czyste urojenia - mam nadzieję, że idzie ku lepszemu, a odpowiednie leki szybko pomogą.

Bo nawet, gdybym była ze złota zrobiona, a nie jestem smile, to i t
                        > ak w waszych działaniach wobec mnie niczego by nie zmieniło. Odgórny plan. Usta
                        > wka. Od kiedy to zrozumiałam, przeanalizowawszy przeszłość bardzo gruntownie, ż
                        > adne pisane przez was słowa, odnoszące się do mojej inteligencji, wyglądu, wiek
                        > u, gustu, preferencji seksualnych, powiązań rodzinnych, zasad, pisanych wierszy
                        > ków, robionych fotografii czy używanych w stopce obrazków smile itp. itd., nie są
                        > w stanie mnie zranić, choć staracie się, jak zwykle, ogromnie.

na to lekusie też pomogą, zapewniam. Dla naszego dobra - cobym mógł swobodnie chwalić się swoimi fotkami, nie oczekując, że za chwilę ktoś wpadnie z pytankiem - to do mnie ??? to o mnie ???? co masz do mnie ???

>
                        > Nadal nie rozumiecie, że sytuacja jest już całkiem inna, bo choć stosujecie te
                        > same metody, które kiedyś były bardzo skuteczne, to JA się zmieniłam, bo już ro
                        > zumiem, dlaczego (dla kogo) to robicie.

jeszcze nie do końca rozumiesz, ale gwarantuję, że jeśli do piątku nie stanie się to, o czym piszę od wczoraj - to masz moje słowo - że bardzo szybko pojmiesz do końca.....

Musiałam zrozumieć, nie miałam innego w
                        > yjścia, aby odzyskać spokój. I tak, mam satysfakcję, bo PRAWIE niemożliwe było
                        > dotrzeć do prawdy, a ja się jednak domyśliłam. PRAWIE, jak ogólnie wiadomo, rob
                        > i różnicę. smile

oskarżenia rzucane na podstawie bzdurnych domysłów - to pomówienia, oszczerstwa, szkalowanie i ataki personalne. Tak więc największym "krzywdzicielem" znanym tu od lat jesteś ty

>
                        > Myślę, że to tak naprawdę złości was najbardziej, ale to już nie mój, a wasz p
                        > roblem.

myślę, że najbardziej złości cię to, że to twój, a nie nasz problem.
                        • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:44
                          kogucik.2872 09.05.17, 17:11

oczywiście, że traktuję to osobiście, ponieważ od "wy" pojechałaś mi również tam, gdzie tabunu koni nie ma - czyli na priv.

Kogucie, naprawdę myślałeś, że na privie dam Ci się wyciągnąć na bardziej szczegółowe zwierzenia? I że (u)wierzę w Twoją świętą wojnę z rudzią, z k.karen i z WU? Że Ci (za)ufam???? Nie rozśmieszaj mnie, proszę Cię. Ale… Nie zmieniłam zdania – kogut z odpustu cudny, psy szczęśliwe, a prywatne maile i publiczne wierszyki z Tobą zabawne i luzujące. I tyle. smile

kogucik.2872 09.05.17, 17:51

swoją drogą - nie wiem, co ta baba nawywijała, ale musiała wykręcić parę niezłych numerów, skoro teraz tak histerycznie i obsesyjnie boi się, żeby się nie wydało, wyczulona na każde słówko, które mogłoby sugerować, że ktoś coś wie. Wynika z tego, że niezły z niej aparat i nie taka niewinna, na jaką się próbuje uporczywie naszym kosztem lansować.

A to pozostawię bez komentarza.
                          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 18:54
                            to, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to już wiem. Napisałem o zwrocie - wy - a nie o zwierzeniach, które tak naprawdę mam gdzieś, choć przez jakiś czas traktowałem cię jak normalnego człowieka. Szybko jednak udowodniłaś ponownie, że normalna nie jesteś.

Moje święte czy nieświęte wojny z kimkolwiek - to moja sprawa. Chuj ci do tego w co i jak bawią się na forach obcy ci ludzie. Nie wpierdalaj się w cudze sprawy. Moje zabawy nie wymagają wyznania wiary. Gówno cię obchodzi, z kim się kłócę, lub nie kłócę. Dorośli ludzie nie muszą się tłumaczyć jakimś obcym przybłędom, z tego co sobie i we własnym gronie robią.Zajmij się pilnowaniem wianków i zejdź wreszcie z nas wszystkich. Bardzo pomyliły ci się bajki, Szukaj swojego jebusa tam, gdzie go zostawiłaś, a nie po wszystkich forach, blogach, portalach - uprzykrzając setkom ludzi życie i psując zabawę. To, że ty się bawić z ludźmi nie potrafisz, nie oznacza, że nikt do tego prawa nie ma.

a szkoda - bo to byłby jedyny właściwy komentarz. Ale jak napisałem - jeśli do piątku nie uprawdopodobnisz podstaw do rzucania w moim i innych kierunku oszczerstw - to obiecuję, że dowiem się dokładnie jaki numer i komu wywinęłaś i dlaczego tak się pietrasz że to wyjdzie na jaw. Powtórzę po raz kolejny - masz czas do piątku. Potem zabawa się skończy.
                            • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:02
                              kogucik.2872 napisał:

Szukaj swojego jeb
                              > usa tam, gdzie go zostawiłaś, a nie po wszystkich forach, blogach, portalach -
                              > uprzykrzając setkom ludzi życie i psując zabawę. To, że ty się bawić z ludźmi n
                              > ie potrafisz, nie oznacza, że nikt do tego prawa nie ma.

hmmm... pewnie sie zorientowal z kim ma do czynienia i sie szybko uplynnil, wraz z wiankami...
                            • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:04
                              kogucik.2872 napisał:

> to, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to już wiem. Napisałem o zwrocie - wy
                              > - a nie o zwierzeniach, które tak naprawdę mam gdzieś, choć przez jakiś czas t
                              > raktowałem cię jak normalnego człowieka. Szybko jednak udowodniłaś ponownie, że
                              > normalna nie jesteś.
                              >
                              > Moje święte czy nieświęte wojny z kimkolwiek - to moja sprawa. Chuj ci do tego
                              > w co i jak bawią się na forach obcy ci ludzie. Nie wpierdalaj się w cudze spraw
                              > y. Moje zabawy nie wymagają wyznania wiary. Gówno cię obchodzi, z kim się kłócę
                              > , lub nie kłócę. Dorośli ludzie nie muszą się tłumaczyć jakimś obcym przybłędom
                              > , z tego co sobie i we własnym gronie robią.Zajmij się pilnowaniem wianków i ze
                              > jdź wreszcie z nas wszystkich. Bardzo pomyliły ci się bajki, Szukaj swojego jeb
                              > usa tam, gdzie go zostawiłaś, a nie po wszystkich forach, blogach, portalach -
                              > uprzykrzając setkom ludzi życie i psując zabawę. To, że ty się bawić z ludźmi n
                              > ie potrafisz, nie oznacza, że nikt do tego prawa nie ma.

Nie potrafię BAWIĆ SIĘ LUDŹMI. Co do reszty, już takie bluzgi ćwiczyłeś u mnie na blogu i wiesz, że nie dam się w nie wciągnąć.

> a szkoda - bo to byłby jedyny właściwy komentarz. Ale jak napisałem - jeśli do
                              > piątku nie uprawdopodobnisz podstaw do rzucania w moim i innych kierunku oszcze
                              > rstw - to obiecuję, że dowiem się dokładnie jaki numer i komu wywinęłaś i dlacz
                              > ego tak się pietrasz że to wyjdzie na jaw. Powtórzę po raz kolejny - masz czas
                              > do piątku. Potem zabawa się skończy.

Myślisz, że jak powtarzasz pogróżki po raz czwarty, to się poczwórnie przestraszę? smile
                              Nie będziemy tak rozmawiać. Ja nie będę.
                              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:09
                                to powtórzę po raz piąty
                                żebyś dobrze zapamiętała
                                masz czas do piątku
                                jeśli do tego czasu nie uprawdopodobnisz rzucanych pod moim adresem od wielu lat zresztą oszczerstw - ja uprawdopodobnię to, czego się boisz. Czy to jasne, czy mam powtórzyć jeszcze raz ?
                                uważasz, że chcę z tobą rozmawiać ? już nie. ponieważ już mam całkowitą jasność kim jesteś. Wręcz bardzo bym chciał, żebyś raz na zawsze odpierdoliła się od ludzi na tych forach. Od moich znajomych, przyjaciółek, wojenek - zajmij się swoimi sprawami. Od naszych się odwal.
                                Do piątku.

blondynka.2801 napisała:
                                > Myślisz, że jak powtarzasz pogróżki po raz czwarty, to się poczwórnie przestras
                                > zę? smile
                                > Nie będziemy tak rozmawiać. Ja nie będę.
                                • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:18
                                  kogucik.2872 09.05.17, 19:09

uważasz, że chcę z tobą rozmawiać ? już nie. ponieważ już mam całkowitą jasność kim jesteś. Wręcz bardzo bym chciał, żebyś raz na zawsze odpierdoliła się od ludzi na tych forach. Od moich znajomych, przyjaciółek, wojenek - zajmij się swoimi sprawami. Od naszych się odwal.
                                  Do piątku.

To mamy podobne NIEchęci, bo ja też nie mam ochoty z tobą rozmawiać.
                                  I chodzi mi mniej więcej o to samo. O święty spokój.

• kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:22
                                    to się odpierdol od tych wszystkich ludzi i ode mnie ! o nic innego nie apeluję od lat 5 !!
                                    święty spokój ?? ty łazisz za nami jak smród po gaciach !! czytasz, kopiujesz, lżysz ! to, co znalazłem na blogu w styczniu to jak grom z jasnego nieba !! człowiek nagle się dowiaduje, że gdzieś jakiś świr śledzi każde jego słowo, zbiera, kolekcjonuje, chuj wie, co jeszcze z tym robi ! ty jesteś zagrożeniem dla ludzi, a nie ludzie dla ciebie ! to ty jesteś maniakalnym prześladowcą !

blondynka.2801 napisała:
                                    > To mamy podobne NIEchęci, bo ja też nie mam ochoty z tobą rozmawiać.
                                    > I chodzi mi mniej więcej o to samo. O święty spokój.
                                    >
                                    • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:26
                                      ty jesteś zagrożeniem dla ludzi, a nie ludzie dla ciebie ! to ty jesteś maniakalnym prześladowcą !

i właśnie dlatego ci nie odpuszczę. Czekam do piątku na konkrety. Potem zajmę się tym tak, jak wymaga tego sytuacja. Bardzo poważnie i bardzo konkretnie.
                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:25
                                    blondynka.2801 napisała:

> To mamy podobne NIEchęci, bo ja też nie mam ochoty z tobą rozmawiać.
                                    > I chodzi mi mniej więcej o to samo. O święty spokój.
                                    >

A jednak wciaz tutaj jestes...
                                    • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:27
                                      i nie zniknie. Bo to jej całe życie. Ale spoko - znasz mnie od najgorszej strony - wiesz, co potrafię......
                              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:18
                                od 5 lat bawisz się z nami
                                więc pierdol się z tym udawaniem
                                nie ma większego trolla na tych forach
                                szarpiesz każdego, kto ci się nawinie
                                wszczynasz burdy i awantury
                                obrażasz, atakujesz, bluzgasz
                                to nie jest zabawa ludźmi ? nawet ja miewam większe skrupuły !

blondynka.2801 napisała:
                                > Nie potrafię BAWIĆ SIĘ LUDŹMI. Co do reszty, już takie bluzgi ćwiczyłeś u mnie
                                >
                                • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:27
                                  kogucik.2872 napisał:

> od 5 lat bawisz się z nami
                                  > więc pierdol się z tym udawaniem
                                  > nie ma większego trolla na tych forach
                                  > szarpiesz każdego, kto ci się nawinie
                                  > wszczynasz burdy i awantury
                                  > obrażasz, atakujesz, bluzgasz
                                  > to nie jest zabawa ludźmi ? nawet ja miewam większe skrupuły

Sadzę, że na GW jest możliwość odtworzenia postów napisanych przez użytkownika i sprawdzenia treści. Zwrócę się z prośbą o taką możliwość.
                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:31
                                    prościej będzie wrzucić w wyszukiwarkę twój nick - przeglądając twoją aktywność (oczywiście wiem, że i pokasowano sporo agresywnych wystąpień) - gdziekolwiek by nie zajrzeć - tam, gdzie się pojawiłaś - wszczynasz burdę. Nie trzeba nawet się do nikogo zwracać - przeglądarkę forum potrafi obsłużyć nawet średnio inteligentny.

blondynka.2801 napisała:
                                    > Sadzę, że na GW jest możliwość odtworzenia postów napisanych przez użytkownika
                                    > i sprawdzenia treści. Zwrócę się z prośbą o taką możliwość.
                                    • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:36
                                      kila przykładów z tego, co znalazłem na gw, idąc śladem pokopiowanych przez ciebie i umieszczonych na blogu z obleśnymi komentarzami postów z różnych forów. To z tego wątku poświęconego nie rzekomo a faktycznie twoim obsesjom, co go niby nie ma, ale jednak jest.

kogucik.2872 08.01.17, 10:27

najzabawniejsze teorie spiskowe, jakie do tej pory tam znalazłem.

na samotnych

- jedna z dziewczyn napisała wierszyk - się zaczynał - zabierz mnie na wyspy szczęśliwe, coś w tym guście, potem było coś w stylu - pokaż mi motyle.
                                      potem pisała już normalnie, że tęskni za Bieszczadami - ot zwykły post jakich wiele.
                                      pozornie !!

kluczowe słowa - wyspy szczęśliwe, motyle
                                      nie dość, że fraza to nazwa jej bloga, to jeszcze te motylki

autorka w związku z tym została nazwana kolejnym klonem, a pod screenem jej postu znalazłem linki do jakichś starych wpisów z Podwórka pod tytułem - przywiodły mnie motyle, czy jakoś tak.
                                      genialne.

- jeden z panów napisał wątek 0 Mariusz
                                      w onym wszyscy pisali o imionach, pechu do ludzi z takowymi i takie tam kolejne bzdety
                                      pozornie !!
                                      wszak blondi łka za rajem utraconym z Mariuszem !! więc to spisek, żeby ją pogrążyć !!

- ktoś napisał wątek - zjadłabym mandarynkę
                                      ot zwykła kolejna zajawko do luźnej rozmowy o wszystkim i o niczym
                                      pozornie !!!

bo gdzieś na forum cytaty.info powstał wierszyk o mandarynkach !! więc to spisek !!

Misia podpadła bo raz, że nazywa się Tropem Misia - nie przypadkiem !!
                                      to aluzja do wypocin na blogu pod tytułem - tropem !!
                                      to nic że nick Misi powstał lata świetlne przed tymi bzdurami na flogu

a poza tym - Misia ją rozpoznała po głosie !! w jakiejś reklamie czekolady !!
                                      a nie mogła, bo jej głos zna tylko Mariusz !!

powiem szczerze, że nieźle się tam bawię to się nadaje na nowy podręcznik psychiatrii klinicznej
                                      • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:42
                                        to pisałem na początku zwiedzania, a że się tam nadal gubię, do akwarium z ogórkami, skopiowanego z forum Misi, do postów rozmowy o jakichś sprawach prawnych - między Cam a Danielem, do satyrycznego obrazka Cam z jokerem i mona lisą - dotarłem dużo później, więc nie ma ich w pierwszych teoriach spiskowych. Ludzie, z którymi prawdopodobnie nie zamieniłaś słowa. Bez żenady obsmarowałaś im dupy daleko za plecami, jak zwykły tchórz. Do tego szalony. Ludzie nieświadomi, że gdzieś na jakimś obskurnym blogu ktoś się nimi od lat zabawia. ! I właśnie dlatego ci nie odpuszczę. Zaatakowałaś niewłaściwych ludzi.
                                        • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:49
                                          Manipulacja ma swoje granice, a GW ma, jak sądzę możliwość odtworzenia wszystkich moich postów.
                                          Tych RZEKOMO pokasowanych też.

Najgroźniejszy troll w dziejach forów GW! big_grin
                                          Jeszcze raz:

https://oi68.tinypic.com/r90j9i.jpg

A teraz życzę miłego wieczoru, bo szkoda mi na ciebie czasu.
                                          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:51
                                            odnieś się tchórzu do tych postów, o których pisałem, a nie do jakiegoś bzdeta niekompletnego.
                                            Nie umiesz przeczytać reszty ? dziwne.
                                          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:52
                                            no czasu za dużo nie masz
                                            faktycznie spożytkuj go dobrze
                                            jeszcze tylko 3 dni.
                                    • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:41
                                      kogucik.2872 napisał:

> prościej będzie wrzucić w wyszukiwarkę twój nick - przeglądając twoją aktywność
                                      > (oczywiście wiem, że i pokasowano sporo agresywnych wystąpień) - gdziekolwiek
                                      > by nie zajrzeć - tam, gdzie się pojawiłaś - wszczynasz burdę. Nie trzeba nawet
                                      > się do nikogo zwracać - przeglądarkę forum potrafi obsłużyć nawet średnio intel
                                      > igentny.

Mówisz i masz smile
                                      Najgroźniejszego gazecianego trolla

• kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:43
                                        dwa posty z podwórka ?? big_grin jaja sobie robisz ?? pokaż te, do których się odniosłem niżej
                                        • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:49
                                          żałuję, że nie zrobiłem screenów pierwszej wizytówki na gw - kiedy się okazało, że jakiś nieznany mi świr - tworzy na mój temat publicznie brednie i umieszcza je sobie w wizytówce. Po tym, jak upubliczniłaś mój IP z komentarza - na moją prośbę część wizytówki wycięła ci moderacja gw - zapomniałaś ? a ja nie - tym bardziej, że całkiem niedawno znalazłem maila z tamtych lat od moderacji portalu - że treści zostały usunięte. Wtedy potraktowałem cię jak kolejny, nic nie znaczący byt, który szuka zadym. o głowy mi nie przyszło, że będziesz prześladować mnie i tylu ludzi przez kolejne kilka lat.
                                        • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:53
                                          kogucik.2872 napisał:

> dwa posty z podwórka ?? big_grin jaja sobie robisz ?? pokaż te, do których się odnios
                                          > łem niżej

Skorzystałam z twojej rady. Nawet średnio inteligentny to potrafi zrozumieć. smile
                                          W czerwonej ramce ilość moich postów w poszczególnych latach, po wbiciu w wyszukiwarkę nicku blondynka.2801

No to jeszcze raz

Basta, Kogucie.
                                          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:54
                                            no właśnie
                                            300 postów - i same burdy..................
                                            typowy troll
                                          • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:58
                                            basta ?? big_grin chyba ocipiałaś !! big_grin chciałaś, żeby o tobie pisać, chciałaś być w centrum zainteresowania - to ja ci do piątku zapewnię nieustające atrakcje. Tak, żebyś bidulko nie musiała co chwila dopytywać - to do mnie ??? to o mnie ???? masz coś do mnie ???? - ułatwię ci to, pisząc jasno i wprost. Tak, jak obiecałem ! big_grin
                                            • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 20:02
                                              kogucik.2872 napisał:

> basta ?? big_grin chyba ocipiałaś !! big_grin chciałaś, żeby o tobie pisać, chciałaś być w
                                              > centrum zainteresowania - to ja ci do piątku zapewnię nieustające atrakcje. Tak
                                              > , żebyś bidulko nie musiała co chwila dopytywać - to do mnie ??? to o mnie ????
                                              > masz coś do mnie ???? - ułatwię ci to, pisząc jasno i wprost. Tak, jak obiecał
                                              > em ! big_grin

Życzę powodzenia smile i przyjdę wieczorkiem powiedzieć dobranoc smile
                                              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 20:05
                                                blondynka.2801 napisała:

> Życzę powodzenia smile i przyjdę wieczorkiem powiedzieć dobranoc smile

nie fatyguj się
                                                ciurlanie się skończyło, źle trafiłaś - ja się prześladować nie pozwolę, o czym niejeden cwaniak już się przekonał boleśnie.
                                              • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 20:31
                                                blondynka.2801 napisała:

>
                                                > Życzę powodzenia smile i przyjdę wieczorkiem powiedzieć dobranoc smile

Twoje insynuacje nie maja zadnych podstaw poza Twoimi omami... a pytam juz ktorys raz z kolei: ZLODZIEJU cudzych fot - jakim prawem ukradlas zdjecie Rudki z floga i je publikowalas - czy ja sie doczekam odpowiedzi?
                                                Probujesz zlodziejko wszystkim wokol przyklejac geby a sama masz gebe zlodzieja... przy czym probujesz odgrywac aniola, Joanno... to za to, ze al-szamanke nazywalas po imieniu - jakim prawem?
                                                VERPISS DICH!!!! i zostaw nas wszystkich w spokoju, idz se na onet, na interie tam se poszukaj innych forow, moze tam tez pisza o Mazurach, ogorkach, wannach tudziez szlafrokach i "onych".
                                                • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 20:47
                                                  szafując od lat wyimaginowanymi zarzutami pod adresem tylu ludzi na forach, sama nie odpowiedziała w ciągu tych dwóch dni na żaden KONKRETNY zarzut, postawiony jej. Ślizga się jak obleśna glizda. Ale chciała wojny - to ją wreszcie ma.
                                                • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 20:48
                                                  Joanna to ta, co golizną konia ujeżdżała ?? big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 20:55
                                                    aaaaaaaaaaaaa nie zajarzyłem chyba.
                                                    Nie chodziło Ci o Joannę d'Arc ?? big_grin No to wreszcie wiem, jak owo ono ma na imię big_grin
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 22:14
                                                    kogucik.2872 napisał:

> aaaaaaaaaaaaa nie zajarzyłem chyba.
                                                    > Nie chodziło Ci o Joannę d'Arc ?? big_grin No to wreszcie wiem, jak owo ono ma na imi
                                                    > ę big_grin
                                                    >

Wlazi, uzurpuje sobie prawo do operowania realnymi imionami, kradziezy i publikacji zdjec, sama dopuszcza sie kradziezy, pytana o FAKTY nie potrafi w zaden sposob udzielic jakiejkolwiek odpowiedzi ale przypieprza sie o jakies blizej niesprecyzowane wlasne wymysly, ktorych nie potrafi ani okreslic ani nazwac - wg mnie to nie jest zadna choroba tylko klasyczny trolling... albo potrzeba zwrocenia za wszelka cene na siebie uwagi... samotne to to musi byc w realu, wiec przynajmniej chce byc zauwazone w necie - to jedyna mozliwosc zeby zaistniec.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 22:28
                                                    ja bym jednak pozostał przy paranoi. Prezentuje klasyczne objawy. Myślę, że tak naprawdę, to absolutnie nikt jej nie "skrzywdził" Wymyśliła sobie całe scenariusze.
                                                    Zwykły troll wpada, poklnie i znika. Ona swoje obsesje ciągnie latami.
                                                    To jest choroba.
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 23:55
                                                    kogucik.2872 napisał:

> ja bym jednak pozostał przy paranoi. Prezentuje klasyczne objawy. Myślę, że tak
                                                    > naprawdę, to absolutnie nikt jej nie "skrzywdził" Wymyśliła sobie całe scenari
                                                    > usze.
                                                    > Zwykły troll wpada, poklnie i znika. Ona swoje obsesje ciągnie latami.
                                                    > To jest choroba.
                                                    >

I tak oto wnikliwie zdiagnozowana smile idę spokojnie spać.
                                                    Dobranoc państwu
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 08:49
                                                    niezwykle mnie cieszy, że zgadzasz się z "diagnozą". To naprawdę znaczący krok do przodu.....
                                                    A dziś mamy już środę.
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 09:11
                                                    kogucik.2872 napisał:

> niezwykle mnie cieszy, że zgadzasz się z "diagnozą"

Tego nie powiedziałam smile
                                                    Dopóki będę tu atakowana, będę się bronić, to chyba oczywiste.
                                                    Chyba że okaże się, że mam bana. Odbieranie prawa do obrony wcale by mnie tu nie zdziwiło. smile
                                                    Dziś w ciągu dnia nie mam dla was czasu, więc wpadnę dopiero wieczorem, poczytać, zarchiwizować i powiedzieć dobranoc.
                                                    Kąsajcie dalej. Mnie to już nie dotyka. smile
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 09:18
                                                    dopóki bedziedz tu włazić, żeby nas atakować - zawsze spotkasz się z reakcją.
                                                    To, że normalna nie jesteś - to już wiemy - ale że aż tak ?

to ty tu przyłazisz i zaczepiasz
                                                    to na twoim blogu znalazłem wklejki z naszych forów z kilku lat
                                                    to ty jesteś u mnie a nie ja u ciebie

więc kto kogo niby atakuje ?
                                                    to ty jesteś natrętem i maniakiem prześladującym ludzi

nie licz więc że będziesz to robiła nadal bezkarnie, tak jak przez ostatnich kilka lat.
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 12:00
                                                    kogucik.2872 napisał:

> dopóki bedziedz tu włazić, żeby nas atakować - zawsze spotkasz się z reakcją.
                                                    > To, że normalna nie jesteś - to już wiemy - ale że aż tak ?
                                                    >
                                                    > to ty tu przyłazisz i zaczepiasz
                                                    > to na twoim blogu znalazłem wklejki z naszych forów z kilku lat
                                                    > to ty jesteś u mnie a nie ja u ciebie

>
                                                    > więc kto kogo niby atakuje ?
                                                    > to ty jesteś natrętem i maniakiem prześladującym ludzi
                                                    >
                                                    > nie licz więc że będziesz to robiła nadal bezkarnie, tak jak przez ostatnich ki
                                                    > lka lat.
                                                    >

Ona identyfikuje sie z grupa ludzi, ktorzy sie nia w ogole nie interesuja, ba, ktorzy, gdyby nie przylazila i nieustannie nie zaczepiala, zapomnieliby o jej istnieniu - widac cierpi z powodu braku zainteresowania.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 16:52
                                                    aż piszczy o to zainteresowanie
                                                    pogonili ją już chyba ze wszystkich forów, to się napracowała, żebyśmy się dowiedzieli o blogu. A potem znów tu przyszła. I ona bezczelnie twierdzi, że świętego spokoju szuka.
                                                    Ja też, więc na pewno nie pozwolę atakować ani siebie, ani nikogo ze znajomych i nieznajomych. Jeśli chce być w centrum zainteresowania, niech znajdzie inny sposób - taki, który nikomu nie szkodzi. W przeciwnym wypadku szybko pozna, co to znaczy wkurwić koguta i jeszcze szybciej przekona się, czy moje wojenki to ustawki. Dobry moment, bo akurat potrzeba mi porządnej rozrywki....
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 18:17
                                                    m.maska 10.05.17, 12:00

Ona identyfikuje sie z grupa ludzi, ktorzy sie nia w ogole nie interesuja, ba, ktorzy, gdyby nie przylazila i nieustannie nie zaczepiala, zapomnieliby o jej istnieniu - widac cierpi z powodu braku zainteresowania.

kogucik.2872 napisał:

> aż piszczy o to zainteresowanie

Nie. smile
                                                    NIE!!!
                                                    Nie pochlebiaj(cie) sobie. big_grin
                                                    Generalne porządki robię.
                                                    Wymiatam śmieci, brudy, graty i odpady.
                                                    Praktykując przy tym głębokie wdechy... i wydechy...

Ale nie dziś wieczór, bo mam inne plany smile
                                                    Wczesne dobranoc dla państwa.

Ps. Nie jestem już trollem. Jak miło! smile
                                                    A cyklist(k)ą???? big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 18:29
                                                    kolejna randeczka z jebusem z netu ? tylko potem nie płacz, że przeleciał, a potem rozpowiadał, że za dobrze nie było....
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 18:31
                                                    kogucik.2872 napisał:

> kolejna randeczka z jebusem z netu ? tylko potem nie płacz, że przeleciał, a po
                                                    > tem rozpowiadał, że za dobrze nie było....

Ech, ty zazdrośniku....
                                                    Śpij spokojnie smile
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 18:34
                                                    ja tego nie rozumiem
                                                    wszyscy piszą, że nie chcą z tobą rozmawiać
                                                    a ty uparcie i natrętnie jak mucha naćpana wracasz i wracasz
                                                    weź znajdź sobie tego, co cię zerżnął i na nim skup swoje frustracje
                                                    odczep się od nas natręcie
                                                    nikt nie chce twojego obleśnego - dobranoc, ani śliskiego - dzień dobry

zazdrośników to sobie we własnym gronie poszukaj, a nie w necie.
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 18:38
                                                    kogucik.2872 napisał:

> ja tego nie rozumiem
                                                    > wszyscy piszą, że nie chcą z tobą rozmawiać
                                                    > a ty uparcie i natrętnie jak mucha naćpana wracasz i wracasz
                                                    > weź znajdź sobie tego, co cię zerżnął i na nim skup swoje frustracje
                                                    > odczep się od nas natręcie
                                                    > nikt nie chce twojego obleśnego - dobranoc, ani śliskiego - dzień dobry
                                                    >
                                                    > zazdrośników to sobie we własnym gronie poszukaj, a nie w necie

To przestań się mną zajmować. I powstrzymaj koleżanki i kolegów.
                                                    Napisałam rano, powtórzę - dopóki będziecie mnie atakować, będę się bronić.
                                                    A teraz naprawdę cię żegnam, za chwilę mam gości na kolacji.
                                                    Dobranoc.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 18:43
                                                    przecież kurwa to ty przyłazisz na nasze fora !! nie my na twoje !! to kto się kim chorobliwie interesuje ?? D i przestań nas prześladować ATAKOWAĆ - to ty przylazłaś i ty nam obrabiałaś dupy na swoim blogu ! jeszcze raz się przypierdolisz do kogokolwiek i już tu słowa nie napiszesz ! A ja owszem - do piątku będę nadal udowadniał, że jeśli mam coś do kogoś to piszę o tym wprost i konkretnie do tego kogoś. A od poniedziałku - tak jak obiecałem - atmosfera się diametralnie zmieni.

spiesz się, bo mu viagra przestanie działać !! big_grin big_grin big_grin
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 19:43
                                                    kogucik.2872 napisał:

... że jeśli mam coś do kogoś to piszę o tym wprost i konk
                                                    > retnie do tego kogoś.

Dokladnie tak samo jak ja... jesli mam komus cos do powiedzenia to pisze wprost... no chyba, ze chodzi o plagiat to juz nikomu nie chce sie nawet nicka wymieniac - bo przeciez wszyscy wiedza o kogo chodzi...
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 19:46
                                                    uważaj !! nie wszyscy !! big_grin big_grin big_grin
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 11:40
                                                    Nie umiem odpowiedzieć na takie „argumenty” smile

kogucik.2872 10.05.17, 18:43
                                                    spiesz się, bo mu viagra przestanie działać !!

kogucik.2872 10.05.17, 19:32 i trochę zabawy - z czołówki forum
                                                    Co mówią inni?

160 191 947 wypowiedzi na 4 040 forach.
                                                    Przeszukujesz: blondynka

I nie chcę. To drugie jest nawet ważniejsze. smile
                                                    Od tamtych czasów

forum.gazeta.pl/forum/w,183412,150699422,150699422,Depresja_wymowka_pretekst_czy_strzal_Panu_Bogu.html
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,183412,150709119,150709119,no_i_blondi.html
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,129162,146330899,146330899,Satyra_na_babsztyla.html#p146925662
                                                    nic się nie zmieniło, a jednak zmieniło się wszystko, bo już nie jesteście w stanie mnie ani obrazić, ani zranić.
                                                    Próżny trud. Uodporniłam się.
                                                    smile

kogucik.2872 10.05.17, 18:43
                                                    A ja owszem - do piątku będę nadal udowadniał, że jeśli mam coś do kogoś to piszę o tym wprost i konkretnie do tego kogoś. A od poniedziałku - tak jak obiecałem - atmosfera się diametralnie zmieni.

Rób, co uważasz za stosowne. Naprawdę chętnie popatrzę ci w oczy.
                                                    I przestań mnie wreszcie straszyć.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 11:47
                                                    czy ty jesteś aż tak ograniczona ? - popatrzysz mi w oczy, jeśli do piątku otrzymam wezwanie do sądu - a ty się dziwisz, że powtarzam po klika razy - jak nie powtarzać, jak ty jakas opóźniona chyba jesteś i kompletnie nie rozumiesz co się pisze.
                                                    Jak nie dostanę wezwania ze "winy" za które atakujesz mnie od kilku lat - urzadzę ci taki sajgon, że pożałujesz, że w ogóle kiedykolwiek skorzystałas z internetu - czy to teraz jasne - czy mam powtórzyć jeszcze kilka razy ?
                                                    czas ucieka - dziś już czwartek.
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 11:52
                                                    kogucik.2872 napisał:

urzadzę ci taki sajgon,

Już urządzasz smile
                                                    Tylko cały czas nie dostrzegasz, że na mnie to już nie działa.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 11:58
                                                    jeszcze nawet nie zacząłem

ale i ta przygrywka działa, czego dowodem jest twoja tu obecność. Role się odwróciły - po kilku latach twojego prześladowania, śledzenia, obrażania i atakowania - teraz moja kolej.

blondynka.2801 napisała:
                                                    > Już urządzasz smile
                                                    > Tylko cały czas nie dostrzegasz, że na mnie to już nie działa.
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 12:17
                                                    blondynka.2801 napisała:

> kogucik.2872 napisał:
                                                    >
                                                    > urzadzę ci taki sajgon,

>
                                                    > Już urządzasz smile
                                                    > Tylko cały czas nie dostrzegasz, że na mnie to już nie działa.

Zapewne jak powtorzysz to jeszcze 144 razy to sama siebie upewnisz... nie wiesz o tym, ze jak sie cos w kolko powtarza to malo przekonujace jest - bo z tego wynika, ze powtarzajacy odczuwa potrzebe przekonania siebie samego...
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 11:54
                                                    wątek - no i blondi - zaczyna się od -
                                                    fenikss.2972 26.04.14, 23:10
                                                    nie zaszczyciła Cię WU odpowiedzią - tak jak podejrzewałem.
                                                    Dodam też, że na Dworzec już wstępu nie ma - powód - bo jej nie chcę
                                                    mam prawo

tak więc twoje manipulacje o dupę potłuc - wątek powstał po tym, jak kolejny raz zaatakowałaś min mnie.

reszta wątków jest na zasadzie ogórków kiszonych - masz paranoję.

poszukaj lepiej - na dworcu pisałem kilka razy o blondi - szczególnie, kiedy rozbierałem rąbankę. big_grin
                                                  • blondynka.2801 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 11:59
                                                    kogucik.2872 napisał:

tak więc twoje manipulacje o dupę potłuc

Użyłam wątków, w których pisałam. Próbując rozmawiać.
                                                    Podobnie, jak i tu i teraz smile
                                                    Szkoda czasu. Tak samo, jak wtedy.
                                                    Różnica polega na tym, że dziś już to rozumiem smile
                                                    Baw(cie) się dalej.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 12:03
                                                    ty się tam wpierdoliłaś z tradycyjnym pytaniem - to do mnie ?????????? to o mnie ?????????? co masz do mnie ????????? - a nie rozmawiać jak ktoś normalny. Więc mnie nie rozśmieszaj.
                                                    oczywiście że będę się bawił dalej
                                                    w końcu po to jestem 12 lat z hakiem na GW
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 12:23
                                                    blondynka.2801 napisała:

> kogucik.2872 napisał:
                                                    >
                                                    > tak więc twoje manipulacje o dupę potłuc

>
                                                    > Użyłam wątków, w których pisałam. Próbując rozmawiać.
                                                    > Podobnie, jak i tu i teraz smile
                                                    > Szkoda czasu. Tak samo, jak wtedy.
                                                    > Różnica polega na tym, że dziś już to rozumiem smile
                                                    > Baw(cie) się dalej.
                                                    >

"Dzis juz to rozumiem, teraz mi juz nic nie zrobicie, teraz zrozumialam" - odmieniasz to przez 124 przypadki - tylko wciaz zapominasz, ze to nie my do Ciebie wlazimy tylko Ty do nas sie przypieprzasz od kilku dni wyciagajac z kontekstu rozne rzeczy... "czy o plagiacie to do mnie/ o mnie? " i nie czytasz nawet odpowiedzi. NIE, NIE DO CIEBIE i NIE, NIE O TOBIE - ale Ty juz brniesz dalej w ten obled.... kobieto, Ciebie nie ma na forum, o ile nie wpalantujesz sie ze swoim wlasnym obledem... wyrywasz cos z kontekstu jakies Mazury, ogorki, wanny i szlafroki... jestes jak nietoperz latasz po omacku i czepiasz sie wszystkiego.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 15:16
                                                    od kilku dni ? wątek, który przytoczyła, o blondi - jest z kwietnia 2014. Wtedy ją stąd wywaliłem I wydawało mi się, że mam od paru lat spokój od jej urojeń, a okazało się, że jestem bardzo w błędzie. Więc to trwa nie dni, a lata. I pamiętam że ją dawno temu zbanowałem za te natręctwa - a wpuściłem znowu dopiero w styczniu tego roku.
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 18:16
                                                    kogucik.2872 napisał:

> od kilku dni ? wątek, który przytoczyła, o blondi - jest z kwietnia 2014. Wtedy
                                                    > ją stąd wywaliłem I wydawało mi się, że mam od paru lat spokój od jej urojeń,
                                                    > a okazało się, że jestem bardzo w błędzie. Więc to trwa nie dni, a lata. I pami
                                                    > ętam że ją dawno temu zbanowałem za te natręctwa - a wpuściłem znowu dopiero w
                                                    > styczniu tego roku.
                                                    >

To ja wszystko wiem... tylko w miedzyczasie zapomnielismy o jej istnieniu a od kilku dni ona nieustannie o sobie przypomina.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 19:01
                                                    no przesz pisała ze dwa dni temu, że za mną tęskni.... big_grin
                                                  • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 21:05
                                                    m.maska napisała:

> blondynka.2801 napisała:
                                                    >
                                                    > > kogucik.2872 napisał:
                                                    > >
                                                    > > tak więc twoje manipulacje o dupę potłuc

> >
                                                    > > Użyłam wątków, w których pisałam. Próbując rozmawiać.
                                                    > > Podobnie, jak i tu i teraz smile
                                                    > > Szkoda czasu. Tak samo, jak wtedy.
                                                    > > Różnica polega na tym, że dziś już to rozumiem smile
                                                    > > Baw(cie) się dalej.
                                                    > >

>
                                                    > "Dzis juz to rozumiem, teraz mi juz nic nie zrobicie, teraz zrozumialam" - odmi
                                                    > eniasz to przez 124 przypadki - tylko wciaz zapominasz, ze to nie my do Ciebie
                                                    > wlazimy tylko Ty do nas sie przypieprzasz od kilku dni wyciagajac z kontekstu r
                                                    > ozne rzeczy... "czy o plagiacie to do mnie/ o mnie? " i nie czytasz nawet odpow
                                                    > iedzi. NIE, NIE DO CIEBIE i NIE, NIE O TOBIE - ale Ty juz brniesz dalej w ten o
                                                    > bled.... kobieto, Ciebie nie ma na forum, o ile nie wpalantujesz sie ze swoim w
                                                    > lasnym obledem... wyrywasz cos z kontekstu jakies Mazury, ogorki, wanny i szlaf
                                                    > roki... jestes jak nietoperz latasz po omacku i czepiasz sie wszystkiego.
                                                    >
                                                    >
                                                    Dzisiaj po kolacji wypiłam piwo bezalkoholowe. I tak się zastanawiam... jeżeli blondynka posiada w domu puszkę piwa to znaczy, że poprzednie zdanie napisałam specjalnie, gdyż przez ekran zajrzałam do jej lodówki?
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 21:08
                                                    al-szamanka napisała:

> >
                                                    > Dzisiaj po kolacji wypiłam piwo bezalkoholowe. I tak się zastanawiam... jeżeli
                                                    > blondynka posiada w domu puszkę piwa to znaczy, że poprzednie zdanie napisałam
                                                    > specjalnie, gdyż przez ekran zajrzałam do jej lodówki?
                                                    >

Wlasnie tak... nawet jesli ona tego piwa nie ma, bo wypila je trzy dni temu, albo w ogole nigdy nie miala piwa - ale cos pila - to i tak piszesz o niej.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 21:26
                                                    ale samokrytykę ma rozwiniętą ... big_grin

Po co Ci te mnogie byty?
                                                    Aż tak mało interesujący/a się sobie wydajesz?
                                                    Aż tak bardzo nie wierzysz w siebie?

Po co Ci te zabawy?
                                                    Aż tak się ze sobą nudzisz?
                                                    Aż tak puste jest Twoje życie?

Po co Ci te manipulacje?
                                                    Co jest warta władza nad kimś, jeśli nie dana dobrowolnie?
                                                    Jakie Twoje kompleksy leczy?

Po co Ci ten cynizm?
                                                    Aż tak Cię życie boli, że musisz ten ból przenosić na innych?
                                                    Gdy kogoś zranisz, Ciebie będzie bolało mniej?

Po co Ci te pozory?
                                                    Bliskość na niby?
                                                    Jaką pustkę w Tobie wypełnia?

Po co Ci te intelektualne pozy?
                                                    Mądrości Ci od tego przybędzie?
                                                    Dobroci? Na pewno?

Cóż to za satysfakcja (z)niszczyć coś lub kogoś?
                                                    Nie lepiej (z)budować?
                                                    Coś lub kogoś?

Kogo oszukujesz?
                                                    Kogo oszukasz?
                                                    Siebie?
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 21:32
                                                    i faktycznie - tęskni... big_grin big_grin big_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ba/sc/lkms/yu1ucxEImQPfMKop9B.jpg
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 21:21
                                                    ja wypiłem alkoholowe
                                                    i teraz pytanie
                                                    czy przez ekran nachuchałem tak, że ona się urąbała... ? big_grin
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 22:43
                                                    kogucik.2872 napisał:

> ja wypiłem alkoholowe
                                                    > i teraz pytanie
                                                    > czy przez ekran nachuchałem tak, że ona się urąbała... ? big_grin
                                                    >

hehehe... ona sie nakreca jak perpetuum mobile - wcale nie potrzebuje Twojego chuchu... smile
                                                  • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 12.05.17, 08:28
                                                    m.maska napisała:

> kogucik.2872 napisał:
                                                    >
                                                    > > ja wypiłem alkoholowe
                                                    > > i teraz pytanie
                                                    > > czy przez ekran nachuchałem tak, że ona się urąbała... ? big_grin
                                                    > >
                                                    >
                                                    > hehehe... ona sie nakreca jak perpetuum mobile - wcale nie potrzebuje Twojego c
                                                    > huchu... smile

Ale może chuch wydyma jej żagle smile
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 12.05.17, 08:38
                                                    że chuch ją wydyma ?? big_grin
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 11.05.17, 12:15
                                                    blondynka.2801 napisała:

> Nie umiem odpowiedzieć na takie „argumenty” smile
                                                    >
                                                    > kogucik.2872 10.05.17, 18:43
                                                    > spiesz się, bo mu viagra przestanie działać !!
                                                    >
                                                    > kogucik.2872 10.05.17, 19:32 i trochę zabawy - z czołówki forum
                                                    > Co mówią inni?
                                                    >
                                                    > 160 191 947 wypowiedzi na 4 040 forach.
                                                    > Przeszukujesz: blondynka
                                                    >
                                                    > I nie chcę. To drugie jest nawet ważniejsze. smile
                                                    > Od tamtych czasów
                                                    >
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/w,183412,150699422,150699422,Depresja_wymowka_pretekst_czy_strzal_Panu_Bogu.html
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/w,183412,150709119,150709119,no_i_blondi.html
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/w,129162,146330899,146330899,Satyra_na_babsztyla.html#p146925662
                                                    > nic się nie zmieniło, a jednak zmieniło się wszystko, bo już nie jesteście w
                                                    > stanie mnie ani obrazić, ani zranić.
                                                    > Próżny trud. Uodporniłam się.
                                                    smile

I znowu udowadniasz jakiego kompletnego hopla masz... jestes tak nieprzecietnie zadufana w sobie egocentryczka, ze nawet nie zauwazylas, ze watek byl skierowany do Klary - bo Klara byla kims znanym w przeciwienstwie do Ciebie. Masz kompletnego swira na swoim punkcie i jak widze nie masz ani odrobiny dystansu, zeby wpasc na tak "genialna mysl" jaka jest: nie nie jestes nikim waznym o kim sie pisze...
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 18:46
                                                    blondynka.2801 napisała:

> To przestań się mną zajmować. I powstrzymaj koleżanki i kolegów.
                                                    > [b]Napisałam rano, powtórzę - dopóki będziecie mnie atakować, będę się bronić.[
                                                    > /b]
                                                    > A teraz naprawdę cię żegnam, za chwilę mam gości na kolacji.
                                                    > Dobranoc.

Ty jednak jestes kompletnie porabana... jesli ktos pisze o Mazurach, szlafroku czy wannie to wg Ciebie zajmuje sie Toba... nie zauwazylas jeszcze, ze inni ludzie maja prawo posiadac wanny, jezdzic na Mazury i miec cos takiego jak szlafrok...
                                                    Czy jak pisalam o Wloszech czy Andaluzji to tez bylo o Tobie? moze nalezaloby pisac o Pcimiu - tam tez pewnie bylas to tez o Tobie... NIKT sie Toba biedna kobieto nie interesuje, to wylacznie Ty w kazdym zdaniu wyczytujesz jakies odnosniki - po to sobie wzielas nicka "ona" zeby dostatecznie czesto sie pojawial w roznych wpisach? brawo - to byl strzal w dziesiatke - ja bym doradzila Tobie nick "i" - dopiero mialabys odnosnikow do siebie... albo "o" tudziez "z"
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 19:04
                                                    ja już wiem dokładnie, że wszelkie tłumaczenia jej czegokolwiek, mijają się z celem. Ona "wie" i koniec.
                                                    To dlatego przeszedłem do ofensywy. Żaden troll nie będzie za mną łaził i mnie obrażał. Miała szansę, żeby ochłonąć. Nie skorzystała. Czas minął.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 19:32
                                                    i trochę zabawy - z czołówki forum

Co mówią inni?

160 191 947 wypowiedzi na 4 040 forach.

zacznę od hasła - blondynka.
                                                    lista użytych - masz blondi co robić, żebyś się nie nudziła.

Przeszukujesz: blondynka

Internet
                                                    Gazeta.pl
                                                    Forum
                                                    Archiwum GW

Szukaj w forach:

Kobieta (5264)
                                                    FORUM DLA WYPRANYCH (3836)
                                                    emama (3395)
                                                    Uroda (3126)
                                                    Kraj (2789)
                                                    Nastolatki (2296)
                                                    Towarzyskie (2114)
                                                    Moda (1992)
                                                    Wiadomości (1757)
                                                    Świat (1598)

Mężczyzna (1476)
                                                    Forum Humorum (1165)
                                                    Auto-Moto (1121)
                                                    Telewizja (1074)
                                                    Częstochowa (1015)
                                                    Szczecin (945)
                                                    Aktualności (904)
                                                    Romantica (894)
                                                    Cosmopolitan (894)
                                                    Bydgoszcz (888)
                                                    PODWÓRKO (882)
                                                    Warszawa (860)
                                                    Wrocław (853)
                                                    Feminizm (770)
                                                    Komputery (765)
                                                    Rozwód..i co dalej? (747)
                                                    Łódź (737)
                                                    Lublin (729)
                                                    Kraków (710)
                                                    Psychologia (692)
                                                    (Brak) Seks(u) w małżeństwie (692)
                                                    Społeczeństwo (691)
                                                    Ślub i wesele (673)
                                                    ;* Samotni? - łączmy się! wink (659)
                                                    Katowice (614)
                                                    DWORZEC CENTRALNY (577)
                                                    Wysokie Obcasy (527)
                                                    Poznań (513)
                                                    S@lon Odrzuconych [O!] (509)
                                                    Polonia (505)
                                                    Leziowa melyna (474)
                                                    Gorzów Wlkp. (464)
                                                    Bezpieczeństwo na drodze (455)
                                                    Praca (453)
                                                    Egipt (452)
                                                    Nikiszowiec (425)
                                                    Olsztyn (395)
                                                    Gospodarka (395)
                                                    Rzeszów (381)
                                                    Kraj: komentarze (371)
                                                    Wałbrzych (366)
                                                    Kielce (356)
                                                    Forum Kotka (355)
                                                    ESD (353)
                                                    Białystok (344)
                                                    Radom (341)
                                                    Płock (334)
                                                    Ciechanów (332)
                                                    emagiel (330)
                                                    Publicystyka (327)
                                                    Oficjalne Forum Kotka (327)
                                                    ANALityczno - umORALniające (313)
                                                    Internet (312)
                                                    Na plażę (311)
                                                    Chełmno (304)
                                                    STANIKOWE OFFTOPY (294)
                                                    Automobil (293)
                                                    Z życia rówieśników (289)
                                                    Klub Matek Wyrodnych (287)
                                                    Kalejdoskop ❁♫♫ (278)
                                                    Prawo jazdy (271)
                                                    Kino (263)
                                                    Gdańsk-Sopot-Gdynia (262)
                                                    Dla nieśmiałych i samotnych (262)
                                                    Świat wg Singli (261)
                                                    Książki (259)
                                                    Nauka (257)
                                                    Zobaczcie! (253)
                                                    W oczekiwaniu (252)
                                                    O czacie (252)
                                                    Opole (251)
                                                    Od ściany do ściany II . (249)
                                                    Zielona Góra (245)
                                                    Pięćdziesięciolatki to my (244)
                                                    Cafe Legionowo (244)
                                                    Lobby Biuściastych smile (236)
                                                    Turcja (235)
                                                    69 i pół forum (Protest FK) (234)
                                                    Gry (227)
                                                    Telewizja bez Ottka (222)
                                                    Tunezja (219)
                                                    Reality shows (218)
                                                    Bez Granic (216)
                                                    Sport (214)
                                                    Moto.pl (211)
                                                    Siedlce (210)
                                                    Ogłoszenia towarzyskie (209)
                                                    Toruń (207)
                                                    40+ (200)
                                                    Muzyka (197)
                                                  • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 21:23
                                                    Czy to znaczy, że ona na tylu forach się udziela?
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 21:43
                                                    a nie nie
                                                    na ilu forach się udziela, to nie dojdziesz
                                                    mi się np bardzo kojarzy z milky
                                                    liczby w nawiasach oznaczają ile razy na danym forum padło hasło - blondynka.
                                                    Chciałem zadbać, żeby miała zajęcie - niech szuka kolejnych klonów i teorii spiskowych.
                                                    Na początku myślałem, że łazi tylko w obrębie - podwórko - dworzec - kalejdoskop - bo wszyscy byliśmy w jakiś sposób powiązani - ale nie - miała u siebie screeny z forów, na których ja np nigdy nie byłem. Tak więc ona patroluje więcej forów w poszukiwaniu słów haseł i zadym. Zatem usłużnie dałem jej listę do śledzenia big_grin Będzie miała zajęcie na najbliższy rok big_grin wyszukam jeszcze Mazury, pestkę, homary, szlafrok, ogórki, jokera, mona lisę - Ty wiesz ilu to potencjalnych wrogów na tylu forach ?? big_grin
                                                  • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 21:48
                                                    kogucik.2872 napisał:

> a nie nie
                                                    > na ilu forach się udziela, to nie dojdziesz
                                                    > mi się np bardzo kojarzy z milky
                                                    > liczby w nawiasach oznaczają ile razy na danym forum padło hasło - blondynka.
                                                    > Chciałem zadbać, żeby miała zajęcie - niech szuka kolejnych klonów i teorii spi
                                                    > skowych.
                                                    > Na początku myślałem, że łazi tylko w obrębie - podwórko - dworzec - kalejdosko
                                                    > p - bo wszyscy byliśmy w jakiś sposób powiązani - ale nie - miała u siebie scre
                                                    > eny z forów, na których ja np nigdy nie byłem. Tak więc ona patroluje więcej fo
                                                    > rów w poszukiwaniu słów haseł i zadym. Zatem usłużnie dałem jej listę do śledze
                                                    > nia big_grin Będzie miała zajęcie na najbliższy rok big_grin wyszukam jeszcze Mazury, pestk
                                                    > ę, homary, szlafrok, ogórki, jokera, mona lisę - Ty wiesz ilu to potencjalnych
                                                    > wrogów na tylu forach ?? big_grin
                                                    >
                                                    Ha, ogarnąć tego zamętu nie sposób.
                                                    Myślisz, że na tych innych forach czyni podobne zadymy?
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 21:53
                                                    ustaw sobie na chwilę kolejność postów - od najnowszego i zjeżdżaj w dół - kilka postów niżej - wczoraj - przypomniałem za co atakowała ludzi na innych forach. To wiem z jej screenów, które znalazłem na początku roku na jej blogu - najpierw prowokowała burdę, atakowała ludzi, potem to wszystko "archiwizowała". To nie tylko "nasze okolice" ale i dalsze fora.
                                                  • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 21:59
                                                    Czyli jest gorzej niż myślałam.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 22:02
                                                    dużo gorzej. I ludzi szkoda, bo atakowani z darma racji - zdezorientowani - kompletnie nie wiedzą o co trollowi chodzi.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 22:19
                                                    na swoim blogu ma zakładkę pt lista interesujących tematów, czyli cyberstalking
                                                    lista składa się z nicków - i słów haseł - to właśnie z tych haseł korzystałem, pisząc pierwsze opowiadanie - starter tego wątku. Wg listy, z Tobą na ten przykład chce rozmawiać o harakiri. Screen fragmentu, nie chce mi się robić całości. Jest tu - jejwyspaszczesliwa.wordpress.com/lista-interesujacych-tematow/

lista zaczyna się tak

Do uczestników forów Gazety Wyborczej, a także do tych samych ludzi, pod innymi nickami piszących na cytaty.info, a pod jeszcze innymi na blogach. Tak z grubsza licząc, do 15 osób.

Kolejne próby obrażania i zastraszania mnie źle się skończą, bo jedynym właściwym sposobem rozstrzygania sporów jest postępowanie sądowe, a nie lincz. Długotrwały, bo ponad pięcioletni, uporczywy lincz. Zwłaszcza, jeśli dokonywany przez osoby, które nie widziały mnie w życiu na oczy, nie znają mnie i którym nigdy nic złego nie zrobiłam, a które wiedzę na mój temat czerpią – wbrew mojej woli i z pełnym pogwałceniem moich praw, także nielegalnymi metodami – wyłącznie z drugiej ręki, nie są więc nawet stroną w sprawie, a swoją nienawiść do mnie i pogardę dla mnie prezentują całkiem bezinteresownie i nadal bez opamiętania.
                                                    Jeśli zaś chodzi o CAŁĄ prawdę, której, zapewniam, nie znacie, bo to nie było w interesie rodziny psychopatów, to poznacie ją już wkrótce.

[img]http://i65.tinypic.com/144bfk7.jpg[/img]
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 22:26
                                                    część nicków rozpoznaję z GW, część z tych blogów, po których łaziłem na początku roku - reszty nie wiem, gdzie szukać - ale ich liczba wskazuje - ilu osobom już napsuła krwi i w ilu miejscach bywa i szuka zadym. To trzeba siedzieć w necie 24 h na dobę, żeby oblecieć to wszystko, przeczytać od deski do deski, powybierać słowa klucze, przeanalizować każdy post, skopiować, powklejać u siebie, skomentować. Ja się słabo wyrabiam z jednym mizernym forum.
                                                  • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 22:33
                                                    kogucik.2872 napisał:

> część nicków rozpoznaję z GW, część z tych blogów, po których łaziłem na począt
                                                    > ku roku - reszty nie wiem, gdzie szukać - ale ich liczba wskazuje - ilu osobom
                                                    > już napsuła krwi i w ilu miejscach bywa i szuka zadym. To trzeba siedzieć w nec
                                                    > ie 24 h na dobę, żeby oblecieć to wszystko
                                                    , przeczytać od deski do deski, powyb
                                                    > ierać słowa klucze, przeanalizować każdy post, skopiować, powklejać u siebie, s
                                                    > komentować. Ja się słabo wyrabiam z jednym mizernym forum.
                                                    >

To ona tyle czasu ma? Bezrobotna?
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 22:40
                                                    musiałaś gdzieś kiedyś użyć słowa - harakiri - no i znalazłaś się na liście. Tak jak Maska z homarami.
                                                    Sama widzisz jak to wygląda....
                                                    wygląda na to, że non stop siedzi w necie i "śledzi" każdy wpis i każde słowo nie tylko na GW, ale i wielu innych miejscach.
                                                    Ja, jak miewam przerwy na forum - nie czytam tego, co powstało wcześniej, bo musiałbym poświęcić kilka godzin na przewertowanie wątków. Ale po co ?
                                                    A ona kontroluje kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt forów, do tego te blogi i nie mam pojęcia co jeszcze.
                                                  • al-szamanka Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 22:32
                                                    kogucik.2872 napisał:

> na swoim blogu ma zakładkę pt lista interesujących tematów, czyli cyberstalking
                                                    > lista składa się z nicków - i słów haseł - to właśnie z tych haseł korzystałem, pisząc pierwsze opowiadanie - starter tego wątku. Wg listy, z Tobą na ten przykład chce rozmawiać o harakiri.

A to paradne, dlaczego o harakiri? Nie mam najmniejszych zainteresowań w tym kierunku i wiem na temat tyle, co każdy przeciętny zjadacz chleba, czyli właściwie nic.
                                                    Ni na pewno nie chciałabym z nikim o harakiri dyskutować.
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 22:48
                                                    al-szamanka napisała:

> kogucik.2872 napisał:
                                                    >
                                                    > > na swoim blogu ma zakładkę pt lista interesujących tematów, czyli cyberst
                                                    > alking
                                                    > > lista składa się z nicków - i słów haseł - to właśnie z tych haseł korzys
                                                    > tałem, pisząc pierwsze opowiadanie - starter tego wątku. Wg listy, z Tobą na
                                                    > ten przykład chce rozmawiać o harakiri.

>
                                                    > A to paradne, dlaczego o harakiri? Nie mam najmniejszych zainteresowań w tym ki
                                                    > erunku i wiem na temat tyle, co każdy przeciętny zjadacz chleba, czyli właściwi
                                                    > e nic.
                                                    > Ni na pewno nie chciałabym z nikim o harakiri dyskutować.

A to nawet nie do konca prawda - bo z ciekawosci szukalam czy AL kiedykolwiek uzyla slowa "harakiri" - NIC, nawet tego slowa nie uzyla z tego wynika, ze ona nawet rozdaje nam role... nie wiem tez kompletnie nic o homarach, poza tym, ze sa ciezkostrawne - nie jadlam.
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 23:05
                                                    ale pamiętam, że był u Was wątek o homarach i krewetkach. Nie wiem kiedy, ale był. No i za to awansowałaś na listę big_grin
                                                  • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 23:33
                                                    O krewetkach kiedys pisalam, bo dostalam swietny przepis od mojej przyjaciolki i je zrobilam - degustatorem byl Leziox osobiscie... ale o homarach nic nie wiem... wink a teraz, bardzo niedawno, bylo o langustach - ale to juz po tym jak chciala gadac o homarach big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 10.05.17, 09:20
                                                    jeśli dostaniesz bana to będzie odcięcie możliwości dalszego atakowania ludzi. Bronić to ty się musisz jedynie sama przed sobą. Bo to jedyna osoba, która w sposób poważny ci zagraża. I wszystkie pozostałe jaźnie.
                              • m.maska Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 19:22
                                blondynka.2801 napisała:

> Nie potrafię BAWIĆ SIĘ LUDŹMI.

A co tutaj jeszcze robisz?
          • a74-7 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 10:53
            hmmm, w pierwszych klasach szkoly podstawowej dostawalam piatki z plusem za takie wlasnie szlaczki
            raczej niz za tresc big_grin big_grin
            • a74-7 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 11:01
              I bardzo prosze nie wciagac mnie za pazurki w te gierki.....
              ;-D big_grin
              Bo one dlugie ,ostre , czerwone i zawsze gotowe soM.
              btw: a kto to ta biusciasta blondynka piszaca o niespelnionej milosci( ze zdjec zalinkowanych( blog) na Kaleju,)jesli mozna zapytac ?To blondynka?
              wink
              • kogucik.2872 Re: z pamiętnika kogucika 09.05.17, 11:04